Kalki je napisao/la:
Znam da se neki neće složiti da ova tema ide u ovu rubriku, al ostavite je tu, molim vas, s vremena na vrijeme će sve doći na svoje...
Koja je svrha ove teme ako je vecini prisutnih ovdje jasno da su religije napravljenu u svrhu kontrole i manipulcije ljudima? Za koga se ovo pise, za mozda 3 religiozna clana?
Tekstovi su vjerojatno prepisani iz knjiga da se pokaze vlastita "pamet" i ukaze na Svevisnjeg.
Citat:
Evo, ako mi dozvolite, pa ne počnete s spamom u ovom topicu... molim vas nemoj te ... redovito ću pokušati izvještavati vas o razvoju religije, i svim bitni stvarima vezanim uz to, tokom ove godine...
Pa sama ova tema je teski spam, a u toku godine dana(!?) trebat ce novi server samo za ovo. Koja pretencioznost..
Citat:
Molim vas da ostavite ovaj topic na miru, osim ako nemate što korisno dodati za jednu od etapa razvoja religije u "čovjeka"...
Prvo i osnovno bi bilo objasnit sam pojam o kojem pises, kako to ne mozes onda cu ja:
Religija dolazi od latinske rijeci religare, sto znaci vezati. Dakle ljude se vezuje kako ne bi bili slobodni te kako bi ih se lakse moglo kontrolirat.
Evo da i ja korisno pridonesem..
Citat:
Suvišni komentari će se brisati...
Od koga, mozda Svevisnjeg?
Citat:
Uskoro slijedi cijela povijest razvoja religija ... njihova manipulativna učenja i obilježja... za one koji žele naučiti više...
Kome uopce treba suvisno (ne)znanje?
Kill the spam before it kills the site!