Nisam ovo zelio pisati na Pojacanoj Kradji Energije, zbog aberacija, digresija i spamova pa sam otvorio novu temu. Nadam se da je u redu.
Ovako, od mog zadnjeg javljanja dogodile su se mnoge stvari, pogotovo otkad sam lupio sakom po stolu i sve odlucio rjesavati promatranjem i nepostovjecivanjem sa stvarima koje me i koja nas salijecu. Mene i porodicu. U odredjenim trenucima potpuno sam usao u "fazu" i potao lucidno svjestan svega sto se dogadja i potpuno se depostovjetio sa sobom i zauzeo ulogu promatraca. Napadi su se pojacali. Od kucnog psihopata. Zatim reptilski napadi koje sam sve uspio suzbiti. Zatim neke neodredjene energije koje su za mene bile novost ali nisam im dao blizu. Siriani su mojoj zeni rekli prije tjedan dana: pripremite se na sranja ovih dana i to iz svih smjerova. Tako se i desilo. Prvbo je psihopat iz stana pored nas koji nas non stop maltretira i prijeti se socijalnim radnicima zbog vlastitih fiksacija i ludila, konacno ostvario prijetnju i poslao nam socijalne radnike, pod izlikom da "maltretiram sirotu baku" (kucnog psihopata). Socijalni radnici bili su izrazito jednostrani i slutim da ce tu jos biti mnogih sranja. S druge strane, vlastiti otac dolazi mi sa optuzbama da sam narkoman i da je sad potpuno jasno "to sto pricam o tamo nekakvim silama" jer je na jednoj utakmici cuo kako dvojica govore o meni kako sam se "skinuo sa tripa" (?????????). Ja saznao ko su ta dvojica i pitao ih da li su normalni... Odgovor mi je bio da je to sve izvuceno iz konteksta. Slucajnost

Dalje, od par ljudi pa tako i od starog cuo da "secem malog u kolicima i masem rukama ko ludjak jer me jedna osoba vidjela i zakljucila da to nije normalno" (nije, dakle normalno sto pjevam i koji puta zaplesem djetetu dok ga secem u kolicima jer se osjecam sretno i ispunjeno). I tu se pocne spajati mozaik - maltretiram baku, "poludio sam od kojekakvih sila", drogiram se i nisam sposoban setati dijete jer stalno nesto masem sa rukama...+ na kraju - socijalni radnici koji su mi procesljali cijeli stan i nasli da su moje gace i hlace na stolici u dnevnoj sobi, neoprano sudje i paucina na vrhu prozora "losi uvjeti za dijete" te ja "koji umjesto da cistim sjedim pored kompjutera dok su oni ulazili u stan". Dakle, tu ce jos biti svasta. Molio sam Siriane da stvari ili oni rijese na energetskoj razini ili da meni daju snage da ih rijesim...rekli su da se ovo mora rijesiti na sasvim prizeman nacin, strpljivoscu i razboritoscu i hladnom i smirenom glavom. Drugim rijecima, da i dalje radim na budnosti i promatranju i da sve to shvatim kao zadnje trzaje matriksa. I osjetio ja mirnocu i prostor oko sebe za manevriranje ali jednostavno se ne mogu smiriti do kraja jer smatram da je ovo preveliki kolac za mene. Iscrpljen sam, izmozden, umoran od svega i ne narubu zivcanog sloma, nego daleko preko ruba. Ovo ne da je kap koja je prelila casu, ne voda koja je prelila casu (ili lonac), nego ocean koji je prelio korito i to ne danas, nego prije par godina. Ovo je besmisleno i suludo da besmislenije i suludije ne moze biti.
Molim "dusebriznike" i "velike majstore" i "ascendente" da se klone komentiranja jer je sve vec receno na temi Pojacana Kradja Energije. Ne zelim cistiti prostor, davati si reiki, raditi Simbad, slati entitete u svjetlost, mantrati, afirmirati, omati i umati, stajati na jednoj nozi i cistiti svoju karmu, vec trazim samo jednu stvar.
Znam da ovdje ima Bijelih i to prilicno jakih bijelih. Ne trazim nikakvu energiju na meni i na mojima, nego back up na kompletnu situaciju. Dakle, pozornost i "lanac", obrambeni. Dalje sve ide samo od sebe.
Da ponovim: nemojte, ali nemojte prckati ili eksperimentirati nista nego samo ono sto sam gore napisao (oni koji znaju znat ce i sto napraviti).
I jos da ponovim... Nemam zivaca raditi (tojest, ne raditi) ono sto mi je receno od cuvara "odozgora" jer sam pod prevelikim stresom i preisfrustriran i zato molim samo za back up.
p.s. Shvati li neko ovo kao preseravanje, zabrijavanje, paranoju, kradju energije,manipuliranje itd itd...iskreno - jebe mi se vise. Napisao sam ovo iskreno i iz srca jer stvarno trebamo pomoc.