Minime je napisao/la:
možeš se predozitati sa vitaminom D3 "Vitamin D3 valja davati s oprezom osobama s oštećenom bubrežnom funkcijom ili kamencima te srčanim bolesnicima, zbog povećane opasnosti u slučaju hiperkalcemije."
D2 - sintetizira ga tijelo pod direktnim sunčevim zrakama (oblaci nisu prepreka) je puno bolji oblik, bez opasnosti od predoziranja
Mislim da moramo biti vrlo oprezni! Pojavljivat će se razni načini kako ovo prebroditi. No, eto ja sam majka koja ima dijete koje je reumatoidni artritis dobilo upravo kao posljedicu cijepiva. Prošla je godinu dana kemoterapije i što reći? Svatko ima neki savjet. Mogu se samo u biti navezati da nisam sigurna jel postoji nešto što možete popiti kao čarobni napitak! Ali, postoji taj "ali" - i spoznaja - Mi smo gospodari! Podižimo zaštitu, štitove, vjerujmo u sebe - u našu drugačiju prirodu! Znam da će većina reći neka odem na metafiziku, ali za sve njih koji tako misle moje pitanje je sljedeće - što je alternativa?
I dalje mislim da se ne treba bojati, bojanje i oprez nisu jednake frekvencije. Uključimo se na onu koja nema straha i već smo puno učinili! Dakle, sve te priče, o raznim lijekovima, su plasirane, nemam drugo mišljenje. Spominjala sam prirodni interferon! Da, super stvar, ali gotovo se nigdje ne proizvodi! Nema ga! I što sad! Ostati u miru, mislim da je to put! Biti jednostavno sveznajući i znati da ovo nije svinjska gripa. Jer kad se sve zbroji i oduzme, mislim da ona uopće ne postoji. Ne, puno je drugačije. I neće svaka zemlja imati iste simptome. Simptomi će nicati prema političkim opcijama, očekivanjima, ucjenama. Da li će biti "nevinih žrtava"? Da. I upravo zbog toga - štitite se. To vi svi koji ovdje "čitate" znate učiniti. Dakle, Ukrajina je "zahebala" i nju treba lupiti! Ona "uskraćuje plin"! Kako to učiniti, vrlo lako, pobiti određeni broj ljudi. Shvatiti će poruku oni koji trebaju! Istovremeno, Ukrajinu sam navela samo kao primjer, treba imati na umu da sve što se čini ne čini se sada - unaprijed za mjesec dana. Ne, sve se čini unaprijed za 10, 20, 30 godina. To je plan. I ako tako gledate na ono što se događa, stvari će vam biti jasnije. Oni su krenuli u to nema sumnje, na razne načine! Kako je moguće da "znaju" da svinjska gripa postoji i ako nema temperature, ali to se objavljuje samo na stanicama na internetu! Baš moji susjedi, koji nemaju kompjuter znaju da je to rečeno. I onda će netko reći došao je prekasno. Mislim da nije stvar u tome da je netko došao prekasno - već u tome da zaista nema svinjske gripe! Nema temperature, ali ima nekih drugih "puštenih" sranja za zaplašivanje. Ponekad vrlo drastično (Ukrajina). I naravno ostaje otvoreno - koliko će njih imati posljedice toga? Vjerujem znatan broj! Pogotovo što će ljudi iz straha pristati na cjepljenje. Ne danas, ne sutra, ali oko Nove godine sigurno, jer već sad najavljuju da će ova gripa trajati minimalno godinu dana! Ali mi, barem mi u Hrvatskoj brinut ćemo o komdu mora (mislim na spor Slovenije i Hrvatske! - na nešto što se u svakoj zemlji može pronaći da se skrene pažnja!), dakle mi ćemo brinuti o moru, koje čak nije niti naše, već Zemljino, a lijepo nam je gmaz Clinton rekao da je to pitanje smiješno jer će ionako to područje nestati zajedno s gradovima pod vodom za 50 godina. Eto o tome pričam. I upravo zato, korisno je širiti informacije, korisno je reći da sam ja danas saznala za minimum 50 građana grada Zagreba i okolice kojima nije dobro, korisno je reći da nije istina da se ništa neće dogoditi, jer se već događa, ali korisno je vjerovati i znati da sve to možemo izbjeći.
Alf