The Global Informaion Network (GIN)
Već nekoliko mjeseci proučavam ovu organizaciju, ovdje ću vam ostaviti rezultate dosadašnjih istraživanja. Pošto sam na ovom forumu već neko vrijeme, vjerujem da imam povrjerenje ostalih članova.
Prvo proučite informacije koje se nalaze na njihovom sajtu:
http://www.globalinformationnetwork.com..pa ako vas zanima nastavite čitati:
Prva stvar koju trebate znati: neka vas ne zabrinjava šta piše na početku teksta 'who we are'.Organizacija je osnovana je od strane male grupe insajera, 30 ljudi iz 'globalne elite' KOJI SE PROTIVE novom svjetskom poretku. Mnogi od njih su milijarderi, pripadaju kraljevskim porodicama ili su veoma poznate ličnosti, ali uglavnom su svi uključeni u neka 'tajna drustva' i posjeduju znanje koje je a skriveno od javnosti.
Kad smo vec kod toga, Unutar 'globalne elite' i tajnih društava postoje dvije grupe. Jedna od njih je veoma mala i sastavljena je od ljudi koji doprinose i teže dobrobiti svim ljudima i čovječnstvu. Osnivace GIN mozete svristati u tu grupu.
Ovo ima smisla- uzmute u obzir da su ljudi u prošlosti kao Andrew Carnegie, Henry Ford, Napoleon Hill, Mark Twain i mnogi drugi 'dobri momci' bili visoki članovi različitih tajnih drustava.
U stvari svi ljudi koji postignu veliki uspjeh, slavu i bogatstvo automatski postaju članovi nekog 'tajnog društva'. Nebitno je da li ste normalani ili psihopata, bitna je moć koju imate.
Za sada znam dva osnivača ove organizacije: Joe Vitale i Kevin Trudeau.
Ostali će ostati nepoznati javnosti.
Joe Vitale (
http://www.mrfire.com), je poznati metafizičar, autor mnogih knjiga i materijala u vezi 'buđenja' i spiritualnosti, nesto slično stvarima koje se nalaze na pantelijinom sajtu. Veoma je slavna i poznata ličnost, napisao je dosta dobrih knjiga. Odrastao je u običnoj srednjoklasnoj porodici, neko vrijeme je čak bio i bezkućnik.
Sto se tice Kevina Trudeau-a (
http://www.ktradionetwork.com/about/), kao mladić je zbog izuzetne genijalnosti dobio 'ponudu koja se ne odbija'. Godinama je bio član 'Bratstva' i radio na ostvarivanju novog svjetkog poretka, ali je krajem osamdesetih odlučio izaći vani i promjeniti život.Od tada pa do danas bavi se informisanju ljudi o prirodnim lijekovima za
sve bolesti, oktrivanjem korupcije u vladi i zadnjih godina novog svjetskog poretka; i mogim drugim korisnim stvarima. Izdao je nekoliko bestselera koji su prodati u preko 30 miliona kopija.
Najpoznatija mu je prevedena i na naš jezikOn je JEDINI koji je milionima ljudi otkrio istinu o moćnoj 'farmakomafiji' i industriji hrane, što pokazuje kakve veze i sposobnosti posjeduje ovaj čovjek.
Danas jedan od najopasnijih ljudi za velike korporacije i vlade svih država. Medijske kampanje protiv njega su nevjerovatno velike i na njih se troše na stotine miliona dolara. Internet je ispunjen lažima o 'opakom prevarantu' i 'osudjeniku' koji se zeli obogatiti na vašoj nesreći. Ma da, jedan multimilijarder nema pametnijeg posla nego da vam otme $20
Pogledate ovaj intervju da saznate vise o svemu:
http://www.youtube.com/watch?v=ejbBJfk6 ... L&index=16Sada bi trebalo da imate jasniju sliku o tome kakvi su ljudi koji stoje iza ovoga.
Sada malo detalja o GIN:
Zvanično otvaranje je 1. Novembra 2009
Do sada se učlanilo nekoliko stotina ljudi iz cijelog svijeta, najvise iz Sjedinjenih Država i Evrope. Većinom su to mladje osobe u dvadesetim godinama. Ali mnogi koji su se učlanili su vama veoma poznate ličnosti, volio bih da vam mogu otkriti neka imena.
Postoje 12 nivoa članstva, kada se učlanite u GIN polazite od prvog. Kako idete ka većim nivoima oktrivaju vam se nove i važnije informacije.
Tačno je da se radi se o neprofitnoj organizaciji.
Pošto ulaz košta $1000, jasno je da ce im ostati velika količina novca u koferima. E sada slijedi jedna odlična stvar za ljude koji se uključe na početku i malo potrude. Kako budete napredovali i prihvaćani u veče nivoe, dobijaćete novčane bonuse, placena egzotična luksuzna putovanja i mnoga druga prijatna iznenadjenja. Sav profit se troši u ove svrhe.
Zanimljivo je da će sajt i materijal na sajtu u narednih nekoliko mjeseci biti preveden na 50 najećih svjetkih jezika, uključujući i naš.Za godinu dana GIN će imati na hiljade članova, mozda i na desetine hiljada za 2-3 godine, što predstavlje ogromnu prednost za sve koji se učlane u početku. Oni će imati priliku da upoznaju i personalno uče od nekih osnivača. Kasnije će taj luksuz imati samo najuspješniji članovi. Naravno da če oni koji se učlane na početku najviše i zaraditi.
Što se tiče pravljenja novca, za sada znam da ce članovi imati svoje korporacije i bankovne račune u razlicitim državama svijeta, dostupnost kreditima i grantovima i 'insajder' informacijama gdje i kako uložiti. Ali osim toga biće još mnogo drugih prednosti.
Naravno da se ne radi samo o pravljenju novca, vec razvoju i postizanju uspjeha svim sferama života.
Dakle, radi se o da imate sve mogućnosti, prednosti i privilegije koje imaju smradovi koji služe sistemu i novom svjetkom poretku. Prvi put je ovo postalo dostupno svim ljudima! Ovo je nevjerovatno!
Moćićete ostvariti sve svoje želje, napraviti bogatstvo, uživati odlično zdravlje i uzbudljiv život, posjedovati znanje koje je do sada bilo skrivano i nedostupno običnim ljudima!
Koliko i šta ćete postići zavisi isključivo od vas.
Informacije koje ce vam biti otkrivene ostaju poznate samo vama.
Ako vas interesuje još i želite znati više detalja, preporučujem da se učlanite kao affiliate, potpuno je besplatno. Svakih sedam dana dobijate audio fajlove sa više informacija o svemu.
Član ili affiliate možete postati SAMO AKO STE POZVANI. Ako to želite
javite mi se na PM.
Članarina kosta $1000 plus $150 mjesečno, ali vam tih $150 neće naplaćivati do novembra. Kada dovedete 5 ljudi koji se učlane dobijate po $200 za svakoga, i ne naplaćuju vam mjesečnih $150, dakle dobijate članarinu besplatno.
Ko želi da postane član dobija $200 od mene, pošto ovo ne radim radi zarade, već da postanem 'founding member'. Pare šaljem na devizni/ tekući račun, ili neki online sistem plaćanja, po dogovoru. Ova ponuda važi do kraja septembra.
Veoma je moguce da će upis kasnije koštati $2500, mada nisam potpuno siguran.
Ovo nije za svakoga. Da li je ovo za vas? Neznam. Vjerujem da na ovom forumu ima ljudi koji rade na istim frekvencijama kao i ja i da žele postići nešto više za sebe i druge. Ako ste vi ta osoba, biće mi drago da vas upoznam...
Koga zanima više neka mi se javi na PM.
Biću na odmoru vjerovatno narednih mjesec dana, pa ako vam ne odgovorim odmah odgovoriću malo kasnije.
Pozdrav!