Sada je: ned maj 11, 2025 6:00 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned sep 07, 2008 2:52 pm 
Moderator

Izgleda da je sve to dio "tkiva" promjene.
Naoko razumne i naučne stvari su također dio velikog ciklusa.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 07, 2008 3:16 pm 
Član foruma

A mozda je to "val" koji nam dolazi, a mi ga ocekujemo iz svemira!!

A on je u stvari tu u srcu nase planete, i iz nje ce da izidje prema vani i da usisa sve u neki drugi realitet!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 7:22 am 
Član foruma

I evo sad je gotovo nema crnih rupa nema ničega jer se hrpa budala
pokušava igrati nečega što uopće ne razumiju niti će ikada razumijeti.
Tu dobro paše ona Einsteinova "Svemir i ljudska glupost su bezgranični". Kada se ponovo rodi nekakav Tesla koji će moći u svojoj glavi napraviti eksperiment i dobiti rezultat a nakon toga ga provesti u živo.Do tada će trošiti trud(novce) nekih drugih jadnika koji su po njima manje pametni i glumiti stvoritelja.Ima ona jedna izreka "Lako je tuđim kurcem po trnju mlatit".Jadnici!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 14, 2008 12:15 am 
Član foruma

fuckthematrix je napisao/la:
I evo sad je gotovo nema crnih rupa nema ničega jer se hrpa budala
pokušava igrati nečega što uopće ne razumiju niti će ikada razumijeti.
Tu dobro paše ona Einsteinova "Svemir i ljudska glupost su bezgranični". Kada se ponovo rodi nekakav Tesla koji će moći u svojoj glavi napraviti eksperiment i dobiti rezultat a nakon toga ga provesti u živo.Do tada će trošiti trud(novce) nekih drugih jadnika koji su po njima manje pametni i glumiti stvoritelja.Ima ona jedna izreka "Lako je tuđim kurcem po trnju mlatit".Jadnici!!!

Službeno nema ničeg. Ali, tko zna čega će sve tek biti kroz određeno vrijeme, nap. u sljedećih mjesec do tri godine- 2012 g. kako će, po njihovim riječima eksperiment teći :wink: .
No, na stranu što se priča tj. ono što dolazi do nas, jer nitko pouzdano ne zna o kakvom se eksperimentu doista radi i u kojoj je fazi,mogao je započetki tko zna kada, a fatalna srijeda tek da se cijela stvar i službeno predstavi javnosti.
Osim toga, previše je novaca uloženo, zar radi pukog eksperimenta, a da se pri tome nije imala ideja kako ga iskoristiti, u 99,9% slučajeva je to uvijek zadobivanje nekakve moći- vojska nap..
Tako da ne vjerujem u priče o big bangu, bozonu, crnim i inim rupama... tek toliko da bi otkrili kako je sve nastalo.

Tnx Astralwalkeru na uloženom trudu!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 19, 2008 10:16 pm 
Početnik

oprostite mi nisam procitao svih 40 strana ali mislim da ste ovde izneli razlicite tacke gledista a zaboravili po meni najvazniju, astrolosku.

2012 godine neptun ulazi u svoj prirodno vladara - ribe.

Takodje je saturn u skorpiji pluton u jarcu na 8 stepenu(bas tog 22.12.)

Sto donosi razmenu izmedju ove dve planete.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sep 23, 2008 2:57 pm 
Član foruma

Milsilm da će se stvar sa 2012 .. ako išta bude naravno. Odvit na sljedeci nacin. Oni koji su spreni umrjet, će se i vratit (po želji), a oni koji neće biti spremni će nestat ili će im se dogodit nešto.

Možda previše to gledam kroz tripo-meditacijske oci. Ali nitko tko nije probo što to je mi ne može reći da to nije. Ali opet oni koji jesu probali su doživjeli razno razna stanja. I shvacanja.

Svaka istina je korisna ocito samo pojedinacno. Cini se da cemo o ovome raspravljat do same 2012 ili dok se ne pojavi neki novi broj.

Možda je ovo odgađanje "apokalipse" jednostavo ne spremnos naše globalne svijesti na prelazak na neku drugaciju razinu postojanja.

Već su najavljene mnoge, i mnoge su prošle, mnoge smo preživjeli, i još smo tu.

"Believe me when I say we have a difficult time ahead of us. But if we are to be prepared for it, we must first shed our fear of it. I stand here, before you now, truthfully unafraid. Why? Because I believe something you do not? No, I stand here without fear because I remember. I remember that I am here not because of the path that lies before me but because of the path that lies behind me" - još malo matrixa :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 10, 2008 3:36 am 
Član foruma

felix je napisao/la:
A, jel ima neki razuman razlog - zašto bih htio da levitiram?Mislim, šta ću s time?Za transport mi nije baš praktično (mnogo, premnogo bi mi se čudili prolaznici),za dokazivanje nečega, hajde - de...bio bih veliki frajer, al može se bit frajer i drugačije.
A i šta će priča o levitaciji ovdje? :shock:

I ja se pitam :mrgreen: :mrgreen:

Valjda cemo da levitiramo do 2012.
Citat:

Jack987: Otvorena tema o levitaciji u Alternativnoj nauci

Hajmo nazad na temu :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 15, 2008 9:32 pm 
Član foruma

Citat:
No, dobro... vidim da je datum prošao i da nemamo nikakvih većih viđenja nego obično, pa mislim da bi se tema trebala zaključati, pošto počinju neke prepirke koje ne vode nikuda, osim što hrane 4D OPS-e...

Polako se pripremajte i za ovu temu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 18, 2008 10:39 pm 
Član foruma

Nešto razmišljam o valu koji nam dolazi. Pa sam došao na ideju da navedeni val donosi harmonične oscilacije i vibracije, koje mogu promjeniti ili aktivirati našu DNK. Također mnogi naučnici ukazuju, da se 2012. godine očekuje poravnanje naša galaksije sa galaksijom Andromeda i još nekoliko susjednih galaksija. Ako je to tačno, može li se smatrati da je poravnaje rezultat sve jačeg djelovanja vala na ovaj dio svemira. I da li se na taj način, kako da kažem, priprema teren za transforamaciju ovog dijela svemira. :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 18, 2008 10:40 pm 
Član foruma

I još da pitam, da li je navedeni val, oblik nekakvog zračenja. Jer sam negdje u litereturi naletio da možemo očekivati gama zračenje, koje će štetno djelovati po život na Zemlji. :|

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 19, 2008 3:59 am 
Član foruma

TaoOm je napisao/la:
I još da pitam, da li je navedeni val, oblik nekakvog zračenja. Jer sam negdje u litereturi naletio da možemo očekivati gama zračenje, koje će štetno djelovati po život na Zemlji. :|

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=11

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 21, 2008 10:21 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
TaoOm je napisao/la:

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=11

Hvala! 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 24, 2008 7:34 pm 
Član foruma

http://news.softpedia.com/news/Earth-03 ... 4392.shtml

i Vječnost u jednome Satu...

Vrh

Naslov: Re: pozdrav svima
PostPostano: uto nov 04, 2008 4:49 pm 
Član foruma

pavlovic - 01.maj.08. je napisao/la:
OVOM PRILIKOM BIH ZELEO SVE KOJI PROCITAJU MOJU POSTU DA SKINU SA NETA I ODGLEDAJU EMISIJU "DIGITALNI ANDJEO".U njemu se govori kako je jedan pravoslavni svestenik prorokovao odvajanje kosova kao i ostalih delova srbije kako je prorokovao cipovanje ljudi.Kako ce se ljudi morati sklanjati u sume da to izbegnu.Koji su planovi amerike i mnogo drugog materijala koji se savrseno poklapaju sa raspravama iz foruma i cinjenicama iznosenih od strane kasiopejaca.Takodjer se govori o podzemnim bazama.APELUJEM NA SVE DA PRONADJU ILI SKINU EMISIJU I PROCITAJU...DIGITALNI ANDJEO ili novi svetski poredak (globalizacija) digitalni andjeo je naziv za cip koji ce se poceti ugradjivati u ljude bez kog niko nista nece moci kopovati ali ko ga primi odrice se alianse, boga,pravde i svega sto je dobro...

Pre par dana sam odgledao film/prezentaciju "digitalni andjeo", i moram reci da sam iznenadjen niskim kvalitetom materijala, koji bi se pre mogao nazvati 'smece' a ne materijal. To je u stvari jedna polupismena klero-nacionalisticka manipulacija, prilicno povrsna i tupa, sa centrom paznje na Hriscansko-Pravoslavnoj doktrini.

Prvo, cela prica oko "cipovanja" ljudi je obradjena na prilicno povrsan nacin, ali dobro, da kazemo da ima dosta istine. Problem je sto je "istina" zloupotrebljena iskljucivo u "crkvene" svrhe, paznju i misaoni tok gledaoca fokusira u odredjenom pravcu, koji je zapravo isti kao i do sada: crno-belo, raj-pakao, bog-satana. Deo o znacenju simbola i simbolici je toliko povrsno predstavljen, metodom i logikom tumacenja koja mogu samo da izazovu podsmeh. Ali otkrivaju da autor nema nikakvog znanja o simbolima osim onog populistickog i u skladu sa crkvenim tumacenjima. Mada, u to se uklapa polupismen tekst koji prati filmove i fotke.

Ceo film je jedna tupa manipulacija koja gledana u celini pretenduje da dokaze kako ipak postoji Satana, Bog, Pakao, verovatno i Raj, a povrh svega ispada da ce se u ovim "sudnjim" vremenima, kada dolazi antihrist, "spasiti" iskljucivo oni koji su pravoslavne vere. Ovo je toliko bedna poruka da "vredja" inteligenciju.

Na primer onaj deo o ruskim naucnicima koji su snimili zvuke pakla iz "sredista" zemlje. Doduse, ne bas srediste, posto je to navodno bilo na 14 km dubine. Prvo mi je palo na pamet dok sam gledao film da je npr neka baza u pitanju, medjutim, mislim da je cela ta stvar cista podvala. Mislim, pretendovati na to da je to "pakao" je infantilno glupo, i govori o povrsnosti percepcije autora. Dovoljno je zamisliti koncept koji se tu prezentuje. Znaci, kada neko 'zao' tj. gresan umre i napusti fizicko telo, onda to nesto sto nazivamo "dusa" odlazi u srediste zemlje do koga mogu doci ruski naucnici, i snimiti zvukove pakla. U prilog "paklu" ide i ogromna temperatura koja je istopila mikrofon, ali koju gresne duse podnose u patnji. Mada i taj "strasan" zvuk u stvari nije ni strasan i zvuci kao podvala. Meni licno zvuci kao da se preklapaju vise radio stanica, pa malo ubrzano, a u jednom delu sam skoro siguran da sam cuo melodiju i glasove necega sto je licilo na ubrzanu opersku ariju na primer, bar prema mom subjektivnom dozivljaju. Ili, da li bi to znacilo da bi naucnici sa odgovarajucom opremom mogli sici u pakao i promuvati se malo tamo?

Sve u svemu, ta prica je prizeman, kvazi-naucni pokusaj rehabilitacije biblijske predstave pakla, i uvodjenje tog, kao i koncepta Bog/Satana na mala vrata u "alternativnu scenu". Bar srpsku, posto je to ciljna grupa kojoj je film namenjen. Zapravo, jasno se vidi da autor nastupa iz ksenofobicne lokalno-klero-nacionalne price, u kojoj ispada da su jedino Srbi i Rusi mucenici i pravednici, i njima gotovo ekspresno sledi spasenje ukoliko se striktno pridrzavaju "pravoslavne" tradicije, i odupru se antihristu. Ostali mozda imaju sanse da se spasu, ali tesko, skoro pa ne moguce. Sledi im ona rupa u sredistu zemlje gde ce se peci na vatri u mukama. S obzirom da su u filmu skoro sve religije posredno ili neposredno, osim pravoslavne, zigosane kao satanisticke, to bi bila jedna od poruka koja se moze izvesti iz toga.

Naravno tu se pojavljuje i starac Gavrilo, koji prorice buducnost Srbije u maniru Tarabica, verovatno da bi upotpunio Pravoslavno-Epsku fantastiku, kojoj su klero-nacionalisti toliko skloni. Samo za razliku od Tarabica, starac Gavrilo Srbiji prorice ruzna vremena. I od njega "u desetercu" cujemo po trista hiljaditi put varijaciiju iste teme: bezite u brda i gore, skladistite vodu i hranu, tesko nama dok Rusija ne postane carevina. A posle toga sledi blagostanje za sve "pravoverne" ili bolje receno pravoslavne rusofile. Na primer, zanimljivo mi je da sam pricu o dvesta miliona arapa koji prave invaziju na Evropu cuo 96-7. godine kada je bilo "proreceno" da ce se to ostvariti za dve godine.

Da stvar bude jos gora, autor filma se dotakao teme vanzemaljaca i letecih tanjira, objasnjavajuci nam da "leteci tanjiri" koje ljudi vidjaju sirom sveta nisu nikakvi vanzemaljci nego letelice koje je Hitler poceo da razvija, a koje su dovrsili iluminati u sluzbi Satane. Naravno 'crkvenoj doktrini' je ovakva teorija puno prihvatljivija nego neki mocni vanzemaljci, koji su dosli ko zna odakle i znaju ko zna sta. U svakom sucaju je jasno zasto je crkvi prihvatljivije da su iluminati sluzbenici Satane licno i da se pakao nalazi u sredistu zemlje, nego da nas redovno posecuju neki "napredni" vanzemaljci o kojima ne znamo nista i koji se ne uklapaju u crkvenu doktrinu.

Ako uzmemo u obzir da bi mogla biti tacna teorija da nas, ljude kontrolisu bica sa viseg nivoa svesnosti, bica koja su "negativno" orjentisana, ciju tehnologiju ljudi cesto percipiraju kao "letece tanjire" a njih same kao "vanzemaljce", onda je jasno da teorije kao sto je ova da su leteci tanjiri iskljucivo iluminatske letelice, ide najvise na ruku tim entitetima. Dakle, prica kao da je smisljenja da odvuce paznju i misaoni tok na suprotnu stranu, ili tacnije receno da vrati na pocetnu poziciju u kojoj postoji Bog, Satana, Pakao, Raj, citava ona jalova prica zbog koje i jesmo tu gde smo kao covecanstvo u celini. Naravno ne treba iskljuciti mogucnost da te letelice zaista jesu iluminatske, ali bitna je sustina koja se ovde prezentuje. Sustina je da nema vanzemaljaca nego se vracamo na staru izlizanu pricu Bog/Satana/Raj/Pakao, samo ovaj put sa "dokazom" postojanja pakla ispod zemljine kore, i to upravo onakvog pakla kakav je opisan u "svetom pismu".

U stvari, najgora stvar u celom filmu jeste sto je jedna ozbiljna, paznje vredna tema kao sto je cipovanje ljudi i NWO obradjena na povrsan nacin i zloupotrebljena kako bi se plasirale klasicne hriscansko-pravoslavne doktrine pomesane sa lokalnim ksenofobnim "nacionalnim ponosom".

Mislim da ovaj film spada u prizemni cointelpro disinfo sistem.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 04, 2008 5:23 pm 
Član foruma

Najbolji nacin da se jedna "ozbiljna,vredna tema" ismeje,obezvredi i zgadi "normalnim" ljudima je da se da u ruke budalama.I mislim da je to ovde primarni cilj(ne tvrdim,nisam gledala),ne toliko vracanje"korenju"i "ognjistima".U Srbiji su takve teme plasirane od strane ljudi sa kojima razuman covek ni kafu ne bi popio(ko je ziveo i zivi tamo,zna o cemu pricam).
Neminovna reakcija gradjanstva mora biti-kad to ovi pricaju,onda sigurno ne moze biti istina!Stavise!
Vrlo mudro,vrlo opasno smisljeno!Kao,uostalom,i sve drugo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 04, 2008 6:01 pm 
isključen/a

A tog "korenja" i "ognjjista mi pun ku...
Ja znam o cemu pricas i slusam to vec 20 godina, a sve sama manipulacija. Zabole njih i za ognjista i korenje, samo da je dobre love i vlasti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 06, 2008 10:09 pm 
Početnik

ghostlandseller je napisao/la:
As far as specific dates go. he didn't give any dates. This happened sometime before Christmas back in 2001. the only date i just remembered him saying was mentioning 2012 and thats pretty common, but that he also said it just gives it more validity to all the other 2012 stuff out there.

ghostlandseller priča kako se njemu i njegovim roditeljima prikazao neobičan čovo te im pričao o nekim stvarima koje bi se mogle desiti u slijedeće četiri godine

prepiska OVDJE

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 13, 2008 10:52 pm 
Član foruma

jos malo s http://www.youtube.com/watch?v=4eZh7d5jpCU
http://www.youtube.com/watch?v=THc4VX0qmLQ

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 14, 2008 8:05 pm 
Član foruma

* "Nekoliko puta sam naisao na ovaj datum.Negde se pominje kao pocetak invazije,negde kao prelazak u cetvrti denzitet.
Zna li neko mozda nesto vise o ovome?"

Invazije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ??? Pa majanski kalendar navodi taj nadnevak kao vrijeme velikog slavlja, nikakvog smaka. Denzitet je novi pojam jednostrano osmišljen/izmišljen od Laure koja tvrdi da je pričala s Kasiopejcima. To je vrlo jednostavan i besmislen koncept koji se ama baš nikad, nigdje ne pojavljuje, a pogotovo u majanskom kalendaru, prije objave lažnih transkripata punih lažnih proročanstava, zastrašivanja, izmišljotina iz povijesti, kratkih i nepromišljenih odgovora itd.

O majanskom kalendaru:

* "... majanski kalendar je zapravo sustav različitih kalendara i almanaha koje je koristila civilizacija Maja u pretkolumbovskoj Srednjoj Americi. Ti kalendari su mogli (bit(i)) sinkronizirani i spajani na razne složene načine, pa su njihove kombinacije omogućavale stvaranje većih i širih ciklusa. (osim Maja, ove sustave koristili su Zapoteci i Olmeci, kasnije Miksteci i Asteci) božanstvu Itzamni se često pripisuje to da je precima Maja donio znanje o kalendarskom sustavu, isto kao i pismo i druge temelje majanske kulture. Od ovih kalendara, najznačajniji je onaj s periodom od 260 dana. ... početna točka odgovara 11. kolovozu 3114. p.n.e. (ciklus navodno traje 5 125 godina) ... Goodman-Martinez-Thompsonovu korelaciju izabrao je Thompson ((što se tiče ljudi koji su izračunavali polaznu točku; ne zna se jesu li je točno izračunali, a pogotovo jesu li ''odlaznu'' točku) ... u praksi, većina majanskih natpisa s Dugim brojenjem se ograničila na bilježenje samo prvih pet koeficijenata, jer je ovo bilo advekatnije/prikladnije za izražavanje svakog povijesnog ili trajajućeg nadnevka (radilo se o rasponu od oko 5 125 SUNČEVIH godina). Ipak, POSTOJE neki natpisi koji su bilježili (ili imicirali) duže sekvence, što ukazuje da su Maje DOBRO razumijele linearni koncept vremena (prošlost-sadašnjost-budućnost) ... U majanskim opisima postanka svijeta je također primijećeno ciklično tumačenje. Sadašnjem svijetu i ljudima su prethodili drugi svjetovi (od jednog do pet, ovisno o tradiciji) koje su bogovi stvorili u različitim oblicima, ali su kasnije uništeni. I sadašnji svijet je na klimavim nogama, što zahtjeva molbe i povremene ponude žrtvi kako bi se održala ravnoteža i nastavilo postojanje. Slične teme se nalaze u opisima postanka drugih srednjoameričkih društava."

NEPREVEDENO

* "Kalendar Dugog brojanja identifikuje nadnevak računanjem broja dana proteklih od 11. avgusta/kolovoza 3114 pne. (retroaktivno gregorijanski, najprihvaćeniji datum); po Kalendarskom krugu to je bio dan 4 Ahau 8 Kumku. Ovi dani se, kako se može naslutiti iz prethodnog pasusa, ne broje decimalno, kao po zapadnom sistemu brojanja, već po (modifiikovanoj) bazi 20. To znači da je 0.0.0.1.5 jednako 25 (zdesna: 5×1 + 1×20) a 0.0.0.2.0 je 40 (2×20). Izuzetak je broj uinala (3. pozicija zdesna) kojih ima najviše 18; to znači da Dugi račun dosledno koristi bazu 20 samo ako za glavnu jedinicu merenja smatramo tun (= 360 dana, blizu solarne godine), a ne k'in. Jedinice k'in i uinal bi bili broj dana u tunu. Dugoračunski izraz 0.0.1.0.0 predstavlja 360 dana, umesto 400 (da je dosledno sproveden vigesimalni sistem)."

* "Postoje još četiri, retko korišćena, ciklusa višeg reda: piktun, kalabtun, k'inchiltun, i alautun.

Npr. 12.5.2008. bi odgovarao dugoračunskom izrazu 12.19.15.5.16 što zapravo znači da je ovaj dan (16×1 + 5×20 + 15×360 + 19×7200 + 12×144.000 =) 1.870.316 dana posle pomenutog baznog nadnevka.

Pošto su datumi Dugog računa nedvosmisleni, ovaj metod je bio naročito pogodan za spomenike. Spomenički natpisi bi uključivali ne samo 5 brojeva Dugog brojanja već i dva colkin znaka ispred dva haab znaka.

Mezoamerički kalendar Dugog brojanja čini osnovu za New Age verovanje, koje je prvi izložio José Argüelles, da će se oko 21. decembra/prosinca 2012. dogoditi kataklizma, što majanistički naučnici smatraju pogrešnim tumačenjem, da bi, umesto toga, za Maje to bilo veliko slavlje."

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 14, 2008 10:46 pm 
Član foruma

jolo_du je napisao/la:
Invazije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ??? Pa majanski kalendar navodi taj nadnevak kao vrijeme velikog slavlja, nikakvog smaka. Denzitet je novi pojam jednostrano osmišljen/izmišljen od Laure koja tvrdi da je pričala s Kasiopejcima. To je vrlo jednostavan i besmislen koncept koji se ama baš nikad, nigdje ne pojavljuje, a pogotovo u majanskom kalendaru, prije objave lažnih transkripata punih lažnih proročanstava, zastrašivanja, izmišljotina iz povijesti, kratkih i nepromišljenih odgovora itd.

Dobro ako ti tako kazes.

Pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.