Posljednjih dana događa mi se nešto sa snovima. Mislila sam da je to vezano uz sva ova promišljanja o chemtrailsima i svinjskoj gripi, ali onda sam u "slučajnim" razgovorima saznala da se ipak nešto čudno događa. Naime, jako se puno ljudi žali na čudne snove, na način na koji sanjaju. Ono što me zaprepastilo to je da veliki broj njih sanja: apokalipsu! Na ovaj ili onaj način.
Upravo zbog toga otvorila sam temu jer me interesira da li se i Vama ostalima to događa.
Ja ne znam što se događa, niti to mogu objasniti - mislim na snove! Ne znam i da li sanjam cijelo vrijeme, jer kad sad razmišljam o tome zaklela bih se da sam barem tri ili četiri puta tokom noći bila budna i ponovno zaspala i nastavila isto sanjati.
Nisam sanjala apokalipsu, ali sam imala "pregled" masovnog umiranja od bolesti koja razara DNK! Pokazano mi je na koji način. U tom trenu kad mi je objašnjavan "napad" na DNK vidjela sam to kao gustu maglu, iako to je još gušće od magle, koja obavija i "zamućuje" naše postojanje.
Ne žalost, ne mogu se sjetiti ničega više, jednostavno je "izgubljeno". Imam samo taj osjećaj umiranja ljudi i nestajanja.
Drugi snovi su vrlo slični, a u jednom mi je svećenik, koji to nije, a ja baš zato "ulazim" u razgovor s njim, objašnjavao pojam smrtnosti. Niti toga se ne sjećam.
Treću noć sam probuđena velikom tutnjavom. U prvi sam tren mislila da se radi o avionima, obzirom da se čuju i noću. Međutim, bila je to vrlo jaka i mukla, podzemna tutnjava, a ja sam se digla i otišla kroz mrak u kuhinju. Malo je reći da sam bila prestravljena, imala sam osjećaj da je nešto nad cijelom mojom kućom. Bila sam budna, zapalila cigaretu i razmišljala o djeci koja spavaju na katu.
Nisam se ni pomakla, niti poželjela otići vidjeti jesu li dobro??!!!
Vratila sam se spavati, ali dva dana nakon toga kćer mi je rekla kako ju je po noći bilo užasno strah jer joj je netko (nešto) došlo u sobu.
Kako spava zajedno sa sestrom i psom, pomislila je da je ta kretnja, pas ili sestra, međutim vidjela je da oni oboje spavaju.
Kaže da se jako uplašila, prekrila preko glave, ali i čula da je to nešto hodalo po sobi, a onda sjelo u fotelju!
I ona je vrlo brzo ponovno zaspala, nije joj čak niti palo na pamet zazvati sestru ili probuditi psa!
Eto, samo me interesira, obzirom da sam o tome čula od vrlo običnih ljudi koji se ne bave ovim temama o kojima mi ovdje pričamo! To me zaista iznenadilo!
Ima li netko ideju što se događa?
Lijepi pozdrav, Alf