Jack987 je napisao/la:
Ako već stvaramo NERED, bilo bi bar pametno da to bude KORISTAN nered, tj. da netko nešto nauči iz sveg ovog nereda...
Dakle, bilo bi pametno zaključiti međusobna prepucavanja ( jer "za tango je potrebno dvoje" ) i naučiti iz dosadašnjih iskustava nešto...
Citat:
Salu na stranu ovo cu prekinuti.
Ovo je jedan način prekidanja prepucavanja, te prekidanje kanala otjecanja negativne energije u 4D ( ili kuda već... )!!! Bravo!
Jedna lekcija naučena.
Jack,
moj optimizam jeste velik do ludila,ali je tvoj,brate,beskonachan
nazalost,
tu gud tu bi trui to je lako vidljivo josh u ovom postu iz koga si izvukao ovaj citat:
Traxx je napisao/la:
Salu na stranu ovo cu prekinuti.
jer vec u sledecoj rechenici,nema prekida vec se ples uvreda i projekcija nastavlja:
Traxx je napisao/la:
Mozes li ti folirantu tj minijaturna tvorevino nesto pametno za rec osim prelijevanja supljih citata u ispraznostima rastimane harme?
i prekid i ples su privid,jer je ovaj tango solo josh od pochetka
ne zeleti videti neshto ne znachi da ce to ne-zeljeno samo od sebe nestati
chuvati bajatu vodu samo da bi se imala veca kolichina vode je uzaludno,
jer je zabajacena voda neupotrebljiva a i moze zagaditi svezu vodu
ovo sam hteo da napishem josh kad si ovu chestitku stavio,
ali pouchen od malena da neke stvari shto ih vishe dirash sve vishe smrde,
a i od prethodnih iskustava sa osobama koje odradjuju programe,koja jasno ukazuju da se dinamika odvija po jasno utvrdjenim shemama,
odlozio sam u stranu ovaj post jer je nastavak ovog marionetskog solo plesa bio ochekivan i neizbezan,
i zaista,evo posle nekoliko dana i u sasvim drugoj temi,potpuno van konteksta teme,muzichke pozadine i bez cilja i poente,osim da se izliju frustracije i uvrede, programi nastavljaju da shtekecu u ritmu:
Traxx je napisao/la:
Oprosti ako ispada da namjerno sudjelujem u nekoj uroti

but , ali mislim stvarno da ne treba NEBULOZE rasipati na ovom forumu! Ovo je tragikomicno sto si napisao, nema veze sa zdravom pameti i odvlaci na tamu i bespuce ocaja a ne na neku svjetlu misao!!! Molim da dovesti se normali i i racionalizirati normalu u pravom smjeru! Hvala
ne znam dal' i ovo spada u tango ili neki drugi oblik plesa,i ne zanima me,
tango nije moj stil plesanja,ja sam ljubitelj solo-grupnog plesanja,gde je sloboda pokreta nesputana pravilima,gde svako pleshe sam ali i sa svima ostalima u plesnoj dvorani,komunicirajuci interaktivno u harmonichnom ritmu
ne samo shto ovakvu prljavu igru ne mogu da igram,u plesnim dvoranama gde se ovakva igra pleshe ne mogu ni da dishem,a kamoli da pricham i svoje rechi zaprljam stavljajuci ih pored ovakvih bljuvotina,pljuvotina i besmislenih uvreda
Ugodno plesanje Svima zelim
O & O