n00b je napisao/la:
E ovako,zanima me gledanje aure,ima li ljudi na forumu koji to mogu,ja sam nasao neku knjigu koja objasnjava kako vidjeti,cini mi se dosta zanimljivom.
DL knjige ovdje pa pogledajte >>
http://www.google.ba/url?sa=t&source=we ... hg&cad=rjaRadio sam malo ove vežbe koncentracije, ali ovo danas što sam doživeo je zaista neviđeno.
Išao na trening i čekao voz, i bila je neka svetla tačka na zidu, udaljen sigurno 10-15 metara, koji je tamniji i ima neku teksturu. Fokusirao se na tu tačku i posle moža 45sekundi-minut, počelo je da se magli sve. To mi se i ranije dešavalo sa ovim vežbama, ali sada se odužilo. Posle možda još 10 sekundi, sve je imalo jasniju strukturu, tj ivicice struktura su bile podebljane crvenom i plavom bojom i cela ta struktura sa zida je počela nekako da me obavija. Ali onda sam se uplašio i počelo je da nestaje. Posle sam opet krenuo da se koncentrišem i posle nekih minut se opet sve to ponovilo, ali je duže malo trajalo. I koncentracija je popustila i sve je nestalo, ali tek kada sam skolnio pogled.
Posle toga, glava me zabolela, kao da sam učio 3 sata bez prestanka, ali u glavi mi je bilo stanje kao posle meditacije, koju sam zaista ranijih meseci kratko radio. Sve u svemu, čudno...