sumatra je napisao/la:
Mozda je ona i priprosta i glupava ali sta reci na misljenje da je frustrirana jer nije silovana!Sta uopste reci na razmisljanja tipa "nehebanih,frustriranih zena" i to jos u temi "manipulacija ljudskih bica" osim da je sve to "malo" starije od HAARPA i slicnih sranja kojima se dnevno zabivamo,ne primecujuci HAARP u sebi!
Ma,mozemo se mi zavitlavati otkrivajuci svetske zavere do sudnjeg dana,al' "ne moze se carstvo zadobiti na divanu,sve duvan puseci".Mnoooogo je teze pogledati oko sebe(a jos u sebe! al' to vec mnogo trazim),pa videti ljudska bica,nama toliko slicna u jadu,bolu i frustracijama,pa ma kakve boje koze,ma kakve nacije,vere,pola itd.Pa razumeti.A ako se ne savladaju te prve stranice bukvara,nema se sta traziti dalje!Naime,nece se razumeti jer osnovna azbuka(alfabet) nije naucena!
sumatra,dusho,
za svako slovo azbuke shto si u ovom postu tako prekrasno nanizala
///
_Dario_ je napisao/la:
villy je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=oqsK7uMkFQE
Blago receno globalno silovanje.
ova je vrlo priprosta i vurgalna, odvratno se izrazava i pomalo je glupava, a i nebi se slozio s vasim tezama da ju je netko silovao,mislim da je nedostatak istoga i odgovor odkud ovoliko frustracija
ipak,
ovo jeste moj 666-ti post,
pa necu zaboraviti da pomenem mog starog prijatelja Daria

,
ne-daj se kuco stara,
ti si moj omiljeni
GLOBUS,
i vec si omatorio na ovijem forumu,
ne daj da te s-mene
ovi novi
Globusi,
mnoooooogo su bre dosadni brate
svako dobro i ugodne blagdane ti zelim
evo,povodom nadolazece sezone blagdana,ovaj klip je bash
http://www.youtube.com/watch?v=xKPNTB7T ... re=related
ista ova cura govori o tome kako je zachet i rodio se Isus
mada u nekim od ovih desetak klipova koje je
villy posejao juche po ostalim temama i podforumima, govori i neke tachne informacije,vecinom lupeta 300/h,
biond montipajton
evo u ovom klipu kaze da je djevica Marija ustvari bila hermafrodit koji/a je imala/o i zenske i mushke rasplodne organe,(prijatelju stari,da se ne muchish tumachenjem i prevodjenjem - imala je i jajnike i muda

pa je masturbirajuci zachela nehotice Isusa )
eto,bar se slaze da je bila djevica
ma ludilooooooooooo