Sada je: sri jul 09, 2025 12:20 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Protokoli dinarskih mudraca / Tajna Jugoslavija
PostPostano: sub maj 16, 2009 7:23 pm 
Član foruma

Otkriven dokument o ustrojstvu Tajne Jugoslavije

=D> za index i za autora!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 17, 2009 9:42 am 
Administrator

Mislim da se uz pomoć materijala iznjetog u knjizi

POLITIČKA PONEROLOGIJA

...može razumjeti mentalni sklop ovih koji kroje balkansku politiku kao i sama dinamika manipulacije, što očigledno autoru gornjeg članka o "Dinarskim protokolima" nije poznato. Tako se on, kao nešto, - čudi!?Isto tako, i ovaj video može malo doprinjeti tome:

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 18, 2009 10:57 am 
Član foruma

Ne znam da li taj Protokol Dinarskih Ku - aca postoji u ozbiljnoj ili ovako povrsnoj dnevno-politickoj interpretaciji, ali cinjenicno stanje je sledece -

Na teritoriji bivse SFRJ se veoma lose zivi. Tekovine demokratije nisu usrecile ni jedan od naroda. Nacionalne samostalne drzave nisu prakticno ni malo samostalne, dapace - veoma su kontrolisane i definitivno Banana Republike... Sva desavanja od nastanka do raspada Jugoslavije kao i ova posle toga su u potpunosti kontrolisana od istih centara moci... Sloba, Tudjman, Alija su iz istog centra podrzani prilikom dolaska na vlast. Iz istog centra su im stizala pocetnma sredstva i ohrabrenja za oprecne politicke stavove prema susedima... Nije bilo nacina da se krvoprolice izbegne, jer je bilo sistematski planirano, finansirano i rukovodjeno... Naravno, te stvorene Strukture Zla ostaju korisne i po okoncanju sukoba... To su sada predstavnici odredjenih finansijskih fondove i pioni zastupnici stranog krupnog i sitnog kapitala, tzv kontroverzni biznismeni, tajkuni i tajkuncici, svakakav kriminalni sljam sa tzv. stecenim zaslugama, zatim silne nevladine organizacije i lista od stotinu slicnih njima....

Kada sa ove vremenske distance i nesto vise skupljenih godina utisaka o Jugoslaviji razmisljam, tada imam utisak da smo mi sve vreme ustvari jedna velika SOCIOLOSKA OPITNA LABORATORIJA u kojoj se ispituje efikasnost sredstava za zaglupljivanje i manipulaciju narodnih masa, kao i tolerancija istih na extremne socio-ekonomsko-politicke bestijalnosti i kriminal... Pretpostavljam da ce mnogi rezultati iz ove laboratorije biti efikasno primenjeni i na ostatak covecanstva - odnosno da je takav plan.

Jedini predlog za koji smatram da je pametan, a da zelim da ga podelim sa vama je taj da vise nikada ne izadjete ni na kakve IZBORE, jer tim cinom glasanja ustvari samo dajete svoj potpis i pristanak na postojece stanje stvari i postajete ucesnik u ovim demokratskim bestijalnostima. Zli se danas mere po kolicini glasaca koji su svoj potpis ulozili u njihovu moc.

I, mogao bih ovako do sutra, ali bi post bio nekulturno dug za citanje...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 18, 2009 1:31 pm 
Član foruma

Protokoli su zakooooon.

Ovo s prijedlogom o neglasanju na izborima bi trebalo malo prilagoditi; naime u svim izbornim sustavima glas onog koji nije izasao na izbore se jednostavno pripiše proporcionalno svim kandidatima. Dakle onaj ko je dobio 40 % dobije toliko postotaka glasa osobe koja nije izasla na izbore i tako dalje tj. onaj tko ne glasa u biti je ipak glasao.
Ali i za tu boljku ima ljeka a jedan se zove nevažeći listić, naime takav se ne može pribrojiti nitkom a povećava broj gasova potrebnih za pobjedu...dovoljno je prekrižiti cijeli papir ili dodati nešto svoje preko cjelog listića; npr. Svi ste vi govna....
Druga mogučnost je nedostaječi listić tj. uzmete listić i odšećete se s izbornog mjesta bez ubacivanja u glasačku kutiju....a efekt je u pravnom smislu isti kao i kod nevažećeg listića.

Oba dva prijera su u potpunosti legalna i legitimna....zamislite samo frku za TPTB kada bi na glasanju bilo samo 20 do 30% nevažećih lističa i kad bi ima bilo jasno da su ovce prokužile da oni stoje iza svih kandidata.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 18, 2009 2:19 pm 
Član foruma

Hajde da napravimo PROTOKOL ALPSKO-DINARSKIH OVACA koji bi sadrzao sva potrebna uptstva casnim i iskrenim dusama za borbu protiv i opstrukciju Zlih... Sve po sistemu Uputstvo - Racionalno obrazlozenje i tako tacku po tacku. Zatim bi mogli da oformimo ISTINOKRATSKU STRANKU ALPSKO-DINARSKIH OVACA OKRUGLOG STOLA - ciji bi zadatak bio da okupi sto vise neglasaca, neplatisa radio-tv pretplate, negledaca dnevnika, nekorisnika kredita i sl... Predlazem i zastitni simbol na grbu stranke koji bi bio MOZAK - SRCE - USRANA MOTKA ... Moto stranke mogao bi da bude - Nikad Parlament - uvek dobar pasulj ! ... ili nesto slicno ... Nema vas u nasim molitvama... itd...

Ajde, ima li zainteresovanih - Alpsko-Balkansko-Dinarska Alijansa za borbu protiv zla - racuna na Vas intelektualno duhovni doprinos istini...

Cekam u stavu :shock:

Vrh

Naslov: Re: Protokoli dinarskih mudraca / Tajna Jugoslavija
PostPostano: čet jun 18, 2009 4:47 pm 
Član foruma

kako mislis da ne izlaze na izbore
kada je 50% gradjana je zaposleno preko stranke

Vrh

PostPostano: čet jun 18, 2009 8:37 pm 
Član foruma

Da , a ostalih 50% nemaju posao - i zasto onda idu na izbore, odnosno, zasto ne bi imali nevazeci glasacki listic... To bar nije tesko...

Nema leba, a ni kruha od ove price. I onako smo svi u j.benim banana Republikama, sa laznim suverenitetima, integritetima i ostalim - tetima...

Ceo svet Banana Republika na celu sa Hrkljušem... dok ne poraste Hrkljus junior...

Vrh

PostPostano: sub jun 20, 2009 7:35 pm 
Član foruma

Vidim da vi tu sve nešto govorite o tome da je ovdje na području bivše Juge loše, da smo kontrolirani od kojekakvih fondova i kaj ja znam kaj sve ne...

Nije savršeno, ali ide se prema tome da svaki čovjek može glasat preko neta za sve odluke, državne pa sve one niže do lokalnih...

Kako god okreneš sistem infrastrukturnog i gospodarskog upravljanja je potreban. Osim ako imate ideju da čovjek uvijek bude sit, a da ne mora koristiti kanalizaciju. Uz to ako imate ideju kako bi čovjek mogao letiti i nositi ogromne terete, onda ni prometna infrastruktura nije potrebna. Ako imate ideju kako se obraniti od divljih koji kolju i siluju, onda se i vojska može ukinuti.

Da, postoji učenje o hranjenju suncem, o tome da čovjek može lebditi (možda i letiti), a učenje o preobražavanju divljaka iz koljača i silovatelja u čovjeka provodi sud, policija ili vojska uručivanjem motike ili nečeg sličnog u ruke ili glavu istom...

Vrh

PostPostano: sub jun 20, 2009 10:34 pm 
Član foruma

Znaci ovako MissLove... Da bi smo sprecili "koljače i silovatelje" potrebno je da progutamo sve postojeće elemente vasti zajedno sa svim patokratama koji idu uz nju ? Potrebno je da glasamo za stranacke lidere stranaka koje se listom sve finansiraju iz istih izvora? Potrebno je da budemo poslušne ovčice jer su nas zaplašili upravo "klanjem i silovanjem"... Shvataš li da sve ratove oni naprave i da sve koljače i silovatelje oni na neki načih proizvode da bi ti i milioni drugih imali baš ovakav stav koji zastupate... Stvori mnogo problema - zatim daj soluciju-rešenje kroz državne mehanizme... Vojska bi odavno bila ukunuta da je psihopate i patokrate ne održavaju stalnim podsticanjem ratova... A iste te psihopate su na najmoćnijim državničkim, vojnim ili finansijskim pozicijama...

I kako sam krenuo , počeću o Rotšildovima u Evropi, o Sorošu , nevladinim organizacijama i prodanim buljašima u njima... i neće mi cela noć biti dovoljna, a baš mi se spava... Neka svako ima svoj stav... Ovo , ovako organizovano demokratsko društvo je u potpunosti neodrživo, neefikasno za demos i efikasno za patokrate... Sve će se uskoro raspasti, glasali mi ili ne (bolje ne) [-( ... MOže li najpametniji čovek na svetu da postane predsednik recimo USA ako nije clan demokrata ili republikanaca ? Ne može, zato što nije deo pripremljenog patokratskog programa. Može li to da se desi u Srbiji ili Hrvatskoj? Ne može, jer to mora biti samo neko u koga je uložen patokratski novac... Moraju te kupiti na početku, da bi tvoja j.jca čvrsto držali ili imali te na povodcu...

Uostalom, zar stvarno misliš da vojska i policija sprečavaju koljače i silovatelje (koji su ti utisnuti duboko u softver nekim sredstvima)??? 300 000 dece u razvijenim zemljama sveta nestane bez traga svake godine i nikada ne bude nađeno (hej 300 000) , zar i dalje misliš da im je stalo da sprečavaju koljače i silovatelje... 300 000 dece za zimnicu njihovim patokratskim saradnicima ili čemu već ili za delove ili za bestijalne orgije ili za j.bem ga ko zna šta??? I ti mi sada govoriš o efikasnosti i neophodnosti ovih i ovakvih državnih aparata.... :dontknow:

Ajd živeo...

Vrh

PostPostano: sub jun 20, 2009 11:29 pm 
Član foruma

FerdinandTheBull je napisao/la:
Znaci ovako MissLove... Da bi smo sprecili "koljače i silovatelje" potrebno je da progutamo sve postojeće elemente vasti zajedno sa svim patokratama koji idu uz nju ? Potrebno je da glasamo za stranacke lidere stranaka koje se listom sve finansiraju iz istih izvora? Potrebno je da budemo poslušne ovčice jer su nas zaplašili upravo "klanjem i silovanjem"... Shvataš li da sve ratove oni naprave i da sve koljače i silovatelje oni na neki načih proizvode da bi ti i milioni drugih imali baš ovakav stav koji zastupate... Stvori mnogo problema - zatim daj soluciju-rešenje kroz državne mehanizme... Vojska bi odavno bila ukunuta da je psihopate i patokrate ne održavaju stalnim podsticanjem ratova... A iste te psihopate su na najmoćnijim državničkim, vojnim ili finansijskim pozicijama...

I kako sam krenuo , počeću o Rotšildovima u Evropi, o Sorošu , nevladinim organizacijama i prodanim buljašima u njima... i neće mi cela noć biti dovoljna, a baš mi se spava... Neka svako ima svoj stav... Ovo , ovako organizovano demokratsko društvo je u potpunosti neodrživo, neefikasno za demos i efikasno za patokrate... Sve će se uskoro raspasti, glasali mi ili ne (bolje ne) [-( ... MOže li najpametniji čovek na svetu da postane predsednik recimo USA ako nije clan demokrata ili republikanaca ? Ne može, zato što nije deo pripremljenog patokratskog programa. Može li to da se desi u Srbiji ili Hrvatskoj? Ne može, jer to mora biti samo neko u koga je uložen patokratski novac... Moraju te kupiti na početku, da bi tvoja j.jca čvrsto držali ili imali te na povodcu...

Uostalom, zar stvarno misliš da vojska i policija sprečavaju koljače i silovatelje (koji su ti utisnuti duboko u softver nekim sredstvima)??? 300 000 dece u razvijenim zemljama sveta nestane bez traga svake godine i nikada ne bude nađeno (hej 300 000) , zar i dalje misliš da im je stalo da sprečavaju koljače i silovatelje... 300 000 dece za zimnicu njihovim patokratskim saradnicima ili čemu već ili za delove ili za bestijalne orgije ili za j.bem ga ko zna šta??? I ti mi sada govoriš o efikasnosti i neophodnosti ovih i ovakvih državnih aparata.... :dontknow:

Ajd živeo...

Gle, možeš ti bit nezavisan kandidat, a i ne moraš, ako želiš doć na neku političku poziciju. Meni se osobno politika gadi pa se nemam ni namjeru s njom baviti.

Za ovaj podatak od 300 000 djece nisam znao sve do sada. Al opet mislim da ne možeš na temelju toga reć da policiju i vojsku boli kurac za to.

Ako oćeš da mijenjaš svijet mijenjaj ga, nije sav novac patokratski niti je cijeli svijet patokratski... Ako znaš da neko radi zlo, riješi to. Prijavi ga, budi mu noćna mora. Ako nećeš, onda nemoj govorit da generalno nikome ko je na plaći iz proračuna nije stalo do nikoga.

Ako ne znaš kako nekome biti noćna mora, nauči.

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 6:12 am 
Član foruma

I meni je politika gadna ama neko mora i WC čistiti.
Zaista je teško ovsama boriti se protiv vukova ama ih makar možemo zajebavati. I to je za početak dosta.

Zaista niko se ne pita đe je 300 000 đece svake godine. Nestane bez traga, nema čak ni kostiju da im se nađu. Ko ih to jede tako da im i kosti iźede? E ovce jedne :evil:

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 10:08 am 
Član foruma

MissLove je napisao/la:
Meni se osobno politika gadi pa se nemam ni namjeru s njom baviti.

ALI to neće spriječiti politiku da se bavi tobom, što više ona baš i želi da ti je gadljiva i da je izbjegavaš i ne razumiješ kako bi mogla raditi s tobom što god poželi ... jesi li razumio ovčice!?

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 1:06 pm 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
MissLove je napisao/la:
Meni se osobno politika gadi pa se nemam ni namjeru s njom baviti.

ALI to neće spriječiti politiku da se bavi tobom, što više ona baš i želi da ti je gadljiva i da je izbjegavaš i ne razumiješ kako bi mogla raditi s tobom što god poželi ... jesi li razumio ovčice!?

Ma gle, ne želim se bavit s politikom u smislu da postanem političar, bilo lokalni, bilo državni... Bavim se drugim stvarima. Jedina veza između mene i politike je ustvari gospodarstvena, plaćam porez... I ako dođe do rata, išo bi u rat jer se ne želim seljakat po tuđinstvu, ali ni to nije više potrebno s obzirom da smo u NATO-u...

Po ovome kaj si napisao ispada da si ovčica ako nisi u politici, tj da bi se svi trebali bavit politikom ako ne žele bit ovčice.

Vozdra

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 6:51 pm 
Član foruma

Aristotel je čovjeka definirao kao zoon politikon (klasični grčki - ζῷον πολιτικόν) tj. da je čovjek po prirodi društveno i političko biće. U biti politika je u suštini ljudskog ponašanja; imaš ekonomsku politiku, državnu politiku, osobnu politiku .... ili ljubavnu politiku...., sve je politika...
E pa sad, ak je Aristotel to skužio još oko 430 godine prije nove ere, to znači da su manipulatori imali barem oko 2430 godina programiranja da uvjere šaroliko pučanstvo da se to u biti njih baš niš ne tiče... i da je politika nekaj na što se ne može utjecat te da je najbolje brinuti svoja posla a ne ganjati nekakavu crnu politiku (notorna laž, TPTB se najviše boje spontanih revolucija kao oblika politike na koju je teško utjecati)

Inaće MissLove, tvoj način razmišljanja mi uopće nije stran, i ja sam jednom tako ... što ne zači da mi je sada bolje jer život mi je prije bio puno spokojniji nego sada kad shvaćam zakulisne mehanizme...

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 8:09 pm 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
Aristotel je čovjeka definirao kao zoon politikon (klasični grčki - ζῷον πολιτικόν) tj. da je čovjek po prirodi društveno i političko biće. U biti politika je u suštini ljudskog ponašanja; imaš ekonomsku politiku, državnu politiku, osobnu politiku .... ili ljubavnu politiku...., sve je politika...
E pa sad, ak je Aristotel to skužio još oko 430 godine prije nove ere, to znači da su manipulatori imali barem oko 2430 godina programiranja da uvjere šaroliko pučanstvo da se to u biti njih baš niš ne tiče... i da je politika nekaj na što se ne može utjecat te da je najbolje brinuti svoja posla a ne ganjati nekakavu crnu politiku (notorna laž, TPTB se najviše boje spontanih revolucija kao oblika politike na koju je teško utjecati)

Inaće MissLove, tvoj način razmišljanja mi uopće nije stran, i ja sam jednom tako ... što ne zači da mi je sada bolje jer život mi je prije bio puno spokojniji nego sada kad shvaćam zakulisne mehanizme...

Eh, starče, nije ni meni nešto život mnogo spokojan, a valda će bit s vremenom...

Ok, ajde, može se reći da je skoro sve politika... Al ovo - ljubavna politika - ufffff.... hahahaha

Ja sam mislio samo na ovu koja se odnosi na vlast, ne želim vladati ničim osim svojim imetkom. Samo to. Jer kad bi ja ušo u politiku, vjerovatno bi kroz koju godinu postali 51. zvjezdica na američkoj zastavici, a prve dvije linije bi bile bijelo-crvena šahovnica

:king:

Ne, yok, nije to za mene...

Vrh

PostPostano: pon jun 22, 2009 11:36 am 
Član foruma

Citat:
Gle, možeš ti bit nezavisan kandidat, a i ne moraš, ako želiš doć na neku političku poziciju. Meni se osobno politika gadi pa se nemam ni namjeru s njom baviti.

Za ovaj podatak od 300 000 djece nisam znao sve do sada. Al opet mislim da ne možeš na temelju toga reć da policiju i vojsku boli kurac za to.

Ako oćeš da mijenjaš svijet mijenjaj ga, nije sav novac patokratski niti je cijeli svijet patokratski... Ako znaš da neko radi zlo, riješi to. Prijavi ga, budi mu noćna mora. Ako nećeš, onda nemoj govorit da generalno nikome ko je na plaći iz proračuna nije stalo do nikoga.

Ako ne znaš kako nekome biti noćna mora, nauči.

Da pojasnim... Hocu da kazem da je sva ova danasnja prica o demokratiji i modernom drustvu u stvari jedan veliki zajeb i privid. Lepo upakovana sarena laza za hipnotisanu masu. Izlazeci na izbore, samo dajemo svoj dobrovoljni pristanak da smo deo hipnotisane mase. Tacnije, glasanjem za nekog od nametnutih nam kandidata. Jedino sto mozemo da uradimo je da svoj listic ucinimo nevazecim. Jedan takav u masi listica je nebitan, milion takvih je vec nesto. Jadno je to sto je taj listic ostao jedina mogucnost delovanja u trenutno propisanim uslovima... Robovi smo bili, robovi i ostali... Doduse robovi sa tzv. pravom glasa, jake li utehe...

Fakticko stanje se ne menja tako sto nekome postajes nocna mora, tako se stvaraju manji ili veci ratovi. Ono sto treba da pobedis ili promenis, mozes samo oduzimanjem ili dodavanjem energije tom istom. Dakle enrgija opstanka sadasnjim politickim strukturama je energija koju daje hipnotisana i zombirana masa zabludelih gradjana. Oni sviraju odredjenu muziku, zombirana masa igra na zadatu temu... Da, teme su uvek zadate prema potrebama vladajuce oligarhije... Sagledavanje ove price se desavalo sporadicno i pojedinacno, ali ja mislim da je veliko budjenje u toku i da ce uskoro poprimiti globalne razmere. Ovce postaju svesne postojanja sopstvenih koljaca i promene ce slediti ubrzo, koliko za par godina... Ovaj sistem drustvenih vrednosti i ekonomskih odnosa je neodrziv i temelji popustaju... Svi cemo biti svedoci dugog stropostvanja i zrtava koje iz toga slede...

Komunalna infrastruktura o kojoj pricas kao o potrebi svaremenog drustava, zatim struja, voda, stanovanje, is sl... nema veze sa ovom pricom o podeli politicke moci. To je deo lokalne i regionalne zivotne organizacije koja da je srece ne bi imala ni jedan dodirni element sa psihopatama iz vlasti vec bi bila u rukama strucnih sluzbi i u skladu sa naucnim resenjima pojedinacnih potreba i problema vezanih za kvalitet zivota...

Sto se tice bivse Jugoslavije, ona je u jednom trenutku bila veoma organizovano i humano drustvo... vise nego sto ce i Srbija i Hrvatska ikada vise biti, bar za vreme trajanja ove obmane zvane demokratija made in USA like , american way of life, koji je uostalom jedini zvanicni strateski cilj americke administracije i vladajuce oligarhije... Strategija koju sprovode kao najkveci nacionalni interes je nametanje american way of life. Kada nametnu svoj nacin zivota i razmisljanja tada je podjarmljivanje sveta zavrseno i KONTROLA POSTAJE POTPUNA... To rade svim snagama od Diznijevih crtaca i Holywooda pa do najeminentnijih nacionalnih struktura bezbednosti , javnih i tajnih...

Ubedivsi nas da se borimo za demokratiju i "demokraciju", svi smo se bacili u dobrovoljce u ratu za sopstveno porobljavanje, jer smo mislili da sa zapada dolazi zivot, sloboda, humanost, i mnoge druge vesto servirane zablude... Sada treba biti dovoljno stabilan i hrabar i priznati sebi da si bio ovca... Kako da priznamo sebi da smo napravili jednu veliku pitu od govana koja nije bas za kusanje, ali se nesto mora jesti... E pa ruckamo je, samo su nas hipnotisali pa mislimo da je burek sa mesom ili sirom ( to zavisi od toga ko je za koga glasao na izborima, dal za sir ili za meso)

Prijatno, dobar tek, (ne znam kako na slovenackom i makedonskom... ) - a pitica od gavanca je ista, sa malim varijacijama u kolicini zacina...

Vrh

PostPostano: sri jun 24, 2009 2:15 pm 
Član foruma

nešto u vezi nevažećeg listića...
pa mislim da to ništa ne pomaže...ko da oni broje tj. gledaju šta je tko zaokružio, moš mislit :roll:
unaprijed se znaju rezultati i postotci, a predstava zaokruživanja se mora odigrati.
tako da je svejedno za koga glasaš ili ne glasaš uopće ili napraviš nevažeći listić.
sve se zna već odavno.

Vrh

PostPostano: sri jun 24, 2009 2:47 pm 
Član foruma

extranoize je napisao/la:
nešto u vezi nevažećeg listića...
pa mislim da to ništa ne pomaže...ko da oni broje tj. gledaju šta je tko zaokružio, moš mislit :roll:
unaprijed se znaju rezultati i postotci, a predstava zaokruživanja se mora odigrati.
tako da je svejedno za koga glasaš ili ne glasaš uopće ili napraviš nevažeći listić.
sve se zna već odavno.

Znam da se sada bavim fantastikom, ali pokusaj da zamislis situaciju da na izborima imas 50% listica na kojima glasaci ispisu svojom rukom NIKO ... To bi bio kriticni momenat u kojem njihov softver prestaje da radi (odnosno, tu prestaje njihovo napajanje glasackom energijom)... Eh, od maste nema jevtinije hrane...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.