navigator je napisao/la:
Smesno je da covek (ili vise ljudi) to naplacuju.
ma jok,smeshno je sasvim druge vibracije
ovo je prebedno za opisati
mizerija
svetlost je napisao/la:
ljudi pa vi sve pogresno kapirate,pa sajt nije moj.samo sam ga spomenuo jer stvarno je sve odlicno slozeno a cena nije 50 eura,pogledajte malo bolje.a drugo ja sam isto lutao po internetu dok nisam sve nasao na jednom mestu.a opet ko vise voli da godinama luta ok,svako ima pravo na svoj izbor.meni licno je lakse bilo ovako. eto cisto da pojasnim...
tako da nemam gde da vam uploudujem materijal niti mi je veza tako brza,ali s druge strane i david icke naplacuje cak i predavanja,pa sta bi vi ,jos uvek smo u 3d i covek oce da zaradi.i pricao sam s njim godinama se bavi ovim ,mozda i ceo zivot koliko sam ukapirao.pa "nema ni kod babe za dzabe",osim ako imate bas vremena u izobilju...
takodje,
toliko bedno da nije ni za
Viceveobichno,
oni koji sve odgovore nadju na Jednom Mestu,u Jednoj Knjizi,filmu,uchenju,nauku,praksi..... ,
ukratko -
OBM-ovi(
TM- ko hoce da koristi termin ,obavezno uplatiti 50eura u
Fond penzionisanih Mesija na rehabilitaciji )
zavrshe kao
FFF (Fundamentalno Fanatichni Fundamentalisti) - opaaa,josh jedan
TM,50 eura,molicu lepo,neka, trebace
Zavodu za rehabilitaciju Mesija,sad treba da im stigne jedan crno-beli pregladneli Izbavitelj,pa da imaju za virshle
nazalost,u ovo vreme kal(i)juge,
net je prepun
FFF-ova
koji krstare u potrazi za zaradom shto energetskom,shto finansijskom,svakako ovu energetsku shalju dalje Gazdama/Masterima,a finansijska im je "neophodna" za nastavak misije plashenja potencijalnih mushterija raznim apokaliptichnim scenarijima i to u paket aranzmanu sa spasonosnim reshenjima za ista,
ne da curi slavina nego shiklja,
shto su crnje prognoze u djiru to je bolje za biznis
posle interneta,drugo mesto gde se moze naci najvishe FFF-ova na okupu su specifichne
Ustanove za negovanje mentalne nehigijene nazalost,tamo Mesije nemaju tako slavne uloge kao na netu,ne
tamo se na njima obichno vezbaju studenti-pochetnici jer su najlakshi za dijagnostiku,toliko su laki,da ih vishe ni za ispit kao pitanje ne daju
recimo ovakvi primeri paljenja i gashenja svetla po nekoliko puta,i to u istoj rechenici,a da se i ne zna ko je napojio a ko timario konje koji ceo dan vuku struju do sijalice da bi zasvetlela su toliko eksplicitni da je svaki komentar suvishan:
svetlost je napisao/la:
.ali ako neko ima odgovore kako on to zamislja da ce biti tako postepen prelaz neka objasni ali sa potkrepljenim materijalom a ne "ja mislim" recenicama
klasika
shteta shto je dosadna za chitanje jer se dozlaboga ponavlja
ciglu na
ripit i pichi