Mwmarkow4...
Blage ono nema veze...
Kad vidim dobru ribu naložiću se pa imala ona i pimpeka u gaćama - zar me to čini pederom?
Ako izgleda ko žensko naložiću se, kad vidim pimpeka oladiću se, bez gnušanja i pljuvanja...
Gadiće mi se pomisao da poljubim muškarca (ne mislim na bilo koji poljubac, već francuski), meni muškarci "smrde" a žene mirišu, zatim dodir ženske kože, ona mekoća,... Ja se čak gadim i od, za moj pojam, muškobanjastih žena...
Ako se spustimo i zadržimo na nižim centrima, moje telo privlači samo jedna poprilično uska grupa žena sa određenim telesnim karakteristikama...
Ako ta žena ima te karakteristike sve osim pogrešne "stvari" u gaćama, to me/te ne čini pederom...
Ako se napalim na svoju rođenu sestru (neznajući da mi je sestra) koju nikada pre nisam video jer ju je otac odveo sa sobom kad su se on i majka rastali, čini li me to bludnikom?
Bio sam levoruk pa su me naterali da batalim levu i naučim pisati desnom...
Danas mi ništa ne fali...
Moj otkačeni drug je u 35-toj naučio da piše levom rukom iz fazona... Hteo je da vidi da li je to moguće i, zatim, uverio i mene da jeste... Sada piše podjednakim kvalitetom obema rukama...
Jedno su teorije a druge je stvarnost... A većina se ovde frla teorijama (predpostavkama), koje su čak i dokumentovane u raznim Svetim pismima (metaforički rečeno)...
Neki su živeli od kada je sveta i veka i bili sveprisutni, pa znaju šta je bilo u svakom trenutku prošlosti, drugi žive danas ali su takođe sveprisutni pa znaju šta se dešava u crkvama, treći poseduju Sveto znanje koje im dolazi direktno iz vrela istine, pa sa 100%-centnom sigurnošću, dogmatski znaju da homosexualizam nije bolest a incest, verovatno jeste (no vrlo se drže teme pa o incestu ne žele komentarisati, jer bi bilo offtopic), i tako dalje...
Ljudi vide samo ono što žele videti, i čuju samo što žele čuti, ljudi vide i čuju onako kako žele videti i čuti...
Ne radi se ovde o gejevima, ovde se radi o ljudskoj gluposti ili da kažem žmurenju...
Eto, da ne citiram više Maloga Muju, citiraću mog komšiju Seljaka, beše ovih dana sejao pšenicu pa me pozvao da mu pomognem, posledica toga bila je da sam ga podstakao na debelo filozofiranje kada se i izrodila ta njegova velika misao...
Rekao je
Komšija seljak je napisao/la:
Budale se ne seju, one same niču
Ima on često takvih trenutaka kada je u mom društvu, čini se da ga baš inspirišem, tj da sam ja njegova muza (

)
Eto na primer kad god me pozove da mu nešto pomognem on me na kraju posla pita koloko mi je dužan i ja, naravno srećan što me je pozvao jer volim da radim i da se družim s njim, srdačno komšijski izjavim "Ma ništa komšo, pa drugari smo"....
Na šta će on onu drugu njegovu veliku misao:
Komšija seljak je napisao/la:
Ovce su za šišanje... Uh što volim ovakve pedere, ja poželim da ga jebem a on mi se sam namesti
Aj uzdravlje s ovom temom
Više mi nije zbavno, previše je dogmatskih fanatika a oni nemaju mozga već samo strasti... istinu dobijaju putem direktne konekcije na vrelo znanja...
Ko se poslednji smeje najslađe se smeje!
A taj poslednji smejač se smeje i upravo sada, nama svima ovde...
Imam poznanika koji je namernom manipulacijom polnih hormona promenio pol!
Istina je da ne može da ti izraste pimpek ako si žensko ili odpadne ako si muško (

), ali sise ti porastu, malje ti izrastu ili odpadnu,... i najzanimljivije od svega, menja ti se psiha!
Konkretan slučaj (dakle znam lično o tome, nisam nigde čitao ili gledao), osoba je bila žensko, imala momke, samo su je oni privlačili,... Usled bolesti izgubila je gotovo sve ženske reproduktivne organe... Od spolnosti ostalo je samo sećanje... Ne znam zašto, lekari su je savetovali da je najbolje da, ukoliko želi, počne sa terapijom testosteronom... Nakon nekog vremena postala je muško, ono brada, malje,... iako malo sićušnije muško... ni sama nije verovala, ali počele su joj, sada mu, sviđati devojke...
Brojni su elementi koji utiču na polne hormone, a jedan od vrlo bitnih je mentalno programiranje...
Ne treba verovati, treba znati...
Mene najiskrenije zabole i za pedere i za sve...
Vi koji puno čitate, moj savet, setite se Don Kihota

češće izvlačite nos iz zatupljivačkih knjiga i pogledajte malo okolo, ili promislite svojim klikerima...
Sve ovo ili ono: možda jeste, možda nije,... ali čovek nikada ne može biti previše oprezan....
Zbogom