Sada je: sub maj 10, 2025 9:03 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri okt 04, 2006 8:01 am 
Član foruma

29.09. - jedan od boljih dokaza protiv teorije o običnim letovima i neobično pravilnim strukturama oblaka... Pozdravi - i PREPORUKA da se pogledaju fotke vezane za ovu seriju sa prethodne stranice!

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 04, 2006 8:03 am 
Član foruma

Iskreno, nisam ni skužio ta 2 "balona" :)

No, evo ih malo uvečanih
slika

A mislim i da sam skužio zašto neki ostavljaju tragove, a nekima nestaju...Jedni lete na benzin, a drugi valjda koriste dizel :)))))
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 05, 2006 3:28 pm 
Početnik

Ove fotografije su vrlo zanimljive!
Hvala sto si ih podjelio s nama! :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 06, 2006 4:52 pm 
Početnik

sasvim slicni tragovi(slike Cowboy Bepopa) su se mogli primetiti 29. 9. i 1. 10. ove godine u mome regionu, severni deo Slovenije.

što je najzanimljivije je to, da je u roku od 45 minuta preletelo ovaj deo slovenije najmanje 15 aviona što je, neznam, otprilike 3-4 puta više nego obično (obično prelete najviše 5 aviona tokom celog dana)
Svi avijo su došli iz S, SZ, I Z strane.

Oba puta su počeli negde oko 17h i intenzivno preletavali sve do nekde 18h, 18hi30.
Do 19h nastao je sloj širokog cirusnog oblaka, koji je oko 20h, 20hi30 skoro sasvim nestao.

zanima me dali ima ko kakvo logično objašnjenje, pošto neverujem da nas truju, nekakvim otrovima kao što se događa u SAD ili Kanadi.[size=9][/size][size=12][/size]

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 06, 2006 5:00 pm 
Član foruma

mile333 je napisao/la:
neverujem da nas truju, nekakvim otrovima kao što se događa u SAD ili Kanadi

ni ja neverujem da nas truju kao u sad i kanadi...
verujem da nas truju mnogo gore...

ali u odredjenom smislu mislim da nama (ili bar nekima) nemogu vise nista :twisted:
mislim... ako stvarno truju sigurno ima neki razlog :)
pa ne bacaju valjda pare poreskih obveznika za badave :)
znaci.. mora da ima tu nesto :)

moguce da pokusavaju da ublaze dejstvo talasa ili da umrtve nase centre za dozivljaj istog... ili oboje... ko ce ga znati

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 06, 2006 5:08 pm 
Administrator

mile333, dobrodošao!

Citat:
zanima me dali ima ko kakvo logično objašnjenje, pošto neverujem da nas truju

Hehe... možeš ti nevjerovati ili ne, ali to se događa i to vidiš na raznim priloženim slikama. Možeš sjesti kod kuće, preklopiti oči i uši rukama i govoriti si. "Ovo se ne dešava, to nije istina, ne čujem, ne vidim... tralalalala!"

Tu metodu ti nebi preporučio jer poricanje i ne-vjerovanje ne otklanja probleme u našim životima, već samo odgađa za malo kasnije.

Dakle - chemtrailsi postoje, mnogi ih vide i snimaju, uzimaju uzorke i slično.

Ako već ne vjeruješ da nas truju ( ili takvo nešto ) - zašto se ne zapitaš: "Što je to? Zbog čega to rade?" i probaš SAM naći neko "logičko objašnjenje". Samo napomena: rješenje uopće ne mora biti logičko, jer logiku stvara NAŠ um i NJEMU je nešto logično, a drugome ne mora biti. Npr. ja idem biciklom na Sljeme i prolazim raznim kvartovima grada u kojem živim. LOGIČNO bi bilo ( za nekog ) da ja idem npr. najkraćim putem, ali - NE IDEM. Istina jest: ja ne idem najkraćim putem. Zašto? Zato. ( Nelogično nekome: vozim se da mi prođe vrijeme, tražim teži i duži put radi kondicije, idem tamo gdje ima manje prometa... itd. ) A meni je to istina, koja je i sad - NELOGIČNA za druge.

Shvaćaš?

Razmišljaj svojom glavom, postavi milion pitanja, sumnjaj u dobivene informacije dok si sam to ne objasniš kao istinu ili neistinu ( u biti ti je uvijek mješavina obje )... slušaj, gledaj, vidi, zamjeti, istraži, saznaj...
Imaj uvijek što otvoreniji um. Ne ograničavaj se konceptima "ja u to ne vjerujem", "to je nemoguće", "to se nije smjelo desiti" i slično... jer ti takvi koncepti upravo sprečavaju saznanja i razvijanje svijesti.

Otvoren um te vodi saznanjima. I napretku u znanju i svijesti.

Puno uspjeha, pitaj samo ako što treba!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 06, 2006 5:48 pm 
Početnik

nisam rakao da neverujem da nešta rade, sigurno nešta čine, problem je što mi nemamo fiksnih dokaza šta oni to spuštaju na nas, kao što se to može nači u sad.

ako oni bacaju otrove znači da truju i one koje su to odobrili u našim zemljama(političare ili neko slični)- znači, začega bi političari same sebe truli osim ako ti isti neznaju šta amerikanci -NATO bacaju na nas.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 06, 2006 8:22 pm 
Član foruma

Ovo su posljednje informacije (najnovije) što sam ih uspio uhvatiti.

Citat:
From the July 2006 Idaho Observer:

Chemtrails:GAO report admits "chaff"

Lab report reveals much more

Last May a family in Iowa contacted the office of Sen. Tom Harkin (D-IA) to report the constant criss-crossing of "chemtrails" in the sky above their neighborhood. They received back from the senator’s office a General Accounting Office (GAO) report on "military chaff" and the material safety data sheet for aluminum-coated fiberglass fibers being spread—seven days a week for several hours each day—in the skies above their home.

The chaff is spread by pilots learning how to mask planes or send false radar images. It was reported that the military also has lead-based chaff, but that it is not being used at this time. Chaff was used by the military in Europe in WWII and, according to the GAO, had been used in training here at home since the 50s.

Once chaff reaches the ground, it breaks down into particles small enough to inhale. Though military spokespeople insist that chaff is not harmful, the GAO report concluded that health effects are unknown and more studies are needed.

Regardless, some members of this family are very sick. On May 23, after a hard rain the day before, they a noticed glittering substance and a pinkish-colored powder substance on the roof of their house. They then noticed the glittering substance on many surfaces, even the dashboard of the family car. Both substances were collected and sent to a lab for analysis.

Among the substances found to be in the samples were several that should simply not be there:

6 bacteria, including anthrax and pneumonia

9 chemicals including acetylcholine chloride

26 heavy metals including arsenic, gold, lead,mercury, silver, uranium and zinc

4 molds and fungi

7 viruses

2 cancers

2 vaccines

2 sedatives

Over the last several months, The IO has received a significant increase in chemtrail-related calls and letters. Most report a dramatic increase in chemtrail "spraying" activity in their areas; some are reporting the development of chronic flu-like symptoms, chronic fatigue and body aches that they have never before experienced.

We intend to expound upon this subject in greater detail—hopefully next month.

If you are seeing the relationship between accelerated chemtrail spraying in your area and symptoms among friends, family and members of your community, begin writing it down and send the information to us by mail or email. Note times, dates and specific symptoms. If you live near a military installation, expect that you are being "sprayed." You may want to contact your senator or rep and, politely (that is how you get the information you are seeking) request the forwarding of any information that may be available on the military chaff being used in your area. After obtaining relevant documents from your rep or senator, consider using it to obtain epidemiological data from your local health department.

http://www.proliberty.com/observer/20060704.htm

Postoji podosta dokaza o tome što ti zrakoplovi (ako su zrakoplovi) ispuštaju. Zašto misliš da se iznad nas ispušta nešto drugo, nego iznad SAD-a? Isti avioni, ista smjesa, isti piloti. Navodno je "team" pilota međunarodan, s time da pilot pojedine zemlje nikad ne leti iznad svoje vlastite (da smanje grizodušje, štoli?).

"Naši" političari ionako ne odlučuju o ničemu, nego su samo dobro plaćeni da - šute i sprovode ono što se od njih traži. U ovom slučaju NATO, UN i neki koji se skrivaju iza zavjesa. Znaju oni jako dobro što se događa, a vjeruju i kako su im (najvjerojatnije) obećali, da će se pobrinuti za njih i njihove (u vidu nekog imaginarnog lijeka).

Kao što je napomenuo i drug Jack, logika je nešto što su nas naučili. Većini je logično da vide meso na stolu za ručak, dok je to meni danas sasvim nelogično. E, sad, neki misle svojom glavom, a ne tuđom, pa se kod njih ta linija logike odvaja od one kojom je masa zatrovana u cilju držanja u totalnoj kontoli i neznanju. Natjeraš ih da strahuju od banaka i gubitka svoje imovine (koja uopće nije njihova, nego od banke, što 90% ljudi ne kuži), natjeraš ih time da svojih 8-10 sati dnevno mjenjaju za neku plaću i udobno ih smjestiš pred TV-e i još ih k tome dobro naučiš kroz reklame da u takvim trenucima u ruci moraju držati pivu i na stolu grickalice. I onda ti lijepo puštaju ono što ONI žele da ti vidiš. I te stvari postaju dijelom tvoje - logike.

Moj savjet je, neka te vodi osjećaj, ne logika.

Znam da osjećaš da s ovim svijetom nešto nije u redu, znam da se u dubini sebe bojiš krajnje istine, znam i da se smrzneš svaki puta kad ih vidiš na nebu, inače ne bi bio ovdje u potrazi za odgovorima. Zar ne?

Svi smo to prolazili ili prolazimo.

Možda ću ovim dijalogom zvučati malo neozbiljno, ali tako ja vidim stvari.

Citat:
Neo: What truth?

Morpheus: That you are a slave, Neo. Like everyone else you were born into bondage, born into a prison that you cannot smell or taste or touch. A prison for your mind.... Unfortunately, no one can be told what the Matrix is. You have to see it for yourself. This is your last chance. After this there is no turning back. You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.... Remember, all I'm offering is the truth, nothing more.... Follow me....

Onda? Plava ili crvena? ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 06, 2006 9:42 pm 
Član foruma

Ajmo ovako.

Dokazano je da aluminij, ako dospije u mozak može uzročiti Alzheimerovu bolest. Aluminij je uz Barij glavni sastojak chemtrails-a (po informaciji koju ja imam).

U nedjelju je stupio na snagu zakon u RH da za prodaju jedne cigarete obogačene marihuanom, može istog koštati 3-5 godina zatvora.

A upravo naletih na vijest na iskon-u:

Citat:
Duvanje zaustavlja Alzheimera

Pušenje 'trave' može zaustaviti napredovanje Alzheimerove bolesti! Marihuana, naime, sprečava propadanje neurotransmitera učinkovitije od komercijalnih lijekova.

Najnovija istraživanja pokazuju da aktivni sastojak marihuane može spriječiti razvoj te bolesti tako da zadržava razinu važnog neuroprijenosnika koji omogućava normalno funkcioniranje mozga.

Znanstvenici iz Istraživačkog instituta Scripps u Kaliforniji utvrdili su da sastojak marihuane, delta-9-tetrahidrokanabinol ili THC, sprečava propadanje neurotransmitera acetilkolina učinkovitije od komercijalnih lijekova.

THC je također djelotvoran u blokiranju proteina koji može oslabiti pamćenje i sposobnost razumjevanja kod oboljelih od Alzheimera, objavili su stručnjaci u časopisu Molecular Pharmaceutics.

Znanstvenici ističu kako bi njihovo otkriće moglo dovesti do uspješnijeg liječenja te bolesti koja je glavni uzročnik demencije u starijih osoba.

Net.hr
06.10.2006.

http://www.net.hr/zdravlje/page/2006/10/06/0110006.html

Da ne spominjem da je nebo iznad Zagreba skoro pa svakodnevno izprešarano chem-ovima.

Eh? :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 06, 2006 11:06 pm 
Administrator

Citat:
znači, začega bi političari same sebe truli osim ako ti isti neznaju šta amerikanci -NATO bacaju na nas.

Ako imaju "protivotrov" ili "lijek" koji to neutralizira???

Pa koliko puta su "izmislili" bolest, pustili je da se proširi u javnosti, a već su imali lijek protiv nje?
Smisliš bolest i protuotrov, baciš bolest u javnost - ljudi kupuju protuotrov ko ludi nebi li se izlječili. Ti zarađuješ ooooooogromne sume novca. I što je tu nejasno onda???

Misli, misli... svojom glavom... da,da...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 09, 2006 3:02 pm 
Početnik

SVE ima svoj logički odgovor, sasvim sve.
I to da nas truju nekakvim virusima i bakterijama je nekakav logički odgovor, zar ne?

samo tako da napomenem juče su nas opet prskali, mamicu jim cionističku.

kad gledam vaše odgovore na moja pitanja, izpadam ko neki veliki naivac.
znam sve to što nabrajate.

imam jednu zadaču za vas, dali može ko da nađe prskaju li izraelce.
moje mišljenje je da nad izraelom nema chemtrails, i ako iza svega lošega na ovom svetu što se je dešavalo, što se dešava i što če se desiti stoje cionisti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 09, 2006 5:20 pm 
Član foruma

mile333 je napisao/la:
cionisti.

Samo ako su ejlieni idu pod tim imenom :) :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 10, 2006 10:09 am 
Administrator

MiTo je napisao/la:
mile333 je napisao/la:
cionisti.

Samo ako su ejlieni idu pod tim imenom :) :twisted: :twisted: :twisted:

Pa možda i nije daleko od istine!?

Leviti > Fariseji > Cionisti – prvi su do Jehove/vanzemaljaca (ili “njegova” produžena ruka za poslove u 3D).

U knjizi Controversy of Zion, Douglas Reed je neke stvari prilično dobro predstavio:

http://knud.eriksen.adr.dk/Controversybook/

A nekim “slučajem” u knjizi Politička Ponerologija, Lobačevski tvrdi da je među njima i najveći procenat psihopata!? U stvari, sve bi to moglo biti na neki način povezano.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 10, 2006 11:43 am 
Član foruma

ne znam da li je vec bilo, ako je sorry, ali ako nije - check this out...

pismo anonimnog mehanicara koji radi na avionima:

http://www.rbnlive.com/mechanic.html#email

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 10, 2006 12:17 pm 
Član foruma

slika

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 10, 2006 12:24 pm 
Član foruma

J.G. je napisao/la:

Good find. Mislim da sam negdje vidio pricu, ali bez fotki. =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 10, 2006 12:49 pm 
Član foruma

Citat:
"Curiosity killed the cat. Don't be looking at Internet sites that are no concern of yours."

Ovo bi se moglo odnositi na "sviju nas", inače nešto sam skeptičan da je ovaj mehaničar još među živima. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 10, 2006 12:58 pm 
Član foruma

fingolfin je napisao/la:
Ovo bi se moglo odnositi na "sviju nas", inaèe nešto sam skeptièan da je ovaj mehanièar još meðu živima. :mrgreen:

"bolje grob nego rob" :) :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 11, 2006 12:30 pm 
Administrator

Jučer sam primjetio intenzivno zaprašivanje iznad Zagreba... nebo je bilo vedro, ali prošarano tragovima chemtrailsa. Bilo je i "križaljki"...

Neki avioni nisu ostavljali chemtrailse, ali nažalost, većina jest.

#-o

:wink:

Vrh

Naslov: Pridruzite nam se
PostPostano: pet okt 13, 2006 10:12 pm 
Početnik

Prvi HR forum specijaliziran za CT fenomen

http://www.cro-chemtrails.info/

Pozdrav od SonicPixie AKA Orca Sinsemilla!
~Peace & ganja~

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.