Citat:
Nevjerovatno Jack.Pa ti o ovoj temi govoris kao majstor nad majstorima.
Zanimljivo, a ja ti nisam nikakav "majstor"...
Citat:
S kojom lakocom izgovaras te recenice a nemas pojma sta pricas covijece.
Ovo je tvoja pretpostavka, a dovodi te u krivo, tj. neznaš pravu "sliku".
Pretpostavke su majka zaheba... lekcija koju su većina ljudi na forumu već odavno prošla, pa više ne pretpostavljaju, već istražuju. Bitna je razlika, zar ne?
Citat:
Ne stitim ja ovdje Isusa,jel o Njemu znam mnogo
Ajd, super, pozdravi ga kad idući put komuniciraš s "njim".
Citat:
pokusavam te pratiti i skontati tu energiju kojom ispoljavas neistrazeno i nedokazano.
Super je što proučavaš, ali te tu još jedna pretpostavka odvodi s najkraćeg puta: "neistraženo" i "nedokazano".
To samo ti misliš da je neistraženo i nedokazano.
Dokazivanje nije ni potrebno, jer ako netko ne želi nešto naučiti, shvatiti, pogledati iz druge perspektive - onda je to njegova slobodna volja i njemu ništa ni nemožeš dokazati.
1 + 1 = 10
Ova tvrdnja može biti i LAŽ i ISTINA, ovisi o percepciji i znanju koje imaš. Za one koji neznaju što je binarni matetmatički sustav - to je laž. Za bilo kojeg programera i prosječnog đaka koji je ikad imao informatiku, to je istina jer zna da se broj 2 u binarnom sustavu označava sa 10.
Dakle, nekom jedna tvrdnja može biti lažna, a za drugog istinita. Sve to ovisi o tome koliko je ta osoba svjesna i koliko zna ( općenito, ne treba samo to biti ovakav banalni primjer matematike ).
Citat:
Isus je kljucar svih dimenzija
Možda. Sunce jest portal između dimenzija i denziteta. Kao i druge zvijezde.
Taj entitet možeš zvati kako god hoćeš. Neki koji nisu kršćani zovu ga drugačijim imenom. Sve ovisi o percepciji promatrača.
Entiteti na tim nivoima svijesti nemaju imena, nije im to potrebno. Njima svejedno kako će ih netko nazvati. Hehe, bar OPD grana, a OPS-ovci žude za obožavanjem, pa... zaključi sam.
Citat:
Preko cega se moze prijeci u taj visi svijet? Svojim znanjem?
Možeš i znanjem, ali i običnim napuštanjem materijalnog tijela. Možeš kad spavaš brijati po astralu, možda možeš kad si i budan, neznam, tehnike su razne, pa odaberi iz široke lepeze... Možeš i napustiti tijelo permanentno ( za to tijelo ), tj. umrijeti, pa odeš u 5-ti denzitet ( petarda, ne raj/pakao )
Znanjem možeš, ali tolikim znanjem da ti poraste toliko svijest da bi mogao vibrirati graničnim frekvencijama tog "višeg", 4D realiteta, a i moraš proći sve lekcije iz 3. razreda.
Citat:
Nemogu da vjerujem.
Pa ni nemoj! SAZNAJ!
Citat:
Ako si to osjetio onda si vjerovatno zadovoljan vidjenim i da si sad sposoban SAM prijeci u 4.dentitiet,e bome bravo,lijepo.
Da sam toliko sebičan, nebi ni ovo sve radio, samo bi šutio i radio za sebe. Zašto bi se uopće bakćao sa ovim svime? Radio bih BAŠ ISTO kao i razne tajne zajednice, društva i ustanove koje ZNAJU što se dešava i nikom ( osim međusobno ) ne govore o ikakvim promjenama na generalnom nivou ljudi.
Citat:
To znanje koje smo kao primilo iz nekih izvora,zar cemo to postaviti kao kamen temeljac naseg svjetonazora u raskoraku sa vlastitim nedoumicama.
Naravno da ne. Naučili smo primjer iz Biblije. Tako se navuče masu ovaca spremnih za manipulaciju. A opet... predrasuda. Zašto misliš da je to u raskoraku s vlastitim nedoumicama? Možda za tebe jest... ali ima i drugačije orijentiranih ljudi koji i drugačije razmišljaju, imaju druge koncepte, itd.
Zašto na temelju svojeg stanja pretpostavljati da je tako i drugima???
I da... jesi sad shvatio kakva je ta energija s kojom to sve ispoljavam? Ziher sam sad Sotona, Vrag, Demon, vrludavi gušter u ljudskom obliku koji tu zavarava ljude, obmanjuje ih, iskorištava... buuuuuuuu!!!
Ako ti "ne paše" energija na forumu, lako odeš na neki drugi, štajaznam, ima ih bezbroj na netu. Imaš Katolički, ili bilo koji drugi, možda Jehovini Svjedoci imaju svoj... neznam, biraj svoje mjesto pod Suncem...
Hajd, malo šale... nemoj ovo shvatiti osobno ( kao napad na tebe ili tvoje razmišljanje ). Ok je tvoje razmišljanje, imaš slobodnu volju odabrati pravo za sebe, to ti nitko nemože nametnuti. A zašto bi ti i želio nešto nametnuti? Sam biraš ionako svoj put.