Sada je: uto maj 06, 2025 6:52 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub mar 15, 2008 1:00 pm 
Početnik

nadam se da nije previše offtopic ali svejedno,dali zna ko nešto o planetu X koji se prebližuje našoj zemlji?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 15, 2008 2:39 pm 
Član foruma

Planet X iliti Nibiru, teorija koja vuce korijene jos iz Sumerske kulture, i iako otvara vise pitanja nego sto nudi odgovora, moguca je i mnogi u nju vjeruju. Zecharia Sitchin je u svojim knjigama govorio mnogo o Sumerskoj kulturi i dvanaestom planetu - Nibiru. Nedavno su japanski znanstvenici predstavili model Planeta X koji bi trebao imati manju masu od Zemljine, i orbitirati oko Sunca na dosta udaljenoj i eliptičnoj orbiti. Medjutim, danasnji zagovornici Planeta X govore o suncevoj dvojnoj zvijezdi, smedjem patuljku koji ima nekoliko svojih planeta. Takva zvijezda sluzbno nikad nije otkrivena, sto se pripisuje zbog toga sto je "smedja" tj. vec je izgubila vecinu svog goriva i ne isijava intenzitetom kao primjerie nase Sunce. Postoji i teorija da je sastavljena od anti-materije. Prema teoriji o dvojnoj zvijezdi (sto nije nevjerojato s obzirom da vecina zvjezda u nasoj Galaksiji ima svog suputnika - tj. vecina zvijezda je dvojno, binarno), Nibiru zapravo orbitira oko te nepoznate zvijezde i oko Sunca, sto za posljedicu ima vrlo elipticnu putanju s periodom kako Sitchin navodi od 3600 godina.

Nadalje se navodi da je Nibiru vec u nasem Suncevom sustavu, a najbliza tocka prolaska pored Sunca najavljeno je za 2012. Konstitucija orbite je takva da se trenutno nalazi "ispod" ekliptike naseg sustava pa je stoga jako tesko uocljiv sa Zemlje, jedino sa krajnjih tocaka juznog pola, tj. Antarktike. Jedini teleskop na Antartici posjeduje NASA, pa cak postoje "insajderske" informacije zanstvenika koji tamo rade kako je Nibiru fotografiran i kako je na svom putu prema unutrasnjem podrucju Suncevog sustava.

U takvim teorijama navodi se da ce sredinom 2009. Nibiru biti vidljiv i sa nastanjenih dijelova zemlje, npr. Australije i juzne Amerike, te da ce prilikom svog najblizeg prolaska 2012. svojim magnetskim poljem utjecati na Sunce i na Zemlju i donijeti nestabilnosti i velike promjene, koje ce se ogledati u zamjeni polova magnetskog polja Zemlje, sto ce rezultirati kataklizmickim dogadjajima. Jer promjena polova (koja moze biti inducirana i velikom magnetskom aktivnoscu Sunca - CMI i solarni maksimum, koji ce se dogoditi prelaskom 2011/2012), ce rezultirati velikom tektonskom aktivnoscu - megapotresi, megatsunaiji i megavulkani, te rekonstrukcija ionosfere - ce doslovno "preorati" Zemljinu povrsinu.

Uglavnom, ako je teorija istinita, tj. ako Nibiru kao takav zaista postoji, prve potvrde mozemo cekivati sredinom 2009. kao sto se navodi.

Treba znati da teorija kao sto je ova uvijek treba uzimati sa rezervom, ali takodje nikad ih ne iskljucivati, sve dok nemamo pozitivan ili negtivan objektivni zanstveni dokaz.

Lijep pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 15, 2008 3:27 pm 
Član foruma

@ miki90

Ne zelim se upustati u filozofske rasprave, jer iako je filozofija ponekad katalizator znanstvene i socijalne misli, nikad nije uspjela odgovoriti o najvaznijim pitanjima koje covjecanstvo muci. Ja samo kazem, da je ono sto ti govoris vjera, npr. o kreatoru i sl. Mi ne mozemo znati da li kreator zaista postoji i ako da, koja je njegova namjera bila stvaranjem ovog svijeta i nas ljudi. Jer ja to gledam ovako; ako je kreator svemoguc, neogranicene inteligencije, milosrdan i dobar, zasto mu je potrebno da nekoliko milijardi ljudi u njega "vjeruje" i "sluzi mu". Kako mi mozemo sluziti kratoru? Zasto dopusta da nekolicina manipulira i lazno uvjerava mase u nesto sto nije istina. Takve su gotove sve religije koje se pozivaju na kreatora...

Ovo nije thread za ovakve rasprave, a ja niti ne zelim sudjelovati u filozofskim raspravama jer svi mi imamo svoje neko misljenje, koja u sustini imaju svojih slicnosti ali i mnogo razlicitosti. Misljenja, pretpostavke, vjerovanja su vrlo opasne, a cinjenice su opet vrlo oskudne, ali ja sam odlucio poci putem cinjenica... Dosta mi je religija, filozofije, new-age besmislica... Nemojte me krivo shvatiti, postoji vjerojatno istine u svemu, ali kako to razluciti? Svojim bicem? Glasom iznutra? Svi mi imamo svoje bice i glas iznutra, ali taj glas razlicito govori za svakoga. I tu nitko nije u pravu niti u krivu...

Samo kazem da treba gledati sire, ne treba se optrecivati povjesnim nasljedjem, nasljedjem religije i filozofije, uobicajene misli egzistencijalnih pitanja... Treba sve preispitivati, evaluirati, gotovo nista nije onako kako se cini. Pa pogledajmo samo nas svijet, toliko malo znamo o njemu, a vec trazimo odgovore na apsolutna pitanja, vec hocemo na vrh piramide... Uzmemo li u obzir da je samo 4% svemira materija tj. barionska tvar, sto je onih 96% koje uopce ne mozemo vidjeti niti osjetilima niti bilo kakvim mjernim instrumentima. To je ono sto je predmet religija, filozofije, i najzad fizike, koja daje tomu ime - crna tvar.

Ispricavam se na offtopicu, ovdje za mene rasprava ovakve vrste zavrsava. Forum nije osobito uspjesno mjesto za rasprave ovakve vrste, puno je bolje kava i okupljanje. Steta sto ne postoji neka organizacija ili grupa koja to i prakticira, bez religijskih konotacija, cisto onako - otvorenog uma...

Lijep pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 15, 2008 4:49 pm 
Član foruma

johnny je napisao/la:
ako je kreator svemoguc, neogranicene inteligencije, milosrdan i dobar, zasto mu je potrebno da nekoliko milijardi ljudi u njega "vjeruje" i "sluzi mu".

eto to je problem koji se namece u svakom religijskom shvacanju kreatora.
ljudi si misle ta je to neki lik neogranicene inteligencije, milosrdan i dobar
s velikom bradom i mišicima.
Pa se onda pitaju zas nas je stovrio :mrgreen:

ideja je da svi mi izviremo iz njega, tj. iz neogranicene svijesti.
da smo svi mi, entiteti(pa i negativni) samo dio te svijesti

dakle od materije,zivotinja,ljudi itd. svi napreduju na tom putu postajanja jedno s kreatorom...putu dizanja stanja svjesti.
nakon toga sve opet ispocetka, ako sam dobro shvatio Kasiopejce.
dug je to i teško shvatljiv proces...
Poimanje kreatora koje si iznjeo se javlja zbog toga jer ga religije opisuju takvog...a svi znamo cemu religije sluze...

na nama je da citamo kasiopejce, kastenadu , ajka itd. te kriticki odvojimo istinu od neistine i povezujemo sve u "vecu sliku"...
i sve ce nam jednom biti jasno...

Peace :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 15, 2008 4:59 pm 
Član foruma

on je u svima nama, a jednog dana se nadam tom izvoru vratiti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 15, 2008 8:34 pm 
Administrator

Citat:
a jednog dana se nadam tom izvoru vratiti.

Već jesi, samo još nisi svjestan toga.

No, kako bilo shvaćanje 7. denziteta, mogli bi se ovdje vratiti na eventualni "prelazak" na 4., iliti portal, sinhronizaciju, val, križanje realiteta, štogod to bilo... samo da ima veze sa 2012. godinom... što je i tema ovog dijela foruma.

:ontopic:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 18, 2008 4:31 am 
Član foruma

Ja samo pokusavam svatiti i razumjeti nesamo svijet u kome zivimo nego i samu smisao zivota. Jednostavno nemogu se pomiriti cinjenicom da sam rodzen samo da bi umro. Po meni postoji nit koja nas povezuje i odrzava ovekve kakvi jesmo a netreba dokazivati nasu ovisnost o samom kosmosu u tom slucaju i mi igramo odredzenu ulogu u njegovom sustavu. Ne vjerujem da smo obicni paraziti.
2012 za mene je stvarnost i ja je ocekujem kao sto ocekujem novu godinu za mene nije upitna a dovoljno je u opticaju tako da sasvim sigurno vec znaju i oni koji nezele znati za tu realnost. Usvakom slucaju ja je ocekujem sa optimizmom i vjerujem da mi moze donijeti samo pozitivno. Naravno do tada moram i ja biti cisto pozitivan/svijestan samog sebe. Ovdje bi duse trebale igrati glavnu ulogu i vjerjem u njihovu prevagu.
Planet X svakako treba svatiti ozbiljno i imati na umu moguce posljedice a ukoliko se ispostavi da je obmana samo cu biti sretniji sto su me uspjeli obmanuti.
Mene mnogo okupira raketni stit koji ce uskoro vjerujem biti postavljen i u Evropi a vec je najmanje u fazi postavljanja u Australiji. Pa te aktivnosti u svemiru koje se provode i ta pomenuta ogledala. Ja bi sve to doveo u blisku vezu sa tom Planetom X. Samo testiranje nedavno rakete sa kojom su unistili satelit bi moglo biti u funkciji zastite i eliminusanja te opasnosti. Apsolutno su gluposti njihove teze o nekoj ovozemaljskoj zastiti. Koliko god bili idioti i prijetili jedni drugima oni su svijesni da bi to bio kraj i jedni i drugi, sto ce reci da je sama ta cinjenica sama sebi zastita.A oni sasvim sigurno znanja i saznanja imaju vise od nas.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 29, 2008 6:47 pm 
Član foruma

Nisam imao pojma za ovu vezu izmedu DMT-a i 2012. Copy/Paste s jednog foruma :

Citat:
U zadnje vrijeme dosta čitam i slušam intervjue od pokojnog Terence-a Mckenne za kog ste vjerojatno čuli i koji je poznat prvenstveno po svojem istraživanju šamanizma te istraživanju i konzumiranju halucinogenih biljaka i psihoaktivnih tvari (najčešće se povezuje sa DMT-om i psilocibinom).

No osim toga poznat je po ideji o fraktalnosti vremena te o njegovom ubrzavanju točnije ubrzavanju promjena („acelerating change“). Naime, prema njemu, vrijeme od Big-banga ka nama se dade prikazati (i to grafički) kao odnos između stanja u kojima se ima malo događaja (habit) i trenutaka kada svemir obiluje novostima (novelty). Ne moram ni napominjati da je do toga došao pod utjecajem gljiva.

Ono što je interesantno, ta njegova hipoteza (koja potječe iz 1971. godine) govori da krajem 2012. godine ne samo zemlja već i svemir ulazi nekakav singularitet tj. „novelty“ postaje beskonačna, a prema njegovim riječima taj događaj je ekvivalentan otkriću vremenskog stroja… uglavnom to je jedinstven događaj u povijesti svemira.

Zanimljivo je da je do toga došao bez poznavanja Majanskog kalendara koji također završava krajem 2012. već pomoću kineskog sustava proricanja I-chinga koji se sastoji od 64 heksagrama u tzv. King Wen sekvenci. Naime, sam Mckenna spominje da su mu „upute“ došle za vrijeme tripa od strane entiteta kojeg je nazvao Logos.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 30, 2008 7:18 pm 
Član foruma

Zanimljivo je i ovo objasnjenje McKennionog koncepta habit/novelity... podsjeca me na neke aspekte OPS/OPD -a.
evo vise o tome u interviewu s njime ovdje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 30, 2008 11:09 pm 
Administrator

Baš sam pogledao Na Rubu Znanosti ( ovaj zadnji, tem 2012 i Mayanski kalendar ) i mogu reći da sam se čak iznenadio koliko se već dosta ljudi usudi na TV ispričati ovakve neke stvari i čak se znanstveno potvrđuju sve ove stvari... jupiiiii !!! =D> =D> =D>

I tamo su spominjali McKennu i njegov koncept...

Već se nazire ipak malo veće buđenje u svijesti kod dosta ljudi... nije sad ni toliko bitan postotak tih ljudi, već se osjeća dobar pritok pozitivne energije i povećanja svijesti!

Zanimljivo je i to što su razni istraživači dolazili do istih ili jako sličnih datuma i točki vremena, i koji NISU bili povezani, nisu bili svjesni jedni drugih... jedni su do toga došli matematičkim putem ( znanstveno ), neki duhovnim mjerilima ( metafizički ), neki kombinacijom... zbilja fascinantno.

No, bit će zanimljivo... 2012 je relativno blizu s obzirom na trajanje ovog velikog ciklusa... i podciklusa...

Vrh

Naslov: pozdrav svima
PostPostano: čet maj 01, 2008 1:02 pm 
Član foruma

1. zasto smo stvoreni? 2. zasto smo potrebni nekome koji je daleko savrseni od nas? 3.zasto bi mi bili jedan deo savrsenog? 4. zasto on ne bi bio 0 a ne sve sto postoji? zar mi nebi trebali biti male figure nekig dogadjaja koje su beznacajne? Realno gledajuci mi smo figure koje neko veci zrtvuje da bih dokazao koliko je neko pogresan.Znaci mi smo beznacajni kao i sam stvaratelj.Zar nebi bilo najlogicnije gledajuci sa jedne najlogicnije tacke da nista ne postoji i to na neki nacin dokazuje nulu i beskonacnost u istom trenutku. OVOM PRILIKOM BIH ZELEO SVE KOJI PROCITAJU MOJU POSTU DA SKINU SA NETA I ODGLEDAJU EMISIJU "DIGITALNI ANDJEO".U njemu se govori kako je jedan pravoslavni svestenik prorokovao odvajanje kosova kao i ostalih delova srbije kako je prorokovao cipovanje ljudi.Kako ce se ljudi morati sklanjati u sume da to izbegnu.Koji su planovi amerike i mnogo drugog materijala koji se savrseno poklapaju sa raspravama iz foruma i cinjenicama iznosenih od strane kasiopejaca.Takodjer se govori o podzemnim bazama.APELUJEM NA SVE DA PRONADJU ILI SKINU EMISIJU I PROCITAJU...DIGITALNI ANDJEO ili novi svetski poredak (globalizacija) digitalni andjeo je naziv za cip koji ce se poceti ugradjivati u ljude bez kog niko nista nece moci kopovati ali ko ga primi odrice se alianse, boga,pravde i svega sto je dobro...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 01, 2008 6:31 pm 
Član foruma

Evo čitoh malo o fraktalima.
Citat:
A fractal is generally "a rough or fragmented geometric shape that can be subdivided into parts, each of which is (at least approximately) a reduced-size copy of the whole,

Znaci, kompleksan geometrijski oblik koji moze biti podjeljen u djelove koji su ubiti smanjena kopija cjeline.

evo dva jednostavna primjera, imate puno kompleksnijih pun youtube(no to sad nije bitno)

Trokut Fraktal (malo previlik za forum)

i "Snježna pahuljica" fraktal:
slika

E sad kakve to veze ima s vremenom. Terrence McKenna kaže da se tako i graf vremena ponaša, "fraktalno". Više informacija u ovom videu.(ovo je drugi part, ima ih dosta, pogledajte)

Pokazuje graf "promjena". Beskonacna promjena je logicno kad se promjeni sve sto se moze promjeniti. Po grafu to bi trebalo biti 2012. Terence McKenna je te informacije dobio od entiteta koji se zvao "Logos" (pod utjecajem DMT-a ofc)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 01, 2008 7:23 pm 
Moderator

Znaš da su zanimljivi ti fraktali.
Ne znam koliko ima veze, ali bas sam nedavno naisla na poredjenje denziteta sa ’pakovanjem narandzi’. :mrgreen:

"Lakše je razumeti denzitet kao stepen koherentnosti aktivnosti, karakterističnu „akomodaciju“ datog volumena s obzirom na sistem percepcije. Matematička disciplina pakovanja lopti je koristan koncept za poimanje ove definicije. (Koliko se narandži može spakovati u sanduk za voće?).

Pakovanje lopti koristi „pohlepni algoritam“ za kalkulisanje čiste ekonomije prostora i veoma je praktična pomoć u komunikaciji, iako teoretski može raditi sa beskonačnim brojem dimenzija. „Denzitet“ je jednak multidimenzionalnom pakovanju lopti; što je viši denzitet, to više informacija, to veća energetska vrednost i bogatiji potencijal od koga je konfigurisan prostor. Kao kod pakovanja lopti, ideja denziteta implicira „geometriju informacija“."

Link:
http://www.bibliotecapleyades.net/cienc ... pper02.htm

Vrh

Naslov: Re: pozdrav svima
PostPostano: ned maj 04, 2008 4:38 pm 
isključen/a

pavlovic je napisao/la:
1. zasto smo stvoreni? 2. zasto smo potrebni nekome koji je daleko savrseni od nas? 3.zasto bi mi bili jedan deo savrsenog? 4. zasto on ne bi bio 0 a ne sve sto postoji? zar mi nebi trebali biti male figure nekig dogadjaja koje su beznacajne? Realno gledajuci mi smo figure koje neko veci zrtvuje da bih dokazao koliko je neko pogresan.Znaci mi smo beznacajni kao i sam stvaratelj.Zar nebi bilo najlogicnije gledajuci sa jedne najlogicnije tacke da nista ne postoji i to na neki nacin dokazuje nulu i beskonacnost u istom trenutku. OVOM PRILIKOM BIH ZELEO SVE KOJI PROCITAJU MOJU POSTU DA SKINU SA NETA I ODGLEDAJU EMISIJU "DIGITALNI ANDJEO".U njemu se govori kako je jedan pravoslavni svestenik prorokovao odvajanje kosova kao i ostalih delova srbije kako je prorokovao cipovanje ljudi.Kako ce se ljudi morati sklanjati u sume da to izbegnu.Koji su planovi amerike i mnogo drugog materijala koji se savrseno poklapaju sa raspravama iz foruma i cinjenicama iznosenih od strane kasiopejaca.Takodjer se govori o podzemnim bazama.APELUJEM NA SVE DA PRONADJU ILI SKINU EMISIJU I PROCITAJU...DIGITALNI ANDJEO ili novi svetski poredak (globalizacija) digitalni andjeo je naziv za cip koji ce se poceti ugradjivati u ljude bez kog niko nista nece moci kopovati ali ko ga primi odrice se alianse, boga,pravde i svega sto je dobro...

Evo jednog od linkova o Digitalnom andjelu.Interesantno.Ne znam samo koliko toga ide na ovoj nasoj "srpskoj" televiziji.
http://www.youtube.com/watch?v=Kb55yegNk0c

Vrh

PostPostano: pet maj 09, 2008 2:10 am 
Član foruma

pavlovic je napisao/la:
OVOM PRILIKOM BIH ZELEO SVE KOJI PROCITAJU MOJU POSTU DA SKINU SA NETA I ODGLEDAJU EMISIJU "DIGITALNI ANDJEO".U njemu se govori kako je jedan pravoslavni svestenik prorokovao odvajanje kosova kao i ostalih delova srbije kako je prorokovao cipovanje ljudi.Kako ce se ljudi morati sklanjati u sume da to izbegnu.Koji su planovi amerike i mnogo drugog materijala koji se savrseno poklapaju sa raspravama iz foruma i cinjenicama iznosenih od strane kasiopejaca.Takodjer se govori o podzemnim bazama.APELUJEM NA SVE DA PRONADJU ILI SKINU EMISIJU I PROCITAJU...DIGITALNI ANDJEO ili novi svetski poredak (globalizacija) digitalni andjeo je naziv za cip koji ce se poceti ugradjivati u ljude bez kog niko nista nece moci kopovati ali ko ga primi odrice se alianse, boga,pravde i svega sto je dobro...

Upravo sam ga odgledao,poklapa se sa David Ajkom,cak i sa Kasiopejcima...Voleo bih da ga svi pogledaju,cak iako film velica pravoslavlje kao jedinu "cistu" veru trenutno(nadam se da se nece niko uvrediti ko je drugacijeg misljenja)..Film ima poentu,logiku,i redosled..jako slicno Zeitgeistu,ali sa mnogo vise duha i duhovnosti..ima i snimke krikova iz sredista zemlje,na koje su Ruski naucnici naisli,o kojima se naravno cuti.. Moram priznati da sam posle filma obrisao par pornica koji su mi se vrteli po kompu :-) jer ne zelim vise nikakav greh u zivotu,a ni iskusenja..takodje ni moja devojka,vise....
Sirimo ljubav,i veru u zivot! :love5:
Preporucujem film!!!

Vrh

PostPostano: pet maj 09, 2008 12:03 pm 
Član foruma

pavlovic je napisao/la:
APELUJEM NA SVE DA PRONADJU ILI SKINU EMISIJU I PROCITAJU...DIGITALNI ANDJEO ili novi svetski poredak (globalizacija) digitalni andjeo je naziv za cip koji ce se poceti ugradjivati u ljude bez kog niko nista nece moci kopovati ali ko ga primi odrice se alianse, boga,pravde i svega sto je dobro...

zemuntrio je napisao/la:
Moram priznati da sam posle filma obrisao par pornica koji su mi se vrteli po kompu :-) jer ne zelim vise nikakav greh u zivotu,a ni iskusenja..takodje ni moja devojka,vise....
Sirimo ljubav,i veru u zivot! :love5: Preporucujem film!!!

bludnice :twisted: :twisted: :twisted:

ponavljam se ali da opet preporucim filmove jer apsolutno zasluzuju:

1. digitalni andjeo: http://video.google.com/videoplay?docid ... 6122248802
2. elektronski logor: http://video.google.com/videoplay?docid ... 0339723282
3. plac krvavog kamenja: http://video.google.com/videoplay?docid ... 8803155836

ko hoce video boljeg kvaliteta neka se javi...

preporucujem i ceo dvd miroljuba petrovica: Tajne skrivene u stenama(video predavanja M.Petrovića)
http://www.creation6days.com/downloads.php?cat_id=7

Vrh

PostPostano: pet maj 09, 2008 12:12 pm 
Član foruma

zemuntrio je napisao/la:
iako film velica pravoslavlje kao jedinu "cistu" veru trenutno(nadam se da se nece niko uvrediti ko je drugacijeg misljenja)..
Film ima poentu,logiku,i redosled..jako slicno Zeitgeistu,ali sa mnogo vise duha i duhovnosti..

bas tako nekako...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 09, 2008 3:46 pm 
Član foruma

Moram vas upozoriti da opasno trčite pred rudo. Nadate se toj 2012. kao nekom svemogućem spasu koji dolazi da sve nas izbavi iz ralja običnog postojanja ili šta već (neću duljit s pričama o denzitetima). Mogu vam samo reći da nije sve kako se čini i 2012. može, ali i ne mora donijeti ništa dobrog za nas i za evoluciju. Možda će biti obična kao i svaka druga, možda će se neke stvari razjasniti, možda će nam se dogoditi neke stvari na koje jednostavno nismo spremni. A vi tu govorite o tome kao o nečemu vrlo lijepom i vrlo poželjnom, a imam dojam da nemate pojma o čemu govorite. Kao da je zavladala neka euforija.

Neka mi netko sa sigurnošću i nekim senzibilnim dokazima ( po mogućnošću znanstvenim ili šta god vam već padne na pamet ) potvrdi da ono što će se možda, naglašavam MOŽDA dogoditi te godine bude na kraju pozitivno i dobro za sve nas. Jer, vjerujte mi, nije sve tako bajno i sjajno kako se na prvi pogled vama čini. Krajnji rezultat može biti i fatalan. Razmislite o tom scenariju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 09, 2008 6:23 pm 
Član foruma

Ha ha,Ras uvek imas duha :D

A Apollo,mozda si u pravu..sve mogucnosti treba uzeti u obzir..
Ali da se nesto "krupno" desava,desava se,i to se oseca... baci pogled na ove filmove sto ih je Ras ovde predlozio,pa nije lose onda da das isto komentar..bas me zanima kako ces gledati na to sve..ni ja nisam toliki bukvalista..ali treba znati dosta,i to u onome sta te interesuje..nismo svi za istu stvar stvoreni.. pozz :occasion5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 09, 2008 9:31 pm 
Administrator

Citat:
Neka mi netko sa sigurnošću i nekim senzibilnim dokazima

"Budućnost" je fluidna, tj. NE MOŽEŠ predvidjeti TOČNO što će se, i kad točno desiti JER:

1. Pitam te ja na kojoj ćemo "tada" vremenskoj liniji biti
2. Svaka odluka, na svim nivoima svijesti mijenja i tok na nekoj vremenskoj liniji
3. Tko sa sigurnošću može tvrditi KOJA alternativna realnost će TADA biti ( ima bezbroj alternativnih realiteta - i SVI SU ALTERNATIVNI, uključujući i OVAJ "NAŠ" )

Dakle, ima bezbroj opcija, koja će biti "naša" - isključivo ovisi o zbroju odluka svih umiješanih svijesti u to.

Nikakva "nauka" ti to nemože potvrditi, kao ni "predviđanja". Mi samo probamo uočiti i diskutirati sa što više mogućnosti, sa što više otvorenih umova, tako da svijest bude što veća, a time i stupanj slobode izbora.

Nadam se da ti ovo obješnjenje nije prekomplicirano.

Sve je otvoreno - sviđalo se to nekome - ili ne!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.