Ma svi smo mi pederi i lezbejke...
Eto na primer, ja sam prvoklasna lezbejka!!!
Citat:
Pokušala sam s mamom prokomentarisati nešto na ovu temu, a ona je bukvalno siktala na mene - da je razočarana zbog mog razmišljanja, da se zna da dva pola postoje zbog produženja vrste i da je stoga samo takav odnos prirodan, da će nas oni traženjem svojih prava porobiti i natjerati da budemo kao oni,...
Moguće je da je tvoja majka bila manje izložena izvorima mentalnih programa/virusa...
Razmisli žešće dobro o tome
Govorim to zato što se mišljenje o tome razlikuje idući od starijih generacija (koja ni dan danas nemaju naviku blejenja u medije) prema mlađim (koja ni dan danas nemaju naviku odvajanja od blejanja u medije)... i tome slično...
Citat:
Pa recite mi da li je svaka žena stvorena za majku samim tim što je tog pola, a to je prirodno? Da li mi neko može izmijeniti nagon koji osjećam prema suprotnom polu samom svojom pričom o tome (ovdje izuzimam djecu jer oni u toku svog razvoja uče po modelu i mislim da bi zbog toga svjestan izbor "biti homoseksualac" trebao u većini slučajeva da podrazumijeva nemogućnost odgajanja djece - kažem "u većini" jer bi možda bilo i izuzetaka koji bi imali kakav "prirodan roditeljski dar" kojim bi djeci predstavili sve to na pravi način i podsticali ih da sama izaberu put svoje seksualnosti..ali kako bi se taj njihov "dar" otkrio pojma nemam, pa me to opet vraća na početak priče )?
Zar me, zaboga, ne može silovati i hetero muškarac?
Pa teško da će te peder silovati

A prirodno je da to uradi hetero, i to reprezentativni primerak, ono, pravi balkanac
Naravno da je prirodno da je svaka žena stvorena za majku samim tim što je žena... da nije priroda je ne bi stvorila... Ako ima funkcionalne reproduktivne organe, sve je tu normalno i prirodno...
Psihička zrelost i spremnost za takvo nešto, nije problem niti briga prirode... tako da da, prirodno je...
Sintetičko je takvo pitanje... tj neprirodno...
Jedno prirodno (divlje) biće se to, garantujem nikada ne zapita
Tvoj post je pun zbunjenosti... nešto da, pa onda ne, pa možda...
Ako te buni pitanje da li je to prirodno ili nije, ja ti kažem, razmisli o incestu, on je prirodniji, i ukoliko se radi o zrelim, odraslim osobama, radi se o slobodnoj volji, radi se o ne-nasilju, i td... Čak je, kako rekoh, incest neredak u prirodi, dok je homosexualizam infinitezimalan (jako redak, i teško da do pravog čina i dođe)... Sumnjam da su pederi i špekulisali s tim informacijama, isto kao što su oni iz TM-a, špekulisali s navodnim fantastičnim rezultatima istraživanja koje su sprovodili, takođe, naučnici pripadnici TM-a (transcedentalne meditacije)... levitiraju oni i te stvari kao i ona stvar Maloga Muje...
Naravno, nije načisto, na kraju, u vezi s tim šta je a šta ne istina
Citat:
Biti roditelj je mnogo više od biti "biološki roditelj" i mnogo više od samog igranja "uloge roditelja".
Biti roditelj, prirodno, znači biti biološki roditelj uz sleđenje instikata koji prate taj "čin"...
Samo,..., oni koji su izgubili osećaj za prirodno, više ne mogu da prepoznaju instikte, pa moraju da rade teorije s tim šta znači biti pravi roditelj... Sama reč kaže, ro di telj - onaj koji rađa...
(nemoj da misliš da tebe prozivam, ustvari reagujem na moje nekadašnje misli koje sada nalazim tu i tamo, pa ih sam sebi komentarišem iz sadašnjeg aspekta...)
Citat:
Stoga ne vidim razlog zašto homoseksualci ne mogu ispravno odgajati djecu poput sraight ili samohranih roditelja.
Zato jer se virusi lako šire, pa bi mogli da dovedu do "milenijumske bube"

a nod, avast, kasperski i sl, još ne rade zaštitu za mentalne OS-e...
Geneza homosexualizma je upitna, sve su samo teorije, zašto rizikovati...
Citat:
Prirodan roditeljski dar bi trebao imati svako u sebi, stoga dva oca ili dvije majke, nema razlike iz moje perspektive ako je istinska ljubav u pitanju.
Brate ala je to prirodno... MA SASVIM SE SLAŽEM SA TOBOM, TREBALO BI IM SE SAMO ZABRANITI DA USVAJAJU DECU I TO NAJSTROŽIJE, dozvoliti im samo onu decu koju si sami naprave i to samo u okviru homosexualnih brakova i isključivo prirodnim putem, bez mogućnosti veštačke oplodnje... Pa da vidim ja tu prirodu koja će da im omogući decu...
Sve je sasvim fer, pošteno i prirodno, ne?
Citat:
Može postojati problem prilikom usmjeravanja djeteta u vezi sexualne orijentacije te davanja savjeta u vezi iste, mada koliko mi je poznato, ti isti homoseksualci su potekli iz brakova "straight" parova. Njihovo "usmjerenje" dakle nije bilo pod direktnim uticajem roditelja.
Tako je... lepo zvuči, a ima i nekih argumenata... Sviđa mi se kako zvuči, neću ulaziti dublje u problematilu, prihvatiću tek tako da je to istina
Isto se treba uraditi i u vezi psihopata, sasvim, bez sumnje, prihvatiti dogmu/teoriju da se oni takvi rađaju... čak isključiti svaku drtugu mogućnost... (isključiti i rezultate studije s londonskim taxistima)...
Citat:
Tako kao što vidiš današni eugeničari, na globalnom planu, radi odstranjenja nepoželjnog dijela populacije, za metu imaju homosexualce i ovisnike o drogama.
Citat:
ima nas sedam milijardi i treba to redukovati.
Ma izgleda da oni znaju šta rade, mi smo ti koji su zbunjeni
Citat:
Da tvrdim da je homoseksualizam bolest. Barem je to do nedavno bila.
Da, a npr do nedavno nije bilo toliko novih bolesti kojih danas imamo... Pa valjda u moru svih tih bolesti, a zbog ravnoteža, moralo se napraviti maloo kompromisa, pa tako dobismo sve one psihičke bolesti koje ranije nisu bile bolesti, a homosexualnost, kao bezazlenija, morala je da se ukine, da se ne bi opterećivalo zdravstvo
Imamo sada i bolest zdrave hrane, npr ja patim od te bolesti, pa Džabaludin, pa, .. ima nas dosta za jedan sanatorijum

I to, bez šale, potražite na sajtu Pavla Simovića videćete da govorim istinu
Citat:
Ah da, sto je meni presmjesno uvijek se vadite na kartu iluminata o cemu vi to??
Samo se ti smej, ali ko se poslednji smeje najslađe se smeje... a to su iliminati
Citat:
Dakle sve je apstrahirano u vezi njih sve je u americi sve se to zna bla bla bla, a kada se jedan dogadjaj poput ovog desi na balkanu bukvalno mrznja iz vas progovara to isto osjecanje kojega se vi uzasavate, al hajd nastavite nizati linkove sa pdf knjigama u kojem toboze potkrepljujte ono sta vi pisete i uzimate zdravo za gotovo.
Mržnja

Ma ne,... ja imam argumente, imaš ključ i imaš bravu, dve brave i dva ključa, jok, brava i ključ - pun pogodak, brate priroda.... ona ono malo anomalija u vidu jedinki sa homosexualnim sklonostima ne podržava već podvrgava uništenju genetskog materijala, tako radi negativna selekcija gde priroda teži sve abmormalno da sitrebi...no ljudi, mi smo perverzni... i neprirodni naravno...
Zajebi pdf knjige, mozak i oči su sve što ti treba,... knjige su samo pomoćni sredstvo pametnima, a ludacima su droga, sredstvo za beg od stvarnosti...
I tako, opet mi kod Malog Muje:
Citat:
Ma, ne čudim se ja njima što su nam ga zavukli,
Nego nama, što smo im se naguzili.
(mali Mujo)