pa procijenite sami,jel moguće da se ovako šta može dogodi i to za samo nekoliko dana,da se nadovežem i oni koji čitaju kas.transkripte spominjalo se nešta slično
Citat:
03.09.2008. O: SAD ide u pravcu uništenja! P: (L) Pozdrav. Možemo li prvo pozdraviti? O: Pozdrav. P: (L) I tko je s nama ovu večer? O: Yeaionnia, Kasiopeja. P: (L) Prenosiš kroz Kasiopeju? O: Da. P: (L) OK. Zašto je večerašnja avantura započela sa „SAD ide u pravcu uništenja“ ? O: Pređena je točka kad je sve moguće da bi se promijenio ishod. P: (L) Kakav je taj ishod? O: Povećanje unutrašnjih nemira. Podsjetite se što se desilo u Njemačkoj. P: (L) Što se dogodilo u Njemačkoj, u kojem preiodu? O: Prema kraju rata. Hitlerovo ludilo i mržnja ostalog svijeta prema Njemačkoj. P: (L) Nije bila lijepa slika, je'l? (J) U Njemačkoj, ostatak svijeta bombardirao je Njemačku... O: Očekujte to na kraju u SAD-u. P: (J) Hoće li to biti nuklearne bombe? O: I više.
Šta vi mislite o tom navodnom napadu na 5 gradova? O ovome se na forumima priča,neki misle da je moguće,neki ne,viditi ćemo,iskreno neznam,viditi ćemo za nekoliko dana jel bio major hoax ili ne.
_________________ "Sve je jasno,samo sam ja zamagljen"- Lao Tse
Je li se meni cini, ili se slika USA u svjetu znatno popravila od 4. novembra 2008-me??
Treba nam svima biti jasno da bilo gdje da se desi nuklearni rat, svi smo najebali. (tko god se sjeca malog 'leak'-a radioaktivnog materijala u Cernobilu, pa usporedite to sa vise nuklearnih explozija...
_________________ "Somewhere, something incredible is waiting to be known." - Carl Sagan
Apollo je napisao/la:
Pratim Earthlasthope kanal već neko vrijeme. Uglavnom se slažem s tim čovjekom.
Složio bih se da se radi o jednoj izvanrednoj osobi koja razmišlja i ponaša se onako kako bi bar većina nas to trebala:
**
Mislim da postoje prilično velike šanse da psihopate s vrha piramide vlasti na ovoj planeti odrade još jedan "malo" veći “teroristički napad” za svrhu ‘pospješivanja’ procesa uvođenja Novog Svjetskog Poretka, odnosno, izazivanja haosa nakon kojeg će se on uspostaviti (“Order ab Chaos”). Sada, što se tajminga tiče, to je stvarno teško znati. Činjenica jeste da za Iluminate period oko solsticija ima okultni značaj isto kao i numerologija a što se datuma tiče, vjerovatno postoji više kombinacija koje im daju njihove omiljene brojeve, te tako i zadovoljavaju njihove ‘hiperdimenzionalne kriterijume’.
U vezi s ovom Operacijom Blackjack konkretno, postoji i dosta indikacija da bi se tu moglo raditi o jednom veoma dobro elaboriranom "psi-op" projektu. Mislim da je ovo najbolji forum "thread" na tu temu i nevjerovatno brzo se razvija: LINK
Naravno, postavlja se pitanje koliko bi izvođenje jednog takvom kriminalnog akta upravo u ovom periodu i na opisan način, istovremeno predstavljalo i jedan mač sa dvije oštrice, odnosno, koliko bi patokratija bila u stanju kontrolisati posljedice te operacije?! Što se medija tiče, njih već odavno kontrolišu, međutim, nakon takve jedne operacije morali bi ukinuti ili bar ozbiljno cenzurisati internet. (Za tu svrhu, u sklopu “informisanja” javnosti nakon izvođenja takvog jednog djela, mogli bi na primjer reći - kako je upravo internet odigrao ključnu ulogu u njegovom organizovanju!? Da li se slučajno Rokfeler nedavno oglasio i založio za ukidanje interneta iz razloga što ga - “teroristi obilato koriste”!? )
Doduše, evo već 8 godina je prošlo od one njihove “operacije 911” a još uvijek istinska pozadina tog zločinačkog djela nije objelodanjena, niti su krivci kažnjeni. (Nasuprot tome, kažnjavani su i likvidirani uglavnom oni koji su otkrivali istinu u vezi sa 911)?! To mu dođe kao neka indikacija da i u budućnosti imaju velike šanse da sprovedu ono šta su naumili bez nekog većeg ometanja od strane normalih (čitaj: ‘normalno programiranih’) ljudi.
Tako, može se priznati da im za sada sve ide prilično lijepo, međutim, imamo i onu narodnu izreku: – ” ničija nije do zore gorila!?
Blizu je datum,najmanji je problem da se saceka 2 dana.... Nego,citajuci i gledajuci ovo sve,prateci malo situaciju na ovim nam milim medijjima kao sto su CNN i slicni,pade mi na pamet sadasnja situacija u Iranu.Kao sto se moze vidjeti iz njihovi izvjestaja i stalnog potenciranja situacije nakon izbora,dole je "ugrozena" demokratija i imam osjecaj da bi moglo da se desi nesto neobicno.Recimo,vladajuca koalicija upotrijebi nuklearku ,jer ce optuziti USA ili Izrael za sirenje i podsticanje demonstracija i slicnih sranja ili USA ulazi u Iran jer ovi toboze ugrozavaju ljudska prava ili nesto tako slicno gdje bi se moglo dobro zakuhati na Bliskom istoku. Bio bi zanimljiv slijed takvih dogadjaja....al bas zanimljiv....
Postoji jako puno idividualaca na YouTube-u koji pokušavaju iznijeti svoje viđenje istine kroz svoje istraživanje i pri tome ne traže nikakav novac ili publicitet (za razliku od npr. Alexa Jonesa koji na svojoj web stranici prodaje majice i kojekakve stvari i koji je svoj publicitet stekao razotkrivanjem "Bohemian Grove-a"... vrlo sumnjičavo, pitam se kako je uspio ući tamo ako je to super-strogo čuvan kompleks).. da ne duljim:
Izgleda da je ovo Base64 kod koji dekodiran izgleda ovako:
The tyrant custom, most grave senators, Hath made the flinty and steel couch of war My thrice-driven bed of down
OTHELLO 229 The tyrant custom, most grave senators, 230 Hath made the flinty and steel couch of war 231 My thrice-driven bed of down: I do agnize 232 A natural and prompt alacrity 233 I find in hardness, and do undertake 234 These present wars against the Ottomites. 235 Most humbly therefore bending to your state, 236 I crave fit disposition for my wife. 237 Due reference of place and exhibition, 238 With such accommodation and besort 239 As levels with her breeding.
EDIT: Pokušao sam skinuti sliku na desktop i izvorno ime joj je binarni kod koji znači - Othello. Netko se opako igra s nama, možda je sve to samo nekakva bolesna šala. S lijeve strane slike vidi se bijeli kombi. Interesantno.