{|=

:idea1: može jedan zdravorazumski dodatak temi? e ovako,nakon silnog proanaliziranja hrpe izvora i tzv.znanja došao sam do zaključka: sve nam je to jedan veliki bullšit,sve te knjigice,slikice,filmići,vježbice,transkriptići,ovo i ono.....ljudi,shvatimo što je to znanje?pa jednostavno to je ono što nam najviše od svega u svemiru skrivaju,a nude nam urote,puste filozofije iz šupljeg u prazno,načine umovanja i života(što tek reći za obične ljude koji niti sanjaju o čemu pričamo) a pravo znanje skrivaju----ZNANJE,ZNANJE,ZNANJE o čemu? o tome kako da se izvučemo iz ovog 3d govna.pa valjda vam je jasno da je to bit.kako da više ne konzumiramo ove 3d situacije,ove 3d tzv. živote,ove reinkarnacije,kako da zbrišemo iz ovog zatvora koji nam oni,ti rogati,stalno iz početka zapravo tehnološki nameću.i tako već tisuće naših linearnih godina.ZNANJE VAM JE POSTUPAK KAKO PRESKOČIT OGRADU I ZBRISAT IZ OVOG 3D OKRUŽENJA U KOJEM SMO SVI SKUP ZATOČENI.i za kojeg sumljam da se itko ikad izvukao,tzv.znanjem,vježbama,spiritističkim tehnikama,načinom života,i kakvih sve načina.pa naši rogati čuvari prate naše karme čipiraju nas tako efikasno da možeš biti "bog" ali karmu stvaraš samim udisajem zraka npr. dok tu pobiješ milijun bakterija, i evo ti karme i novog života.mi ljudi zapravo ZNANJE nemamo!!!!!!!! a ako ga možda netko ipak ima,nek nam požuri reći,jel po svemu sudeći,da se nadovežem na temu,ovaj gore lijepo sročeni iluminatsko---reptilijansko---zatvorsko čuvarski---ritualni datum je početak BERBE,tisućljetne BERBE,kao i mnogo puta do sada.ljudi tad nam stižu njihovi glavni gazde,i dolazi SPREMANJE ZIMNICE.pa što mislite od kud nas tako puno na planeti?zašto?i što slijedi? prodaju nam iluziju o 4d i ostali šit a nama zapravo sljeduje novi raspored reinkarnacija.......ne paničarim,ali sve mi se čini da je to ta istina....a ZNANJE mi nemamo....

drugo je pitanje što naše duše rade tu???? riječ zatvor mi je realni koncept