galaksija je napisao/la:
U svakom slučaju, mislim da je bitno pratiti razvoj događaja u Ukrajini jer bi se tu moglo raditi o jednoj generalnoj probi za ono što će uslijediti i u drugim državama. Kako vidimo, tamo se stvari kreću prema
vanrednom stanju.
A čini se i da su još u julu ove godine u jugozapadnoj Škotskoj, ukrajinski marinci već odradili vježbe u vezi sa
zavođenjem i sprovođenjem vanrednog stanja u svojoj državi?!
Pozdrav
Osobno mi se nameću pitanja "što mi ustvari imamo od praćenja razvoja događaja", osim naravno svjesnosti i spoznaje da se određeni planovi ostvaruju?
Dali je ta spoznaja sama po sebi dovoljna da nas (one koji obraćaju pažnju na sve to) zaštiti od bolesti i pandemija razno-raznih oblika, a u konačnici (kroz okupljanje kritične mase)i sve ostale? (npr. znamo da je prije, oko i za vrijeme drugog svjetskog rata bilo svjesnih i probuđenih pojedinaca i grupa ljudi koji su, obračajući pažnju i prateći "znakove", znali što se događa i čemu to vodi, no jeli to spriječilo da se situacija odvije drugačije nego se odvila)
U kojoj mjeri smo sposobni promjeniti situaciju "na bolje" i što je u sadašnjem trenutku na globalnom civilizacijskom nivou evolucije za čovječanstvo "bolje" ili "lošije"?
Ako se sve svodi na osobni razvoj i evoluciju individualnih duša, jeli osvješćivanje globalne populacije uopće moguće ili se to samo i isključivo može odvijati na osobnom nivou i kod onih duša koje su na neki način "spremne" za neki evolutivni skok naprijed dok bi za većinu drugih to bila "medvjeđa usluga" i petljanje u njihove sudbine i slobodnu volju? Dali je ovaj način razmišljanja elitistički ili zdravorazumski?
Prateći ovaj forum i virtualno se družeći sa svima vama stekao sam u jednom trenutku dojam "pa ima nas zbilja sve više i više, ljudi se bude, postoji već kritična masa (ili je vrlo blizu toga) potrebna da bi se postavili parametri za razvoj događaja u pozitivnijem (čitaj - uravnoteženijem) smjeru", ali onda se dogodi nešto što mi taj dojam/sliku rasprši poput balona od sapunice.
Dogodi se ono što naivno nazivamo
RealnostU Zagrebu se dogodi Mekki Torabi.
Znam da imamo o tome posebno otvorenu temu, no ovdje se dinamika diskusije (bar iz moje krnje percepcije) odvija u tom smjeru da sam osjetio potrebu podijeliti svoja iskustva i razmišljanja proistekla iz njih, a koja se odnose na protekli tjedan i moje "posjete" gore navedenom "iscjelitelju" do kojih je došlo stjecajem okolnosti koje nisu proistekle iz mojih vlastitih želja i potreba nego upravo nauštrb njih.
Desetci tisuća ljudi (moja slobodna procjena) prošli su, u ta tri dana ( a pitanje je koliki je stvaran broj obzirom da je "meki tarabio" dva tjedna) koliko sam tamo odlazio u ulozi pratnje rođaku koji je nakon desetak godina "narkomanskog" staža ostao polu-pokretan i polu-slijep, kroz ruke "čudotvornog" iscjelitelja s namjerom da im "potpuno besplatno"

-
/ovo je jedna od dvije kutije za sakupljanje "dobrovoljnih" priloga "za siromašnu i gladnu djecu" ("okidač" za emocionalni aspekt ličnosti ili istinska namjera da ih se obogati i nahrani?-procijenite sami) usput se ispričavam na lošoj fotografiji sa mobitela jer je okinuta "poskrivečki" obzirom da je fotografiranje bilo zabranjeno./pokloni instant-zdravlje kroz energiju za koju i sam kaže da ne zna što je i kakva je osim da mu je dana od Boga.
Ono što sam ja primjetio je da su svi ti ljudi iz svih krajeva Hrvatske (sudeći prema registracijama), strpljivo čekajući na hladnoći, kiši, susnježici, u blatu...i po nekoliko sati da dođu na red za tretman od nekoliko sekundi prelaženja rukama po bolesnim dijelovima tijela (a što je sa duhom, psihom...) i kasnije na energiziranje vode (koju će kasnije još danima i tjednima piti i dijeliti sa svojim voljenima i bližnjima, a u kojoj su, prema riječima prevoditelja i MC-a, "laboratorijska ispitivanja svjetskih i hrvatskih zdravstvenih institucija pronašla 25 različitih i nauci potpuno nepoznatih /opet neznanje/ elemenata") koje se obavljalo, ponovo po riječima prevoditelja, u dva navrata s tim da je ono važnije energiziranje obavljano na kraju "radnog dana" oko 16 sati, potpuno svojevoljno stavili na raspolaganje (pitanje je komu) ogromnu količinu vlastite energije...tako da je pitanje koliko je to bilo "potpuno besplatno" liječenje.
Da ne ulazim u daljnje prepričavanje događanja ono na što sam se htio fokusirati u ovom izlaganju je to da nitko od tih ljudi (naravno to je moj osobni zaključak) se tamo nije zatekao /niti je u tom smjeru upućen/ sa željom da sazna nešto o osobnom preuzimanju odgovornosti za svoje (a što smatram da je ključni sastojak za realizaciju podizanja globalnog nivoa svjesnosti i buđenje društva iz hipnoze) zdravlje i iscjeljivanje, nego su došli po instant-rješenja za sve svoje probleme.
Koliko smo ustvari svi zajedno napredovali i pridonjeli ikakvom poboljšanju situacije, to je ono što mene zanima?
Odjekuju li uopće sva naša nastojanja u tzv. "civilizacijskoj svijesti" ili se isključivo odnose na "posvećene"?
Dali postoje oni koji "moraju" oboliti od "svinjske" ili neke druge bolesti i oni kojima to "nije suđeno" i ma što mi učinili to će biti tako ( bar u ovom svemiru/realitetu, dok za neke druge iz izbora svih multidimenzionalnih realiteta je obrnuta situacija) i sve što nam ostaje je samo promatranje i samo-promatranje.
Pozdrav