Sada je: ned maj 11, 2025 9:45 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet feb 27, 2009 6:29 pm 
Cuj ciklusi jesu stvarni no to oko 2012 godine je po meni samo jedan bjedan pokusaj illuminata da neke stvari malo sakriju. Ja sam izrazito siguran da je talas vec sada tu a da ce godinama biti samo veci. Sad sve je to do osobe jer u nama su ti takozvani kljucevi koje samo mi mozemo otkljucat. U ono sto sam siguran je to da je ljubav ta koja otkljucava stvari skupa sa emocijama. No neznam do koje granice. Zvukovi, frikvencije, ima toga masu barem po meni no ona najbitnija stvar koja je zove se ne brini se po meni hehe.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 3:17 pm 
Početnik

Situacija za 2009.

http://www.marketskeptics.com/2009/02/2 ... rophe.html

Vremena je sve manje i situacija će biti sve teža

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 5:18 pm 
Član foruma

klis je napisao/la:
Situacija za 2009.

Vremena je sve manje i situacija će biti sve teža

Moz misliti. Odnosno "tako bi trebalo da mislimo".

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 6:25 pm 
Arbitrium Liberum je napisao/la:
klis je napisao/la:
Situacija za 2009.

Vremena je sve manje i situacija æe biti sve teža

Moz misliti. Odnosno "tako bi trebalo da mislimo".

Da izgleda kao totalan napadaj panike lol. Ista fora kao i sa smakom svijeta. Well barem mi tako lici sad...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 7:07 pm 
Član foruma

Vec godinama unazad je katastroficno ono sto jedemo, pa opet, nikom nista.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 8:07 pm 
Moderator

...a uvijek se možemo i sunca "najest" :love3: (ono svakodnevno dobro rodi)...

ps.to je zato jer se zora "puca"...

:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 8:32 pm 
Član foruma

Ne znam dali ste zapazili ovo:
Nostradamusova prorocanstva sezu do 2011,2012 nema.
Po nekim nagadjanjima tamo i vamo svetska kriza zriza zahvata svet,dolazi lucifer na zemlju,antihrist vlada,ratovi i progon hriscana pa onda dolazak isusa i spasenje(po hriscanskoj ideologiji)
Bilo je i neke price o ovom projeku CERN sa ovom crnom rupom kako ce on otvoriti vrata pakla i kako ce lilit dovesti Lu-a kroz njih.Jelte svasta se moze iscekivati od strane onih koji misle da je sve to moguce.
Svetska kriza berze i finansija polako uzima maha a sta ce biti,videcemo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 30, 2009 7:47 pm 
Moderator

Poslednja dva posta prebacena na:
http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... &start=100

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 10, 2009 10:07 pm 
Demetrijus je napisao/la:
Ne znam dali ste zapazili ovo:
Nostradamusova prorocanstva sezu do 2011,2012 nema.
Po nekim nagadjanjima tamo i vamo svetska kriza zriza zahvata svet,dolazi lucifer na zemlju,antihrist vlada,ratovi i progon hriscana pa onda dolazak isusa i spasenje(po hriscanskoj ideologiji)
Bilo je i neke price o ovom projeku CERN sa ovom crnom rupom kako ce on otvoriti vrata pakla i kako ce lilit dovesti Lu-a kroz njih.Jelte svasta se moze iscekivati od strane onih koji misle da je sve to moguce.
Svetska kriza berze i finansija polako uzima maha a sta ce biti,videcemo.

21.12.2011 godine, ulazimo u univerzumsku svijest. Tada ce startat 'smak svijeta' i zavrsit ce sa vjerovatno 21.8.2012 kada cemo kompletno uc u univerzumsku svijest i to je to. 2011 godina je bitna, 2012 samo zatvara sve tj. relacija izmedju 2011 i 2012 ce bit najplodnija tj. zadnjih 260 dana kalendara a ne 365.

05.01.2009, usli smo u eru vodenjaka, takodjer smo usli u 4ti Denziet sad sa tim datumom prije 2-3 mjeseca. S toga ekipo :) Eto nas u 4tom, vise nismo u trecem hehe :)

Sad predstoji 2-3 godine suljanja na ulazu 4tog denziteta te 2011 godine cemo zakoraknut u njega do kraja.

Ono sto mozes ocekivat su generalne pobune, ratovi te kataklizmicke promjene zbog prevelikog presinga u svijetu. Znaci mi sami cemo stvorit kataklizme. To je defakto ne izbjezivo i starta sa ovom godinom generalno... Ovaj potres koji se sada desava u italiji samo je uvod u sve i dokaz kako funkcionira 4ti Denzitet a to je da sada kako generalna masa zamisli stvari, tako ce se i desit.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 10, 2009 10:32 pm 
Član foruma

Hej noxten, odakle ti ove informacije? Da li si ti to sam zakljucio na osnovu dostupih informacija ili si to procitao negde na jednom mestu?

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 10, 2009 11:13 pm 
Aragorn je napisao/la:
Hej noxten, odakle ti ove informacije? Da li si ti to sam zakljucio na osnovu dostupih informacija ili si to procitao negde na jednom mestu?

Pozdrav

Krenuvsi prije godinu i nesto sa kaZovcima, Pledijcima itd...
Nadovezivajuci se na Icke-a,
Nadovezivajuci se na David-a Wilcock-a
Moja transformacija,
Spajanje sa svime sto jest ( 7 denzitet - dozivio knjigu... Rasplakao se ko picka )
I 0-24satno razmisljanje ukombinirano sa svim mogucim knjigama koje sam uspio procitat te offcourse spajanje sa sobom unutar vise stadija od thete do delte famozne.

Sve to vise manje rezultiralo ti je sa ovim. Uglavnom, shoot me in da head ako ovo gore nije tocno.

Kataklizme se nece desit u velikim i globalnim razmjerima. 3 svjetski rat ili nesto veliko kao to bit ce ishod svega. 'nibiru' koji dolazi, kao i do sada, nas guardian jupiter ce ga privuc sebi... Nece nas ni taknut ni okrznut.

2014 - 2015 mozemo ocekivat generalnu dematerijalizaciju ostalih po malo sa najavama koje bi trebale startat 2009 godine kako se vec i desava. Pogledajte malo, SVI SF filmovi vezani su za ili transformaciju ili da nisu svi losi i na kraju vanzemaljci. 2010 ce bit jos gora, 2011 jos gora, 2012 jos gora 2013 puno nas ce ih vec vidjet dok 2014 mislim da ce ih pocet i vidjat oni koji su malo skepticni.

Ovo su moje informacije. Informacije iz svojih spajanja ( gledaj na to da izgleda, do prije malo mislio sam da je to samo masta no vidim da nije no spojen sam ili sam vecinu dana u theta stadiju )

Jos uvjek ne mogu desifrirat do kraja na sto sam zakacen no osjecam to u sebi, znam da ovo sto govorim jest istina . Ne pitaj me zasto jer ti na to pitanje jos uvjek ne mogu odgovorit.

p.s. napisao sam u denzitetima no dodat cu i ovdje jer nesto vise objasnjava o tom 2012 tj. vezan je uz to...

3 denzitet, bazira se na alpha ( do cca 8 godina ) pa nakon toga beta stanju. 4 denzitet, sada od 05.01.2009, covijecanstvo prelazi u cisti alpha stadij. Zar ne primjecujete ljude kako su malo osamuceni. SAD je tek pravo vrijeme za napredak jer su sve mogucnosti otvorile se prije 2-3 mjeseca. Vrijeme napretka u smislu golobalnog covijecanstva te pojecinaca. 21.12.2011 ulazimo pomalo u theta stadij... Svi ce biti u theta stadij-u do konca 8 mjeseca 2012 godine. 21.08.2012 godine ili 21.12.2012 godine nakon pripreme i pomirivanja sa alphom, desit ce se sut i ulazimo u delta instantno. To je onaj val koji se desava.

Thalas je transformacija iz beta u alpha pa theta pa delta stanje nas i to ne samo ljudi vec i biljaka, zivotinja kao i planete a i galaksije. Ne znam dal ide na citav ovaj paralelno-unakrsni svemir unutar kojeg jesmo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 12, 2009 5:27 pm 
Član foruma

Ostaje nam da radimo na sebi pa ćemo vidjeti što će biti 2012.
(ako uopće nešto bude)

Vrh

Naslov: ^^
PostPostano: ned apr 12, 2009 7:49 pm 
Član foruma

E sad ne znam da li ovo što ću da lupim ima neke veze sa svim ovim ili ne, ali evo...
Krajem prošle godine su mi se počele dešavati neke radikalne promene.
Naime, postao sam svestan svetske zavere, manipulacije ljudima putem religije, mas-medijia itd(doduše za ovo prethodno navedeno se moram zahvaliti drugu što mi je otvorio oči), a od pre 2-3 meseca sam se počeo i interesovati za meditaciju, astralnu projekciju i sl, pa se pitam da li je ipak sve to, ma koliko ludo meni izgledalo, slučajnost ili šta već?
Noxten, ti kao moj supervizor, šta imaš da mi kažeš vezano za ovo?^^

Pozdrav tebi i svima :hello2:

Vrh

Naslov: Re: ^^
PostPostano: ned apr 12, 2009 8:09 pm 
Nemesis je napisao/la:
E sad ne znam da li ovo što æu da lupim ima neke veze sa svim ovim ili ne, ali evo...
Krajem prošle godine su mi se poèele dešavati neke radikalne promene.
Naime, postao sam svestan svetske zavere, manipulacije ljudima putem religije, mas-medijia itd(doduše za ovo prethodno navedeno se moram zahvaliti drugu što mi je otvorio oèi), a od pre 2-3 meseca sam se poèeo i interesovati za meditaciju, astralnu projekciju i sl, pa se pitam da li je ipak sve to, ma koliko ludo meni izgledalo, sluèajnost ili šta veæ?
Noxten, ti kao moj supervizor, šta imaš da mi kažeš vezano za ovo?^^

Pozdrav tebi i svima :hello2:

](*,) :rofl falimionajsmajlsaoklagijom nee tako meni govorit lol ja sam na dnu isto kao i ti lol.

No uglavnom, nista nije slucajno. Sve se desava sa razlogom. Tu smo da ucimo i ono sto cemo naucit, odredili smo prije nego li smo dosli ovdje na planet. Rijetko koja osoba vlada tim 'ugovorima' koje smo potpisali koji je jedan od tih da se ovakvih stvari ne sjecamo a kamo li da vladamo onime sto smo odredili da cemo shvatit. Ti koji znaju, oni se ne zabrinjavaju sa topicima kao 2012 ako kuzis koju poantu zelim ti rec :D

Odin je napisao/la:
Ostaje nam da radimo na sebi pa æemo vidjeti što æe biti 2012.
(ako uopæe nešto bude)

Nista se niti nece desit. Bit ce to full malene promjene za covijecanstvo no za one svjesnije ce bit drasticne kao sto su iz svakog dana u dan. Ova sranja ce bit samo nuspojave no dosta ljudi uopce nece kuzit zasto su tu te nuspojave.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 12, 2009 8:16 pm 
Član foruma

Da,vrijeme je ionako iluzija.

pozz

Vrh

Naslov: Re: ^^
PostPostano: ned apr 12, 2009 8:47 pm 
Član foruma

noxten je napisao/la:
:rofl falimionajsmajlsaoklagijom nee tako meni govorit lol ja sam na dnu isto kao i ti lol.

No uglavnom, nista nije slucajno. Sve se desava sa razlogom. Tu smo da ucimo i ono sto cemo naucit, odredili smo prije nego li smo dosli ovdje na planet. Rijetko koja osoba vlada tim 'ugovorima' koje smo potpisali koji je jedan od tih da se ovakvih stvari ne sjecamo a kamo li da vladamo onime sto smo odredili da cemo shvatit. Ti koji znaju, oni se ne zabrinjavaju sa topicima kao 2012 ako kuzis koju poantu zelim ti rec :D

E to je jedno od pitanja koje me je uvek zanimalo, preskočio sam to poglavlje u knjizi(Mića Jovanović-Kraj igre), a nakon što sam je vratio, nisam mogao više da dodjem do nje, a baš me zanima šta se tačno dešava, pa mi zaboravimo naša prethodna sećanja na prošle živote, msm , da li mi biramo da li ćemo se sećati ili ne, ili nam neko bez našeg odobrenja ''blokira'' ta sećanja sve dok ponovo ne dobijemo priliku da se ponovo prisetimo svega ''tamo gore'' :mrgreen:
P.S.-Ja tebe smatram svojim mentorom, i ti tu ništa ne možeš,,hehe
Pozdrav :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 12:15 am 
Član foruma

Citat:
Moja transformacija,
Spajanje sa svime sto jest ( 7 denzitet - dozivio knjigu... Rasplakao se ko picka )
I 0-24satno razmisljanje ukombinirano sa svim mogucim knjigama koje sam uspio procitat te offcourse spajanje sa sobom unutar vise stadija od thete do delte famozne.

I kako će se sada nastavit tvoje učenje?

Citat:
Kataklizme se nece desit u velikim i globalnim razmjerima. 3 svjetski rat ili nesto veliko kao to bit ce ishod svega. 'nibiru' koji dolazi, kao i do sada, nas guardian jupiter ce ga privuc sebi... Nece nas ni taknut ni okrznut.

Prema tvojim informacijama hoćemo li ga vidjet?
Citat:
3 denzitet, bazira se na alpha ( do cca 8 godina ) pa nakon toga beta stanju. 4 denzitet, sada od 05.01.2009, covijecanstvo prelazi u cisti alpha stadij. Zar ne primjecujete ljude kako su malo osamuceni.

Primjećujem svakakve ljude. Prema mojim čitanjima energija koja dolazi iz galaksije (a koja će prema tome biti najjača 2012.) utječe na frekvencije s kojima barata mozak, pa se tu možda očituje ta 'ošamućenost'... Oni koji su 'slabiji' rade užasne stvari kojima smo svjedoci svaki dan. Metež, nasilje, ubojstva... Trebamo ući u mrak da ponovno pronađemo svjetlo.

Citat:
SAD je tek pravo vrijeme za napredak jer su sve mogucnosti otvorile se prije 2-3 mjeseca. Vrijeme napretka u smislu golobalnog covijecanstva te pojecinaca.

Ne bih znao kako se očituje napredak kod drugih (osim kod konstantnog učenja), ali meni se dešavala 'simpatična' situacija. Još prije možda 2 godine mali prst i palac (ili kažiprst, nisam točno siguran) su mi počeli treperiti, kao da se grče. Nisam pridavao pažnju, mislio sam samo uobičajena kontrakcija mišića. No, prije kojih par mjeseci su mi trzali i prsti, i ostali mišići, npr. sa donje strane bedre, u predjelu prsnog koša, list na nozi i takvi čudni dijelovi koje nikad prije nisam doživio i to se nastavilo događati tih par mjeseci... Ne bi mi bilo čudno da je bilo par dana... Ne znam još kako da si to protumačim, ali simpatično je.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 9:04 am 
Član foruma

Pisces je napisao/la:
Ne bih znao kako se očituje napredak kod drugih (osim kod konstantnog učenja), ali meni se dešavala 'simpatična' situacija. Još prije možda 2 godine mali prst i palac (ili kažiprst, nisam točno siguran) su mi počeli treperiti, kao da se grče. Nisam pridavao pažnju, mislio sam samo uobičajena kontrakcija mišića. No, prije kojih par mjeseci su mi trzali i prsti, i ostali mišići, npr. sa donje strane bedre, u predjelu prsnog koša, list na nozi i takvi čudni dijelovi koje nikad prije nisam doživio i to se nastavilo događati tih par mjeseci... Ne bi mi bilo čudno da je bilo par dana... Ne znam još kako da si to protumačim, ali simpatično je.

Hehe...a na šta aludiraš?
Ako je to znak napretka, onda sa ja dostigo vrhunac :D
Šalim se naravno, mada moram da priznam da se i meni dešavaju takve stvari u poslednje vreme, mada mislim da se to objašnjivo i sa naučne strane, ne bih pridavao toliko važnosti svemu tome, medjutim, ono što me je zaintrigalo jeste to što je i meni počeo da se grči palac na levoj ruci, tako da na se radije ne bih pravio pametan....Koje je tvoje mišljenje o tome? :?:

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 10:52 am 
Član foruma

Citat:
Hehe...a na šta aludiraš?

Baš na niš posebno. Ono što sam mislio napisati, napisao sam. Kažem, bilo je simaptično.

Citat:
Ako je to znak napretka, onda sa ja dostigo vrhunac :D

Kako možeš znati da to nije znak napretka? Da si dostigao vrhunac ne bi bio ovdje. Uostalom, vrhunac čega? Cijelo tijelo ti se trese kao na onoj spravi za skidanje celulita? :)

Citat:
Šalim se naravno, mada moram da priznam da se i meni dešavaju takve stvari u poslednje vreme

Išta vrijedno spomena?
Citat:
mada mislim da se to objašnjivo i sa naučne strane, ne bih pridavao toliko važnosti svemu tome

Naučna i duhovna strana se sve više i sve će se više preklapati.

Citat:
medjutim, ono što me je zaintrigalo jeste to što je i meni počeo da se grči palac na levoj ruci, tako da na se radije ne bih pravio pametan

Ali upravo si to i učinio. Nadam se da si primijetio prije nego što si počeo pisati komentar, da u mojem slučaju nije samo palac.

Citat:
....Koje je tvoje mišljenje o tome? :?:

Zasad nije definirano u potpunosti, znaš, ne bih da se pravim pametan :)

Citat:
Pozdrav

Cheers!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 2:30 pm 
Pisces je napisao/la:
Citat:
Moja transformacija,

I kako æe se sada nastavit tvoje uèenje?

Bo. Valjda kao i do sada. Ne razmisljam o tome. Uglavnom channeling..

Pisces je napisao/la:
Citat:

Prema tvojim informacijama hoæemo li ga vidjet?

Koliko god da dolazi, vise manje isti je metafora na jedan svoj nacin. Ne mogu bas ovo objasnit. Relativno je to hocemo li ga vidjet ili ne.

Pisces je napisao/la:
Citat:
3 denzitet, bazira se na alpha ( do cca 8 godina ) pa nakon toga beta stanju. 4 denzitet, sada od 05.01.2009, covijecanstvo prelazi u cisti alpha stadij. Zar ne primjecujete ljude kako su malo osamuceni.

Primjeæujem svakakve ljude. Prema mojim èitanjima energija koja dolazi iz galaksije (a koja æe prema tome biti najjaèa 2012.) utjeèe na frekvencije s kojima barata mozak, pa se tu možda oèituje ta 'ošamuæenost'... Oni koji su 'slabiji' rade užasne stvari kojima smo svjedoci svaki dan. Metež, nasilje, ubojstva... Trebamo uæi u mrak da ponovno pronaðemo svjetlo.

Slazem se.

Pisces je napisao/la:
Citat:
SAD je tek pravo vrijeme za napredak jer su sve mogucnosti otvorile se prije 2-3 mjeseca. Vrijeme napretka u smislu golobalnog covijecanstva te pojecinaca.

Ne bih znao kako se oèituje napredak kod drugih (osim kod konstantnog uèenja), ali meni se dešavala 'simpatièna' situacija. Još prije možda 2 godine mali prst i palac (ili kažiprst, nisam toèno siguran) su mi poèeli treperiti, kao da se grèe. Nisam pridavao pažnju, mislio sam samo uobièajena kontrakcija mišiæa. No, prije kojih par mjeseci su mi trzali i prsti, i ostali mišiæi, npr. sa donje strane bedre, u predjelu prsnog koša, list na nozi i takvi èudni dijelovi koje nikad prije nisam doživio i to se nastavilo dogaðati tih par mjeseci... Ne bi mi bilo èudno da je bilo par dana... Ne znam još kako da si to protumaèim, ali simpatièno je.

Svatko od nas dozivljava isto na svoj nacin. Netko tako da je osamucen, netko tako da ubija, netko tako da mu treperi nesto kao tebi, nekome kao meni se pocinje sve vrtlozit tj brisat i sastavljat pa micat lijevo desno kao recimo laptop full velikom brzinom da vidis one prijelaze bijelog, tesko opisat itd...

No mozak dozivljava najvise stvari jer se on prilagodjava. Reklo bi se da lijeva i desna polutka pocinju htjet interakciju instantno pa eto.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.