Ziklon B
zvanicna psihologija, sve zvanicne i nezvanicne religije, ezoterija, metafizika new age pokreti, clanovi game klanova, sto bi se reklo SVI
tumace imena, nadimke i slicne stvari na slican nacin, pa i da je samo neko od svega navedenog u pravu, problem ocigledno postoji.
Ziklone, mozda si primetio da ovde vlada mozda pomalo neuobicajena atmosfera i odnos medju clanovima, prisan, prijateljski, kao da smo braca takoreci i sta sad ocekujes kako treba da se ponasamo kada se pojavi covek koji se zove "Bojni Otrov Za Ubijanje Jevreja i Cigana" a pri tome je covek dosta napadan i agresivan i iz njegovog pisanja se jasno vidi da nema mnogo veze sa onime o cemu je eto to on odlucio da prica.Ti pravis buku i ne vidim da bilo cime konstruktivnim doprinosis ovom forumu.Postoji nekoliko resenja:
1-ti si program koji se ubacuje na ovakve forume da pravi buku i zajebava ljude koji bi da nauce nesto pametno.
2-ti si narcisoid kome je potrebno malo paznje, pa lupeta okolo.
mada bih ja po tvojoj reakciji rekao da si:
3-psihopata koji vrlo dobro zna sta radi, a daj boze da te stvarno neko i nije nagovorio na ovo.
Ziklon B
Ja nisam moderator ali bih te zbog ovakvog odgovora na pitanje moderatora sutnuo odavde da se pitas gde ti je bila pozadina:
Citat:
ukratko ti nemam sta objasnjavati...mislim da je ocito sta moj nick predstavlja i ovo nije jedini forum na kojem sam prijavljen s ovim nickom!
Pa , hajde, sta tvoj nick predstavlja? Izjasni se, zasto si izabrao bas to?Zasto ti je izjasnjavanje problem? Evo naprimer Arbitrium Liberum znaci "slobodna volja" i ljudima ovde je odmah jasno zasto sam ga izabrao.Zasto si ti bas "Ciklon B"? U cemu je problem?
Ziklon BE sad, ako mi odgovoris, a po nekim tvojim pomalo psihopatskim izjavama mislim da hoces, znaj da vrlo dobro znam sta ces reci, da ja nisam moderator i da zato mogu da lajem na tebe koliko hocu, takodje i sa moje strane ekrana ne sedi psihicki potpuno zdrava osoba, pa ti ajde izvoli glupiraj se i dalje . . .
. . . ne znam kako bih drugacije nazvao takvo tvoje ponasanje i stav na ovom forumu . . . . . ( jedino da imas otprilike 12 godina, pa i da te razumemo)
Citat:
Mislio sam da se svi ovdje borimo za slobodu misljenja i stavova.
Ne borimo se za slobodu misljenja i stavova. "misljenje" nas ne zanima a "stav" ostavi kod kuce, procitaj pravila foruma i upoznaj se sa njegovim sadrzajem. obrati paznju
"Metafizicki forum"