Po mome razmisljanju, nije uopste stvar u tome ko je jaci.
pojava indigo dece je prvi pokazatelj, ocigledno je da do promena dolazi.
Glavno pitanje koje se sada moze postaviti je to da oni koji ucine pomak na planu razvoja trebaju pomoci nama ostalima.
E sad dolazimo do drugog pitanja da li je moguce da neki krugovi ljudi na zemlji imaju plan kako da se "spasu" - prezive kataklizmu a neodgovara im da covecanstvo predje u 4-ti denzitet posto u tom slucaju njihove trenutne moci (koje se u stvari izrazavaju kroz posedovanje kapitala, kojim manipulisu ljudima i izazivaju ogromne patnje, glad, ratove itd) nece u cetvrtom denzitetu vredeti ni pisljiva boba.
Njima bi cilj mogao biti da uspeju dostici (ali samo oni) stepen razvitka kakav kazu da imaju bivsi stanovnici Lemurije i na taj nacin sebi osiguraju dug zivot, a nas ostale pretvore u robove koji ce po vec uhodanoj matrici raditi za njih i hraniti lizije.
Recimo da oni nezele da se odreknu onoga sto donosi 3. denzitet a nema ga u 4-tom.
Pogledajte druge forume na kojim se spomene neka tema poput ovih, sta se desi - u momentu se tema opljuje a ljudi postavljaju na stub srama.
Ja se nadam da ce ljudi i grupe poput Laure uticati na celu planetu i da cemo uspeti omesti one koji pokusavaju da promene sprece.
Nadam se da ce promene uticati i na one koji su duboko zacaureni u matrici, te nece ni da cuju jednu recenicu vezanu na tu temu.
Verujte mi da je takvih mnogo, moja supruga je prva takva, te ja vise neznam kako da je zainteresujem za ove teme.