Sada je: čet maj 08, 2025 5:58 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub aug 16, 2008 6:28 pm 
Član foruma

@nat

ma mislim....ziv ti meni bio junacino, od srca =D> . Nego stvarno trebas malo stati, ja naime cijenim nesto korisno al ti brate moram reci nista korisno ne zboris, stoga tako nastupam (ne zamjeri 8) ). KOntas aloha? Dobro je nesto pametno reci a sto se tice plesa ja ti ezlis da zaista zapleses jednom konacno u pravu stranu tanga jel je ovo sve osim plesa. Opet kazem ne zamjeri nista licno, dobro bi doslo da sem toliko napisanih rijeci izadje nesto korisno na povrsinu, pozdravve :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 16, 2008 11:09 pm 
Administrator

Citat:
al ti brate moram reci nista korisno ne zboris

Citat:
izadje nesto korisno na povrsinu

"Korisnost" je u očima promatrača.

Nešto nekome može koristiti više, a nekom manje... pa je to vrlo subjektivna stvar.

Eto - pozdravljam vaš "prestanak plesa", pa da se vratimo na temu... što bi ipak bilo većini ljudi "korisno"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 17, 2008 4:00 pm 
Moderator

Nego plaši me onaj usporedni kalendar nekoliko stranica prije na ovoj temi, izgleda da nam najgore godine prije kraja ciklusa tek dolaze...

Kako vi drugi gledate na taj kalendar što se tiće straha od divljanja vladajučih prije pada?

Usput gledao sam i neki dokumentarac o ugradnji kreditnih kartica (chipova) pod kožu kao praktično rješenje za budučnost :).
Mahneš rukom preko blagajne i platiš kupljeno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 17, 2008 5:45 pm 
Član foruma

ovo sa strahom i pravljenjem nepotrebnog stanja svijesti oko 2012 i slicnih godina (panika suluda) ne ide u korist oslobodjenju covijeka od jarma ropstva negativnih polariteta. Svaki scenario je moguc ali ja bi osobno kazao da se je OPS ili negativni faktor sakrio tamo gdje ga mi najmanje cekamo, dakle? Jel uopste dobro postavljamo sintezu, znamo li mjesto gdje cemo se suprostaviti tim stvorenjima? :|

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 17, 2008 8:37 pm 
Moderator

Nitko ne može znati što je potrebno ili nepotrebno, sinhronicitet nam radi iza leđa na nepojmljive načine.
A sintezu ne bih nikakvu radio na tu temu, samo promatram što se dešava...

Tko zna hoće li biti vidljivog suprostavljanja kojeg je većina ljudi svjesno!?
A faze na kojima se iznova pokazuje naša OPS priroda, zaista ne bi trebale biti bitne (dobro je da smo ih svjesni), sve dok smo otvorenog uma, sa što manje wishful thinking-a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 18, 2008 9:47 am 
Član foruma

nekako osjecam strah i paniku medju forumasima... mislim da nema potrebe... #-o

Hm,hm, da... malo se tema razvodnila. al to ne smije biti problem. treba biti malo fajta, pa ne bumo si samo pusice davali i tepali i svi zagrljeni otisli u birtiju izgubiti nesto znanja..
nekidan sam vidio "padajucu zvijezdu" i zazelio zelju... zelja mi se ispunila... i drugi dan kad sam opet
je opet vidio - zahvalio sam se na ispunjenoj zelji i neka ova sada ispuni nekome drugome.
ali ipak mislim da nije dovoljno se zahvaliti nego da je mnogo vaznije uzvratiti istom mjerom. zivot te padajuce zvijezde je bio jako kratak, dio sekunde ali ona je u tom trenutku meni uspjela pomoci. i ona zbog toga nije umrla nego se je upravo rodila. i sada zivi... ona je iskoristila svoju priliku, koja je bila tako nistavna u odnosu na onu koji imamo mi. i tu mi je sinulo, nas djelic sekunde koji imamo sada je vrijeme koje mozemo zadrzati za sebe ili ga podijeliti sa drugima na isti nacin kao sto je zvijezda samnom.

ovaj mali uvod je istinit (bar ga ja tako dozivljavam, a ono sto ja dozivljavam je za mene istina). padajuca zvijezda je i za vas istinita pa se mozete bar djelomicno naci u mojoj domeni.
poanta ovoga je moje razmisljanje na osnovu ove teme i svih vasih poruka koje sam procitao. tijekom citanja svih postova i prethodnog znanja razvijale su se ideje koje sam htio podijeliti, ali kako sam citao dalje tako su se razvijale nove. i na kraju sam dosao do samo jednog svojeg vidjenja stvari... sve ostale teme i rasprave na ovom forumu padaju i to samo zato sto izgleda da je poanta i cilj naseg zivljenja ta famozna 2012 godina. cijeli vijek se ponavlja i zvoni u ljudskom drustvu a izgleda da ju vecina ignorira. pitanje je zasto ali tu odgovor naci je problem. mozda samo indicija - drugacije i ne moze...
Vjerojatno cu biti nejasan i dalje, ali razlog tomu je sto ja uglavnom djelujem preko osjecaja. i te osjecaje je problem napisati...

moje vidjenje cijelog ovog naseg postojanja je razlog sto postoji jedno vise bice koje je odlucilo da se razvija. bilo je radoznalo da otkrije gdje su mu granice. i podijelilo se na nekoliko nivoa (denzitete), a zadnji najnizi nivo ima mogucnost rasta. i u tom dijelu se odvija rast i povecavanje svijesti tog bica. mi smo dio tog segmenta, nismo bas skroz na zadnjem nivou nego smo u dijelu u kojem se stvara svijest. nasa svijest je u biti svijest tog bica, odnosno mi smo dio te jedne cjeline. no, postoje i ljudi kao i zivotinje koji su jos uvijek prazni, koji nisu dosli do te faze da bi se pocela stvarati u njima. to su organski portali, ljudi koji kao zombiji hodaju po planeti i na njima je da li ce postati dio viseg bica. sve u svemu, u jednom odredjenom ciklusu se, po tom mojem vidjenju, stvara-radja novi dio naseg svevisnjeg i razvija se i seli iz starog tijela u novo i raste... raste sve dok ne postane spremno za prelazak na novi nivo (denzitet, visi razred u školi..) gdje ce se razvijati dalje.
kako je sve po pravilima tako postoji i pravilo za prelazak u novi razred. nismo mi bezveze na ovoj planeti, ona je kreirana za nas i ne dogadja se sve sto se dogadja slucajno. i ono sto meni izgleda je da mi nismo jos uvijek dio kreatorove svijesti, nego su nase svijesti jos prepustene samim sebima. imamo ogranicene mogucnosti ali ono sto ne vidimo je da smo svi mi dio jednog cvijeta, odnosno da smo se poceli stapati u jedno ali ko da se borimo protiv toga... no, to sad nije bitno, stos je u tim pravilima naseg univerzuma i u ciklusima. i tu se sada pojavljuje taj VAL. Val je podrucje galaksije, odnosno disk koji se siri kao krug iz centra Mlijecnog puta. kako izgleda mi niti nismo u toj galaksiji vec u Sagitariusu koji se spaja sa mlijecnim putem i samim tim kako se spajaju te dvije galaksije u obliku puznice, tako i Zemlja povremeno prodje kroz disk koji vodi "dalje", odnosno kroz val. tako da ispada da val nece doci k nama nego cemo mi doci k njemu. izgleda da je centar mlijecnog puta portal za prelazak k kreatoru. i tada bi tek trebali postati svjesni njega i njegove velicine, jer tada cemo postati potpuno dio njega. i doci ce vrijeme za ucenje i zato postoje razne razine (razredi) kroz koje se mora proci jer smo mi ipak tek stvoreni i moramo se uzlazno kretati da bi nase vise bice zastvarno raslo...
nakon prolaska vala, planeta ostaje pusta (dusama). ostali su samo organski portali... lutalice... i tu dolaze na vidjelo svi oni vanzemaljci, lizzardi, sva ta bica o kojima sad naveliko diskutiramo i pitamo se kako su nastale piramide, sve one gradjevine po juznoj americi, otkud slike letecih tanjura u pecinama... oni su upravo pokretaci organskih portala, oni bude svijest. oni su i nama probudili svijest. nesto kao kad majmun stane na trn i nece sepati cijeli zivot nego ce jednom pogledati sto mu je to ispod na peti. tako ce se opet uputiti lutalice u stvaranje, pocet ce si postavljati pitanja i sve ce to rezultirati stvaranjem svijesti koja ce opet jednog dana otici sa valom postati dio kreatora... da, svi ti lizardi, vanzemaljci i to sto sam spomenuo jesu oni koji su vec bili otisli mozda sa Zemlje a mozda sa neke druge planete. i cilj im je isto pomoc razvoju.
mada nam neki izgledaju negativno a neki pozitivno svi oni imaju isti cilj. tako je kreator odlucio, da ima i dobro i zlo i sve ima svoj put do njega. vjerojatno ima i nesto trece i mozda i cetvrto sto se stvara ali negdje drugdje i djeluje po potpuno drugim pravilima. sve ovisi o kreatoru...

:love12:

Edit: Hm, da, naravno, zaboravih, a kroz val cemo proci vjerojatno 2012 :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 18, 2008 6:25 pm 
Član foruma

nogard je napisao/la:
nekako osjecam strah i paniku medju forumasima... mislim da nema potrebe... #-o

Hm,hm, da... malo se tema razvodnila. al to ne smije biti problem. treba biti malo fajta, pa ne bumo si samo pusice davali i tepali i svi zagrljeni otisli u birtiju izgubiti nesto znanja..
nekidan sam vidio "padajucu zvijezdu" i zazelio zelju... zelja mi se ispunila... i drugi dan kad sam opet
je opet vidio - zahvalio sam se na ispunjenoj zelji i neka ova sada ispuni nekome drugome.
ali ipak mislim da nije dovoljno se zahvaliti nego da je mnogo vaznije uzvratiti istom mjerom. zivot te padajuce zvijezde je bio jako kratak, dio sekunde ali ona je u tom trenutku meni uspjela pomoci. i ona zbog toga nije umrla nego se je upravo rodila. i sada zivi... ona je iskoristila svoju priliku, koja je bila tako nistavna u odnosu na onu koji imamo mi. i tu mi je sinulo, nas djelic sekunde koji imamo sada je vrijeme koje mozemo zadrzati za sebe ili ga podijeliti sa drugima na isti nacin kao sto je zvijezda samnom.

ovaj mali uvod je istinit (bar ga ja tako dozivljavam, a ono sto ja dozivljavam je za mene istina). padajuca zvijezda je i za vas istinita pa se mozete bar djelomicno naci u mojoj domeni.
poanta ovoga je moje razmisljanje na osnovu ove teme i svih vasih poruka koje sam procitao. tijekom citanja svih postova i prethodnog znanja razvijale su se ideje koje sam htio podijeliti, ali kako sam citao dalje tako su se razvijale nove. i na kraju sam dosao do samo jednog svojeg vidjenja stvari... sve ostale teme i rasprave na ovom forumu padaju i to samo zato sto izgleda da je poanta i cilj naseg zivljenja ta famozna 2012 godina. cijeli vijek se ponavlja i zvoni u ljudskom drustvu a izgleda da ju vecina ignorira. pitanje je zasto ali tu odgovor naci je problem. mozda samo indicija - drugacije i ne moze...
Vjerojatno cu biti nejasan i dalje, ali razlog tomu je sto ja uglavnom djelujem preko osjecaja. i te osjecaje je problem napisati...

moje vidjenje cijelog ovog naseg postojanja je razlog sto postoji jedno vise bice koje je odlucilo da se razvija. bilo je radoznalo da otkrije gdje su mu granice. i podijelilo se na nekoliko nivoa (denzitete), a zadnji najnizi nivo ima mogucnost rasta. i u tom dijelu se odvija rast i povecavanje svijesti tog bica. mi smo dio tog segmenta, nismo bas skroz na zadnjem nivou nego smo u dijelu u kojem se stvara svijest. nasa svijest je u biti svijest tog bica, odnosno mi smo dio te jedne cjeline. no, postoje i ljudi kao i zivotinje koji su jos uvijek prazni, koji nisu dosli do te faze da bi se pocela stvarati u njima. to su organski portali, ljudi koji kao zombiji hodaju po planeti i na njima je da li ce postati dio viseg bica. sve u svemu, u jednom odredjenom ciklusu se, po tom mojem vidjenju, stvara-radja novi dio naseg svevisnjeg i razvija se i seli iz starog tijela u novo i raste... raste sve dok ne postane spremno za prelazak na novi nivo (denzitet, visi razred u školi..) gdje ce se razvijati dalje.
kako je sve po pravilima tako postoji i pravilo za prelazak u novi razred. nismo mi bezveze na ovoj planeti, ona je kreirana za nas i ne dogadja se sve sto se dogadja slucajno. i ono sto meni izgleda je da mi nismo jos uvijek dio kreatorove svijesti, nego su nase svijesti jos prepustene samim sebima. imamo ogranicene mogucnosti ali ono sto ne vidimo je da smo svi mi dio jednog cvijeta, odnosno da smo se poceli stapati u jedno ali ko da se borimo protiv toga... no, to sad nije bitno, stos je u tim pravilima naseg univerzuma i u ciklusima. i tu se sada pojavljuje taj VAL. Val je podrucje galaksije, odnosno disk koji se siri kao krug iz centra Mlijecnog puta. kako izgleda mi niti nismo u toj galaksiji vec u Sagitariusu koji se spaja sa mlijecnim putem i samim tim kako se spajaju te dvije galaksije u obliku puznice, tako i Zemlja povremeno prodje kroz disk koji vodi "dalje", odnosno kroz val. tako da ispada da val nece doci k nama nego cemo mi doci k njemu. izgleda da je centar mlijecnog puta portal za prelazak k kreatoru. i tada bi tek trebali postati svjesni njega i njegove velicine, jer tada cemo postati potpuno dio njega. i doci ce vrijeme za ucenje i zato postoje razne razine (razredi) kroz koje se mora proci jer smo mi ipak tek stvoreni i moramo se uzlazno kretati da bi nase vise bice zastvarno raslo...
nakon prolaska vala, planeta ostaje pusta (dusama). ostali su samo organski portali... lutalice... i tu dolaze na vidjelo svi oni vanzemaljci, lizzardi, sva ta bica o kojima sad naveliko diskutiramo i pitamo se kako su nastale piramide, sve one gradjevine po juznoj americi, otkud slike letecih tanjura u pecinama... oni su upravo pokretaci organskih portala, oni bude svijest. oni su i nama probudili svijest. nesto kao kad majmun stane na trn i nece sepati cijeli zivot nego ce jednom pogledati sto mu je to ispod na peti. tako ce se opet uputiti lutalice u stvaranje, pocet ce si postavljati pitanja i sve ce to rezultirati stvaranjem svijesti koja ce opet jednog dana otici sa valom postati dio kreatora... da, svi ti lizardi, vanzemaljci i to sto sam spomenuo jesu oni koji su vec bili otisli mozda sa Zemlje a mozda sa neke druge planete. i cilj im je isto pomoc razvoju.
mada nam neki izgledaju negativno a neki pozitivno svi oni imaju isti cilj. tako je kreator odlucio, da ima i dobro i zlo i sve ima svoj put do njega. vjerojatno ima i nesto trece i mozda i cetvrto sto se stvara ali negdje drugdje i djeluje po potpuno drugim pravilima. sve ovisi o kreatoru...

Edit: Hm, da, naravno, zaboravih, a kroz val cemo proci vjerojatno 2012 :D

Vrlo lijep tekst, svaka čast.
Samo mi baš nije jasno ono oko Lizarda, jer kako reptili mogu biti pokretaci organskih portala izazvati buđenje svijesti. :D :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 19, 2008 4:04 am 
Član foruma

5 Element.. obavezno pogledajte...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 19, 2008 4:23 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Nego plaši me onaj usporedni kalendar nekoliko stranica prije na ovoj temi, izgleda da nam najgore godine prije kraja ciklusa tek dolaze...

Kako vi drugi gledate na taj kalendar što se tiće straha od divljanja vladajučih prije pada?

Usput gledao sam i neki dokumentarac o ugradnji kreditnih kartica (chipova) pod kožu kao praktično rješenje za budučnost :).
Mahneš rukom preko blagajne i platiš kupljeno.

Nista nije iskljuceno, nista bolje u uzgoju zivine its...
To je neizbjezno sto ce na snaci... popularno nazbavno stranji sud...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 19, 2008 6:30 am 
Član foruma

TaoOm je napisao/la:
Vrlo lijep tekst, svaka čast.
Samo mi baš nije jasno ono oko Lizarda, jer kako reptili mogu biti pokretaci organskih portala izazvati buđenje svijesti. :D :?:

bas mi je drago da pitas, jer znam da sam nejasan. ima jos tu pono rupa koje bih trebao popuniti pa da kazem sto mislim. al eto da probam popuniti barem jednu. a niti ne volim puno pisati jer niti ja ne volim citati preduge postove :wink:

rekao bih da mogu (ovi Lizardi, o njima sad pisem), i to puno lakse nego neki dobricina koji ti pruza ljubav i daje sve na dlanu tako da se ne moras niti pomaknuti s mjesta.
ovako na primjer kako vidim kroz povijest, stvaranje bozanstava, tamnicenje, robovanje su bili glavni pokretac stvaranja svijesti. dodje recimo neki tamo Lizzy zamaskiran i pocne praviti cuda - rusiti planine, preljevati mora, ima moc da satre cijelo pleme u sekundi. i pocne se predstavljati kao neko bozanstvo, pleme organskih portala mu se pocinju diviti. no, tad ih on pocne izrabljivati da mu rade tamo neke piramide. i tim ljudima je to sve ok, on je ipak neko bozanstvo, i primu se posla. ali s vremenom pocinju shvacati da im bas nije lijepo raditi dan i noc, nekako im je to bed.
istina je da rade za to bozanstvo, ali si ipak pocinju postavljati pitanja o tom bozanstvu. zasto bi se oni vec generacijama trebali muciti. od kad se rode su u muci...

Edit: uvijek nesto zaboravim pa da bude skroz jasno... fali jos detalj da ta bozanstva stvore strah od smrti (ak neces radit onda cemo te bit i ubit) pa se tu pocnu javljati pitanja sto je smrt, a sto je uopce zivot? jel, cega se uopce bojimo?

i to je taj prijelomni trenutak kad si organski portal pocne postavljati pitanja. pojavljuje se iskra svijesti.

no, nije to dovoljno. da bi ta njegova svijest opstala treba dalje imati izazove. pa tako kad tijelo umre i svijest postane svijesna sebe na trenutak i shvati sto je i sto treba raditi da ostane "pri svijesti" bira za novo tijelo ponovno tijelo koje ce prozivljavati teske trenutke. tijelo kojemu ce djetinjstvo biti tesko, nece imati srece. tijelo koje nece zivjeti sretnim zivotom. znaci, tijelo koje ce opet prozivljavati neku patnju - patnju koja nece dopustiti svijesti da zaspe i ode nego ce te zivotne situacije tjerati na postavljanje pitanja "zasto?" "pa da li mora biti tako?"...

evo, tako bi po mojem vidjenju lizichi pomogli.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 19, 2008 1:22 pm 
Član foruma

nogard je napisao/la:
evo, tako bi po mojem vidjenju lizichi pomogli.
ž

Kome bi oni pomogli? :evil: ufff.....Da te lakse pojedu (hehe) pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 19, 2008 2:13 pm 
Član foruma

Traxx je napisao/la:

Kome bi oni pomogli? :evil: ufff.....Da te lakse pojedu (hehe) pozz

Pa pise ti gore u prehodnim postovima.
Al dobro, mozda sam bio nejasan. Znaci njihova pomoc je u tome sto se zahvaljujuci njihovim postupcima stvaraju iskrice svijesti koje ce se kroz vrijeme izmedju valova razvijati ili prestati razvijati i ugasiti.
A lizzardima odgovara razvoj tvoje svijesti sve dok se negativno razvijas (odnsono u njihovom smjeru), al ako se razvijas i izgradjujes sa ljubavlju onda ce te probati usmjeriti na svoj put. i nece te pojesti nego ces zavrsiti u njihovom drustvu kao mali segment nagomilane mrznje iz koje se vise neces izvuci. daljnji razvoj je nepostojeci tamo, interes za napredak izgubljen...
i da ne odem offtopic, kad dodje vrijeme (2012) za prelazak novih dusa u 4D svaka ce naci svoj put. ovi likovi koji nas pokusavaju manipulirati, sluge Lizzarda (Djavla) ce u rupu bez dna a ostali ce na put ucenja - put do kreatora - put ljubavi.

nije zivot tako kompliciran kako nam ga zlikovci pokusavaju predstaviti. stvaraju zablude i nastoje navesti ovce da se izgube. al samo treba biti siguran u sebe i nema problema.

...to je samo moje razmisljanje a ne tvrdnja...to je moj stav koji ne mora biti niciji drugi...ja sam ja, ti si ti, mozda se nadjemo na istom putu pa zivjeli!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 19, 2008 3:04 pm 
Član foruma

:angel4:

Da da, zanimljivo razmisljanje. Mozda je to tako lijepo i svjetlucavo, da ne kazem kristalno bljestavo, osim eventualne mogucnosti da je sve to zapravo jedan obicni trik sila negativne orijentacije! Ti zapravo mozes misliti koliko hoces da si shvatio lekciju (ili ja npr) a sve to moze izgledati daleko od pravog cilja, i sta nam ostaje na kraju? Sta ako 2012 ne bude nista, sta ako se ne probudis tamo gdje si ocekivao i onda kazes ma ....k o me nagovori na ovo (heh). Razumijes sto zelim reci, sve oko nas je jedna virtualna vrsta lovljenja novih zrtvi a iskusenja su snaznija nego sto se to uopce moze javno manifestirati. Ubijediti sam sebe da si na dobrom putu je interesantno no zna biti vrlo tragicno. Citaju ovu literaturu svasta covijeku moze pasti na pamet, pa se onda radjaju nove ideje i zamisli, autosubjektivna naredba uspavanog kortexa u krivoj putanji itd. Covijeku je ocito dato mnogo ali je vrlo zanimljivo da se covijek ipak dotice necega sto mu u krajnoj mjeri moze i naskoditi, no ne odustaje. Prateci Kasiopjece (prijevode) naseg neumornog Jacka, naisao sam na vise mjesta na tragove zbunjivanja tj nedorecenosti, bez konkretnog smisla; To sad moze biti ili prepisivaceva pogreska ili su mjesto OPD kontura u spoj odgobora uskocile OPS orijentacije i tako ponovo zavele ekipu na poznatu razbibrigu OPET PA OPET.....(zbunjivanje odgovrima koji se ne podudaraju na ranijim postovima tj njihovim chanelling seansama iz prijasnjih stranica) Poz

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 19, 2008 7:55 pm 
Član foruma

Traxx je napisao/la:
:angel4:

Da da, zanimljivo razmisljanje. Mozda je to tako lijepo i svjetlucavo, da ne kazem kristalno bljestavo, osim eventualne mogucnosti da je sve to zapravo jedan obicni trik sila negativne orijentacije! Ti zapravo mozes misliti koliko hoces da si shvatio lekciju (ili ja npr) a sve to moze izgledati daleko od pravog cilja, i sta nam ostaje na kraju? Sta ako 2012 ne bude nista, sta ako se ne probudis tamo gdje si ocekivao i onda kazes ma ....k o me nagovori na ovo (heh). Razumijes sto zelim reci, sve oko nas je jedna virtualna vrsta lovljenja novih zrtvi a iskusenja su snaznija nego sto se to uopce moze javno manifestirati. Ubijediti sam sebe da si na dobrom putu je interesantno no zna biti vrlo tragicno. Citaju ovu literaturu svasta covijeku moze pasti na pamet, pa se onda radjaju nove ideje i zamisli, autosubjektivna naredba uspavanog kortexa u krivoj putanji itd. Covijeku je ocito dato mnogo ali je vrlo zanimljivo da se covijek ipak dotice necega sto mu u krajnoj mjeri moze i naskoditi, no ne odustaje. Prateci Kasiopjece (prijevode) naseg neumornog Jacka, naisao sam na vise mjesta na tragove zbunjivanja tj nedorecenosti, bez konkretnog smisla; To sad moze biti ili prepisivaceva pogreska ili su mjesto OPD kontura u spoj odgobora uskocile OPS orijentacije i tako ponovo zavele ekipu na poznatu razbibrigu OPET PA OPET.....(zbunjivanje odgovrima koji se ne podudaraju na ranijim postovima tj njihovim chanelling seansama iz prijasnjih stranica) Poz

tvoje kriticno razmisljanje je svakako pozitivno i podrzavam to. jedino sto ne znam kako da raspravljamo kad neces izreci svoje misljenje. na osnovu tvojih tekstova ne mogu nista novog. daj neki svoj stav, vidjenje svega. sigurno imas neku svoju teoriju pa bih je htio cuti i prokomentirati. to i je poanta ovog druzenja na forumu. svi skupljamo informacije i dolazimo do nekih zakljucaka. nazalost, izgleda da nas vecina ima iste izvore pa su nam zakljuci manje-vise podjednaki...
trazi se svjeza informacija. mislim da su najjace informacije za analizu one podsvjesne, ciste inormacije koje nisu izmanipulirane. na osnovu njih se moze puno toga zakljuciti.
evo ti primjer, izadji van i pogledaj u nebo i zapitaj se zasto to postoji? kako moze postojati nesto sto ne bi trebalo postojati. otkud iz nistavila nesto?
i pokusaj odgovoriti na pitanje zasto mi kao dio necega sto je nastalo iz nicega, dio kreacije koja je toliko kompleksna u koju je ulozeno toliko truda i koja ocito nije slucajni proizvod ne bismo bili jedan dio tog daljnjeg razvoja? zasto bismo mi tako nistavni u tom cijelom kompleksu bili uopce vrijedni paznje nekih zlikovaca?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 20, 2008 5:11 am 
Član foruma

Citat:
tvoje kriticno razmisljanje je svakako pozitivno i podrzavam to. jedino sto ne znam kako da raspravljamo kad neces izreci svoje misljenje. :love12:

Poz dragi prijatelju. Dobro si uocio i napisao jednu jako lijepu recenicu a ona glasi da vecina ovim forumom pokusava defilirati rekao bih jednostrano ili usaglaseno!!! Ja za razliku od tih vecine (dobrih) momaka ipak razmisljam za nijansu razlicitije ali ne zato sto se ja ne slazem sa njima vec iz razloga sto sam sebi dopustio da ucim i da poucavam, da gledam i slusam i da mi se to vraca jednim iskustvom. Ja svojim zivotom i pimjerima na djelu pokusavam izbaciti samo onu pozitivnu energiju, iako mi se dosta puta desi da zabrljam al eto trudim se da ispravim to (nek mi oprosti i Nat). Da se vratim na temu, naime hocu da kazem da je covijeku dato mnogo i da covijek ne treba slijepo preuzimati exploziju novih informacija tek tako ,naslijepo da kazem, ili samo zbog toga sto nam se u jednom momentu pricinjava da je to korisno i da to donosi zadivljujuci rezultat. Licno sam sebe pokusavam svrstati u OPD, i to ne kao priljepak neke organizacije, strukture ili slicnog, vec kao bice slobodne volje i covijek koji zna da je odgovoran za red i ustroj cjelog djelica jednog velikog Univerzuma, tog divnog Bozijeg Kreatorovog svijeta!. Kazem i ponavljam da ne treba olako prihvatiti neke kanalizacije i spise bez duboke analize vlastitog unutarnjeg bica jel to inace znaci da se covijek lako moze naci u paukovoj mrezi, istoga onoga koji mu je to i savjetovao (toboz dobronamjerno). S velikom paznjom pratim postove na forumu, sve je ovo meni jedno veliko iskustvo i zadivljen sam s koliko se paznje prstupa ovoj relaciji. No, moram isto tako reci da (moje licno misljenje) sve to sto se iznosi moze i te kako biti isti chanelling OPS-a koji se pretvara da je OPD. Znajuci tj pretpostavljauci gdje smo najslabiji OPS se umno pretvara u glasnogovornika svjetla no to se ipak moze prepoznati a vjerujte mi ja sad ne bi ovdje da pricam kako ja to prepoznajem. Mozda mogu navesti samo jedan manji primjer gdje sam dozivio (molitvena meditacija!!!) jednu cudnu vrstu napasti i distorzije vibracija u lijevoj nozi, strahovit pritisak i napad koji je trajao mozda 30 sekundi ali napad koji u unutarnjem glasu ima za cilj jednu strasnu naredbu da se poklonim tj padnem na koljena. Ja to nisam poslusao i ostao sam pribran i nakon toga nastupilo je stanje blazenosti da kazem. A zasto ja to iznosim? Nisam tipicni vjernik koji prakticira vjeru ali sam u cestim meditacijama sa Isusom i rado Ga slusam. Upravo drzeci Njega (slicica) ja sam uspio da shvatim da je mene zapravo napastvovalo tj pokusalo napasti to nevidljivo (ops,rept.itd) bice. To se je desilo upravo nakon duze vremena citanja ovih tekstova sa ovog foruma i stoga sam bio u pravom dusevnom obracunu dokle li nisam shvatio da je samo Isus moja katarza i prosvjetljenje, odnosno jedini iskreni pomagac i davatelj ciste uzajamne ljubavi. Znam da me mozda necete shvatiti, bilo kako bilo sta ja hocu sad da kazem a vec sam to namjeravao reci i bez obzira na postavljeno pitanje zelio sam podijeliti sa vama ovu bojazan da se ovdje zapravo najvjerovatnije radi o skrivenom reptilu i ostaloj predatorskoj eliti koja koci covijeka i isisava njegovu dusevnu energiju. Ta umna napredovanja chanelinga i kontakti mozda i postoje i vjerovatno je da svjetlosna bica stalno pomazu ljudskom rodu, no u ovim postovima ja nisam siguran da je rijec o dobornamjernim potezima. Nekako osjecam u svojoj dusi da je ovo jedna cista tvorevina podvala i nalikuje onoj spomenutoj paukovoj mrezi. Do sda sam samo citao tekstove ali sam sad odluciosudjelovati u konstruktivnim raspravama koje mogu donijeti ploda. Lijep pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 20, 2008 9:28 pm 
Član foruma

Traxx je napisao/la:
Mozda mogu navesti samo jedan manji primjer gdje sam dozivio (molitvena meditacija!!!) jednu cudnu vrstu napasti i distorzije vibracija u lijevoj nozi, strahovit pritisak i napad koji je trajao mozda 30 sekundi ali napad koji u unutarnjem glasu ima za cilj jednu strasnu naredbu da se poklonim tj padnem na koljena. Ja to nisam poslusao i ostao sam pribran i nakon toga nastupilo je stanje blazenosti da kazem. A zasto ja to iznosim? Nisam tipicni vjernik koji prakticira vjeru ali sam u cestim meditacijama sa Isusom i rado Ga slusam. Upravo drzeci Njega (slicica) ja sam uspio da shvatim da je mene zapravo napastvovalo tj pokusalo napasti to nevidljivo (ops,rept.itd) bice. To se je desilo upravo nakon duze vremena citanja ovih tekstova sa ovog foruma i stoga sam bio u pravom dusevnom obracunu dokle li nisam shvatio da je samo Isus moja katarza i prosvjetljenje, odnosno jedini iskreni pomagac i davatelj ciste uzajamne ljubavi.

Po ovome sto si napisao meni to lici kao da si procitao nesto, neke ideje na primer koje iz nekog razloga "nisi" smeo da procitas a onda si od OPS sila dobio "samar". E sad, da li je cilj "samara" uspeo ili ne, vec ne bih da predpostavljam.

Citat:
Nisam tipicni vjernik koji prakticira vjeru ali sam u cestim meditacijama sa Isusom i rado Ga slusam.

Lepo, i sta obicno prica Isus? Da li ti samo on prica a ti slusas ili se desava da caskate?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 20, 2008 10:00 pm 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:
Po ovome sto si napisao meni to lici kao da si procitao nesto, neke ideje na primer koje iz nekog razloga "..

Poz Aragorn. Molim te pomozi mi u ovome sto sam iznio i probaj mi objasniti sta je tu sta i gdje stoje kojekakve stvari, thx. Nije li zato forum i stvoren da se iskustva prenesu a onda da se to i analizira? Ovo sa Isusom ti nije na mjestu, On je i tvoj POMAGATELJ (varam li se ili ti on smeta?) ma kako ga pokusao iskljuciti iz bilo kog problema. No da cujem nesto konkretno, pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 21, 2008 4:43 pm 
Član foruma

Kada smo vec kod Isusa, u ovoj sesija ga Kasiopejci spominju zajedno sa "krajem ciklusa":

Q: (L) So the cluster of comets is going to come before the return of Christ??
A: Yes. But return is just one event not the whole thing.

Q: (L) Is there going to be massive disruption on the planet and maybe a lot of people transitioning out of the body simultaneously because of the interaction of this cluster of comets and the earth.
A: Close.

Q: (L) And, shortly following this event, Christ will return?
A: As part of the whole.

Q: (L) That is going to be part of the cluster of comets activity?
A: After.

Q: (L) What is Christ going to do after he returns?
A: Teach.

Q: (L) How many people are going to be on the planet to receive this teaching?
A: Open.

Q: (L) May we assume there will be six billion?
A: Assume as you please.

Q: (L) You keep saying that the return of Christ is a part of the whole as though there is some important thing that I am missing the question to discover. Consider that question asked... tell me what it is I am missing, please.
A: Obvious if you have been paying attention.

Q: (L) And that is...?
A: The transition to 4th density.

Q: (L) Is the transition to 4th density going to happen before the comets or after?
A: After.

Q: (L) Is the interaction of the comets and the planet earth going to....
A: Precede the transition.

Q: (L) Is it going to generate this change in some way?
A: No.

Q: (L) It’s not going to have anything to do with electromagnetic interactions which would heighten the atomic vibrations of the planet?

Q: (L) So, the comets are going to make a mess of things and then the transition is going to come as Christ comes?
A: Before.

Q: (L) The transition will happen and we will all be standing around glazed in the eyes or whatever, wondering what to do with ourselves, because we are finding ourselves in a new estate we have not been in before, and then Christ comes?
A: More or less.

Q: (L) Now, what is going to happen after Christ comes back and everything is sort of straightening out and he is teaching... is everybody on the planet going to be gathered together in one place to receive these teachings?

Q: (L) Is he going to travel around and teach?
A: Technology.

Q: (L) He will teach via the media?
A: Yes.

Q: (L) And we are still going to have access to our media, television and radio and so forth?
A: Some.

Q: (L) Are some people at that point in time or just prior to this transition, going to leave in large groups with the Lizzies?
A: Yes.

Q: (L) Are there going to be large groups of people moving into domed cities on the planet living in “cahoots” with the Lizzies?
A: Close.

Q: (L) In other words there may be areas of Lizzie control on the planet and areas under the control of Christ?
A: Christ does not control.

Citat:
Poz Aragorn. Molim te pomozi mi u ovome sto sam iznio i probaj mi objasniti sta je tu sta i gdje stoje kojekakve stvari, thx

Mislim da ne mogu da ti objasnim kako stoje stvari nego samo da iznesem moje misljnje, ali prvo bih morao da cujem na sta tacno mislis da ti objasnim.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 21, 2008 8:33 pm 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:
Mislim da ne mogu da ti objasnim kako stoje stvari nego samo da iznesem moje misljenje, ali prvo bih morao da cujem na sta tacno mislis da ti objasnim.Pozdrav

Poz drugar. Znam ja da ti i bilo tko od nas nemozemo znati koliko je ovo istinito a koliko nije, mozemo samo da nagadjamo i tu te razumijem. U ovoj kratkoj prici sto sam napisao kakav sam imao da kazem napad. Zanima me kako bi ti to po svom opisao onako od oka neobavezno. Samo da kazem nesto, ja sam stajao u jednoj mojoj svakodnevnoj meditaciji gdje pred Hristosom (triptih) stanem i onda utonem u molitvu, pomalo meditiram i svojim opustajucim mislima (nista posebno) i tada sam dozivio jedno kolebanje u mom organizmu tj vibru u nozi i snazno lupanje srca. To je bilo veoma stvarno i vrlo snazno. E sad sve se to dogodilo nakon citanja tekstova sa foruma i to onih koji su se doticali samog Isusa. Nista nisam posebno radio niti pricao, jednostavno sam drzeci u rukama triptih Hristosov (mislim da znas sta je to) najednom osjetio strasnu distorziju i noga mi je vibrirala ko luda. Taj glas koji je pokusao da naredi da se nekome poklonim (neznam tacno kome?!) bio je u mentalnom nivou ali ipak nisam to poslusao iako sam stojao pred Isusovim likom eto. Ko je kome ovde odvalio samar po tvome? Dal je to neki OPS iskocio iz mene mozda pred strahom jednog i istinitog Gospodara Svjetlosti? Sta je to znacilo i sada neznam al od tog trena ja sam dobio veliku volju da mi Isus postane jos drazi prijatelj i pomagac u svakodnevnom zivotu. Citam ja i dalje ove teme Aragorn, nemisli da se nekome rugam ili da nekoga zelim ismijati, naprotiv samo sam i ja u traganju za istinom i svjetlom. Ovo me je zaista na neki nacin zacudilo i pitao sam se sta mi se zapravo desilo. Pozdravljam sve

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 21, 2008 9:42 pm 
Član foruma

Pozdrav Traxx! Rado cu ti napisati sta mislim, onako po mom, samo bih pre toga voleo da znam jos par cinioca u prici. Ako bi mogao u par reci da napises sta je to tacno o Isusu sto si procitao a sto je ostavilo utisak na tebe, zatim da li si o tome ozbiljnije razmisljao pre "napada" i otprilike sta si osecao dok si razmisljao o tome.

Pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.