Citat:
Ja smatram da se mi sami čuvamo i samo odlučujemo o svojim postupcima. Kada mi se nešto loše dogodi, sigurna sam da me to nije ''bog kaznio'' već da sam to loše sebi napravila sama jer sam znala da je to zlo za mene korisno i da ću iz njega nešto naučiti.
Da. Sami sebi smo najbolji "Brace"...
Pogledao sam filmić... imam utisak da šalje ljudima neku vrstu "kolektivnog" reikija... što je u redu i svaka čast - bitno je da su ti ljudi tamo svojevoljno tako odlučili.
Ako gledamo "karmičkim okom"... iz percepcije i svijesti koje su, možda, 5. denzitet... lječenje nekoga bez PRISTANKA je jako slično i MANIPULACIJI, bilo kakvoj... ali... ipak... miješanje u tuđu slobodnu volju. Vjeroajtno je posljedica ista, ili bar, slična.
Jer tko smo mi da bi odlučivali uplitati se u tuđe lekcijske profile?! Ako je netko odlučio biti bolestan, iz nekog razloga - to je baš prava lekcija za njega i to je, u biti, njegov NAPREDAK. Jer to sad odrađuje i iskušava. Ako mi prisilnim lječenjem to promijenimo, izokrenuli smo njegov tok učenja - i time mu to isto pridonijeli u nekoj idućoj inkarnaciji ( jer on/ona to mora proći kad-tad ). Gledano očima karme - mi smo tada OTEŽALI stvar, iako se trenutno iz naše 3D percepcije čini kao da pomažemo nekome... tako da ga izlječimo... nene... "neće moći ove noći" - idemo u "idući krug"... tj. ide bebaaaaaaaa ( ponovo ).
U redu je samo ako bolestan pristane na lječenje. Tada se "doktoru" ne nabija negativna karma, već vjerojatno pozitivna.
Dobro, Braci dođu valjda ljudi koji to i sami žele...
Možda ne govori zato što ni ne treba govoriti... čista energija pozitivne namjere ne treba riječi... jer... frekvencija je frekvencija... odašilje se u eter i tko ju prepozna - primi... ili ne...
No, ako ne želi odgovarati, možda bi mogao odgovoriti na neki e-mail... hmmm...