Sada je: ned jul 06, 2025 8:43 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Samo za članove ovog foruma
PostPostano: sub aug 08, 2009 1:24 pm 
Član foruma

The Global Informaion Network (GIN)

Već nekoliko mjeseci proučavam ovu organizaciju, ovdje ću vam ostaviti rezultate dosadašnjih istraživanja. Pošto sam na ovom forumu već neko vrijeme, vjerujem da imam povrjerenje ostalih članova.
Prvo proučite informacije koje se nalaze na njihovom sajtu:

http://www.globalinformationnetwork.com

..pa ako vas zanima nastavite čitati:

Prva stvar koju trebate znati: neka vas ne zabrinjava šta piše na početku teksta 'who we are'.Organizacija je osnovana je od strane male grupe insajera, 30 ljudi iz 'globalne elite' KOJI SE PROTIVE novom svjetskom poretku. Mnogi od njih su milijarderi, pripadaju kraljevskim porodicama ili su veoma poznate ličnosti, ali uglavnom su svi uključeni u neka 'tajna drustva' i posjeduju znanje koje je a skriveno od javnosti.

Kad smo vec kod toga, Unutar 'globalne elite' i tajnih društava postoje dvije grupe. Jedna od njih je veoma mala i sastavljena je od ljudi koji doprinose i teže dobrobiti svim ljudima i čovječnstvu. Osnivace GIN mozete svristati u tu grupu.
Ovo ima smisla- uzmute u obzir da su ljudi u prošlosti kao Andrew Carnegie, Henry Ford, Napoleon Hill, Mark Twain i mnogi drugi 'dobri momci' bili visoki članovi različitih tajnih drustava.

U stvari svi ljudi koji postignu veliki uspjeh, slavu i bogatstvo automatski postaju članovi nekog 'tajnog društva'. Nebitno je da li ste normalani ili psihopata, bitna je moć koju imate.

Za sada znam dva osnivača ove organizacije: Joe Vitale i Kevin Trudeau.
Ostali će ostati nepoznati javnosti.
Joe Vitale (http://www.mrfire.com), je poznati metafizičar, autor mnogih knjiga i materijala u vezi 'buđenja' i spiritualnosti, nesto slično stvarima koje se nalaze na pantelijinom sajtu. Veoma je slavna i poznata ličnost, napisao je dosta dobrih knjiga. Odrastao je u običnoj srednjoklasnoj porodici, neko vrijeme je čak bio i bezkućnik.

Sto se tice Kevina Trudeau-a (http://www.ktradionetwork.com/about/), kao mladić je zbog izuzetne genijalnosti dobio 'ponudu koja se ne odbija'. Godinama je bio član 'Bratstva' i radio na ostvarivanju novog svjetkog poretka, ali je krajem osamdesetih odlučio izaći vani i promjeniti život.Od tada pa do danas bavi se informisanju ljudi o prirodnim lijekovima za
sve bolesti, oktrivanjem korupcije u vladi i zadnjih godina novog svjetskog poretka; i mogim drugim korisnim stvarima. Izdao je nekoliko bestselera koji su prodati u preko 30 miliona kopija. Najpoznatija mu je prevedena i na naš jezik

On je JEDINI koji je milionima ljudi otkrio istinu o moćnoj 'farmakomafiji' i industriji hrane, što pokazuje kakve veze i sposobnosti posjeduje ovaj čovjek.
Danas jedan od najopasnijih ljudi za velike korporacije i vlade svih država. Medijske kampanje protiv njega su nevjerovatno velike i na njih se troše na stotine miliona dolara. Internet je ispunjen lažima o 'opakom prevarantu' i 'osudjeniku' koji se zeli obogatiti na vašoj nesreći. Ma da, jedan multimilijarder nema pametnijeg posla nego da vam otme $20

Pogledate ovaj intervju da saznate vise o svemu:
http://www.youtube.com/watch?v=ejbBJfk6 ... L&index=16

Sada bi trebalo da imate jasniju sliku o tome kakvi su ljudi koji stoje iza ovoga.

Sada malo detalja o GIN:
Zvanično otvaranje je 1. Novembra 2009
Do sada se učlanilo nekoliko stotina ljudi iz cijelog svijeta, najvise iz Sjedinjenih Država i Evrope. Većinom su to mladje osobe u dvadesetim godinama. Ali mnogi koji su se učlanili su vama veoma poznate ličnosti, volio bih da vam mogu otkriti neka imena.

Postoje 12 nivoa članstva, kada se učlanite u GIN polazite od prvog. Kako idete ka većim nivoima oktrivaju vam se nove i važnije informacije.

Tačno je da se radi se o neprofitnoj organizaciji.
Pošto ulaz košta $1000, jasno je da ce im ostati velika količina novca u koferima. E sada slijedi jedna odlična stvar za ljude koji se uključe na početku i malo potrude. Kako budete napredovali i prihvaćani u veče nivoe, dobijaćete novčane bonuse, placena egzotična luksuzna putovanja i mnoga druga prijatna iznenadjenja. Sav profit se troši u ove svrhe.

Zanimljivo je da će sajt i materijal na sajtu u narednih nekoliko mjeseci biti preveden na 50 najećih svjetkih jezika, uključujući i naš.Za godinu dana GIN će imati na hiljade članova, mozda i na desetine hiljada za 2-3 godine, što predstavlje ogromnu prednost za sve koji se učlane u početku. Oni će imati priliku da upoznaju i personalno uče od nekih osnivača. Kasnije će taj luksuz imati samo najuspješniji članovi. Naravno da če oni koji se učlane na početku najviše i zaraditi.

Što se tiče pravljenja novca, za sada znam da ce članovi imati svoje korporacije i bankovne račune u razlicitim državama svijeta, dostupnost kreditima i grantovima i 'insajder' informacijama gdje i kako uložiti. Ali osim toga biće još mnogo drugih prednosti.
Naravno da se ne radi samo o pravljenju novca, vec razvoju i postizanju uspjeha svim sferama života.

Dakle, radi se o da imate sve mogućnosti, prednosti i privilegije koje imaju smradovi koji služe sistemu i novom svjetkom poretku. Prvi put je ovo postalo dostupno svim ljudima! Ovo je nevjerovatno!
Moćićete ostvariti sve svoje želje, napraviti bogatstvo, uživati odlično zdravlje i uzbudljiv život, posjedovati znanje koje je do sada bilo skrivano i nedostupno običnim ljudima!
Koliko i šta ćete postići zavisi isključivo od vas.
Informacije koje ce vam biti otkrivene ostaju poznate samo vama.

Ako vas interesuje još i želite znati više detalja, preporučujem da se učlanite kao affiliate, potpuno je besplatno. Svakih sedam dana dobijate audio fajlove sa više informacija o svemu.

Član ili affiliate možete postati SAMO AKO STE POZVANI. Ako to želite javite mi se na PM.

Članarina kosta $1000 plus $150 mjesečno, ali vam tih $150 neće naplaćivati do novembra. Kada dovedete 5 ljudi koji se učlane dobijate po $200 za svakoga, i ne naplaćuju vam mjesečnih $150, dakle dobijate članarinu besplatno.
Ko želi da postane član dobija $200 od mene, pošto ovo ne radim radi zarade, već da postanem 'founding member'. Pare šaljem na devizni/ tekući račun, ili neki online sistem plaćanja, po dogovoru. Ova ponuda važi do kraja septembra.
Veoma je moguce da će upis kasnije koštati $2500, mada nisam potpuno siguran.

Ovo nije za svakoga. Da li je ovo za vas? Neznam. Vjerujem da na ovom forumu ima ljudi koji rade na istim frekvencijama kao i ja i da žele postići nešto više za sebe i druge. Ako ste vi ta osoba, biće mi drago da vas upoznam...

Koga zanima više neka mi se javi na PM.
Biću na odmoru vjerovatno narednih mjesec dana, pa ako vam ne odgovorim odmah odgovoriću malo kasnije.

Pozdrav!

Zadnja izmjena: miodragm2; uto aug 11, 2009 6:00 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov: Re: Samo za članove ovog foruma
PostPostano: sub aug 08, 2009 2:25 pm 
Član foruma

Bez uvrede, ali zvuci kao piramidalna shema.

Ako je tip multimilijarder, sta ce mu mojih 1000 dolara? Ako zeli razotkriti planove za NWO, zasto te informacije daje tek uskom krugu ljudi koji su spremni platiti taj novac?

Zar nisu Alex Jones i David Icke, između ostalih, govorili da je najvaznije da "obicni" ljudi u velikom broju saznaju za ovo i osvijeste se?

I trece, ako cemo cjepidlaciti, logotip ove organizacije sadrži petokrake zvijezde, sto su simboli Sotone odnosno planeta Saturna, a netko tko je clan Iluminata bi valjda trebao znati za to i ne nastupati pod tim znakom pod kojim je "porobljeno" citavo covjecanstvo bez da to zna.

Jos jednom, bez uvrede.

Vrh

PostPostano: sub aug 08, 2009 8:05 pm 
Član foruma

Bez uvrede ali i izvinjenja, cista lopovska posla, sablon star koliko i covjecanstvo, samo jos jedna grupa koja zeli kolac zaraditi u stilu savremene mafije.
Sto se mene licno tice mars odavde i ne prljajte ovaj zlatni sajt.

Vrh

PostPostano: sub aug 08, 2009 9:25 pm 
Član foruma

kakav gin? kakve članarine i devizni računi? alo šta ti misliš šta je ovo? burza ili pijaca? teraj odavde sa svojom piramidom i pusti ljude da rade u miru. [-X

Vrh

PostPostano: sub aug 08, 2009 9:58 pm 
Član foruma

miodragm2 brate, pa nemoj tako...
:love3:

Vrh

PostPostano: sub aug 08, 2009 10:04 pm 
Član foruma

miodragm2 je napisao/la:
Kako budete napredovali i prihvaćani u veče nivoe, dobijaćete novčane bonuse, placena egzotična luksuzna putovanja i mnoga druga prijatna iznenadjenja.
...
Oni će imati priliku da upoznaju i personalno uče od nekih osnivača. Kasnije će taj luksuz imati samo najuspješniji članovi. Naravno da če oni koji se učlane na početku najviše i zaraditi.
...
Što se tiče pravljenja novca, za sada znam da ce članovi imati svoje korporacije i bankovne račune u razlicitim državama svijeta, dostupnost kreditima i grantovima i 'insajder' informacijama gdje i kako uložiti. Ali osim toga biće još mnogo drugih prednosti.
...
Dakle, radi se o da imate sve mogućnosti, prednosti i privilegije koje imaju smradovi koji služe sistemu i novom svjetkom poretku. Prvi put je ovo postalo dostupno svim ljudima! Ovo je nevjerovatno!
Moćićete ostvariti sve svoje želje, napraviti bogatstvo, uživati odlično zdravlje i uzbudljiv život, posjedovati znanje koje je do sada bilo skrivano i nedostupno običnim ljudima!...

Zašto želiš život koji imaju smradovi? Zašto želiš biti smrad?
Ako želiš egzotično putovanje pa odi u turističku agenciju i uplati jedno...
Željan si znanja, pa skupljaj ga ima ga na netu gomile i to besplatno...

Evo dva brza primjera o besplatnom znanju;
Kad ogoliš sve ovo, što bi rekli u mom bliskoistočnom susjedstvu "do koske" ostaje samo priamidalna schemica (lokalno znana i pod nazivom navlakuša); sve gore navedeno za kontrolore ali i uplata od 1000$ + 150$mjesečno za ovce....

Reklama na TV za Pokemon sličice je završavala s; Moraš skupit sve....

Vrh

PostPostano: ned aug 09, 2009 8:36 am 
Član foruma

Koga ovo ne zanima neka napusti temu, ne osavljajte ovakve komentare :thumbup:

Vrh

PostPostano: ned aug 09, 2009 9:33 am 
Član foruma

miodragm2 je napisao/la:
Koga ovo ne zanima neka napusti temu, ne osavljajte ovakve komentare :thumbup:

Ali mene ova tema zanima, kako neko može bit takva ovca..... :rofl

Vrh

PostPostano: ned aug 09, 2009 9:45 am 
Član foruma

miodragm2 .. ovi o kojima pricas su malo pogresili pristup. Oni trase ogroman ulog novca za bilo koju populaciju, ne samo balkansku, samo da bi posta clan nekie uzvisene prosvetljene grupe. Samo od sebe tako sve ispada kao jedna obicna televizijska prodaja nekog loseg uredjaja.
Postoji sansa da oni nisu nikada ni izasli is "Bratstva" nego su samo neki njihov poseban izum za sporednike. Treba imati na umu da..
Ljudi se dele na ogromnu kolicinu profila, koji delimicno se mogu grupisati. Nije sve samo ista masa. A za svaki profil odredjenih ljudi se pravi odgovarajuci pristup.
Ova organizacija vise lici na posebnu tvorevinu za odredjeni profil ljudi. To sve sluzi da crne ovce ostanu na okupu i ne odlutaju dalje od kontrolisanog. To sto ces ti misliti ili znati nije ni toliko bitno, jer je u tome istina iskrivljena od strane profesionalnih vajara istine na takav nacin da ces ostati tu, bezopasan za sistem. Ono sto je bitno u iskrivljenoj istini je da se u coveku ubija ljubav prema zivotu i prirodi.... te sve informacije su tako napravljene da covek sve jedno postaje sintetican, i nikuda zapravo nije ni odlutao, tu je u susednoj sobi sistema.
Nekako su lose tu "Global Informaion Network" dizajnirali.
Preporucio bi im da prelistaju, ako vec imaju pristup, neku knjigu "mocnika", nasih "dragih"
glavonja te da nauce malo bolje kako se to radi.
U svakom slucaju mozda se i drze drevnog znanja te ovaj pristup odgovara za odredjeni profil.

Vrh

PostPostano: ned aug 09, 2009 9:47 am 
Član foruma

A evo još jednog Business gurua i razotkrivatelja NWO planova
http://www.enterprisecorruption.com/
Citat:
If you would like to subscribe to reinhardt’s journal at..
http://enterprisecorruption.wordpress.com/..
send an email to servicecall@bellsouth.net..
and insert the words “i wish to subscribe” in the subject line
*
the cost is $720.00 for a 54-week subscription
($2.00 a day.. up front)
*
(if you have a current student id, request a student-discount)

pristup najnovijim insider informacijama, trendovima, ulaganjima za samo 720$ (to je samo 2$ dnevno) možeš ostvarit sve svoje dječačke snove, biti bogat, jahta avion, zgodne tete hlade jaja i mnoga druga prijatna iznenađenja....

a ako ti ni to nije dovoljno imam žnjoru kod par Nigerijskih biznismena oni su toliko uspješni da imaju i svoju natuknicu na wikipediji :thumbup: ;
http://en.wikipedia.org/wiki/Advance-fee_fraud

Vrh

PostPostano: ned aug 09, 2009 1:53 pm 
Član foruma

to sve jako lijepo zvuči ali se meni definitivno čini da je to "fraud" (prijevara jelte :mrgreen: ). sama izjava da je to neprofitna organizacija koja zahtjeva 1000$ da budete član plus 250$ je malo smiješna (i pomalo oksimoronska). možda i jesu neki članovi koji su izdanak iste loze manipulatora za daljnje manipuliranje, možda su to samo obični pametnjakovići koji nemaju veze s ničim navedenim ali su prepoznali vjeru u teorije zavjere kao izvrsno sredstvo prihoda, a možda je miodragam u pravu pa to jesu pravi spasitelji, a možda illuminati ne postoje, a možda ovo, možda ono...

bila je isto tako jedna stranica koja je navodno organizirala putovanje u unutrašnjost zemlje (teorija šuplje zemlje), i uzimala novce itd. i tada bi ljudi došli na dogovoreno mjesto u luci i tamo tih navodnih organizatora nije ni bilo (barem sam tako čuo od jednog člana foruma davida icke-a) pa si ti sad misli....

Vrh

PostPostano: pon aug 10, 2009 3:58 pm 
Član foruma

Jesu to oni isti iz Amway-a? :lol:

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 12:10 pm 
Član foruma

miodragm2, brate, ne mogu vjerovati da si se upecao!? ](*,) #-o

pa, dobro! svejedno! netko mora i to iskusiti, pa zašto ne ti!? :roll:

aj držimo ti palčeve i javi se koji put sa dojmovima koji su mukte (ako može?)

Pozzzzz!

:love3:

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 1:27 pm 
Član foruma

E, dragi moj Miloradem2,

Kao prvo, ova igre nije uopšte nova. To je stara priča koja je bila aktuelna još pre 6-7 godina u Beogradu, a nešto ranije je krenula iz Zagreba. Tada nije imala web prezentaciju, nego se išlo putem prijateljskih preporuka. Prezentacije su se odvijale u Sava centru, u Beogradu, sa velikom pompom i sjajem kojima su želeli privući ljude na mamac. Sve ovo ne bih ni pričala da me u to vreme moja jako dobra prijateljica nije zamolila da me odvede na prezentaciju. I da mi je bar rekla šta je glavna caka, ona je okolo naokolo počela da mi priča bajke, kako su je lepo naučili, da sam ja vredna boljeg života, da moram početi sebe više da cenim, da je ovo fenomenalan način da čovek ispuni svoje snove, ....bla, bla, bla....da su oni registrovana agencija, firma, sve ugledni biznismeni...bla, bla, bla,.....i da ovo samo od NAJBOLJEG PRIJATELJA mogu dobiti....i kako ću još odbiti najbolju prijateljicu. naravno, da sam je skeptično gledala i rekla joj otvoreno, da se bojim za nju, pogotovu kad sam čula da je pozajmila 2500 E, još u to vreme, nije to bio mali novac. I ista fora, ako se ne prijavim za dva meseca, ponuda će skočiti na 5000 E, ista fora samo su promenili motiv, ranije je to bila organizacija u neke dobrotvorne svrhe, a dsada koliko vidim, borba protiv novog svetskog poretka. Pokušala sam da joj objasnim da će em izubiti pare, nego će izgubiti i prijatelje. Naravno, sve se obistinilo. Ne samo što je izubila pare, ušla u dugove, posvađala se sa prijateljima, familijom, nego je i prema meni ispala toliko agresivna, da sam morala da se sklonim i pustim je da prođe to blesavo iskustvo. kasnije sam čula da je pod lekovima, lečena na psihijatriji, jer očigledno nije mogla da podnese taj pritisak, i danas je jedno rastureno biće, koje je toliko palo, da više nekog povratka nema. To ju je odvelo na neki drugi put. Nažalost.

Ta organizacija je razbijena, proterana iz sava centra, i nisam za tu priču čula ništa više do danas. A ti ako si iole pametan, trebalo bi da razmisliš, da li je cena tog primamljivog bogastva veće od cene koju imaš u svojim prijateljima, koji će ti uvek pomoći kada se nađeš u nevolji, a ova može biti na vidiku.

Ovo je i upozorenje za ostale. Pa ko voli, nek izvoli.

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 1:32 pm 
Član foruma

Ej, dobro si ubo mesto gde ćeš ovo postaviti ....................MANIPULACIJA LJUDSKIH BIĆA................svaka čast!
PA, pročitaj šta na ovim silnim postovima piše o tome...........

Nećeš valjda zarađivati preko ovog foruma vatajući lakomislene.....svašta!

EH!

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 1:57 pm 
Član foruma

evo da se malo podsjetite na ovog navlakaca viewtopic.php?f=6&t=1792
...ovdje je trazio da se ljudi registriraju na linku i postanu njegovi referali da bi dobio besplatno prstenje itd..no hvala bogu da su moderatori procitali temu nakon par mjeseci i vidjeli da pokusava manipulirati userima i izbrisali mu iz potpisa link...eto citat kome se neda citati

Ps. od sada koristite ovaj link za prstenje http://www.alexchiu.com/intelliscript/i ... 1225854704
Pozdrav!

P.S.Apeliram na moderatore da procitaju i vide dali je ova tema potrebna ili nije i nek je pobrisu, a doticnog stave na hladjenje (samo citanje foruma) jedno pola godine dok se ne osvijesti i uvidi da nismo ovce ko sto misli

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 5:57 pm 
Član foruma

:rofl
Mislim da bi trebalo da me pošaljete u Hag zbog zlodjela i potecijalnog genocida nad 'lakomislenim članovima foruma'

Ozbiljno ljudi, ako vam se ovo ne svidja ne odgovarajte, svakako ne čitam šta pišete.

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 7:07 pm 
isključen/a

SUZY je napisao/la:
E, dragi moj Miloradem2,

Kao prvo, ova igre nije uopšte nova. To je stara priča koja je bila aktuelna još pre 6-7 godina u Beogradu, a nešto ranije je krenula iz Zagreba. Tada nije imala web prezentaciju, nego se išlo putem prijateljskih preporuka. Prezentacije su se odvijale u Sava centru, u Beogradu, sa velikom pompom i sjajem kojima su želeli privući ljude na mamac. Sve ovo ne bih ni pričala da me u to vreme moja jako dobra prijateljica nije zamolila da me odvede na prezentaciju. I da mi je bar rekla šta je glavna caka, ona je okolo naokolo počela da mi priča bajke, kako su je lepo naučili, da sam ja vredna boljeg života, da moram početi sebe više da cenim, da je ovo fenomenalan način da čovek ispuni svoje snove, ....bla, bla, bla....da su oni registrovana agencija, firma, sve ugledni biznismeni...bla, bla, bla,.....i da ovo samo od NAJBOLJEG PRIJATELJA mogu dobiti....i kako ću još odbiti najbolju prijateljicu. naravno, da sam je skeptično gledala i rekla joj otvoreno, da se bojim za nju, pogotovu kad sam čula da je pozajmila 2500 E, još u to vreme, nije to bio mali novac. I ista fora, ako se ne prijavim za dva meseca, ponuda će skočiti na 5000 E, ista fora samo su promenili motiv, ranije je to bila organizacija u neke dobrotvorne svrhe, a dsada koliko vidim, borba protiv novog svetskog poretka. Pokušala sam da joj objasnim da će em izubiti pare, nego će izgubiti i prijatelje. Naravno, sve se obistinilo. Ne samo što je izubila pare, ušla u dugove, posvađala se sa prijateljima, familijom, nego je i prema meni ispala toliko agresivna, da sam morala da se sklonim i pustim je da prođe to blesavo iskustvo. kasnije sam čula da je pod lekovima, lečena na psihijatriji, jer očigledno nije mogla da podnese taj pritisak, i danas je jedno rastureno biće, koje je toliko palo, da više nekog povratka nema. To ju je odvelo na neki drugi put. Nažalost.

Ta organizacija je razbijena, proterana iz sava centra, i nisam za tu priču čula ništa više do danas. A ti ako si iole pametan, trebalo bi da razmisliš, da li je cena tog primamljivog bogastva veće od cene koju imaš u svojim prijateljima, koji će ti uvek pomoći kada se nađeš u nevolji, a ova može biti na vidiku.

Ovo je i upozorenje za ostale. Pa ko voli, nek izvoli.

A jel se ta firma zvala GEM Colleciton?

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 8:47 pm 
Član foruma

miodragm2 je napisao/la:
Ozbiljno ljudi, ako vam se ovo ne svidja ne odgovarajte, svakako ne čitam šta pišete.

a jel i inače najviše voliš pričati sam sa sobom? :mrgreen: \:D/

Vrh

PostPostano: uto aug 11, 2009 9:35 pm 
Član foruma

SUZY je napisao/la:
...kasnije sam čula da je pod lekovima, lečena na psihijatriji, jer očigledno nije mogla da podnese taj pritisak, i danas je jedno rastureno biće, koje je toliko palo, da više nekog povratka nema...

Tvoja prijateljica bi trebala pod hitno da prestane da se bakce psihijatrima. Oni su bezdusni strucnjaci za nista. Njihov pojam normalnosti je zapravo ludilo. Sve jedno je nece nikada razumeti a sto je jos gore sludice je jos vise.
Pod drugo nek se mane lekova.. ako su lekovi psihoaktivni (naravno hemijskog sastava) verovatno da su joj stvorili zavisnost. Uzimajuci psihoaktivne lekove koje ti strucnjaci preporucuju daju na pocetku illuziju da ti je "lakse" dugotrajnom upotrebom pocinjes jos vise da gubis razum. Nervni sistem se polako raspada, tako da dok ih uzima verovatno joj nije nista posebno bolje sem na trenutke a ako ih ne uzme onda se oseca mnogo gore nego sto joj je bilo na pocetku. Mnogo gore. Stim bi trebala postepeno da se smanjuje dozu u kombinaciji za potragom za nekim prirodnim opustanjem i zadovoljstvom. Sad neki bi ovde imali pregovora ali neka dobra Marjuana bi pomogla. Naravno pocevsi sa vrlo malo... po koji dim i nista vise.. da ne bi dozivela onaj pocetnicki udar a u njenom stanju moze probuditi neke paranoje. i da organizuje upotrebu... na opustenim mestima gde je smanjena mogucnost da dodje do nekok problema. Bitno je da je Ganja i odredjenog kvaliteta .. ne ona smuvana u kesici sva smrvljena.
Ali dobro moze i bez .. naj bitnije je "pobeci" od psihijatra i prestati koristiti lekove..
Pod zadovoljstvom mislim na uzivanje i u sitnim stvarima... osobe kao ona su odstranjene od malih zadovoljstva. Recimo jutarnje sunce.. i njegova delikatna dodir po licu .. slusanje prirodnih zvukova, koncentracija na sitne detalje oko sebe, sto cine realnost, onu trenutnu i jedinu. Moze biti to i observacija neke pcele sto luta okolo po cvecu ako si negde u prirodi.
Opustajuci zvuk kise.. itd. ne obracajuci paznju na ljude ako ih ima.. pogotovo ne na sta bi oni mogli misliti o tebi. Ko ih jebe..
Uz to bi dosla i dobra konverzacija sa nekim sto zna da slusa i razume.
Povratka uvek ima... Samo treba to zeleti. :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.