Hahaha ... Galaksija, evo sinhroniciteta na delu

, baš sam razmišljao o ulozi koju "AI" specijalci imaju kada je u pitanju zbunjivanje i skretanje pažnje "običnom smrtniku", pri tome naravno mislim na ljude koji bi sebe mogli nazvati tragačima, pod "specijalcima" mislim na "magistre" koji su pronašli sve što bi oni tragači navodno trebali da pronađu.
Trenutno mi izgleda kao da određeni ljudi žive po različitim pravilima od drugih, ne mislim na onu kompaniju blisku vrhu ove domaće piramide, nego na sve one aktiviste koji su aktivirani kada je u pitanju demonstracija navodne tačnosti određenih "univerzalnih zakona" - vektora i skriptovanih događaja unutar operativnog sistema "servera". Tako, za određene taktički plasirane ljude stvari teku kao podmazane jer im sa svih strana bivaju namešteni određeni događaji koji se u odnosu na njih mogu nazvati naglašeno pozitivnima. Tada dotični krene u propovedanje univerzalnog zakona koji je iskopao, koristeći uspehe na polju kojim se bavi (najčešće biznis, bio duhovni, energetski, ili neki materijalni - zajednički imenitelj je u glavnom težina bankovnog računa i/ili poređenje sebe sa "neuspešnijima u usklađivanju sa ______ univerzalnim zakonom" iz čega, i iz sinhroniciteta će izvaditi sopstveni duhovni autoritet) kao dokaz sveukupnog i svemogućeg delovanja datog univerzalnog zakona, zvao se on ljubavizam, abrahamizam, svetlizam, hrišćanizam, štagodizam - potpuno je nebitno, dokle god je reč o rezultatima nameštene igre koja treba imati specifičan ishod u sveukupnu korist daljeg razaranja psihe onih ljudskih bića koja nisu dobitnici nameštaljke, već njena meta.
Ovo je najviše izraženo kod new age paradigme i kod svih (ne)svesnih agenata koji šire taj svetlosni plan. Dizajnirano je upravo tako, da se krećući "stazom ascenzije" usled veoma jakih i uverljivih praktičnih primera često upravo tako, sinhronicitetski šopljenih pred čoveka postepeno prihvate neke "paradigme budnosti" i "univerzalni zakoni" koji uopšte nisu univerzalni - jer im tako ne bi bilo potrebno ama baš nikakvo prihvatanje niti bilo kakvo usklađivanje/hakovanje nego bi se istovremeno nalazili u svakoj pori svega što jeste, onda, o kakvom razumevanju i usklađivanju može biti reči?
Prvo što bi neko ko služi kao alatka za širenje uticaja koje imam na umu rekao je "Ne vidiš istinu. Jednostavno nisi na tom stepenu da to uvidiš, treba da narasteš/"uskladiš" se svesno sa ________ Do tebe je"
I šta onda? Ok, da vidimo, pa nije tih 999 na Nti ljudi pogrešilo. Mora da je stvar do mene. Sada ću da _____ i __ sa aspekta __ zakona i izučavam _______ dok ne posedim i dok mi se ne osuši očna duplja.
Problem je u tome što čovek to može raditi od jutra do sutra, neće postići nikakve rezultate osim bacanja energije, jer ono sa čime se pokušava uskladiti i ono na šta pokušava da dođe uopšte ne važi za njega, nije postojeće, važi samo za određene ljude koji su plasirani u stvarnost - pokušajima da se "probudi" i da učini nešto što su navodni "donositelji svetlosti" demonstrirali ili dostigne taj nivo samo dalje gubi sopstvenu snagu, jer to za njega ne postoji. To je plasirano u ovu realnost upravo zato: da bi se ljudi energetski cedili na takav način, i da bi se odveli dalje od sopstvene individualizacije - pokušavajući da učine nemoguće i da se usklade sa vešto oslikanom iluzijom, gde su ljudi koji demonstriraju istinu te iluzije samo četkica u rukama slikara na platnu stvarnosti.
Da uprostim dodatno: zamislimo 5 ljudi koji igraju poker. Četvorica su regularni igrači, Peti je "naš čovek", koji nema pojma da je naš (krstićemo ga Cvetko). Zamislimo da se na svakoj igri pokera u celoj kafani uvek nalazi jedan naš čovek. Mi smo četvoricu još na ulazu drogirali i hipnotisali tako da nas uopšte ne vide, a naš čovek može videti nas, ali ne može videti šta mi radimo. Tokom svake igre, mi namestimo redosled karti, i postaramo se da naš čovek posle 3-4 kruga dobije Royal Flush. Takođe mu sufliramo ko ima kakve karte jer se slobodno šetamo oko stola, njegovi saigrači nas ne vide, a on nema pojma šta radimo iako zna da smo tu. Našem čoveku sufliramo da nas vidi zato što je napredniji od drugih, a oni treba da uče o pokeru, on je jako dobar u toj igri a mi samo nadgledamo i tu smo da pomognemo. Povremeno pustimo nekog od drugih da pobedi, jednom ili dve "fair play" igre dnevno.
Cvetko, naravno, dobija gotovo svaku igru. I verovatno krajnje dobronamerno pokušava da poduči druge o pokeru, ili da im svojim primerom pokaže kako se igraju karte na najbolji mogući način. 100% je ubeđen da je njegov uspeh njegova zasluga, a da ostali za stolom nisu toliko napredni kao on. On svaki put pre igre uradi recimo kratku meditaciju na ljubičasti ikosahedron, ili vizualizuje svoju pobedu, ili konsultuje zakon broja 7 ili se uskladi frekvencijski sa svetim dudom pokojnog Trifuna - štagod od velikog repertoara mogućih univerzalno važećih i institucijski akreditovanih stvari koje smo mu mi došapnuli dok je spavao. Isto to, naravno, napravimo i sa po jednim pokerašem koji se nalazi za drugim stolovima - i cela priča o velikoj moći Trifunovog Duda i ljubičastog ikosahedrona vrlo brzo odjekne i kafanom i ostatkom sela. Sve sa veoma kredibilnom i velikom količinom empirijskih dokaza - pa Cvetko je nepobedivi majstor, to vidi svaka budala!!!
"Pa vidi bre ove nindže što su na ti sa "univerzalnim dudom" kakva čuda prave na pokeru, to mora da je mnogo dobra stvar, nego daj da i mi dostignemo tu ast..scre..mastcenziju pa da nas i Bog gleda odole! Jeli, Cvetko, de je taj ljubičasti ikosahedron pa da počnem raditi na sebi?!" Naravno, po jedan Cvetko se nalazi na svakih dvaes metara i zdušno daje uputstva.
Ono što se zatim dešava jeste da tragalac počne pucati u prazno. Žestokim intenzitetom. Bilo da je u pitanju "usklađivanje" - bilo "raskrinkavanje matriksa", potpuno isti princip je na delu u 99% slučajeva, pa tako moguće i u ovom piskaranju
Recimo da i u tom selu ima ljudi kojima glavni životni cilj nije igranje pokera, al igranje pokera je ono što drži seosku ekonomiju. I recimo da su, kad su shvatili da se seoske Crkve koriste samo za skupljanje priloga, što monetarnih što energetskih - čuli za ovaj Cvetkov ejsing, pa pošto poker drži ekonomiju i ionako je obavezan (propisano ne u svetoj knjizi, već ovaj put u knjizi Univerzalnog Zakona koju ne poznaju crkveni sveštenici, već samo visoki duhovni ascendanti (tipa Cvetko, ofkors!)) - tokom igre počinju sa radom na sebi, i usklađivanjem sa Cvetko® univerzalnim zakonom.
I normalno, živi se oderu radom na sebi - i ispravljanjem "pogrešnosti", dok je jedino merilo uspeha eventualni uspeh u pokeru. Individualni uspeh u pokeru, putevi do Royal Flusha su razni, i široko individualni, može se igrati na milion načina. Ali opet igraju poker, po "univerzalnim" pravlima koje smo mi napravili i primenili nameštanjem igre na našeg čoveka.
Da li, pod tim okolnostima, neko od njih može doći do "royal flusha" kada je Cvetko jedini mogući dobitnik (a kod Cvetka se naravno nekad nađe čak i 5 aseva, pritome je ubeđen da je to moguće za sve i savršeno normalno iako ćemo mi kartu viška skloniti dok ne dođe do nekog drugog), ili samo do vrtoglavice i žestoke iscrpljenosti jureći sopstveni rep?
To je ono na šta se svodi - 99% tragača su zajebani na takav način, igraju tuđu i nametnutu igru, koja je pri tome i nameštena na takav način da ono za čime se "traga", a što im je rečeno da treba biti predmet traganja nije moguće dostići - u slučaju u kom postoji "praćenje sebe" realizaciju praćenja nije moguće dostići dokle god su Cvetkovci u blizini - sa izuzetkom pustinjaštva. Sve što se time može postići je lizanje slike sladoleda, misleći da je to pravi sladoled (pet bambija tvorcu izreke). Za Cvetka - nema se šta tražiti, sve je već tu, samo treba _______. Il kad se desi desi se. Samo ovi što "spavaju" to treba da prepoznaju. A da, i da rade na sebi i praćenju univerzalnog zakona, koji je uprkos univerzalnosti baš njih zaobišao. To obavezno.
Potencijalno rešenje: bataliti poker i univerzalnost, pogotovo "zakona". Umesto toga - napred invidividualno, ali ne individualno sa serijskim brojem i bar kodom fabrike koja nas je odštancala, brand "royal flush". Već onim drugim ...(Cvetko?! Ti li si?!

)