Sada je: čet maj 08, 2025 3:22 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri aug 06, 2008 8:48 pm 
Član foruma

Traxx je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
Svaki dan je sve gore što se tog tiće, sve je više pomahnitalih ljudi koji su izgubili kontrolu u potpunosti.

Svakako, slazem se! Ovo je postalo ujednacena paralela na svim razinama. Dakle i kod onih koji tvrde da su uspjeli ili ce uspijeti, i kod onih koji sumnjaju i boje se zaviriti u novu formu, sve je relativno kao i ove rijeci navodno prosvjetljenih koji su valjda dospjeli u visi red. Pozdravljam sve od srca

Niko ne zna koliko je uspio i koliko ce uspjeti. To je jednostavno ne dostizno nasoj svijesti. Kao sto sam par puta ponovio na nama je da se pripremamo na nacin na koji znamo da dodjemo do "uspjeha".

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 11:19 pm 
Moderator

FearLess je napisao/la:
na nama je da se pripremamo na nacin na koji znamo da dodjemo do "uspjeha".

Probaj definirati "uspjeh" i pripremanje, a da to ne stremi prema OPS polaritetu!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 11:22 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
FearLess je napisao/la:

Probaj definirati "uspjeh" i pripremanje, a da to ne stremi prema OPS polaritetu!

Uspjeh je spremnost duse da predje na visi stepen svijesti a da bi to dospjeli moramo naginjati prema OPD a pod pripremama sam mislio da se pokusamo sto vise orijentisati prema OPD

Nadam se da sam razumljivo ovo napisao

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 11:27 pm 
Član foruma

Nekad je i OPS OPD. Jer OPD je ujedno i OPS.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 11:28 pm 
Član foruma

FearLess je napisao/la:
Niko ne zna koliko je uspio i koliko ce uspjeti. To je jednostavno ne dostizno nasoj svijesti. Kao sto sam par puta ponovio na nama je da se pripremamo na nacin na koji znamo da dodjemo do "uspjeha".

Kako da se pripremim za nesto sto mi je ograniceno mojim umom i mogucnostima? Ko je uopste siguran da je na nekoj razini i da ide dobrim putem? Da li postoji zaista neko ko daje provjerene informacije ili se oslanjamo na temelju nekih mozebitnih filmova fantastike? I ja sam za pozitivu, za mir, za to da se klupko razmota, poz veliki

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 11:32 pm 
Administrator

Citat:

Hmmm... zanimljiv koncept.

Možeš li to malo objasniti ( kroz usmjerenje energije, kojom opisujemo ova 2 načina cirkuliranja energije )? :roll:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 11:36 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:

Hmmm... zanimljiv koncept.

Možeš li to malo objasniti ( kroz usmjerenje energije, kojom opisujemo ova 2 načina cirkuliranja energije )? :roll:

Trenutno ne mogu. To je bio zen.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 11:49 pm 
Moderator

FearLess je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
FearLess je napisao/la:

Uspjeh je spremnost duse da predje na visi stepen svijesti a da bi to dospjeli moramo naginjati prema OPD a pod pripremama sam mislio da se pokusamo sto vise orijentisati prema OPD

Meni izgleda da je što ćišča svijesnost o "sve je jedno" ideji, već sama po sebi orjentiranost na OPD.
A što je najbolje to nije stremljenje samo na 4D, nego tamo negdje dalje pošto više nije osobno i za sebe... jer "sve je to ja i ja sam sve" i "ja" gubi smisao kao i naginjanje tog "ja" prema bilo čemu.
Postajemo na neki način dio tkiva nivoa dubljeg od prostorvremena i od tamo umješani u sve potenciramo "val".
Može se reći da se polako otapamo iz osobe u sve i tako postajemo OPD...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 11:56 pm 
Moderator

Usput, mislim da raspravljamo o onome što Castaneda zove "Treća pažnja"!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 11:57 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Traxx je napisao/la:
Sve je to tako zanimljivo sto pisemo. Koliko smo blizu ili tj koliko daleko od svega...... :?: Tema je jako interesantna, rado bi da ovo obradimo jos snaznije, bez teoretiziranja, sa jasnijim ciljem, na opce dobro svim glaksijama, poz

Nema krajnjih stavova i jasnih/krajnjih ciljeva, to bi značilo da smo zatvorenog uma.
Ima samo uvijek neka privremena stvarnost/zavjesa i po redu zavjese padaju ako ostanemo otvorenog uma i ne držimo se bivše stvarnosti.
A ko se drži bivše stvarnosti, nemam pojma, poludi, pretvori se od frustracije u opasnog čovjeka po sebe i/ili okolinu.

opet si odabrao prave rechi,svaka chast =D> :thumbup:
nema te neshto :D ,tvoji postovi su mi vrlo zanimljivi jer se chesto dogodi da nam se vidjenja nekih "manifestacija" podudaraju i vremenski i sadrzajno :D
promatrač je napisao/la:
Svaki dan je sve gore što se tog tiće, sve je više pomahnitalih ljudi koji su izgubili kontrolu u potpunosti.

da,primeti se,prisutno je uvek,ali kao da dolazi u u valovima,i valovi su sve zeshci,od vikenda naovamo je sve gore,u ljudima shtekcu programi ko da se neko igra sa daljinskim,kao shto sam jednom vec napomenuo u drugoj temi kad sam takodje osetio ovakav val negativnosti,u ovakvim periodima treba posebno obratiti paznju na misli koje naviru,dobro ispitati svaku misao dali je ta misao tvoja ili je umetnuta/nametnuta/nechim aktivirana
dakle,chistiti bashtu od korova :love3:
takodje,nastojati da se shto vishe bude SADA i OVDE
i normalno :wink: ,
PAMTITI SEBE 24/7 :love5:
:love3: :love5: :love3:

Zadnja izmjena: nat; pet aug 08, 2008 1:17 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 08, 2008 12:14 am 
Moderator

Ma tu sam ja negdje stalno. :)
Samo napredak boli, nekad i jako boli, tako da večinom nemam volje pisati o onom što me boli.
A i treba me netko povući za jezik, netko napiše nešto zanimljivo što me uvuće u mrežni rad... i onda pišem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 08, 2008 12:25 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ma tu sam ja negdje stalno. :)
Samo napredak boli, nekad i jako boli, tako da večinom nemam volje pisati o onom što me boli.

da prijatelju,bash je tako,nekako se bol lakshe u cutanju podnosi i odnosi,potpuno te razumem,zato se i lechim evo vec 45 dana sa ovim:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=52&start=0
i pomaze,ma nemam rechi :D
ziveli :occasion5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 08, 2008 1:28 am 
Moderator

Tamo negdje daleko osjećam da nam slijedi ispunjenje, sjedinjavanje s svime iz čeg smo nastali, što jesmo i što ćemo biti, što bi se moglo reći, da se protegnemo u vječnost iz ove skučenosti.
To je ono nešto što se zna tjelesno, što smo oduvijek željeli, a da to ne znamo opisati ili uopće ne znamo za to dok ne naslutimo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 08, 2008 10:46 am 
Član foruma

Traxx je napisao/la:
FearLess je napisao/la:

Kako da se pripremim za nesto sto mi je ograniceno mojim umom i mogucnostima? Ko je uopste siguran da je na nekoj razini i da ide dobrim putem? Da li postoji zaista neko ko daje provjerene informacije ili se oslanjamo na temelju nekih mozebitnih filmova fantastike? I ja sam za pozitivu, za mir, za to da se klupko razmota, poz veliki

Trebas prvo izbaciti to ograniceni um i mogucnosti, tvoj um je sposoban za stvari koje ti i sad ne mozes ni zamisliti.
"Budjenje" je prvi znak da si na dobrom putu, ali ne trebas se samo "probuditi" trebas ostati "budan", na tebi je da i dalje ucis i pokusas da shvatis istinu koja je skrivena svuda oko nas.
Niko ti ne daje provjerene informacije to je i bit svega, da na nista ne gledas kao konacno vec da ucis i pokusas da slozis slagalicu zvana istina. Ja ti preporucujem da procitas RA materijale, Kasiopejske transkripte i Donosioce svitanja, mnoge stvari ce ti biti jasnije nakon toga.

Budi ti meni pozdravljen :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 08, 2008 10:51 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
FearLess je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
FearLess je napisao/la:

Meni izgleda da je što ćišča svijesnost o "sve je jedno" ideji, već sama po sebi orjentiranost na OPD.
A što je najbolje to nije stremljenje samo na 4D, nego tamo negdje dalje pošto više nije osobno i za sebe... jer "sve je to ja i ja sam sve" i "ja" gubi smisao kao i naginjanje tog "ja" prema bilo čemu.
Postajemo na neki način dio tkiva nivoa dubljeg od prostorvremena i od tamo umješani u sve potenciramo "val".
Može se reći da se polako otapamo iz osobe u sve i tako postajemo OPD...

Mi smo poslani da naucimo neke lekcije kao individue da bi sto vise bili spremni da se konacno integrisemo u jednotu. Svako zna da je lakse biti "solo" nego "timski igrac" ali ako nisi dobar solo onda nisi dobar ni za tim. Ako me razumijes sada svoju svijest razvijamo na individualnoj razini ali polako cemo sve vise i vise biti integrisani u "tim". ALi kad solo igrac shvati da se on mora integrisati u tim (kad shvatimo da smo dio jednoga) njegov se rad usmjerava da bi bio sto vise sposoban za taj tim.

To je neko moje shvatanje

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 08, 2008 10:35 pm 
Član foruma

FearLess je napisao/la:
Ja ti preporucujem da procitas RA materijale, Kasiopejske transkripte i Donosioce svitanja, mnoge stvari ce ti biti jasnije nakon toga.Budi ti meni pozdravljen :)

Hmmm,veliki poz prijatelju! Uredno pratim ove teme i u vrlo kratko vrijeme mogu reci da sam poskidao masu materijala. Ako se na to oslanjas onda neznam sta da kazem. Sumnjam da je to nesto ultras i da ima vecu silinu od bilo koje razine chanelinga. Nemoj mislit da ja obezvrijedjujem nesto (taman posla) nego sam covijek koji u potrazi da iskonskim i iskrenim i istinskim elementima dobra,svjetlosti,postenja itd trazim ono sto se moze nazvati TO JE TO,SAD SAMO POLAKO ISTIM SMJEROM. Nebudi ti bas previse siguran da je sve ovo napisano iz OPD-a. Vrlo lako je moguce da je rijec o nizovima vjesto ispreletenih kanala OPS-a ali na razlicite scenarije. Hehe, malo mi je ovo bas nejasno da se neko moze pozvat na nesto sto jos nije ispitano ili dosegnuto. Vrlo lako je moguce da su to namjerno smisljena zona sumraka,pa preporucam polako hodati uz nepoznati dio i koristiti najpozitivnije sto imas u sebi, inace da ne bude ej nisam znao da su me naveli na to! (No cry :D ) svakako samo ti idi tuda ako osjecas da te to nekuda vodi, lijep pozdrav i mir Tvorca Kreatora s tobom neka hoda!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 09, 2008 12:45 am 
Administrator

:offtopic:

Odosmo mi daleko od

"22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa"...

:ontopic:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 09, 2008 2:05 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
:offtopic:

Odosmo mi daleko od

"22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa"...

:ontopic:

Ja mislim da se na taj datum neće dogoditi neki nagli pomak na Zemlji, već da se svijest razvija postepeno. Ljude često zabavljaju spektakli pa očekuju da će se tad dogodit neka drastična promjena. Ljudi bi svašta htjeli bez da se potrude, uče i istražuju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 09, 2008 9:19 pm 
Član foruma

Bez obzira na ciklus 2012 i pitanja hocce li biti nesto ili nece, ja bih najradosniji bio kad bi se dogodila masovna promjena sveukupnog covjecanstva na bolje, da se duse isfiltriraju od negatzive i da zapocnu sa pomaganjem svima koji trebaju pomoc u razvoju vlastita bica. I da se nesto desi ili ne desi, osobno bi se veselio da covijek postane u punom smislu rijeci misaono kreativno potitivno bice na razini OPD koji ce e besplatno okrenuti pomaganju drugima. Mozda i popijemo capuccino 2013 i nastavimo sa daljnjim iscekivanjem neke zgodne cigre, pozz :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 11, 2008 5:19 pm 
Član foruma

Što više razmišljam izvodim zaključak da je 2012. - vrijeme Apokalipse i u Bibliji opisano slikovito. A to može značiti da je Carstvo nebesko ustvari OPD civilizacija, koja će doći da nas oslobodi OPS bića, odnosno reptiloidne dinastijekoja vlada Zemljom.

Na šta nas podsjećaju demoni, pa na reptile.
Na šta nas podsjećaju anđeli, pa na ljude.

To može da znači da je neka napredna humana OPD civilizacija možda nosilac promjene. Interesuje me vaše mišljenje o ovoj hipotezi.

:D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.