Sada je: sri jul 09, 2025 5:53 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri okt 10, 2007 1:56 pm 
Član foruma

Predator27 je napisao/la:
Kasiopejci kazu da je isis bio najveci da se njemu treba moliti i u njega vjerovati ali ne bas sve kako je napisano u novom zavjetu

Isis je zapravo ona ne on :)

njena ikona je u svim crkvama...pa i šire.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 15, 2007 11:13 pm 
Početnik

dotNet je napisao/la:
Kasiopejci kazu da je isis bio najveci da se njemu treba moliti i u njega vjerovati ali ne bas sve kako je napisano u novom zavjetu

Kako u crkvama,na koga se to odnosi,u cijem liku?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 16, 2007 4:39 pm 
Član foruma

golub je napisao/la:
dotNet je napisao/la:

Kako u crkvama,na koga se to odnosi,u cijem liku?

djevica marija ili ti ga gospa.
Ona je isis...kolumba i još par božanstava, djevica marija je zadnja inkarnacija isis trenutno

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 17, 2007 12:52 am 
Početnik

OK :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 19, 2007 12:34 am 
Početnik

dotNet zaista ti je konstatacija prava #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 10, 2007 8:41 am 
Član foruma

dotNet,je si primjetio da su to sve asocijacije na C.C.? -`ARIjanina nit :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 06, 2008 10:50 am 
Član foruma

Činio mi se dobra ideja da dajemo energiju za dobrobit planete, al mi nije jasno zašto oni toliko inzistiraju na povratku Učitelja. Mislim, imam dobro mišljenje o njemu, al vratio se on ili ne mi imamo naše živote i naše izbore, čini mi se kao da čekaju da ih netko spasi u duhovnom smislu, što mi i nema nekakvog prevelikg smisla. Te taj nekakav pokorni stav, pa čovjek je da bude jednak sa svima, ni bolji ni lošiji od njih...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 06, 2008 2:06 pm 
Član foruma

Anonimus je napisao/la:
Činio mi se dobra ideja da dajemo energiju za dobrobit planete, al mi nije jasno zašto oni toliko inzistiraju na povratku Učitelja. Mislim, imam dobro mišljenje o njemu, al vratio se on ili ne mi imamo naše živote i naše izbore...

U svim tim grupnjacima, tj. transmisijskim meditacijama, ne odašilješ energiju 'za dobrobit planete' nego Iluminatima i njihovim demonima jer se to radi u vreme njihovih rituala.
Žrtvovanje dece nije dovoljno, treba to začiniti i vašom emisijom energije.

'Učitelj' je njihova kreatura. Zato i imaš lepo mišljenje o njemu. Insistiraju na njegovom 'povratku' da bi ti bio još srećniji.

Uopšte nemaš svoj život i svoj izbor čim ovako razmišljaš.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 06, 2008 8:05 pm 
Član foruma

@Pantelija
Imaš pravo na svoje mišljenje, kao i ja na svoje, eto.
Ko je u pravu gotovo je uivjek zagonetka.
Sve što sam učinio tamo otišao sam vidjeti u živo i još to radim, do kada neznam al ograničeni vremenski perijod jeste.
Neznam, kako si ni ti siguran u te demone i tome slično, šta si ih sm vidio a i od kud tvoj stav o transmisiji, šta si i sam tamo osobno bio?
Stvano me zanima, ako doista iz iskustva znaš nešto a ne iz knjiga.
Dobronamjerno to mislim, a ti opet imaš pravo na svoju interpretaciju.
U očekivanju odgovora.
Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 06, 2008 9:34 pm 
Član foruma

Kako znam?
Iz ličnog uvida koje se ne zasniva prisustvovanjem na takvim ritualima (tamo tek nećeš videti ništa o prirodi toga) nego na osnovu objektivnih i proverenih informacija o sektaškim zaverama i manipulacijama (kakve ti, verovao ili ne, nudi David Icke, na pr.) i 27 godina prakse budističke meditacije.
Ma koliko bio nesavršen u kilav u njenom praktikovanju, ipak sam se progurao do nekog nivoa da mogu da vidim ono u šta gledam, bar kada su 'meditacije' u pitanju, jer se moja praksa ne sastoji ni od čega, samo zazen.
Zato, čini mi se, mogu da vidim kuda vode kojekakvi 'sadržaji' meditacija (mentalni, vizuelni, energetski...).

Osim svega toga, zdrav razum ti može reći: za koj moj bi trebao da odašilješ svoju energiju bilo kome ili čemu kada si ti sačinjen od iste energije kao i sve?! A i nemaš je dovoljno!

I sa takve logičke strane gledano vidi se da je to neka manipulacija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 07, 2008 12:18 am 
Član foruma

Doista me zanima, jer što si pričao o meditaciji nešto sam iskusio,ne puno ali barem nešto. Ali koja su to tvoja iskustva sa gmazovima, ako ih je naravno bilo? Nije tema, al mnogi govore o njima da postoje i sl. a nikada ih nisu percipirali osobno. Ickea sam dosta bio proučavao, tako da znam dosta al čisto teoretski.
Smatram da je ta transmisijska meditacija dio moga puta, kratkotrajni dapače ali ipak dio i da terba biti usvojena u nekakvom obliku.
Ali i sam sam došao do zaključka da bi primaoc tih energija treblo biti nekakvo biće ne odveć pozitivno ako mi njemu šaljemo energije na upotrebu a i čitav stav ljudi prema tom entitetu je podanički.
Eto kako god da bilo osobno bih volio kada biš to i osobno doživio da možemo detaljnije, ali i ovako je i više no dosta.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 07, 2008 8:17 pm 
Administrator

Citat:
Ali i sam sam došao do zaključka da bi primaoc tih energija treblo biti nekakvo biće ne odveć pozitivno ako mi njemu šaljemo energije na upotrebu a i čitav stav ljudi prema tom entitetu je podanički.

Pa da!

Citat:
čitav stav ljudi prema tom entitetu je podanički

OPS princip piramide ( moći ).

Dobro ti je rekao Pantelija, David Icke je to lijepo objasnio.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 07, 2008 8:35 pm 
Član foruma

@Jack 987
Kako si ti saznao istinu, preko knjige ili preko televizije?
Kako znaš ni da je David Icke u pravu?
Stvarno bih volio kada biš mi odgovorio

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 07, 2008 8:46 pm 
Administrator

Najviše preko knjiga... tv skoro da i ne gledam ( jer tamo više-manje emitiraju gluposti, zabave za mase, itd... ), no ima i emisija, recimo Na Rubu Znanosti, bilo je o Davidu Ickeu, bilo je i predavanje u Zagrebu ( i drugim mjestima, ali malo daljim s obzirom na moju trenutnu lokaciju )...

Uglavnom, ne ograničavaš se samo na jednu vrstu prijenosa znanja - već na što veću "širinu" kanala preko kojih sve dolazimo do informacija, koje uspoređujemo, kontemplkiramo, primjenjujemo, ispitujemo, uvidimo da li su istine kod primjena... i onda to dovodi tek do saznanja, odnosno - realnog znanja.

Znanje je koncept najšireg skupljanja informacija ( pa do znanja ) is SVIH smjerova. Ono... ne skupljaš samo ono što je ispred tebe, već sakupljaš i sa lijeva, desna i iza tebe... cijeli krug... i ne samo to... iznad i ispod...

Eto.

Kako su sve u životu - lekcije, nekom je potrebno i otići na neku ovakvu "transmisijsku meditaciju" i slično da bi uvidio neke stvari. Sve to tu služi kao neka škola. Tko želi pohađati koje lekcije - to ovisi o njegovim odlukama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 07, 2008 9:00 pm 
Član foruma

ti dakle znaš a da tamo ni nisi bio, ja to tada nebi ni komentirao.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 08, 2008 12:23 am 
Administrator

Citat:
ti dakle znaš a da tamo ni nisi bio

??? Gdje to "tamo"???

:?: :?: :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 08, 2008 10:40 am 
Član foruma

@Jack987
Ne namjeravam ovo pretvorit u nekakvo nadmetanje ili nešto tome slično.
Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 08, 2008 11:07 am 
Član foruma

Ako si ti bio prisutan na nekim transmisijskim meditacijama to uopšte ne znači da bolje znaš šta su one zapravo od onih koj nisu bili.
Naprotiv, može biti da najmanje znaš o tome budući da si žrtva tih manipulacija.
Postoje ljudi koji su radili za US Armiju sa tehnologijom koja služi za masovnu manipulaciju ljudima (preko satelita, čipova, raznih zračenja...) i oni tvrde da su sve takve grupe koje zagovaraju grupne meditacije zapravo njihove manipulacije da se ljudi navedu da kao baterije emituju određenu energiju, i usput budu mentalno podobni za njhovu kontrolu sveta, svakako.
Sve te grupe je lako prepoznati po tome što zasnivaju svoju ideologiju na bajkoviitm pričama o ljubavi, jedinsvu, Spasitelju (koji samo što nije, ili je već tu negde...), vanazemaljskim 'ratnicima svetlosti' itd. Zatim sve one su bogate i forsirane od stane masona, tj. političara. Primetno je da se vođe takvih grupa lako kreću svuda po svetu i svuda imaju pristup sa dobrom propagandom. Ali ne nameću se svima, već samo onom procentu ljudi koji su otpali od ostalih njihovih, starijih organizacija za manipulaciju, kao što je Crkva i drugih Nju Ejdž pokreta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 09, 2008 3:15 pm 
Član foruma

A moj moto je da se treba probat da bi se znalo, što netreba značiti da je tako ispravno, no osobno se toga držim.
I jednostavno ne razumijem zašto me smatraš žrtvom.
Mislim gotovo je svatko u neku ruku žrtva, barem u nekom pogledu.
I ovaj budući da se baviš meditacijom imam par pitanja za tebe, pa ako mogu ću ti poslat prako poruke, može?

Pozdrav!

Vrh

Naslov: Re: Maitreja i transmisijska meditacija
PostPostano: čet jul 09, 2009 10:45 pm 
Član foruma

Imam jednu nedoumicu i unaprijed se ispričavam pirstašama Maitreje, ako ću ih uvrijediti ovim pitanjem. Ne namjeravam nikoga vrijeđati.

Čuo sam da je Maitreja zapravo sredstvo NWO sila kojim se namjerava osmisliti jedna jedinstvena svjetska religija u koju bi utrpali malo Kršćanstva, malo Islama, malo Židovstva, malo Hinduizma... pa sad više ne znam kako misle sve to spojit. Bit će kao rogovi u vreći.

Što kažete vi koji ga slijedite na takve optužbe.

Za sad niti vjerujem niti ne vjerujem da je to istina.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.