Sada je: čet maj 15, 2025 12:03 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 39 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Pentagon - flash!
PostPostano: uto okt 12, 2004 9:42 pm 
Administrator

Oni koji odvoje desetak minuta za daunlod ove prezentacije na našem jeziku (3MB - uključite zvučnike!) imaće priliku svojim očima da vide neke stvari kojih možda do sada nisu bili svjesni:

http://www.galaksija.com/pentagon_sc.swf

(ukoliko smatrate da je istina ovo sto ste ovdje vidjeli, pošaljite link ove prezentacije ljudima sa vaše mailing liste.)

*** "rezervni link" (zabilježite ga za svaki slučaj):
http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_sc.htm

~~~***~~~

Verzija na engleskom jeziku: http://www.nixtro.com/pentagon121.swf

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 12, 2004 10:45 pm 
Početnik

Borise moj virtuelni prijatelju...nećeš mi verovati,
ali zahvaljujući tvom sajtu i sadržaju na njemu, puno ljudi
sa kojima sam bio u kontaktu i preporučio im sajt...
što u elektronskom, što u pisanom obliku, (oni koji još
ovde Srbija,Vojvodina....nemaju pristup internetu) se zapitalo
i traži još...mislim da je ovo jedan od načina, ako ne i jedini da
se barem pojedinačno osvestimo...a tako i nekoga drugog...
s one strane nišana nateramo na pogrešan potez...
ja stvarno ne gubim nadu.

Pobedićemo makar u drugom denzitetu....

Pozdrav Sondy

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 13, 2004 5:19 pm 
Početnik

To isto sam gledao prije nekih mjesec-dva na ovoj adresi koja vise ne postoji, http://pixla.px.cz/pentagon.swf .
Nemoj da se puno sikiram zbog tebe Bor.

Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 17, 2004 10:24 pm 
Početnik

Jos malo vise na ovu temu,
http://www.apfn.org/apfn/flight77.htm

Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 18, 2004 11:12 am 
Administrator

To je ujedno i jedan od rijetkih vebsajtova koji je objavio onaj tekst: Stranger than Fiction,

http://www.apfn.org/apfn/WTC_STF.htm

kojeg sam ja preveo i objavio kao Čudnije od Fantazije, na planeta stranici vebsajta.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 19, 2004 2:54 pm 
Član foruma

Dobar dan.
U zadnje vrijeme pratim Glaksija.com
Stranica koja bas otvara oci.
Jednostavno sam zadivljen ovim tekstovima, i sretan sam sto sam u drustvu ovog foruma. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 19, 2004 3:38 pm 
Početnik

Bor,stvarno nisam znao da si to vec objavio :roll:
cackao sam nesto na google i izmedju ostalih naletio sam na tu stranicu.

Pozdrav svima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 20, 2004 1:30 am 
Početnik

vidi, vidi, neko se probudio iz Sna :)))
Spirex ...pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 20, 2004 11:42 am 
Početnik

A ko mi to zeli dobro jutro?
Jesi li to ti blue light?Sta ima novo?Mora da si se udala kad si promjenila nik :lol: ili je vec neka druga osoba?
Dobro jutro i tebi.
Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 24, 2004 1:01 am 
Početnik

Recimo kad bi se ova vijest prezentovala jednom obicnom Americkom gradjaninu , on bi samo konstatovao da Busa treba zamijeniti sa sljedecim luzerom Kerom a nikako ne bi shvatio sustinu problema jer uspavan covjek zivi od jedne bombasticne vijesti do druge bombasticne vijesti i uzrok problema vidi na obicno pogresnom mjestu.
Kako bi mu sutradan na vjestima bila sljedeca bombasticna vijest , ova bi otisla u zaborav jer tako je nazalost kako zivi Americki gradjanin, cast izuzecima.
Istina ma koliko bila istinita moze imati pravilnu manifestaciju i uticaj ako je ima ko da prihvati , ako nema ,opet olazi kao sto sam rekla u zaborav.
Zasto je tako, znamo vec...

Pozdrav !..

p.s spirex sad posto si se probudio, onda se i uozbilji :)))

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 31, 2005 2:40 pm 
Član foruma

Gledao sam sinoc jednu emisiju o avionu trans world -a koji je
navodno srusen "katastrofalinim kvarom", medjutim prema nekim radarskim snimcima i fotografijama njega je oborila raketa sa
americkog vojnog broda ? Je li jos neko sa ovog foruma gledao tu emisiju ?

Vrh

Naslov: Napad na Pentagon
PostPostano: uto maj 16, 2006 11:28 pm 
Član foruma

Objavljena video snimka napada na Pentagon 11. rujna

AMERIČKA vlada objavila je u utorak po prvi put video snimke koja pokazuje kako se zrakoplov kojeg su oteli teroristi ruši na Pentagon 11. rujna 2001.

Snimke koje su napravile sigurnosne kamere Pentagona pokazuje trenutak kada je zrakoplov Boeing 737 tvrtke American Airlines udario u zgradu ministarstva obrane.

Potom se na snimci koju su pokazale američke televizije vidi bijeli bljesak, a nakon toga narančasti plamen i visoki oblak dima.

Oteti zrakoplov American Airlinesa srušen je na Pentagon u 9:38 minuta nešto nakon što su prva dva zrakoplova koje su oteli pripadnici al Qaide udarila u tornjeve Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku.

U udaru zrakoplova u zgradu ministarstva obrane koja se nalazi u predgrađu Washingtona poginulo je ukupno 189 ljudi, 125 u Pentagonu i 59 putnika i članova posade te pet otmičara. Raniji nedostatak snimke napada potaknuo je teorije zavjere od kojih su neke ukazivale kako je napad izmislio ili organizirao sam Pentagon. Druge su tvrdile kako je zrakoplov oboren u letu, a Pentagon pogođen raketom.

Snimke je Pentagon uručio nevladinoj skupini Judicial Watch u odgovoru na njezin tužbeni zahtjev prema Zakonu o slobodi informacija.

Američko ministarstvo pravosuđa blokiralo je ranije objavljivanje snimke navodeći kako je ona dokaz na suđenju al Qaidinom zavjereniku Zacariasu Moussaouiu za njegovu ulogu u napadima 11. rujna. Nakon što je završeno suđenje Moussaouiu koji je osuđen na doživotni zatvor ministarstvo pravosuđa se suglasilo na objavljivanje snimke.

preuzeto:
www.index.hr

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 17, 2006 7:46 am 
Član foruma

Koji idioti. Ovaj snimak ja imam već godinu dana.
Snimci udara u tornjeve postali su ikone 'rata protiv terorista' a ovi snimci iste stvari se kriju. Očigledno je zašto. Razlog koji se navodi je za imbecile. Ni na ovom snimku se ne vidi nikakav avion. Samo ekplozija koja je manja od aviona. Osim toga Pentagon od nje nije ni srušen, nego se krov urušio tek posle dvadesetak minuta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 17, 2006 8:47 am 
Član foruma

i oni briju da ćemo mi to vjerovat? :lol: ma...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 17, 2006 9:58 am 
Administrator

Hahaha!

Izgleda da je Reptilsko/Iluminatsko/piramidalnoj hijerahiji ponestalo "stručnih" obmanjivača... ili, možda, su ovo nove "bajke" za malu djecu...

... ali mlađi ionako to ne "puše"... imaju svoje druge interese ( muzika, izlasci, brije... )...
... tako da je ovo sve u svemu, njihov stari stil, isprogramirani su u svojim mozgovima toliko da ni ne mogu promjeniti načine programiranja ljudi dalje...

Hahaha... jadnici...

Ali, kako su posijali - tako će i žnjet!

Hehehe...

=D>
:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 17, 2006 11:55 am 
Član foruma

Citat:
Izgleda da je Reptilsko/Iluminatsko/piramidalnoj hijerahiji ponestalo "stručnih" obmanjivača... ili, možda, su ovo nove "bajke" za malu djecu...

Ma, mislim da im se pojavljuje sve vise "rupa", pa su im zakrpe sve losijeg kvaliteta, sve dok ne postanu ocajnicki smesne. Bar se ja tako nadam.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 17, 2006 12:01 pm 
Početnik

pozdrav svima.

http://www.judicialwatch.org/index_main.shtml

baš su lijepi.... :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 18, 2006 8:16 am 
Administrator

Juče su svjetski mediji u horu objavili da je američka vlada pustila u javnost video snimak na kome se vidi da je u Pentagon udario Boing. “Tako je napokon stavljen kraj na sve špekulacije da je bilo nešto drugo u pitanju”, kažu oni. Naravno, ova vijest će za većinu ovaca biti dovoljna, medjutim, kad se pogleda taj video, na njemu nema nikakvog Boinga!?

http://www.prisonplanet.com/articles/ma ... images.htm

http://signs-of-the-times.org/signs/edi ... volved.php

Nevjerovatno!? Pa zar za ove 4 i po godine nisu mogli napraviti nešto bolje s obzirom na današnju tehniku za pravljenje i “krštenje” video snimaka?!

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 18, 2006 11:36 am 
Član foruma

http://www.iskon.hr/vijesti/page/2006/0 ... 18006.html

Citat:
Emitiranje tajne vladine snimke navodnog udara otetog aviona na Pentagon 11. rujna 2001. nije ništa razjasnilo. Slika govori više od tisuću riječi. Ali na slici nema aviona. Samo eksplozija.

NEW YORK - Teorije zavjere, prema kojima se na Pentagon 11. rujna 2001. nije obrušio oteti avion, nego ga je pogodila raketa ispaljena s položaja američke vojske, trebale su u utorak biti napokon pokopane objavljivanjem novih snimaka tog napada, koje je američka vlada držala u tajnosti. No, umjesto da snimke potvrde službenu verziju događaja, samo su dale maha novim teorijama zavjere.

Odmah nakon što su sve TV-mreže emitirale materijal, neki su se upitali: zašto je videosnimka objavljena upravo sada i želi li netko politički profitirati iz svega, piše Vjesnikov dopisnik iz New Yorka.

AFP

Naime, niti poslije usporenog prikazivanja videosnimke nitko ne može sa sigurnošću ocrtati konture aviona, za koji vlasti kažu da je udario u Pentagon.

Neki poznati novinari, uključujući reportere CNN-a i FOX Newsa, komentirali su da su "budale oni koji vjeruju u zavjere" te da je avion doista udario u Pentagon, jer su oni svojim očima vidjeli ostatke aviona.

No, slika vrijedi više od tisuću riječi. A na najnovijoj snimci praktično još uvijek nema aviona! Vidi se samo eksplozija.

AFP

Američki mediji tvrde da bi teorije zavjere, koje okružuju događaje oko 11. rujna, sada mogle dobiti još više maha, piše Vjesnik. Rasprave su posebno kulminirale na internetu, u akademskim forumima i na talk-show programima. Pozitivno nije reagirala niti rodbina žrtava iz aviona American Airlinesa na letu 077, koji se navodno srušio na Pentagon.

"Ništa nije razjašnjeno. Ja ne vidim avion na toj snimci", izjavio je i Michael Berger, glasnogovornik organizacije koja traži istinu o 11. rujnu 911Truth.org, govoreći u ime obitelji stradalih putnika. Njegova organizacija vjeruje da je 11. rujna iskorišten kao opravdanje za širu politiku Busheve administracije na domaćem i međunarodnom planu.

Slično misli i Barrie Zwicker, reporter-istraživač iz Kanade, koji priprema knjigu pod nazivom Tornjevi zablude: Medijsko prikrivanje 9/11 koju je najavio na američkoj televiziji upravo na dan kad su objavljene snimke iz Pentagona. Kako stvari stoje, njegova knjiga bi mogla postati bestseler u Americi, zaključuje Vjesnikov dopisnik iz New Yorka .

IskonPortal
18.05.2006.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 18, 2006 11:39 am 
Član foruma

galaksija je napisao/la:

Nevjerovatno!? Pa zar za ove 4 i po godine nisu mogli napraviti nešto bolje s obzirom na današnju tehniku za pravljenje i “krštenje” video snimaka?!

Moje misljenje je da su namjerno pustili ovako neuvjerljivu snimku. Zanimljivo je da je to u trenu dok je Busheva popularnost dozivjela najnizu tocku ikada a broj ljudi koji se direktno izjasnjavaju protiv americke politike u SAD-u dozivio vrhunac.

Ovo je jos jedan cavao u americki lijes i netko to ne radi slucajno i nenamjerno.

Mozda dekonstrukcija vladajuce sile da bi se rodila neka nova - navodno progresivna i napredna?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 39 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.