Sada je: čet maj 08, 2025 4:10 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: "Svinjska gripa" (Virus A/H1N1)
PostPostano: pon nov 02, 2009 8:36 pm 
Član foruma

Minime je napisao/la:
možeš se predozitati sa vitaminom D3 "Vitamin D3 valja davati s oprezom osobama s oštećenom bubrežnom funkcijom ili kamencima te srčanim bolesnicima, zbog povećane opasnosti u slučaju hiperkalcemije."

D2 - sintetizira ga tijelo pod direktnim sunčevim zrakama (oblaci nisu prepreka) je puno bolji oblik, bez opasnosti od predoziranja

Mislim da moramo biti vrlo oprezni! Pojavljivat će se razni načini kako ovo prebroditi. No, eto ja sam majka koja ima dijete koje je reumatoidni artritis dobilo upravo kao posljedicu cijepiva. Prošla je godinu dana kemoterapije i što reći? Svatko ima neki savjet. Mogu se samo u biti navezati da nisam sigurna jel postoji nešto što možete popiti kao čarobni napitak! Ali, postoji taj "ali" - i spoznaja - Mi smo gospodari! Podižimo zaštitu, štitove, vjerujmo u sebe - u našu drugačiju prirodu! Znam da će većina reći neka odem na metafiziku, ali za sve njih koji tako misle moje pitanje je sljedeće - što je alternativa?

I dalje mislim da se ne treba bojati, bojanje i oprez nisu jednake frekvencije. Uključimo se na onu koja nema straha i već smo puno učinili! Dakle, sve te priče, o raznim lijekovima, su plasirane, nemam drugo mišljenje. Spominjala sam prirodni interferon! Da, super stvar, ali gotovo se nigdje ne proizvodi! Nema ga! I što sad! Ostati u miru, mislim da je to put! Biti jednostavno sveznajući i znati da ovo nije svinjska gripa. Jer kad se sve zbroji i oduzme, mislim da ona uopće ne postoji. Ne, puno je drugačije. I neće svaka zemlja imati iste simptome. Simptomi će nicati prema političkim opcijama, očekivanjima, ucjenama. Da li će biti "nevinih žrtava"? Da. I upravo zbog toga - štitite se. To vi svi koji ovdje "čitate" znate učiniti. Dakle, Ukrajina je "zahebala" i nju treba lupiti! Ona "uskraćuje plin"! Kako to učiniti, vrlo lako, pobiti određeni broj ljudi. Shvatiti će poruku oni koji trebaju! Istovremeno, Ukrajinu sam navela samo kao primjer, treba imati na umu da sve što se čini ne čini se sada - unaprijed za mjesec dana. Ne, sve se čini unaprijed za 10, 20, 30 godina. To je plan. I ako tako gledate na ono što se događa, stvari će vam biti jasnije. Oni su krenuli u to nema sumnje, na razne načine! Kako je moguće da "znaju" da svinjska gripa postoji i ako nema temperature, ali to se objavljuje samo na stanicama na internetu! Baš moji susjedi, koji nemaju kompjuter znaju da je to rečeno. I onda će netko reći došao je prekasno. Mislim da nije stvar u tome da je netko došao prekasno - već u tome da zaista nema svinjske gripe! Nema temperature, ali ima nekih drugih "puštenih" sranja za zaplašivanje. Ponekad vrlo drastično (Ukrajina). I naravno ostaje otvoreno - koliko će njih imati posljedice toga? Vjerujem znatan broj! Pogotovo što će ljudi iz straha pristati na cjepljenje. Ne danas, ne sutra, ali oko Nove godine sigurno, jer već sad najavljuju da će ova gripa trajati minimalno godinu dana! Ali mi, barem mi u Hrvatskoj brinut ćemo o komdu mora (mislim na spor Slovenije i Hrvatske! - na nešto što se u svakoj zemlji može pronaći da se skrene pažnja!), dakle mi ćemo brinuti o moru, koje čak nije niti naše, već Zemljino, a lijepo nam je gmaz Clinton rekao da je to pitanje smiješno jer će ionako to područje nestati zajedno s gradovima pod vodom za 50 godina. Eto o tome pričam. I upravo zato, korisno je širiti informacije, korisno je reći da sam ja danas saznala za minimum 50 građana grada Zagreba i okolice kojima nije dobro, korisno je reći da nije istina da se ništa neće dogoditi, jer se već događa, ali korisno je vjerovati i znati da sve to možemo izbjeći.

Alf :love5:

Vrh

PostPostano: pon nov 02, 2009 9:15 pm 
Član foruma

Moram još nešto komentirati! Za sve u Hrvatskoj otvoren je svinjskagripa.com! I užasno je, prestrašno na koju kartu igraju! Do prije nekoliko sati otvarala se naslovnica se podacima, raznim. Ako sada kliknete na nju, na tu adresu, otvorit će se: upozorenje za roditelje! I na to oni igraju! Upravo na to! Žele da svi mi postanemo toliko preplašeni i predamo svoju djecu njima na korištenje! Pogledajte! Istovremeno oni, kao i sve druge internet tiskovine imaju novosti o oboljelima i njihovom broju, ali HZJZ ima podatke od 30.10.! kao da tamo nitko ne radi! Ili smišljaju. Promišljaju.

Toliko, ovo je bila samo jedna mala lirska digresija!
](*,)

Vrh

PostPostano: pon nov 02, 2009 10:10 pm 
Član foruma

Razgovor članova CFR-a (Council on Foreign Relations) o tome kako prisiliti ljude koji odbijaju cjepivo da se cijepe.
http://www.liveleak.com/view?i=23a_1257107005

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 7:45 am 
Član foruma

Split: Novih 13 hospitaliziranih, 8 s upalom pluća
Split, 02.11.2009.,
Na Odjelu zaraznih bolesti splitskoga Kliničkoga bolničkog centra (KBC) 13 je osoba hospitalizirano, od kojih osam ima upalu pluća i povremeno nešto teže komplikacije zbog primarne upale pluća uzrokovane virusom H1N1, no nitko nije u životnoj opasnosti te nisu smještene u jedinicu intenzivnog liječenja, izjavio je kasno popodne voditelj Odjela zaraznih bolesti splitskoga KBC-a dr. Nikola Brabarić.

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 4:47 pm 
Član foruma

Molim vas pogledajte ako možete emisiju "Otvoreno" od jučer. Idete na google, pa na htv, pa na htv na zahtjev i tamo odaberete #Otvoreno". Emisija je bila o svinjskoj gripi. Nekim je gmazovima u njoj sve bilo smiješno, a ja jedino što sada mogu reći to je: smijmo se braćo i šaljimo ljubav! Ako možete pogledajte - sve će vam biti jasnije - sve već ionako znate - ali obzirom na to smijanje ja zaista mislim da je to lijek!
Pa smijmo se, smijmo!!!!!!
:rofl Alf

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 4:53 pm 
Član foruma

Pazite sad ovu provalu:..."Necu vam reci ni kad, ni od koga, ni koliko, reci cu vam da ce biti kupljena vakcina, ista za sve..." - Toma Veciti ](*,) ( mozemo mi da lupamo glavom o zid, koliko hocemo, sve dok nam ne otpadne, al' dok nam je taj ministar zdravlja, bice nam veselo...)

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?nav_id=390274&dd=03&mm=11&yyyy=2009

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 5:11 pm 
Član foruma

Mozemo da lupamo glavom o zid, al posto znamo da Psiho Toma radi za amerikance, mozemo da pretpostavimo da ce ih kupiti direktno tamo. Jedna zanimljivost: rekose "u Srbiji preko 160 obolelih od gripa", sto je zanimljivo jer su pre par meseci javljali o mnogo vecem broju.

Kazu oko vakcinacije, svi ce biti vakcinisani a ko odbija morace da potpise da odbija na licnu odgovornost i drzava nece da ima nista sa njim ako se razboli, jer su eto sve ucinili da se to obezbedi a mi mangupi ne postujemo to.

Boze, sto imam srece sto zivim medju lopovima, ja sam sigurno u proslim zivotima bio neka napredna dusa :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 5:15 pm 
Član foruma

evo linka za emisiju koju je Alf preporucila:

http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=170

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 5:28 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:

Kazu oko vakcinacije, svi ce biti vakcinisani a ko odbija morace da potpise da odbija na licnu odgovornost i drzava nece da ima nista sa njim ako se razboli, jer su eto sve ucinili da se to obezbedi a mi mangupi ne postujemo to.

Boze, sto imam srece sto zivim medju lopovima, ja sam sigurno u proslim zivotima bio neka napredna dusa :mrgreen:

To je nas ministar izjavio da ne zeli da on bude odgovoran za one koji nece da se vakcinisu.

E pa, sad, prosto ne zna covek sta da misli. Placas im poreze i doprinose, i na druge nacine im punis budzet, al' ako neces i kozu s' ledja da im das, onda ih zabole za tvoje zdravlje... Aaaaa, nema labavo! [-X I ako, ne daj boze, pu, pu pu, se covek koji je odbio ovu svinjsku vakcinu, razboli od sezonskog gripa ili necega drugog, i ima potrebu da mu se pomogne, oni ce ODBITI hospitalizaciju???!

More, svi smo mi bili mnogo napredne duse u proslim zivotima, izgleda... :angel4:

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 7:25 pm 
Član foruma

Hvala sigma \:D/ , tek sam sad skužila da mogu tako postaviti - ispričavam se ne govorim engelski i eto, na taj vas način malo zahebavam!

Što sam htjela reći: čitam forum (svinjska gripa forum) i ne mogu vjerovati. Ponovno se vraćam na roditeljstvo. Postoji informacija da ako dijete (malo, malo, dijete) cijepiš plaćenim cjepivom protiv pneumokoka (uf tako ga vole!) da je zaštićeno i od gripe. Dakle i to rade! Prije no što cijepe djecu protiv bilo čega što im je dozvoljeno, platiti će za ono što u biti nije regularno. A i svejedno je, da li je regularno ili nije. To je ono što trebamo znati. Ljudi upravo reagiraju na način "navođenja". Kamo sreće da ta mala djeca mogu govoriti i poslati svoje roditelje u p....m....! Ali ona su ih odabrala, pa valjada na to i pristaju. Meni je važno da me nitko na ništa ne prisiljava. Što reći na sve ovo? Nemam što reći, ostala sam bez teksta i smijem se, ja smijem se!

Smijem se, a moram reći da moja djeca i ja niti danas nismo dobro. Mala temperatura, 37,2 ili ništa, vrtoglavica, mučnina i krajnja iscrpljenost. Kao što vidite - žive smo, a otac obitelji i radi! Mene je zbunilo što nikada nisam imala ovakve simptome, primjerice u jednom periodu danas, kad mi je bilo jako slabo, nisam mogla ništa primiti u ruke. Sve je padalo, vrlo ružan osjećaj. Ali sad sam super. I smijem se. Jer znam, ljubim ih sve! Ali smijem se i zato što znam da se oni mom smijehu sigurno neće pridružiti. Ali vi hoćete! I to me veseli.

I zato što drugo ponovno reći, osjećam se kao da sam na nečemu - smijem se! Pitam se šta to spuštaju chemtrailsi, možda im se nešto "razhebalo" otišla kriva stvar na krivo mjesto!

pozdrav Alf :rofl

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 9:10 pm 
Član foruma

http://www.blic.rs/temadana.php?id=118871

Daj odma da se potpisem

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 10:12 pm 
Član foruma

E, al' ja necu ni da se vakcinisem, ni da potpisem. I sta cemo sad? Hocu li ostati bez posla- necu. Hocu li ostati bez socijalnog i zdravstvenog- sve se nesto mislim da necu, jer im trebaju pare, a ionako ga ne koristim, tako da , bas me briga. Sta jos ima, cime nas mogu uceniti? More, mogu da se nose.

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 10:43 pm 
Član foruma

sigma je napisao/la:
E, al' ja necu ni da se vakcinisem, ni da potpisem. I sta cemo sad? Hocu li ostati bez posla- necu. Hocu li ostati bez socijalnog i zdravstvenog- sve se nesto mislim da necu, jer im trebaju pare, a ionako ga ne koristim, tako da , bas me briga. Sta jos ima, cime nas mogu uceniti? More, mogu da se nose.

Ih, kakva si. A sve ti ljudi obezbedili . . . :mrgreen:

Naravno pitanje je dal ce pokusavati na silu da vakcinisu. Ipak je Tomica ciganin, svasta moze da mu padne na pamet :mrgreen:

A be bate, ovolku nekciju ce vi nabijemo . . . :mrgreen: :mrgreen: :rofl :rofl
slika

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 10:51 pm 
Član foruma

Slobodna volja ce nas spasiti, :lol: kada nas budu vijali sa toool'kim bocama.

Vrh

PostPostano: uto nov 03, 2009 10:58 pm 
Član foruma

I dal je netko pogledao na HRTu BBCijev dokumentarac o gripi?
Bezveze samo pusta naklapanja, prikazali neke slučajeve gdje su ljudi umrli i neku obitelj kak su cjepili svoju djecu, čak su prikazali dio postrojenja kak se pravi cjepivo (pitam se koliko je tu trebalo dozvola za tak nešto) i samo su prikazali od jajeta do punjenja a nisu naveli ostale sastojke.

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 12:10 am 
Član foruma

sigma je napisao/la:

U pravu si, ne moramo ni da potpisujemo, ko ih sisa.. :lol: :wink: :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 7:49 am 
Član foruma

Direktor Torlaka dr Dakic je, ipak, dao kakve-takve informacije ljudima, sto se tice vakcina. Naravno, sve fino upakovano, uvijeno i prilcno sturo, ali onome ko pazljivo cita, bice sasvim dovoljno.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=390472

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 8:53 am 
Član foruma

Ljudi, ne znam da li vam je promaklo ali isto tako opasno je i to sto ce morati da se potpise i da pristanak i svako ko primi vakcinu. Iz toga zakljucujem da vakcina sigurno ima stetne posledice i time zele da operu ruke kada bude krenulo nesto naopako jer imaju pristanak zamorca. Ovo sto se sada radi je zaista veoma opasna igra i mislim da su krenuli na sve ili nista. Ova vakcinacija im je zbog necega veoma vazna i vemoma im se zuri.

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 9:03 am 
Član foruma

Nije nam promaklo, Dejane. Nisam cula da se i u jednoj drugoj zemlji to trazi od gradjana.
Jos jedna greska u koracima ...

Vrh

PostPostano: sri nov 04, 2009 11:27 am 
Administrator

sigma je napisao/la:
Nisam cula da se i u jednoj drugoj zemlji to trazi od gradjana.
Jos jedna greska u koracima ...

To je u stvari "grčki patent": LINK

Pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.