Sada je: sub maj 03, 2025 2:51 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: "Svinjska gripa" (Virus A/H1N1)
PostPostano: pet nov 27, 2009 11:43 am 
Početnik

size=150]HVALA VAM SVIMA!
CMOK[/size]
brizolina :love3
:

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 1:05 pm 
Član foruma

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-hr ... 62178.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nako ... 62131.aspx

Gram prakse vrijedi više od tone teorije.

"Budi promjena koju želiš vidjeti." Mahatma Gandhi

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 2:36 pm 
Član foruma

http://www.svinjskagripa.com/index.php? ... &Itemid=26[google][/google]

eto - malo razjašnjenje tko bi trebao dobiti jednu ili dvije doze!
I naravno, simpatičan završetak članka!

I dalje mislim kako je "malo" čudno koliko proturječnih informacija "izlazi"!
Gotovo bi svi mi mogli pomisliti kako su oni koji nam ovo čine divni jer su nam dozvolili da razvijamo individualnost i imamo slobodu odabira!

Nešto ne klapa, a postoji i činjenica da se ne zna hoće li zvati ljude na cijepljenje ili će oni sami dolaziti. Istovremeno niti jedan liječnik obiteljske medicine još nije dobio naputak od strane Ministrarstva vezano uz cijepljenje!

Izgleda da je za sada svatko "Pale sam na svijetu"!

Što u određenom smislu nije loša varijanta, pa će atko određeni ljudi koji se žele cijepiti kod određenih liječnika morati potpisati da se cijepe na vlastitiu odgovornost!

Mene sve ovo zbunjuje, a vas? Kužite li igru?

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 3:52 pm 
Član foruma

Pa sad je loptica na našem terenu, umjesto da oni nama daju izjavu da oni preuzimaju odgovornost ako se nešto dogodi oni su jednostavno to svalili na nas da mi njima potpisujemo. To se može tumačiti dvojako;prvo to znači da je našima savjest još koliko toliko funkcionira pa ipak ne žele preuzeti toliki rizik ako se nešto dogodi. Ipak je to dobra stvar jer su u Americi 3 države proglasile obvezatno cjepljenje svih, i stari i mladi pa ti biraj! Tako da mi je ipak draži ovaj naš scenarij.
Druga opcija može biti da šta ako to cjepivo zaista pruža zaštitu od nečeg gadnog što su spremni ispustiti putem chemova i tako stradaju oni koji nisu cjepljeni a oni koji nisu kad to vide će poletit da i oni dobe dozu? Na taj način oni nas sve čipiraju. Mi smo u kutu, za njih je uvijek win situacija. Kad bi taj scenarij bio točan onda se moramo zapitat čemu sve to jer čisto sumnjam da je lova u pitanju. Po tome bi prije bilo da je preko cjepiva započelo čipiranje i zato im je to bitno da svi dobiju cjepivo jer kad u sebi imamo čip s jednim pritiskom na dugme mogu zbrisati države ili cijeli kontinent. Opet zašto baš starci dobivaju 2 doze? Pa njihov imunitet je slabiji i lakši za uništit, zar ne bi trebalo biti obratno da ako nas već hoće potamanit da mladi dobe 2 doze a starci 1?
Teško je tu bit pametan kad mi samo možemo špekulirati kad ne znamo koji je stvarni plan iza svega toga. Ja se držim one da sve što nije prirodno je opasno a pogotovo cjepivo. Zato da i muhe padaju nema šanse da me cijepe da tu naprave hodajućeg zombija od mene.

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 11:28 pm 
Član foruma

ako tko nije vec postavio
tek sada sam vidio ovaj materijal

http://www.youtube.com/watch?v=Arsf3jA1wLI

Vrh

PostPostano: sub nov 28, 2009 3:57 pm 
Administrator

Znakovi pored puta, br. 17, posvećeni su ovoj temi:

http://www.galaksija.com/znakovi/znakovi.htm

Pozdrav

Vrh

PostPostano: sub nov 28, 2009 4:15 pm 
Član foruma

Baš dobro što ima novih tekstova, pa se tako saznaje da je virus mutirao!
I dalje nije jasno da li rezistentnost na Tamiflu zovu mutacijom ili se radi o obdukcijom potvrđenim slučajevima "prave" mutacije.

Nikako se ne mogu oteti dojmu da se stvari ipak razvijaju u pravcu "ponavljanja povijesti". Moguće je da su spustili nešto jače od prvog vala, jer se povećava broj smrtnih slučajeva. Uz to naravno dobro "legne" informacija o mutaciji, ali i one da je cjepivo u redu jer mutacija nije takva da ono ne bi vrijedilo.

Činjenica je da cjepivo stvoreno za jedan oblik gripe - ne štiti od oblika koji se promijeni mutacijom! Ako je zaista riječ o mutaciji!

Ali, polako, sigurna sam da ćemo tokom sljedećih mjesec dana saznati novosti, taman negdje kad jenjaju gužve Božića i shopinga!

Vratit ću se na ideju ponavljanja povijesti. Naime, do sada apsolutno nitko nije rekao da se stekao imunitet ako ste imali blagi oblik!
Obzirom da poznajem jako puno ljudi koji su nakon 7 dana, 5 dana bili zdravi, pa 7 opet bolesni i tako stalno, logično je da se pitamo: što smo imali, što imamo i što ćemo dobiti.

Očito je da se većina ljudi ne želi cijepiti i jedini način na koji će ih netko uvjeriti da su pogriješili je "žešći" napad bolesti, ali ne preko noći.

Uglavnom evo par linkova o ovim informacijama!

http://www.svinjskagripa.com/index.php? ... &Itemid=29[google][/google]

http://www.svinjskagripa.com/index.php? ... &Itemid=28[google][/google]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-fr ... 62275.aspx[google][/google]

Naime, ako je većina ljudi već imala svinjsku gripu, a prema nekim informacijama - svi koji su imali bilo kakvih problema, pa čak i s najbenignijim simptomima su je imali, kako je moguće dobiti je ponovno s jačim simptomima!

U V.Britaniji povećao se broj smrtnih slučajeva, pa nekako ne ispada točno ona informacija da je drugi val slabiji! Istovremeno upravo za UK iznose i podatke da su zaraženi i oni koji pojma nemaju da su bolesni!

Nakon svega, pitam se, tko je ovdje lud, tko zbunjen i tko koga.....?

I dalje smatram da je jedini način pratiti sve vijesti kako bi se unutar njih možda mogla isčitati tajna poruka!

A tajna poruka može glasiti i: a lijepo je rečeno da se svi cijepe, ljudi su sami izabrali, pa sad eto umiru!
Ili: na žalost virus je mutirao, ali baš na onaj način da je cjepivo "pogođeno", ljudi umiru, ali imate se vremena cijepiti!
Ili nešto drugo po izboru forumaša!

Evo ovdje su navedene mutacije!
[google][/google]
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/genomes/FLU/SwineFlu.html[google][/google]

Lijepi pozdrav svima,
Alf :oops: (malo imam opet temperaturu!)

Vrh

PostPostano: sub nov 28, 2009 6:29 pm 
Član foruma

Odličan članak kako se zaštititi od svinjske i što napraviti u slučaju da ipak morate uzeti cjepivo (na svu sreću mi ne moramo, zasad).
Znači za zaštitu od skvalena pomažu visoke doze kurkume i qvercetina.
Protiv hiper reakcije i upale imuniteta su Omega3 i vitamin C.
Jačanje imuniteta i zaštita od citokinske oluje - vitamin D3 koji nije vitamin nego hormon.
Ostali dodaci su selen, cink i vitamin E.
Moj dodatak; za ekstrakciju žive i ostalih metala iz organizma imate 3 mogućnosti: lišće korijandera koje se samelje i pije sa limunom,MSM (methyl-sulfonyl-methane), NAC (N-acetyl-cysteine) i alga Chlorella.

http://www.naturalnews.com/027106_vaccination_Vitamin_D_vaccinations.html

By the way fala na linku galaksija, članak je odličan, upio sam ga kao spužva :read:
Samo sam se iznenadio kako nisam uspio povezati chemove sa pčelama ](*,)

Vrh

PostPostano: sub nov 28, 2009 6:52 pm 
Član foruma

mislim da im stvari izmiču kontroli
samo beskonačno samouvjereni mogu pomisliti da imaju sposobnost kontrolirati Prirodu
nitko to nema

pustili su slabi virus
ne iz razloga brige o ljudskim životima, nego jer ne mogu stvoriti dovoljno 'sigurno' cjepivo za stvarno smrtonosnu bolest
pa su pustili slabijeg i nadali se da će reklamna kampanja uz pomoć WHO-a biti dovoljno da prodaju cjepiva i zarade masnu paru

no virus je virus
i sad im je mutirano, i mutirati će, jer mu je to u naravi
to nitko ne može kontrolirati

Vrh

PostPostano: sub nov 28, 2009 10:21 pm 
Početnik

IZVJESTAJ IZ BOSNE I HERCEGOVINE

Danas je sluzbeno umrla i druga osoba od svinjske gripe....neuredjenog zdrastva,rascjepkani po entitetima i kantonima svaka ozbiljnija epidemija zadaje nam smrtne udarce...nazalost u moru nezaposlenih ima mnogo lica koja nisu zdrastveno osigurana pa kao takva i ne traze pomoc lijecnika....sluzbeno vakcinacija jos nije krenula pa nemam informacija da se nesto potpisuje tokom same vakcinacije...
umrle osobe zivjele su u bosanskoj krupi i gorazdu udaljenost dovoljna da covjek ne povjeruje izvjestajima koji govire da se ne treba brinuti...obe umrle osobe bile su zenskog pola,bez zdrastvenih tegobe,prva u 50 tim druga u 20 tim godinama zivota
zvanicna saopstenja su odprileke perite ruke i bjezite iz mase...
zasada toliko
p.s.ne postoje informacije o stvarnom broju oboljelih kao ni o broju ozdravljenih

Vrh

PostPostano: ned nov 29, 2009 10:59 am 
Član foruma

Evo kako izgleda kad mediji objave povećanje broja umrlih - posljedice su sljedeće:

http://www.javno.com/mediaopen.php?medi ... br=2960906[google][/google]

Dok ih cijepe Carla Bruni svira gitaru i pjeva!

Pozdrav Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pon nov 30, 2009 1:53 pm 
Član foruma

http://www.svinjskigrip.site11.com/

Gram prakse vrijedi više od tone teorije.

"Budi promjena koju želiš vidjeti." Mahatma Gandhi

Vrh

PostPostano: pon nov 30, 2009 3:32 pm 
Član foruma

Slovenija - 29- godisnjak umro dva dana nakon uzimanja cjepiva protiv svinjske gripe...77- godisnjoj zeni stalo srce nakon uzimanja cjepiva...vise na http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2120%3Ayoung-man-dies-in-slovenia-after-taking-swine-flu-shot&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=en

Vrh

PostPostano: pon nov 30, 2009 3:51 pm 
Član foruma

Danas na drugom programu u 17h ,emisiji NA RUBU ZNANOSTI, tema SVINJSKA GRIPA. Obavezno pogledati!!!!

Vrh

PostPostano: pon nov 30, 2009 6:02 pm 
Član foruma

Pogledao,ali ništa novoga,nisu somenuli Joseph Moshe-a (mikrobiologa) i njegovo happšenje, nisu se dotakli niti ostalih mikrobiologa koji su bili ubijeni,a niti chemtrailsa i poveznice sa time.

Vrh

PostPostano: pon nov 30, 2009 6:50 pm 
Član foruma

@daco

Barem je NRZ prikazan u nekom normalnom terminu (17.05h) kad popriličan br. ljudi gleda TV. Nemaju svi interenet ;)
Baš me zanima dal će biti i reprize u ponoć kao što je najavljeno u TV programu, zapravo me još više zanima dal će se NRZ nakon ovog nastavit emitirati na HRT-u.

Vrh

PostPostano: pon nov 30, 2009 6:51 pm 
Član foruma

Pa to sve niti ne stane sve u jednu emisiju a i bilo bi previše da ljudima sve kažeš odjedanput. Ovo je napredak što je to uopće izašlo na cenzuriranom hrtu i svaka čast mišaku. Za ostale koji i nakon ovog ne žele otvoriti oči i vidjeti šta se sprema onda mogu im samo poručiti sretno na cjepljenju. :-#

Vrh

PostPostano: pon nov 30, 2009 6:56 pm 
isključen/a

Pa ko kaze da hrvati nisu otvorili oci. Evo malopre kazu na RTL-u da niko nije danas dosao na vakcinu. Upisao sam se od smeha.

A u danasnjem Blicu, nas ministar kaze da jos niko na svetu nije umro od vakcine protiv svinjskog gripa.

Da li je ovo pravi smajli :rofl ?
Ili ovo ](*,) #-o ?

Vrh

PostPostano: pon nov 30, 2009 9:26 pm 
Član foruma

JA sam gledo na novoj tv pa sam baš sad pregledo na rtlu i jeste stvarno je pišurija. Od 1200 pacijenata samo 3 se prijavilo. :rofl
najbolji mi onaj did bio na kraju priloga kad je rekao još bi da me cijepe pa da ja krepam :rofl

Vrh

PostPostano: pon nov 30, 2009 9:31 pm 
Član foruma

Ipak posredstvom drzavne televizije tesko da se moze bas o svemu pricati!
Filtrirano je sve prije emitiranja!

Cinjenica da je spanjolska gripa iz 1918 identicna kao ova
Postavlaj se pitanje od kuda ta tehnologija?

Nije stvar virusa i cjepiva. Namajnje sto nam treba je ulazak u zajednicu.
Stupanjem pocinje prva epizoda V horor edition.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.