Cartman je napisao/la:
Ja kako vidim "21.12.2012" je maltene svaki dan, i taj pojam (vise ga ne mogu ni nazvat datumom), predstavlja ideal budjenja naroda, a sto mi malkice smeta jest ta nasa ljudska osobina, cekamo sve servirano na srebrenom platnju, eto bas tad cemo se svi "probudit", svijet ce na taj datum bit ko scenariji iz filmova ( il ce bit neko Disneyevo sranje,sve je super,svi su sretni i produhovljeni, il ce bit Deep Impact scenario il mozda Independence Day), i sve se svodi na neki koncept novog divnog svijeta.
Ko sto je jedan zen ucitelj reko svom studentu.
"Koncept je isto kao i pokusaj drzanja vode u lijevku - Nemoguc"
tako nekako,svaki bozji dan je 21.12.2012
prve kapljice talasa su poprskale ovu realnost josh krajem osamdesetih proshlog veka,
u devedesetim se to povecalo sa kapljica na obilnije prskanje,dok je od 2000 naovamo pljusak

,
svakako za one koji su se dovoljno skinuli da ga na kozi osete
o dinamici od 2005 do 2010 sam vec prichao u drugim temama ,ovde se ionako sve izjalovi
za one u gumenim kabanicama,koji se ne bi nikako skidali,
ali,vidi tog fenomena bogte - ne mogu da se odlepe od ove teme chak i da ih shpaklom struzesh sa virtuelnih zidova ovog topika,bice to shto ce biti,kao i ostalo...
btw,kabanica ne pomaze kad si u vodi
mozda ne bi bilo loshe da sve postove tipa:
kako mali djokica vidi raj,pakao,OPD-OPS,val,talas,i ostalo vot D'fak ev'r
skupiti na gomilu i otvoriti temu
" PESAK ZA PIShANJE I SRANJE "
tako bi se ova tema rasteretila na normalnih 7-8 strana
a i metafizichki cheteri,
koji se multipliciraju svetlosnom brzinom,
(ipak je kraj ciklusa pa ubrzanje udara i njih kao i sve ostalo)
bi imali svoj intimni kutak gde mogu da seru i pishaju zajedno u tom pesku ,do mile volje

,
ako treba
i do
21.12.2012