Sada je: pet maj 02, 2025 10:32 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 27 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Psihopate na djelu - studije slucajeva
PostPostano: sri jun 27, 2007 9:37 pm 
pod moderacijom

Edit (Vitez od Nevera):

Na ovaj topic bice prebacivani svi topici koji ce nam pomoci da imamo bolji uvid u psihopatiju na djelu.
Diskusiju zapocinje diskutant koji sebe naziva Ziklon B - prema bojnom otrovu kojim je mucki umoreno na tisuce ljudi. On bukvalno upada na ovaj forum u namjeri da prvo stekne kredibilitet sa nekoliko suvislih postova ali dovoljno ga je malo zagrebati da nam pokaze zasto je u stvari dosao ovdje.
Da ne spominjemo postove koje je ostavio na drugim forumima a na koje je toliko ponosan da je cak ostavio i link #-o .

temu sam otvorio na ovom podforumu jer se s religijskog aspekta zna sta je noina arka predstvaljala a mene vise interesuje sa aspekta arheologije da li ima kakvih naznaka gdje bi se njeni ostaci mogli nalaziti?! kruzila je prica da je objekat koji bi odgovarao opisu arke pronadjen u ledu na planini ararat. ali, koliko znam kada su ljudi pokusali da provjere tu informaciju, ameri su u blizini sagradili vojnu bazu i na taj nacin onemogucili pristup bilo kome! davno sam na netu nasao i neke satelitske snimke tog mjesta itd, medjutim neam pojma gdje sada da trazim nesto novo! koliko znam bilo je mnogo spekulacija, gdje bi se jos mogla nalaziti medjutim mnoge lokacije su se pokazale kao promasaji...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 28, 2007 12:51 am 
Član foruma

Ovo je interesantno

November 20, 2000 COVER STORY The Mystery on Mt. Ararat The CIA classified as secret the U-2 and satellite photos of the “Mt. Ararat Anomaly.” Is it Noah’s Ark? Insight has commissioned its own satellite photos. By Timothy W. Maier

--------------------------------------------------------------------------------

Ararat Anomaly

http://www.noahsarksearch.com/graphics/anom1949.gif

http://www.noahsarksearch.com/ararat_an ... me%202.jpg

Much of the credit for obtaining the Ararat Anomaly photos goes to Porcher Taylor. The 1949 photo above was released to Mr. Taylor on March, 14, 1995, who requested the DIA photos using the Freedom of Information Act. While camping on the Western Plateau in 1989, Bob Garbe and I stood just above the Ararat Anomaly. Compare our 1989 photo of the Ararat Anomaly area with the one above. The 1989 photo seems to show the Anomaly covered by a wave of ice, but notice the ice meltback below the object is much greater in our photo than in the 1949 photo?

Close-up view of the 1987 Anomaly photo provided by John McIntosh.

http://www.noahsarksearch.com/ararat_an ... loseup.jpg

Close-up view of the 1949 Ararat Anomaly

Porcher Taylor has written a 15-page summary about the Ararat Anomaly, and has given me permission to publish here on the Web. You can read the Washington Times article below or jump to Porcher Taylor's Ararat Anomaly Summary.

Unfortunately, since the Washington Times article, many other newspapers around the world have picked up the story, only to over-sensationalize it. Here are a few examples: SPY-IN-THE SKY PHOTOS SHOW REMAINS OF THE ARK; CIA no longer keeping Ark dark; Ark Of Noah Visible; etc.

Analysis of 1949 Ararat Anomaly Photographs by Jim Hays

I understand that the Anomaly images have been transferred from the DIA to the National Archives and Records Administration If you want your own copies of anomaly photos, you need to request aerial photographs of Mount Ararat located at 39 degrees 42' 10" North and 44 degrees 16' 30" East, and located at approximately 15,000 to 15,500 feet, 1-2 km west of the summit. Previous images (5), were taken June 17, 1949, and were previously at the the Defense Intelligence Agency (DIA), then released to the NARA.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 28, 2007 10:19 am 
Član foruma

Ziklon B prije nego se upustimo u bilo kakve diskusije mozes li mi ukratko objasniti zasto si izabrao taj nick i sta za tebe osobno predstavlja Ziklon B?

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 28, 2007 11:26 pm 
pod moderacijom

Vitez od Nevera je napisao/la:
Ziklon B prije nego se upustimo u bilo kakve diskusije mozes li mi ukratko objasniti zasto si izabrao taj nick i sta za tebe osobno predstavlja Ziklon B?

ukratko ti nemam sta objasnjavati...mislim da je ocito sta moj nick predstavlja i ovo nije jedini forum na kojem sam prijavljen s ovim nickom!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 29, 2007 9:22 am 
Član foruma

meni nije ocito zaista.

Sta je Ziklon B?
Neka vremenska nepogoda?

I koji su to drugi forumi? ajde pls objasni mozes i na siroko ako je ukratko problem i pls daj neki link na te forume.

Osim toga nije mi jasno zasto si tako cangrizav, kada netko novi dodje na forum red je da se posteno predstavi.
Budi dobar pa ispostuj nase obicaje kad si nam vec dosao u goste

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 29, 2007 11:53 am 
pod moderacijom

ocito ja da trazis objasnjenje i javno izjasnjavanje cisto da bih ja dobio ban!ne znam sta si toliko zapeo za mene?!dosao sam na forum jer mislim da ima super stvari i to je sve!ako te bas neke druge stvari interesuju imas pm pa se javi s pitanjima!ne bih da idem u offtopic jer se to ovdje ne smije ocito(ili ti smijes jer si moderator,admin ili sta vec?!).
pozdrav svim forumashima!

sto se tice linkova:

www.destinacijaf1.com

http://www.destinacijaf1.com/index.php?go=terrorzone

ostalo nije bitno!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 29, 2007 1:56 pm 
Član foruma

Imas upadljiv nick :) Ili zelis samo malo pozornosti :) heheh

"Zyklon B (IPA: [tsykloːn ˈbeː], also spelled Cyclon B) was the tradename of a cyanide-based insecticide notorious for its use by Nazi Germany to kill over one million people in the gas chambers of Auschwitz and Majdanek during the Holocaust. It consisted of hydrocyanic acid (prussic acid, Blausäure in German, hence B), a stabilizer, and a warning odorant that were impregnated onto various substrates, typically small absorbent pellets, fiber discs, or diatomaceous earth. It was stored in airtight containers; when exposed to air, the substrates evolved gaseous hydrogen cyanide (HCN)." -> Ovo vec znamo.

Ali ono sto nas zanima je..upravo sto te Vitez od Nevera pita.
Znatizeljni smo :) Don't be a bitch... tell us, tell us... we wanna know! :)
Nebu ti pala kruna s glave ako dobis ban :) No nisam niti vidio da su nekog novog banali :)...

I know that you are afraid, you are afraid of us, afraid of change...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 29, 2007 10:49 pm 
Član foruma

Ovo pocinje da lici na unakrsno ispitivanje. :lol:
Pustite covjeka neka se zove kako hoce.

Mislio sam da se svi ovdje borimo za slobodu misljenja i stavova.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 12:26 am 
pod moderacijom

hvala na razumijevanju aratron!dosao sam na forum cisto radi dobrih tema,a ne da se upoznajem s nekim!

POZDRAV!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 12:35 am 
Član foruma

Ziklon B

zvanicna psihologija, sve zvanicne i nezvanicne religije, ezoterija, metafizika new age pokreti, clanovi game klanova, sto bi se reklo SVI
tumace imena, nadimke i slicne stvari na slican nacin, pa i da je samo neko od svega navedenog u pravu, problem ocigledno postoji.

Ziklone, mozda si primetio da ovde vlada mozda pomalo neuobicajena atmosfera i odnos medju clanovima, prisan, prijateljski, kao da smo braca takoreci i sta sad ocekujes kako treba da se ponasamo kada se pojavi covek koji se zove "Bojni Otrov Za Ubijanje Jevreja i Cigana" a pri tome je covek dosta napadan i agresivan i iz njegovog pisanja se jasno vidi da nema mnogo veze sa onime o cemu je eto to on odlucio da prica.Ti pravis buku i ne vidim da bilo cime konstruktivnim doprinosis ovom forumu.Postoji nekoliko resenja:

1-ti si program koji se ubacuje na ovakve forume da pravi buku i zajebava ljude koji bi da nauce nesto pametno.

2-ti si narcisoid kome je potrebno malo paznje, pa lupeta okolo.

mada bih ja po tvojoj reakciji rekao da si:

3-psihopata koji vrlo dobro zna sta radi, a daj boze da te stvarno neko i nije nagovorio na ovo.

Ziklon B

Ja nisam moderator ali bih te zbog ovakvog odgovora na pitanje moderatora sutnuo odavde da se pitas gde ti je bila pozadina:

Citat:
ukratko ti nemam sta objasnjavati...mislim da je ocito sta moj nick predstavlja i ovo nije jedini forum na kojem sam prijavljen s ovim nickom!

Pa , hajde, sta tvoj nick predstavlja? Izjasni se, zasto si izabrao bas to?Zasto ti je izjasnjavanje problem? Evo naprimer Arbitrium Liberum znaci "slobodna volja" i ljudima ovde je odmah jasno zasto sam ga izabrao.Zasto si ti bas "Ciklon B"? U cemu je problem?

Ziklon B

E sad, ako mi odgovoris, a po nekim tvojim pomalo psihopatskim izjavama mislim da hoces, znaj da vrlo dobro znam sta ces reci, da ja nisam moderator i da zato mogu da lajem na tebe koliko hocu, takodje i sa moje strane ekrana ne sedi psihicki potpuno zdrava osoba, pa ti ajde izvoli glupiraj se i dalje . . .

. . . ne znam kako bih drugacije nazvao takvo tvoje ponasanje i stav na ovom forumu . . . . . ( jedino da imas otprilike 12 godina, pa i da te razumemo)

Citat:

Ne borimo se za slobodu misljenja i stavova. "misljenje" nas ne zanima a "stav" ostavi kod kuce, procitaj pravila foruma i upoznaj se sa njegovim sadrzajem. obrati paznju "Metafizicki forum"

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 12:50 am 
pod moderacijom

ocito je da si bas ti psihopata koji gori od zelje da gura nos u tudje stvari!

1.nisam te pitao sta znaci tvoj nick niti me interesuje pa nije bilo potrebe da mi das objasnjenje(ne moras mi se pravdati)

2.pravis se budala i pises da znas sta cu ti odgovoriti misleci da cu ja bas suprotno tome napisati sve sta te interesuje

3.jel moguce da je sve sto sam napisao do sada na forumu predstavljalo provokaciju za tebe?!ako jeste, onda zaista imas problem koji ocito vuces iz djetinjstva(mada je moguca i opcija da si jos uvijek u djetinjstvu i kategoricki odbijas odrastanje jer te zabavlja gledanje upotrebe fazor-a,warp pogona,nindza kornjaca i sl.)

ah da i jos cetiri,dakle:

4. =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 1:12 am 
pod moderacijom

vidim da si opet online!hajmo,napisi jos jedan dubokoumni dugacki post i pokazi ko je ovdje glavni!malo filozofiranja u sitne sate...doduse kod mene su sitni sati a ne znam u tvojoj dimenziji koje je vrijeme?!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 1:16 am 
Član foruma

to bi bilo to

Zar nije jednostavnije objasniti sta je to tebe povuklo da budes eto bas Ciklon Be? Vidis naravno da svojim neobicnim i tvrdoglavim ponasanjem neces daleko?

Znam da si ovde zbog dobrih foruma i tema, kao i svi mi, ali sada shvatam i da ne vidis svoj problem, cenim da je moje resenje broj 2.

Dakle narcisoidni poremecaj licnosti, pises ti tako, izazivas imenom, ljudi se cude i ljute a tebi eto prija da budes malo u centru paznje, jel tako?

Znam da si vrlo inteligentan i nazalost ubedjen u to da ne radis ti nista lose.Ali razmisli, je li lose ili nije sto si vec nekoliko ljudi uznemirio?Pa jos to istrajavanje na tom debilnom i nepotrebnom imenu, a tek odbijanje objasnjenja moderatoru.Imas ozbiljnih problema, daleko ozbiljnijih nego sto se to tebi sada cini.Ako smem da ti predlozim knjigu za citanje:

Politicka Ponerologija, vrlo je moguce da ces se pronaci, nemoj da te ono "politicka" odbija, nije samo o politici rec.

nadalje

Citat:
1.nisam te pitao sta znaci tvoj nick niti me interesuje pa nije bilo potrebe da mi das objasnjenje(ne moras mi se pravdati)

Sta ces onda ovde, vec par puta si pomenuo da te stvari ne interesuju, sta ces ovde?

Citat:
2.pravis se budala i pises da znas sta cu ti odgovoriti misleci da cu ja bas suprotno tome napisati sve sta te interesuje

ah, lagana paranoja.Meni je sine oko tebe jedino zanimljivo tvoje odbijanje objasnjenja zasto si izabrao bas Ciklon B za ime, sta to za tebe znaci?Zasto se ne izjasnis?

Citat:
3.jel moguce da je sve sto sam napisao do sada na forumu predstavljalo provokaciju za tebe?!ako jeste, onda zaista imas problem koji ocito vuces iz djetinjstva(mada je moguca i opcija da si jos uvijek u djetinjstvu i kategoricki odbijas odrastanje jer te zabavlja gledanje upotrebe fazor-a,warp pogona,nindza kornjaca i sl.)

Ocito nisi za ovde, evo izvoli, pozabavi se ovime pa cemo popricati.

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=109

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1347

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=449

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=23

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=815

Eto decko ako te to ne interesuje, a sto slutim po onom pominjanju fazora i slicnog, e ti onda imas nekakav skriveni plan, i onda si ovde debelo nedobrodosao.Naravno jasno ti je da svakim tvojim odgovorom znamo sve vise o tebi?

Citat:
vidim da si opet online!hajmo,napisi jos jedan dubokoumni dugacki post i pokazi ko je ovdje glavni!malo filozofiranja u sitne sate...doduse kod mene su sitni sati a ne znam u tvojoj dimenziji koje je vrijeme?!

Ti si definitivno na pogresnom forumu . . .

Zadnja izmjena: Arbitrium Liberum; sub jun 30, 2007 1:18 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 1:17 am 
Član foruma

Aratron je napisao/la:

Mi se ovde borimo za slobodu svesti od misljenja i stavova koji su protiv sustinskih vrednosti zivota, a koji su pravi otrov za ljudski duh.

Sirenje i propagiranje takvih stavova negativno deluje na nestabilne i nezrele osobe.

Ali, ti kazes da sve to treba dozvoliti u ime slobode. Kakve slobode? Slobode da se na perfidan i "fini"nacin siri mrznja medju ljudima? Da, da, sve je dozvoljeno... ali nije sve korisno i dobro. Te fraze o slobodi su samo mentalni program koji ljudima serviraju psihopatstke strukture vlasti ovoga i drugoga sveta.

Mene licno takva sloboda ne interesuje a verujem ni vecinu ostalih ucesnika ovog foruma. Zato ovde nije mesto za takvu vrstu "slobode" i ti bi mogao da pripazis cemu u zivotu i na forumu dajes podrsku da ti se ne obije o glavu.

"Ljudska sloboda nema granice sve dok ne pocne da ugrozava integritet drugog ljudskog bica."

Zadnja izmjena: STALKER; sub jun 30, 2007 1:34 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 1:27 am 
pod moderacijom

bravo-bravo!klap klap!hajde sada ovako:
pogledajte malo postove nekoliko osoba koje se non-stop bune protiv mene!primjecujete li nesto zajednicko?!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 1:31 am 
pod moderacijom

STALKER je napisao/la:
Aratron je napisao/la:

Mi se ovde borimo za slobodu svesti od misljenja i stavova koji su protiv sustinskih vrednosti zivota, a koji su pravi otrov za ljudski duh.

Sirenje i propagiranje ovakvih stavova negativno deluje na nestabilne i nezrele osobe.

Ali, ti kazes da sve to treba dozvoliti u ime slobode. Kakve slobode? Slobode da se na perfidan i "fini"nacin siri mrznja medju ljudima? Da, da, sve je dozvoljeno... ali nije sve korisno i dobro. Te fraze o slobodi su samo mentalni program koji ljudima serviraju psihopatstke strukture vlasti ovoga i drugoga sveta.

Mene licno takva sloboda ne interesuje a verujem ni vecinu ostalih ucesnika ovog foruma. Zato ovde nije mesto za takvu vrstu "slobode" i ti bi mogao da pripazis cemu u zivotu i na forumu dajes podrsku da ti se ne obije o glavu.
"Ljudska sloboda nema granice sve dok ne pocne da ugrozava integritet drugog ljudskog bica."

prijetis osobi koja je samo skrenula paznju na to da ste otisli predaleko?!mozda on/ona samo zeli pricati o temi "noina arka" a ne citati vase pokusaje maltretiranja novog clana?!
dobar si...i?!sta kaze tata, kako je bilo 12.jula te godine?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 1:42 am 
Član foruma

Citat:
bravo-bravo!klap klap!hajde sada ovako:
pogledajte malo postove nekoliko osoba koje se non-stop bune protiv mene!primjecujete li nesto zajednicko?!

Ja primecujem da definitivno nisi spreman za ovakav forum.Ovo sto ti radis se zove "buka" nije pozeljno i nije lepo i posteno prema drugim clanovima.Sada sam malo pogledao tvoje postove i ne vidim da konstruktivno ucestvujes, nista novo nisi napisao, cak si otvorio topic (bas ovaj) na kome nista nisi rekao o temi topica, samo si bukvalno dao naslov.Vidis, kada otvoris nov topic red je i da si prethodno dobro potkovan u onome sto zelis da pises, da drugim clanovima preneses neko svoje znanje, svoje otkrice.Sta ti radis od svega toga, kako ucestvujes na forumu, osim nezrelih ispada i provociranja tim nezrelim nickom?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 1:49 am 
pod moderacijom

pa nema druge nego da dobijem ban zbog toga sto po tvojoj procjeni nisam nista konstrutivno napisao!i ja sam malo procesljao forum i vidio da ima jos dosta clanova koji nisu izbacili svoju kratku biografiju i nisu se predstavili ostalim clanovima niti su im postovi konstruktivniji od mojih...nema druge, nego banovat!btw, primio si pm od mene!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 11:59 am 
Član foruma

Postoji stara izreka :''pametniji popušta''.
Mislim da je nepotrebno svađati se oko ovakvih gluposti jer sigurno ima i pametnijih stvari za radit.
Mudra osoba ne da se isprovocirati glupostima drugih , jer zna da nisu dostojni toga.

P.S. (ovom svađom samo ZIKLON_B je dobio što je htio , i on je na neki način izišao kao pobjednik , dobio je pažnje i solio je pamet naokolo)
eto toliko od mene , nadam se da vam nisam uzalud trošio vrijeme
:lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 30, 2007 2:51 pm 
Član foruma

Otvaram temu Psihopatologija- Studije slucajeva na manipulaciji i selim ovom tamo time ce Ziklon dobiti paznju koju zasluzuje :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 27 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.