Sofija citat:
Citat:
da li na ova teška pitanja potražiti odgovor kod Kasiopejaca (gdje je možda 40% istine), za razliku od "svetih knjiga" koje sadrže samo 30% istine (jer tako kažu Kasiopejci)?
Ili je odgovor negdje u nama, samo ge ne percipiramo?
Tako i ja nekako mislim Sofija, mozda nismo slucajno imenjakinje

,sto ne znaci da smo 100% u pravu , samo mislimo.
Drugo ,cini mi se da se i vanzemaljcima daje mnogo kredita za sto covjek sam sebi cini ili je covjek zaboravio da je njemu od samog postanka ovdje dato nesto sto se zove "VOLJA", tko nije znao uposliti svoju volju da se bori sa sjenkama iz tame, moze samo za to da se zali samom sebi.
Znam iz iskustva da mi se nijedna losa stvar nije desila u zivotu a da nisam imala nepogresivu intiuciju, neki necujan glas, pa i neprijatan energetski osjecaj da sam na pogresnom putu , nisam poslusala i sama sam sebi razbila nos.
Da, istina je bazen je pun krokodila, samo se iz bazena ne bjezi kad se krokodili svi savladajau nego kad se dobiju krila i izleti iz bazena a da ne povrijedis ni sebe , a ne grizes ni krokodile.
A kako dobiti krila, ta je vec tajna u nama, zato je najveca jer je jos nitko nije nigdje napisao, matematicki definisao.
Treba je traziti svaki dan , skidati lazne slojeve sa sebe koji je skrivaju , teziti Gnozi sa srcem i pomoc koja ceka od iskona da je pozovemo na pravi nacin je tu za svakoga.
Naravno i ovo moze zvucati kao fantazija kao i druge, u tome je i cijela zagonetka, vjera pomaze samo kad se na pravilan nacin usmjeri i ka pravoj planini, a raskrsnica je mnogo, svi putevi obecavaju da su pravi.
A taj pravi moze samo jedan elemenat nas znati, elemenat potpune tisine
a mi ga od silne buke koje nam danas nude i uvijek su, ne cujemo.
Izgleda da nista nisam rekla , ponudila kao rijesenje ,ali ovo je jedino sto trenutno osjecam da ima smisla, mozda nekome skine necujno neki sloj, ako ne, dobro je i to.
Pozdrav.