Aragorn je napisao/la:
Hej noxten, odakle ti ove informacije? Da li si ti to sam zakljucio na osnovu dostupih informacija ili si to procitao negde na jednom mestu?
Pozdrav
Krenuvsi prije godinu i nesto sa kaZovcima, Pledijcima itd...
Nadovezivajuci se na Icke-a,
Nadovezivajuci se na David-a Wilcock-a
Moja transformacija,
Spajanje sa svime sto jest ( 7 denzitet - dozivio knjigu... Rasplakao se ko picka )
I 0-24satno razmisljanje ukombinirano sa svim mogucim knjigama koje sam uspio procitat te offcourse spajanje sa sobom unutar vise stadija od thete do delte famozne.
Sve to vise manje rezultiralo ti je sa ovim. Uglavnom, shoot me in da head ako ovo gore nije tocno.
Kataklizme se nece desit u velikim i globalnim razmjerima. 3 svjetski rat ili nesto veliko kao to bit ce ishod svega. 'nibiru' koji dolazi, kao i do sada, nas guardian jupiter ce ga privuc sebi... Nece nas ni taknut ni okrznut.
2014 - 2015 mozemo ocekivat generalnu dematerijalizaciju ostalih po malo sa najavama koje bi trebale startat 2009 godine kako se vec i desava. Pogledajte malo, SVI SF filmovi vezani su za ili transformaciju ili da nisu svi losi i na kraju vanzemaljci. 2010 ce bit jos gora, 2011 jos gora, 2012 jos gora 2013 puno nas ce ih vec vidjet dok 2014 mislim da ce ih pocet i vidjat oni koji su malo skepticni.
Ovo su moje informacije. Informacije iz svojih spajanja ( gledaj na to da izgleda, do prije malo mislio sam da je to samo masta no vidim da nije no spojen sam ili sam vecinu dana u theta stadiju )
Jos uvjek ne mogu desifrirat do kraja na sto sam zakacen no osjecam to u sebi, znam da ovo sto govorim jest istina . Ne pitaj me zasto jer ti na to pitanje jos uvjek ne mogu odgovorit.
p.s. napisao sam u denzitetima no dodat cu i ovdje jer nesto vise objasnjava o tom 2012 tj. vezan je uz to...
3 denzitet, bazira se na alpha ( do cca 8 godina ) pa nakon toga beta stanju. 4 denzitet, sada od 05.01.2009, covijecanstvo prelazi u cisti alpha stadij. Zar ne primjecujete ljude kako su malo osamuceni. SAD je tek pravo vrijeme za napredak jer su sve mogucnosti otvorile se prije 2-3 mjeseca. Vrijeme napretka u smislu golobalnog covijecanstva te pojecinaca. 21.12.2011 ulazimo pomalo u theta stadij... Svi ce biti u theta stadij-u do konca 8 mjeseca 2012 godine. 21.08.2012 godine ili 21.12.2012 godine nakon pripreme i pomirivanja sa alphom, desit ce se sut i ulazimo u delta instantno. To je onaj val koji se desava.
Thalas je transformacija iz beta u alpha pa theta pa delta stanje nas i to ne samo ljudi vec i biljaka, zivotinja kao i planete a i galaksije. Ne znam dal ide na citav ovaj paralelno-unakrsni svemir unutar kojeg jesmo.