Citat:
Mislim da zajedno s kemtrejlsima ide i neka vrsta kontrole uma ljudi, vjerovatno uz pomoć ELF talasa?! U par navrata sam nekim ljudima pokušao usmjeriti pažnju na događanja iznad glave kad su ovi gore radili punom parom, međutim, primjetio sam kod njih "eratično ponašanje" u takvim situacijama.
U svom pokušavanju da negiraju ili racionalizuju na prihvatljiv način zbivanja ispred vlastitog nosa postajali su i nervozni kao da su bar podsvjesno znali da pričaju gluposti.
Ovo je i prema mom iskustvu sasvim tačno.
Taj bih fenomen najradije opisala kao (nametnutu ili instaliranu) funkciju „svrstaj pod ostalo“. Funkciju našeg uma da napravi brzu procenu bitnosti/ upotrebljivosti informacija i one „nebitne“ gurne u recycle bin bez slanja do velikog mozga na potpunu obradu. Ova funkcija postoji da bi se oslobodio radni prostor, međutim, izuzetno je zanimljivo da pored istinski nebitnih informacija ova linija prati tačno određene informacije koje se - gle čuda - "svrstavaju pod ostalo". Pravila sam blic-testove u okolini.
No, kada smo kod ove teme, ovaj put u vezi sa tim kemtrejsima, jedno lično iskustvo sa gorchilovim topom.
gorchilo je pre oko godinu i po dana ispričao kako je postavio orgonski top, izvestio o njegovom blagotvornom dejstvu na stanje našeg neba i ponudio da napravi top za svakoga ko je zainteresovan da ga udomi uz pokrivanje troškova nabavke materijala (zaista minimalno), a ne mora ni to.
Budući da se to poklapalo sa mojim opažanjem stanja na nebu, koje je od potpune prekrivenosti izukrštanim linijama došlo do toga da se pojave pravi pravcati oblaci,

i pošto ja generalno poštujem praktične akcije, odmah sam u čvrstoj nameri da podržim akciju odgovorila da ću mu se javiti na pm „čim se izvučem iz gužve“ i dogovoriti oko topa.
I to potpuno ZABORAVILA.
Potpuno. Onda je posle par meseci tema ponovo došla na red, pa sam se setila kako da sam isplanirala da se javim, tako i da sam to zaboravila. (da skratim priču, koja je sama po sebi zanimljiva

).
Onda sam tako razmatrala situaciju i
najzad odlučila da pošaljem gorchilu pm i preuzmem top. E, onda su počeli da se ređaju svi mogući razlozi protiv – i to na jedan blago kompulzivan način - koji bi čoveku uopšte mogli pasti na pamet i koji me u normalnim situacijama ni najmanje ne interesuju.
Doooobro, to smo već apsolvirali.
A ako nekome ovo deluje kao „teorija zavere“, dobra naučna fantastika, preveliko pridavanje značaja negativnim aspektima naše stvarnosti

, može da razmisli o sledećem: da ova tema ima brat bratu 48 strana. Na njoj su slike kemsa, podaci o hemijskim otrovima, mreži, i svemu ostalom.
To je već ogroman korak unapred, jer ih većina uopšte ne percipira. Neko kaže, ok, to je potpuno tačno, a uz to sam napravio nešto što mislim da definitivno pomaže. I na drugim delovima zemljine kugle postoje iskustva da pomaže.
Moje iskustvo je takođe da zaista pomaže.
Nije potreban nikakav poseban trud oko toga da se uverimo da li pomaže: preuzmemo top i smestimo ga na neko zgodno mesto. Nema ničeg štetnog, ničeg opasnog, nikakvog utroška energije, gubitka vremena. Međutim, koliko ja znam, taj top su postavili ras, jedan dečko iz Hrvatske, jedna žena iz Makedonije, ja na jedvite jade
galaksija je napravio svoj top i ... koliko ja znam
... to je to.
Možda će se pokazati da nema efekta, ali je napor minoran.
Tako, hoću jednostavno da kažem da postoji ogromna disproporcija između:
- uviđanja jedne pojave i veoma štetnih efekata koje ona nosi sa sobom,
- lakoće da se primeni neko moguće rešenje,
- minorne rasprostranjenosti tog mogućeg a izuzetno lakog rešenja. To je takođe tema za razmišljanje.

E, sad, moja iskustva sa topom.
Dobro, on tamo prosto stoji. Zaprašivanje traje, ima kemsa, ali se zadržavaju znatno kraće nego pre oko dve godine, nema one potpune mrežne „prekrivenosti“ i ima pravih oblaka.
Imam još nekih opažanja, koja se odnose na bujanje vegetacije i harmonizaciju odnosa između pripadnika moje najbliže i bliske okoline, no, zaista ne znam da li to mogu da povežem sa topom i radije ne bih širila dezinformacije.
U donjem delu se nalaze neki kristali i tu bi me recimo zanimalo da li oni imaju neki vek trajanja i da li ih je potrebno „puniti“, „menjati“ ili nešto slično.