Sada je: ned maj 11, 2025 10:01 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 7:37 pm 
Član foruma

Pisces je napisao/la:
Citat:
medjutim, ono što me je zaintrigalo jeste to što je i meni počeo da se grči palac na levoj ruci, tako da na se radije ne bih pravio pametan

Ali upravo si to i učinio. Nadam se da si primijetio prije nego što si počeo pisati komentar, da u mojem slučaju nije samo palac.

Pisces....Koristio sam nešto što se inače naziva sarkazam :roll:
U produžetku sam napisao da se šalim ako možda nisi obratio pažnju
A i smatrao sam da malo humora nije na odmet, nisam znao da ćeš da napraviš toliki bauk od svega toga, a kamoli da svaku rečenicu pojedinačno tumačiš na neki svoj način.
Ja nisam nešto preterano skroman, ali nikad za sebe ne bih rekao da sam dostigo vrhunac, pogrešna interpretacija....
Kako god..nije vredno pomena, to su sitnice :)

Inače kako si?

Pozdrav :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 10:35 pm 
Član foruma

Citat:

Pisces....Koristio sam nešto što se inače naziva sarkazam :roll:
U produžetku sam napisao da se šalim ako možda nisi obratio pažnju
A i smatrao sam da malo humora nije na odmet, nisam znao da ćeš da napraviš toliki bauk od svega toga, a kamoli da svaku rečenicu pojedinačno tumačiš na neki svoj način.
Ja nisam nešto preterano skroman, ali nikad za sebe ne bih rekao da sam dostigo vrhunac, pogrešna interpretacija....
Kako god..nije vredno pomena, to su sitnice :)

Inače kako si?

Pozdrav :mrgreen:

Yupi, volim sarkazam (jer je slična jednoj drugoj riječi)!!
Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) zlobna je, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija.
Hahaha... Ne bih stavio definiciju, ali izgleda da je sam sarkazam ništa drugo doli sarkazam. Paradoks.
Bauk? Ne. Prije analiziranje.
Prijatelju, sve dok mogu :read: odlično sam.
Citat:

Thalas je transformacija iz beta u alpha pa theta pa delta stanje nas i to ne samo ljudi vec i biljaka, zivotinja kao i planete a i galaksije. Ne znam dal ide na citav ovaj paralelno-unakrsni svemir unutar kojeg jesmo.

Današnje vijesti kažu da je očitano preko 1000 manjih potresa u Italiji prije i poslije ovog velikog potresa, vulkani su nešto aktivni, čini mi se da su ljudi aktivniji no ikad...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 10:58 pm 
Član foruma

Haha, podsećaš me na moju profesorku istorije, tako je i ona bila cepidlaka bez razloga(ništa ne impliciram)
Hteo sam da kažem da je ona bila isfrustrirana, ne znam koja je tvoja priča...
A to što dubinski analiziraš moje reči mi nimalo ne imponuje, jer ja dovoljno već cenim sebe, i nema potrebe za svim ovim ali hvala svejedno :P (btw zajebavam se čoveče) ne znam što si me uhvatio na zub, samo sam hteo da kažem još u prvoj poruci da mi se desilo nešto slično kao i tebi, a ti si od toga napravio cunami, izvini što sam hteo da saznam o čemu je reč, u redu? :?

Želim ti lep život...
Pozdrav :hello2:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 21, 2009 1:46 am 
Član foruma

pocelo se i u mass medijima pricat o ovome

http://www.index.hr/vijesti/clanak/toca ... 30465.aspx

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 21, 2009 9:17 am 
Član foruma

Čini se kako je onaj hollywoodski trash "Knowing" odigrao svoju ulogu -
More 2012 hysteria: Major solar superstorm in 3 years
Meltdown! A solar superstorm could send us back into the dark ages ...

samo par naslova nakon što u Google upišemo sun superstorm new scientist

Super oluja je vrlo moguća, da. Ali prognoza kada i kako nije. Nije ni atmosferska a kamo li ova.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 21, 2009 2:11 pm 
Član foruma

Procitajte ovo - http://www.blic.rs/svet.php?id=89098

Hm, Nibiru? - kako lazu narod strasno...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 10, 2009 1:46 pm 
Član foruma

Ne znam koliko je ovo vezano za temu, ali činimi se da se svijet polako budi. Da shvata da smo pred velikim iskušenjima.

http://www.cafe.ba/mediji/izvor57831_Na ... ivota.html

Sutra je 10 ahau, tuna 10.9.0. Mayanskog kalendara, sredina šestog dana Galaktičkog ciklusa.

Svaki ahau donosi: Snagu kozmičke ljubavi, uzdizanje, prosvjetljenje, mogućnost sveopće spoznaje.
Ali ima i svoje tamne strane: samoograničavanje, ograničenje ljubavi zbog pretjeranog razuma.

I evo još interesantne literature o Mayama i njihovom kalendaru:
http://www.astrologyforsoul.com/PDF/May ... najemo.pdf

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 12, 2009 1:20 pm 
Član foruma

noxten je napisao/la:
05.01.2009, usli smo u eru vodenjaka, takodjer smo usli u 4ti Denziet sad sa tim datumom prije 2-3 mjeseca. S toga ekipo :) Eto nas u 4tom, vise nismo u trecem hehe :)

Ne, Era Vodolije jos nije pocela, niti smo presli u 4. dimenziju.

To je proces koji je zapoceo, ali stvari jos nisu kulminirale.

Jos jedna stvar, mnogo vaznija od tacnih datuma, je da taj prelazak nece biti za sve isti, i da je do svake individue ponaosob kakva ce biti percepcija stvari koje se desavaju.

Srecno svima, imajte ljubav za sebe, ljude oko vas i za Zemlju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 12, 2009 2:43 pm 
Početnik

Svi koji sumnjaju u ovo su pogresili adresu ali ok.Nedavno je u Srbiji na tv bilo vec dosta emisija na ovu temu(BN,Kopernikus) u kojoj su ucestvovali razni strucnjaci koji potvrdjuju sve ovo.80% je vec potvrdjeno.Posto vec dosta dugo proucavam ovo dosao sam do toga da ce ustvari ceo proces se odigrati 2011 godine(a ovako su bas rekli i u jednoj emisiji) sto se slaze i po Majanskom kalendaru pocevsi od 28.2.2011,pa do 28.11.2011.kada nastupa univerzalno doba(razvoj telepatije,telekineze i ostalo),a da ce 2012 biti samo adaptacija na to a 21.12.2012 poslednji dan vremena kakvog poznajemo.Odnosno broj sudara fotona koji se stalno povecava i utice na povecanje svasti ce 22.12.2012 dostici beskonacan broj.Mislim da to sve objasnjava i to ce stvarno oznaciti novi pocetak u svemu.Ovo oko ulaska u fotonski sloj i centar galaksije je vec i naucno potvdjeno i nece biti struje kažu sto je i logično.Bice solidnih potresa to je sigurno jer zemlja se adaptira a i bice veca za 10%.Pa mi nije jasno kako neki misle da to moze da prodje bez ikakvih potresa i nevremena? Druga vazna stvar koju vidim da mnogi ne kapiraju(pa cak ni Dejvid Ajk),prica se mnogo o tome da je sve zapravo iluzija i projektuje se iz matrice i nase dnk(sto se slazem,ovo je cak i naucno potvrdjeno),ali kako niko nije shvatio znajuci da se stara matrica iz 3d sada brise i samo je jos novac ostao koji drzi sve ali i on kao sto vidite polako odlazi,a mnogi kazu da svet u 4d je netaknut(pa postoje i knjige o tome da ce sve biti izbrisano zapravo osim ljudi i prirode),sto je po meni sasvim logicno jer je sve holografska projekcija i nakon toga posto se ljudi definitivno opredele(a to moze da potraje i par dana kada dodje vreme) moci ce da idu gde su odlucili(ma sta to znacilo).Kao sto kazu neki sa Plejada imamo mali broj letilica koje mogu da idu u vasu 3d realnost,ili pogledajte sta je ostalo od prethodnih civilizacija(samo ono od neobradjenog kamena kao piramide na primer ili stounhange,a na mestu zgrada samo su ostale metalne izuvijane sipke).Pa vi sad vidite kako ce to "ici jako postepeno" .Imate odlican serijal o svemu na www.najvecetajne.tk,mislim da nije jos niko to spomenuo a ja sam odatle sve proucio jer sve vam je po redosledu slozeno i nema potrebe za lutanjem(knjige,video materijali i td.).Sve je cak opisano u nekim knjigama po danima kako ce ici a narocito oko tog prelaza a i posle toga kako ce se formirati zajednicki svet(duga prica za ovo kucanje),ali ako neko ima odgovore kako on to zamislja da ce biti tako postepen prelaz neka objasni ali sa potkrepljenim materijalom a ne "ja mislim" recenicama

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 12, 2009 2:55 pm 
Član foruma

svetlost je napisao/la:
Imate odlican serijal o svemu na www.najvecetajne.tk

Dali si u mogucnosti taj materijal uploadati pa da svi to mozemo pogledati?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 12, 2009 3:58 pm 
Moderator

A ukoliko niste u mogućnosti (slab aploud i sl.) ima nas dosta iz Srbije koji bi smo vrlo rado pomogli. Kako naš narod kaže: ''Što je džaba i Bogu je drago.''

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 12, 2009 4:01 pm 
Član foruma

http://www.najvecetajne.tk/

Ja otidjoh...procitah i zamal NEPADOH SA STOLICEEEEEE.....50 e da posaljem nekome da bi mi poslao DVD sa materijalom i ostalim stvarima....ma daj.....

Ajmo ovako....evo ja dajem 5 e,od srca..moze i 10,ko ce dati ostatak,narucimo DVD i onda cemo fino upload sve na rapid ili slicno...?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 12, 2009 4:07 pm 
Član foruma

Smesno je da covek (ili vise ljudi) to naplacuju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 12, 2009 10:57 pm 
Član foruma

Inace nemam obicaj odgovarati na ovakve postove, ali ovaj sam put jednostavno dobio nepokolebljivu zelju. Covjek je procitao, skuzio i prosvjetlio se, pa je ponesto mozda i napisao i sad svoje prosvjetljenje prodaje za 50eura :) A prica o slomu financijskog sustava i nestanku novca?! Sto je ostalo od prosvjetljenja ako je u pozadini materijalisticki motiv? :)

Prolazi to preko bare, mnogo ljudi se bolesno obogatilo pisuci o new-age filozofiji (da ne kazem neku drugu rijec umjesto filozofije), ali brate, ovo je Balkan :) Onaj ko plati 200eura za Windowse, mozda plati i 50 za prosvjetljenje, ali takvih je ovdje malo :)

Lijep pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 13, 2009 12:52 am 
Početnik

ljudi pa vi sve pogresno kapirate,pa sajt nije moj.samo sam ga spomenuo jer stvarno je sve odlicno slozeno a cena nije 50 eura,pogledajte malo bolje.a drugo ja sam isto lutao po internetu dok nisam sve nasao na jednom mestu.a opet ko vise voli da godinama luta ok,svako ima pravo na svoj izbor.meni licno je lakse bilo ovako. eto cisto da pojasnim...
tako da nemam gde da vam uploudujem materijal niti mi je veza tako brza,ali s druge strane i david icke naplacuje cak i predavanja,pa sta bi vi ,jos uvek smo u 3d i covek oce da zaradi.i pricao sam s njim godinama se bavi ovim ,mozda i ceo zivot koliko sam ukapirao.pa "nema ni kod babe za dzabe",osim ako imate bas vremena u izobilju...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 13, 2009 1:36 am 
Član foruma

svetlost je napisao/la:
svako ima pravo na svoj izbor.meni licno je lakse bilo ovako. eto cisto da pojasnim...
tako da nemam gde da vam uploudujem materijal niti mi je veza tako brza

Iz cega je proizaslo ovo "tako da"..? =) "Tako da" kao nesto sto sledi iz cega...?

Mozda nije tvoj sajt, ali od tvog rodjenog brata jeste.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 13, 2009 3:07 am 
Član foruma

navigator je napisao/la:
Smesno je da covek (ili vise ljudi) to naplacuju.

ma jok,smeshno je sasvim druge vibracije :mrgreen:
ovo je prebedno za opisati
mizerija
svetlost je napisao/la:
ljudi pa vi sve pogresno kapirate,pa sajt nije moj.samo sam ga spomenuo jer stvarno je sve odlicno slozeno a cena nije 50 eura,pogledajte malo bolje.a drugo ja sam isto lutao po internetu dok nisam sve nasao na jednom mestu.a opet ko vise voli da godinama luta ok,svako ima pravo na svoj izbor.meni licno je lakse bilo ovako. eto cisto da pojasnim...
tako da nemam gde da vam uploudujem materijal niti mi je veza tako brza,ali s druge strane i david icke naplacuje cak i predavanja,pa sta bi vi ,jos uvek smo u 3d i covek oce da zaradi.i pricao sam s njim godinama se bavi ovim ,mozda i ceo zivot koliko sam ukapirao.pa "nema ni kod babe za dzabe",osim ako imate bas vremena u izobilju...

takodje,
toliko bedno da nije ni za Viceve
obichno,
oni koji sve odgovore nadju na Jednom Mestu,u Jednoj Knjizi,filmu,uchenju,nauku,praksi..... ,
ukratko - OBM-ovi(TM- ko hoce da koristi termin ,obavezno uplatiti 50eura u Fond penzionisanih Mesija na rehabilitaciji )
zavrshe kao FFF (Fundamentalno Fanatichni Fundamentalisti) - opaaa,josh jedan TM,50 eura,molicu lepo,neka, trebace Zavodu za rehabilitaciju Mesija,sad treba da im stigne jedan crno-beli pregladneli Izbavitelj,pa da imaju za virshle :mrgreen: :wink:

nazalost,u ovo vreme kal(i)juge,
net je prepun FFF-ova
koji krstare u potrazi za zaradom shto energetskom,shto finansijskom,svakako ovu energetsku shalju dalje Gazdama/Masterima,a finansijska im je "neophodna" za nastavak misije plashenja potencijalnih mushterija raznim apokaliptichnim scenarijima i to u paket aranzmanu sa spasonosnim reshenjima za ista,
ne da curi slavina nego shiklja,
shto su crnje prognoze u djiru to je bolje za biznis :twisted:

posle interneta,drugo mesto gde se moze naci najvishe FFF-ova na okupu su specifichne Ustanove za negovanje mentalne nehigijene
nazalost,tamo Mesije nemaju tako slavne uloge kao na netu,ne 8)
tamo se na njima obichno vezbaju studenti-pochetnici jer su najlakshi za dijagnostiku,toliko su laki,da ih vishe ni za ispit kao pitanje ne daju :mrgreen:

recimo ovakvi primeri paljenja i gashenja svetla po nekoliko puta,i to u istoj rechenici,a da se i ne zna ko je napojio a ko timario konje koji ceo dan vuku struju do sijalice da bi zasvetlela su toliko eksplicitni da je svaki komentar suvishan:
svetlost je napisao/la:
.ali ako neko ima odgovore kako on to zamislja da ce biti tako postepen prelaz neka objasni ali sa potkrepljenim materijalom a ne "ja mislim" recenicama

klasika
shteta shto je dosadna za chitanje jer se dozlaboga ponavlja
ciglu na ripit i pichi :mrgreen:

:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 13, 2009 12:18 pm 
Član foruma

LAKŠE =BOLJE

Često ova jednačina važi, ali bojim se da u ovim "temama" - nikako!
Što ne znači da nužno važi :

TEŽE = BOLJE

Mislim da je bliže

VIŠE TRUDA/RADA/AKTIVNOSTI = BOLJE.

Nešto negdje nadješ, nešto od nekog dobiješ, nešto i kupiš...nešto ,možda, i - ukradeš...
Ali ,sigurno, nećeš naći SVE na jednoj tezgi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 13, 2009 8:35 pm 
Moderator

O, svetlost, budite upravo to a ne SVETLOST&COMPANY( CO.)

Biće da je g. CO. pohađao Megatrend(*) pa je loše skontao kako se prodaje roba ili ga nisu dobro učili. Da bi se dobilo išta na tržištu prvo mora da se roba proba od strane konzumenata odnosno, da se pokaže da ona vredi te pare, da je to brale, kvalitet ( kao npr. Dejvid Ajk ). Ako ne vrijedi ništa onda se ''radi'' drugačiji marketing tj. prodaju se muda za bubrege, kraće rečeno magla. Prave se tizeri(**) kao ovaj navedeni sajt. Marketing gospodina CO. je smiješan i neozbiljan (putem navedenog sajta), bez konkretnog proizvoda, rekao bih ''nešto'' u pokušaju ''nečega''. Valjalo bi mu skupiti malo prakse na pijaci za zdraviji pristup marketingu a može i kod šibicara pored pijace, oni vrhunski prodaju maglu. Ništa ne nudi dotični sajt osim prazne slame te kontam da je g. CO., najblaže rečeno, jedna smiješo-tragična i neozbiljna individua koja bi da zaradi bez da se lati motike a primer takve motike je predavanje ili seminar kao u slučaju kojeg ste naveli (Dejvid Ajk). A do seminara, predavanja valja doći dugotrajnim radom. Prepoznavanjem valjanosti tog rada od nas konzumenata (tržišta) dolazi se i do naplate. Ove namere g. CO.-a da zaradi ne znači da njegov uvid u problematiku nema težinu, koju bih htio provjeriti, no sumnjam u valjanost namera g. CO. Toliko o gospodinu COMPANY.

Svetlost, ponudih vam iskreno pomoć da se taj materijal podigne na 'net. Pretpostavio sam, između ostalog, da nemate mogućnost za aploud. Ali dostupan vam je kompjuter, na njemu DVD rezač (ima neki komša sigurno), mogli ste da spržite celi serijal DVD-jeva (nonejm,najjeftinijih). ''U rukama Mandušića Vuka svaka puška je ubojita'' i ''Sve se može kad se hoće'' dragi svetlost. Mogli ste reći, ''Ko bi htio da preuzme materijal od mene?'' A nas ima mašala iz Srbije na forumu. Jedan PM i sve se riješi. Sve ovo je obuhvaćeno mojim i sl. u onoj zagradi. Ukratko, neću da prihvatim ne kao obrazloženje. Neću, hoću malo morgen, hoću al' dogodine/malo sutra, je već konkretan i korektan odgovor. Niste ga rekli doduše, naslućujem ovakav odgovor iz vašeg ''Tako da....''. Imali ste izbor. A izabrali ste da nećete da dijelite. To je OK i to je jedan izbor koji meni daje uvid, bistriju sliku, za odluku. Evo je: u dućanu g. CO. neću kupovati, nemam šta, tamo je magla.

Hvala svetlost :thumbup: i nemojte šta zamjeriti :mrgreen:

(*) privatni fakultet za menadžment, marketing, ekonomiju u Srbiji
(**) tizer- zadirkivač po naški, kratka forma reklame kojoj je cilj da skrene pažnju i zainteresuje gledaoca.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 14, 2009 7:35 am 
Član foruma

Pogledala sam doticni sajt i nisu mi bas najjasnije neke stvari. Ako doticni kaze da ce do kraja 2012 novac izgubiti svu vrednost, zasto isti tezi da ga sakupi na takav jedan nacin. Pravi tragalac za smislom nece zaradjivati na tome, on ima nesebicnu potrebu da deli svoje znanje sa drugima. Svi ljudi koji su radili na ovom sajtu, su mogli isto tako da traze novac, za svaku knjigu koju su izbacili, pa nisu. Mislim dajte. I mene interesuje sta se sve nalazi u tim materjalima, moram da priznam, bas iz tog razloga da bih uporedila sa ovim sto sam do sada naucila, ali hvala ali ne hvala. Mnogo smo puta bili prevareni, pa mi bas i nesto nije do bacanja para .

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.