Sada je: pet jul 04, 2025 10:55 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 541 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 28  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kontrola iz 4D
PostPostano: čet mar 21, 2013 6:55 pm 
Član foruma

Jos uvek sam shvatio da nisam savrsen al mislim da sam zavrsio proces reinkarnacija, ovo mi sad sve izgleda kao sala al Patnje sam imao tokom svih tih proslih zivota i pogotovo tokom ovog..bez patnje nema spoznaje.Duhovno je ono sto je vecno,a to je tvorac.

:dontknow: hoćeš reći bez šok terapije nema buđenja.
Zbunjuje me ta činjenica, zašto je patnja prisutna samo kod nas i na ovoj planeti što je sa ostatkom univerzuma, ako je ovo naš izbor dali je on sudbinom određen, od tolike silne ljubavi koja prožima cijelu kreaciju kako je moguće da netko može postati inferiioran i izoliran od iste.
Zašto toliko inkarnacija, pa mi prilikom utjelovljenja padamo u san a smrću tijela se vraćamo u izvorno budno stanje, zašto se inzistira da se probudimo baš u ovoj dimenziji, dali je to zbog izazova ili nešto drugo, mi smo izvorno stalno budni ZAŠTO ONDA MORAMO ZASPATI??????
Ne razumijem tu igru i gotovo, što više o tom studiram to sam zbunjeniji, mene samo zanima može li se nakon smrti donijeti samostalna odluka da se više ne inkarniramo ovdje i zašto je netko siromašniji ako nema iskustva sa ove razine postojanja ok dođeš ovdje vidiš da je nelagodno i da ne godi duši, vratiš se i ideš dalje, zašto smo zapeli toliko ko bikovi u obalu, što je zid tvrđi mi se više u njega zalijećemo.

Vrh

PostPostano: čet mar 21, 2013 8:34 pm 
Član foruma

Oh, pa možda zato jer je reinkarnacija ovdje ustvari umjetno stvoreni sistem manipulacije dijelova svijesti koje se na taj način zadržavaju u stalnom procesu sa ciljem slamanja životne volje.

Prvo, nitko ne želi patiti niti bi to netko tražio od nas, niti jedan oblik života ne želi patiti. Sama činjenica da ovdje postoji toliki level patnje pokazuje da nešto gadno smrdi. I da li ljudi slušaju sebe šta govore? potrebna je patnja i prolaziti kroz sva ta iskustva da bi smo se prebližili duhu? stvarno? jel netko ovdje doživio i prolazio kroz depresiju? ja sam osobno patio od depresije godinama, i kroz svakakva druga sranja i sada neka mi neki pametnjaković-duhovnjak kaže da sam ja to sve ustvari izabrao da bi moja duša rasla? lol, moja duša nije rasla nego se je pošteno polomila na nekim mjestima, isto važi i za sve ostale koji su prolazili kroz svakakva sranja. Ima ljudi kojima je deset puta gore, ne znam.. ljudi se rode i od najranijih godina prolaze kroz takva traumatična iskustva da više nikada ne mogu normalno funkcionirati.. i to su oni izabrali svojom voljom da bi kao duhovni entiteti rasli? bullšit.. i to teški. Ili da je u pitanju izazov? ček, duše dolaze u klaonicu i pošteno se namoče u blatu do nivoua do kojeg se neki i duhovno ubiju zbog izazova? ili neki vele da je to sve ustvari prirodno i da to bog prolazi kroz sva ta iskustva da bi učio, fascinantno je kako svemogući duh prolazi kroz mučenja po milijunti puta i što svejedno nikako da skonta da boli i da ne valja kroz te stvari prolaziti.

Ili je organizam zdrav i funkcionira na prirodni i zdrav način, ili u organizmu vlada opaka bolest koja razara stanice na sve moguće načine. Ono što valja za micro level valja i za makro level. A slanje stanica stalno iznova da se vračaju kroz mnoga bolna iskustva usred raka je totalno bolesno i taj ili ti koji to rade su također dio bolesti.

Edit: http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... ta-ne-boli

slika

Evo, zašto je ona bila tu? šta je učila? jedino iskustvo kroz koje je prolazila je bilo jakooooo kratko i zadnje je bilo čista patnja. Učila je da boli dok si bolestan možda? ili joj je to bio izazov? što je bio izazov? izazvati sebi i drugima što veču bol?

Ili je možda bila karma? njezino ja, duh je bio svjedok nečega jako lošega što je 'njezin' um napravio kroz tijelo nekome ili nečemu ili je to njoj netko napravio pa je morala prolaziti kroz jednako gore sranje da bi se ček isplatio? :dontknow:

Ne, bio je to samo jedan od mnogih bolnih iskustva kroz mnoge živote.. koje je cilj? da se prodohuvi jednoga dana? da postane nevo buda, ili isus? izazovi? ... možda da postane kroz mnoga iskustva jedno sa bogom (što odavno je, ali ostavimo to trenutno sa strane).

Trebalo bi biti očito da su sve te new age bljuvotine od teorija čista laž, ali zbilja bi trebalo biti očito. Ne znam zašto to sve više ljudi ne vide. I naravno da ovo nije jedino mjesto gdje vlada vražji cirkus...

Vrh

PostPostano: pet mar 29, 2013 7:58 pm 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
Jos uvek sam shvatio da nisam savrsen al mislim da sam zavrsio proces reinkarnacija, ovo mi sad sve izgleda kao sala al Patnje sam imao tokom svih tih proslih zivota i pogotovo tokom ovog..bez patnje nema spoznaje.Duhovno je ono sto je vecno,a to je tvorac.

:dontknow: hoćeš reći bez šok terapije nema buđenja.
Zbunjuje me ta činjenica, zašto je patnja prisutna samo kod nas i na ovoj planeti što je sa ostatkom univerzuma, ako je ovo naš izbor dali je on sudbinom određen, od tolike silne ljubavi koja prožima cijelu kreaciju kako je moguće da netko može postati inferiioran i izoliran od iste.
Zašto toliko inkarnacija, pa mi prilikom utjelovljenja padamo u san a smrću tijela se vraćamo u izvorno budno stanje, zašto se inzistira da se probudimo baš u ovoj dimenziji, dali je to zbog izazova ili nešto drugo, mi smo izvorno stalno budni ZAŠTO ONDA MORAMO ZASPATI??????
Ne razumijem tu igru i gotovo, što više o tom studiram to sam zbunjeniji, mene samo zanima može li se nakon smrti donijeti samostalna odluka da se više ne inkarniramo ovdje i zašto je netko siromašniji ako nema iskustva sa ove razine postojanja ok dođeš ovdje vidiš da je nelagodno i da ne godi duši, vratiš se i ideš dalje, zašto smo zapeli toliko ko bikovi u obalu, što je zid tvrđi mi se više u njega zalijećemo.

Moguce je da su i ostale planete totalitarne tj. kao i nasa....Ja ne verujem da cveta mled i mleko u univerzumu, Drako su osvajaci a tek Arhonti majko mila....Pa covek je bio rob hiljade i hiljade godine.Svo pravo znanje je sakriveno, pravi ucitelji,gurui takodje.I dan danas je rob sistem, jedini covek koji je slobodan je onaj ko zivi na pustom ostrvu ili na vrhu planine negde daleko od civilizacije.Kad bi se rodio svestan ko si onda ne bi bilo poente u zivotu zato se mali broj ljudi seca icega pre 5 godine.A secanje na prosle zivote bi donele samo tugu i patnju.Ceo zivot je patnja sem ukoliko ne gledas trenutak istine ,farmu i jersey shore,nalijas se alkoholom.Njima je lepo.Zenama je jos teze da se uzdignu na vise nivoe svesti sto je veoma porazavajuca cinjenica za njih.
Kad bi covek otkljucao akashic records onda bi mogao da ima neko vise znanje ili biblioteku u vatikanu.Vede su najstariji tekstovi kolko ja znam.

Vrh

PostPostano: pet mar 29, 2013 11:08 pm 
Član foruma

Sirius91 je napisao/la:
Oh, pa možda zato jer je reinkarnacija ovdje ustvari umjetno stvoreni sistem manipulacije dijelova svijesti koje se na taj način zadržavaju u stalnom procesu sa ciljem slamanja životne volje.

Prvo, nitko ne želi patiti niti bi to netko tražio od nas, niti jedan oblik života ne želi patiti. Sama činjenica da ovdje postoji toliki level patnje pokazuje da nešto gadno smrdi. I da li ljudi slušaju sebe šta govore? potrebna je patnja i prolaziti kroz sva ta iskustva da bi smo se prebližili duhu? stvarno? jel netko ovdje doživio i prolazio kroz depresiju? ja sam osobno patio od depresije godinama, i kroz svakakva druga sranja i sada neka mi neki pametnjaković-duhovnjak kaže da sam ja to sve ustvari izabrao da bi moja duša rasla? lol, moja duša nije rasla nego se je pošteno polomila na nekim mjestima, isto važi i za sve ostale koji su prolazili kroz svakakva sranja. Ima ljudi kojima je deset puta gore, ne znam.. ljudi se rode i od najranijih godina prolaze kroz takva traumatična iskustva da više nikada ne mogu normalno funkcionirati.. i to su oni izabrali svojom voljom da bi kao duhovni entiteti rasli? bullšit.. i to teški. Ili da je u pitanju izazov? ček, duše dolaze u klaonicu i pošteno se namoče u blatu do nivoua do kojeg se neki i duhovno ubiju zbog izazova? ili neki vele da je to sve ustvari prirodno i da to bog prolazi kroz sva ta iskustva da bi učio, fascinantno je kako svemogući duh prolazi kroz mučenja po milijunti puta i što svejedno nikako da skonta da boli i da ne valja kroz te stvari prolaziti.

Ili je organizam zdrav i funkcionira na prirodni i zdrav način, ili u organizmu vlada opaka bolest koja razara stanice na sve moguće načine. Ono što valja za micro level valja i za makro level. A slanje stanica stalno iznova da se vračaju kroz mnoga bolna iskustva usred raka je totalno bolesno i taj ili ti koji to rade su također dio bolesti.

slika

Evo, zašto je ona bila tu? šta je učila? jedino iskustvo kroz koje je prolazila je bilo jakooooo kratko i zadnje je bilo čista patnja. Učila je da boli dok si bolestan možda? ili joj je to bio izazov? što je bio izazov? izazvati sebi i drugima što veču bol?

Ili je možda bila karma? njezino ja, duh je bio svjedok nečega jako lošega što je 'njezin' um napravio kroz tijelo nekome ili nečemu ili je to njoj netko napravio pa je morala prolaziti kroz jednako gore sranje da bi se ček isplatio? :dontknow:

Ne, bio je to samo jedan od mnogih bolnih iskustva kroz mnoge živote.. koje je cilj? da se prodohuvi jednoga dana? da postane nevo buda, ili isus? izazovi? ... možda da postane kroz mnoga iskustva jedno sa bogom (što odavno je, ali ostavimo to trenutno sa strane).

Trebalo bi biti očito da su sve te new age bljuvotine od teorija čista laž, ali zbilja bi trebalo biti očito. Ne znam zašto to sve više ljudi ne vide. I naravno da ovo nije jedino mjesto gdje vlada vražji cirkus...
:thumbup:
Priča smrću svakako nije završena, jer i na onom svijetu tj. onim svjetovima postoje: konferencije, okupljališta, razne zavjereničke i osloboditeljske grupe... dočim je zaključak da uvijek treba biti budan.
Rekao bih da je planeta u izuzetno nestabilnoj situaciji: od krajnjih sadista do nebitnih mazohista ili onih željnih kruha i igre: svugdje su se uravnotežene osobe izmakle i ostavile prijespomenute 2 grupacije da se međusobno razračunaju: teorija reinkarnacije je divna, ali postoji trenutno samo ovaj život i ne treba dati bilo kome da ti dira u njegovu ispunjenost i sreću.
Jedini problem je što je 2. grupa (mazohistično-cirkusantskih) duboko uspavana, a 1. grupa je izrazito sadistički nastrojena, i ako bude nekih većih društveno-globalnih dešavanja, njih će potaći 1. grupa, dok 2. grupa, čak i u svojim najboljim namjerama, neće imati ni moći ni energije da bilo šta učini.
A onda ćemo opet vjerovatno od luka i strijele do nekih drugih i sličnih današnjih dana...
:notworthy:

Vrh

PostPostano: ned mar 31, 2013 9:37 pm 
Član foruma

Da je reinkarnacija neučinkovita pokazuje trenutno stanje na planeti koje je iz dana u dan sve gore a trebalo je biti obrnuto. Da bi reinkaracija bila učinkovita ljudi bi se trebali sjećati iskustava iz prošlih inkarnacija u protivnom će iznova i iznova ponavljati iste pogreške. Zamislimo da završimo prvi razred škole i da nam izbrišu sjećanje pa nas ponovo pošalju u isti i tako bezbroj puta i sve to pod blagoslovom nastavničkog vijeća. Proći će izgleda eoni i eoni dok se sve ovo sredi mi smo samo žrtvena jarad. Dok ovo pišem osjećam neopisiv bijes na sve one koji su dali blagoslov ovom paklu. Ako je sudbina svakog živog bića da položi Božanski ispit i ako je biće silom sudbine tjerano, nije li sudbina bič božiji koji ne ostavlja prostora slobodnoj volji i slobodi izbora
svakom živom biću? Drugo: ako sve zadano položimo dali ćemo napokon dostići stanje trajnog blaženstva i spokoja u kojem neće više biti potrebe za ovakvim sranjima u kojima smo trenutno.

Vrh

PostPostano: sub apr 06, 2013 12:27 pm 
Član foruma

autentika je napisao/la:
Sirius91 je napisao/la:

slika

Priča smrću svakako nije završena, jer i na onom svijetu tj. onim svjetovima postoje: konferencije, okupljališta, razne zavjereničke i osloboditeljske grupe...

ovo mi se nimalo ne svidja.Ako je tako onda ne bih da umrem :D

Vrh

PostPostano: sub apr 06, 2013 1:13 pm 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
Da je reinkarnacija neučinkovita pokazuje trenutno stanje na planeti koje je iz dana u dan sve gore a trebalo je biti obrnuto. Da bi reinkaracija bila učinkovita ljudi bi se trebali sjećati iskustava iz prošlih inkarnacija u protivnom će iznova i iznova ponavljati iste pogreške.

Ljudi se SJEĆAJU prošlih života. To se sjećanje može oživjeti prilično jednostavnim metodama.
Problem je što mnogi nisu spremni, tj zreli da bi došli do tih metoda i da bi mogli osvijestiti sjećanja. A mnogi su nasjeli na manipulacije koje takve metode nastoje diskreditirati kako bi što veći broj ljudi udaljio od prisjećanja a prisjećanje je ujedno i shvaćanje što se zapravo zbiva.
Ali..neki su ljudi za to sposobni, neki su se sjetili, iskoristili sjećanja. Sada je to već veliki broj ljudi..

Tko može sa sigurnošću tvrditi da je stanje na planeti sve gore i gore? Jesmo li sigurni da je baš tako? Tko može tvrditi da stvarno ZNA kakvo je stanje na cijeloj planeti? Ne možemo biti sigurni da znamo kakvo je stanje u našem gradu, a kamo li na planeti.
I što znači da nam je gore? Gore je kad je nešto lošije u odnosu na nešto drugo što je bolje. Što je na planeti ranije bilo bolje a sada je gore, iz dana u dan sve gore? To bi se trebalo točno definirati prije nego donosimo konačne zaključke da je sve gore, da je katastrofa..da je blizu kraj...opća kataklizma...sudnji dan...
Tko bi imao koristi od toga da mi vjerujemo da je sve gore i gore i da razvijamo svoj strah i osjećaj nemoći, paralizirajuće bespomoćnosti koja nas drži u stanju u kojem mislimo da nema smisla ništa ni išta pokušavati? Taj koji bi imao koristi- taj i plasira takve teze

Vrh

PostPostano: ned apr 07, 2013 5:51 pm 
Član foruma

Da je riječ o ljudskoj degradaciji vidljivo je svakom čak i onom tko se ne bavi takvim istraživanjima. Često putujem u susjednu Bosnu, poznajem puno ljudi svih generacija i u razgovoru sam doznao da je situacija kod mlade populacije katastrofalna. Cure prodaju svoja tijela vjerovali ili ne za nadoplatu mobilnog računa odnosno bon., dok ljudi gube obraz za svega nekoliko maraka i to nisu izolirani slučajevi već masovna pojava koja ima tendenciju rasta, ovakva situacija je bila nezamisliva čak i u ratna vremena a o prijeratnim da ne spominjem.
Sve ovo sam imao priliku doživjeti u zemljama latinske amarike gdje muž podvodi vlastitu kćer ili ženu samo da bi preživjeli, izgleda da svako ima svoju cijenu kad ga se prisili ili ucjeni. Ružičaste naočale neće nikome pomoći jer kad tad ih mora skinuti, ljudi imaju sve manje mogućnosti da na pošten način zarade za život pa postaju lak plijen za kriminalni milje koji je pod kontrolom loših dečki. Velika većina ljudi se danas sve više prostituira neki intelektualno, drugi kreativni a treći prodaju vlastito tijelo jer to jedino imaju. Toliko ja znam o ovoj temi jer volim istraživati, smatram da je kapitalizam izvukao iz ljudi ono najgore i veliko je pitanjedali će se čovječanstvo iskoprcati iz ovog ambisa, ako se kojom srećom čovječanstvo izvuče to će biti uz veliku bol i žrtve kakve će pamtiti samo preživjeli. Svaka je revolucija jela svoju djecu.

Vrh

PostPostano: pon apr 08, 2013 10:52 am 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
Da je riječ o ljudskoj degradaciji vidljivo je svakom čak i onom tko se ne bavi takvim istraživanjima. Često putujem u susjednu Bosnu, poznajem puno ljudi svih generacija i u razgovoru sam doznao da je situacija kod mlade populacije katastrofalna. Cure prodaju svoja tijela vjerovali ili ne za nadoplatu mobilnog računa odnosno bon., dok ljudi gube obraz za svega nekoliko maraka i to nisu izolirani slučajevi već masovna pojava koja ima tendenciju rasta, ovakva situacija je bila nezamisliva čak i u ratna vremena a o prijeratnim da ne spominjem.
Sve ovo sam imao priliku doživjeti u zemljama latinske amarike gdje muž podvodi vlastitu kćer ili ženu samo da bi preživjeli, izgleda da svako ima svoju cijenu kad ga se prisili ili ucjeni. Ružičaste naočale neće nikome pomoći jer kad tad ih mora skinuti, ljudi imaju sve manje mogućnosti da na pošten način zarade za život pa postaju lak plijen za kriminalni milje koji je pod kontrolom loših dečki. Velika većina ljudi se danas sve više prostituira neki intelektualno, drugi kreativni a treći prodaju vlastito tijelo jer to jedino imaju. Toliko ja znam o ovoj temi jer volim istraživati, smatram da je kapitalizam izvukao iz ljudi ono najgore i veliko je pitanjedali će se čovječanstvo iskoprcati iz ovog ambisa, ako se kojom srećom čovječanstvo izvuče to će biti uz veliku bol i žrtve kakve će pamtiti samo preživjeli. Svaka je revolucija jela svoju djecu.

Slazem se sa svime, jedino sto mislim da ljudima nije potrebna revolucija nego evolucija. Revolucija ce samo donjet opet neki drugi sistem... a tu evoluciju nazalost ne vidim, bar ne tako brzo, gledam ljude oko sebe sve je i dalje isto nista se ne mijenja....

Vrh

PostPostano: pon apr 08, 2013 6:51 pm 
Član foruma

Nadam se da će astral biti ubrzo uništen jer je situacija na tri D dovedena do točke ključanja, nove duše dolaze a stare ne evoluiraju i vrte se u krugu reinkarnacije, nešto se mora poduzeti u protivnom sa nama je završeno.

Vrh

PostPostano: pon apr 08, 2013 10:19 pm 
Član foruma

sector57 je napisao/la:
kartikeya je napisao/la:

Slazem se sa svime, jedino sto mislim da ljudima nije potrebna revolucija nego evolucija. Revolucija ce samo donjet opet neki drugi sistem... a tu evoluciju nazalost ne vidim, bar ne tako brzo, gledam ljude oko sebe sve je i dalje isto nista se ne mijenja....
Pročitam u prolazu šta bi sve prilično dobro situirane osobe, među kojima ima i normalnih i prilično neuprljanih, učinile zbog novca ogromnoga.
Misle da je moderno biti iskren, a zapravo bi ih trebalo biti sramota zbog svojih javnih stavova, pa mi ružno ispadne kad žene svedu na nivo raširenih nogu, kada znamo da su i muškarci takvi: Obama sebi snižava platu, a Balkanac bi povjerovao da je predsjednik Marsa, kada bi pronašao dva glasa podrške - no to i jeste balkanska prednost, jer jednom kada nekoga otkriješ nema potrebe da se više njime baviš.
Većinom se, čast izuzecima, Balkanci razlikuju po tome gdje su se ukotvili, bivajući trenutno umorni za nove poduhvate samospomeničkoga slavljenja.
Da ništa nemam ne mogu biti siguran šta bih učinio, ali trenutno znam, a premda sam izuzetno dobro materijalno obezbijeđen znam da bi to važilo i da siromašno živim, šta ne bih učinio da je u pitanju ne znam kakav novac: isto važi i u vezi seksualnih odnosa sa poznatima ili samoslavljenjem.
Nismo svi isti: još uvijek imamo na južnoslavenskoj sceni razne dripce i hulje koji od '80-ih ispunjavaju svoje vizije na račun onih koji su u to sve uložili i danas najčešće u ozbiljnim godinama nemaju ni posao.
Rekao bih da je kapitalizam izvukao najbolje iz ljudi - profesionalac će se uvijek snaći poslovno, čak i biti sposoban da živi izuzetno dobro materijalno, a neće mu biti potrebne razne interesne društvene grupe.
:^o

Vrh

PostPostano: pon apr 08, 2013 11:57 pm 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
...nove duše dolaze a stare ne evoluiraju i vrte se u krugu reinkarnacije, nešto se mora poduzeti u protivnom sa nama je završeno.

Danas se jedan napio vode umjesto mene, sutra će umjesto mene da se popiša.
Veliku zahvalnost mu dugujem!

autentika je napisao/la:
Da ništa nemam ne mogu biti siguran šta bih učinio,ali trenutno znam, a premda sam izuzetno dobro materijalno obezbijeđen znam da bi to važilo i da siromašno živim, šta ne bih učinio da je u pitanju ne znam kakav novac.

#-o

Vrh

PostPostano: uto apr 09, 2013 5:04 pm 
Član foruma

Ljudi jel moguce dobiti krila? Znam da je ovo ludo pitanje al ja sve vise i vise vidim lepotu u pticama i drugim zivotinjama a sve manje u ljudima.Da li je moguce postati andjeo?
Kakav rad treba da se dodje do tog nivoa? AKo iko ima neke odgovore slobodne recite.

Vrh

PostPostano: uto apr 09, 2013 7:06 pm 
Član foruma

Popij Red Bull ;)
:offtopic:

Vrh

PostPostano: uto apr 09, 2013 8:44 pm 
Član foruma

često mi kroz glavu prozuji misao kako mi ljudi mislimo da smo jako važni dok je stvarnost upravo suprotna, mi smo jako, jako sićušni, činimo samo mali dio slagalice. Frustrirajuće zvuči pitanje dali ćemo uopće ikad u potpunosti razumjeti i shvatiti Božanski plan ili što već mi vidimo piksel ili dva netko koji više i to je sve,

Vrh

PostPostano: uto apr 09, 2013 9:40 pm 
Član foruma

Očaj i patnja dobri su podsticaji.
Zanemari važnost i veličine.
Sve ima svoje odgovarajuće mjere.
Kad dođe vrijeme za razumijevanje, razumijevanje će se ponuditi.
Mali dio slagalice jesmo, ali smo dio.
Koliko uložiš toliko dobijaš.

Vrh

PostPostano: uto apr 09, 2013 10:51 pm 
Član foruma

bajs je napisao/la:
Očaj i patnja dobri su podsticaji.
Zanemari važnost i veličine.
Sve ima svoje odgovarajuće mjere.
Kad dođe vrijeme za razumijevanje, razumijevanje će se ponuditi.
Mali dio slagalice jesmo, ali smo dio.
Koliko uložiš toliko dobijaš.

Patnja i očaj nikoga nisu oplemenili a kamo li probudili a ako i jesu to su vrlo rijetki pojedinačni slučajevi. Ima jedan problem a to je da se duša može naviknuti živjeti u patnji i očaju i ti do te mjere da se počne hvaliti sa tim. Patnja i očaj u normalnim okolnostima mogu biti poticajne mjere ali ovdje se radi o strahovitoj manipulaciji bića iz 4D sa kakvom se još nismo sreli. Negdje u vedskim spisima točnije u Jaiva Dharmi od Bhaktivinoda thakura sam naišao na podatak da je kreator načinio dušu pogodnu za sva stanja (čitaj sranja) što implicira na to da duše mogu trajno biti zaglavljene u pojedinim sektorima univerzuma, mogu postati previše oštećene i razbijene da ih se više ne može ni iscjeliti, u takvim slučajevima sam kreator preuzima brigu o tim luzerima vraća ih u polje iz kojeg su nastale te im u slijedećoj kreaciji ponovo daje šansu.. Takvi slučajevi su navodni jako rijetki ali što znači rijetkost u beskrajnom mnoštvu.

Vrh

PostPostano: uto apr 09, 2013 11:47 pm 
Član foruma

Ovo sam jednom već davno pisao, pa neću, jer mi je degutantno i neinteresantno, precizirati.
Jednu osobu, ima tome već dugo, sretoh i ona će meni da je vidjela jednu mušku osobu kako vodi ženskoga maksuma, i da je to bilo strašno i za vidjeti, a u daljnjem toku priče nepotrebno je implicirati o kakvom se dalje, naravno spolnom, činu radi.
Ja odgovorih da me ne čudi, a i dotična osoba da je također ne čudi, jer i mnoge druge ne čudi...
Ekstaza i iskorištavanje drugoga nikoga nisu oplemenili a kamo li probudili a ako i jesu to su vrlo rijetki pojedinačni slučajevi. Ima jedan problem a to je da se duša može naviknuti živjeti u ekstazii i iskorištavanju drugoga i ti do te mjere da se počne hvaliti sa tim. Ekstaza i iskorištavanje drugoga u normalnim okolnostima mogu biti poticajne mjere ali ovdje se radi o strahovitoj manipulaciji bića iz 4D sa kakvom se još nismo sreli. Negdje u vedskim spisima točnije u Jaiva Dharmi od Bhaktivinoda thakura sam naišao na podatak da je kreator načinio dušu pogodnu za sva stanja (čitaj sranja) što implicira na to da duše mogu trajno biti zaglavljene u pojedinim sektorima univerzuma, mogu postati previše oštećene i razbijene da ih se više ne može ni iscjeliti, u takvim slučajevima sam kreator preuzima brigu o tim luzerima vraća ih u polje iz kojeg su nastale te im u slijedećoj kreaciji ponovo daje šansu.. Takvi slučajevi su navodni jako rijetki ali što znači rijetkost u beskrajnom mnoštvu.
Opet ponavljam: bajke su divne, ali jedina je istina mir u duši.
Ako imaš ravnotežu i ne povređuješ okolinu, majstor si, i onda ti možda neko i oda priznanje.
Ovako bi umjesto javne i internetske potjere za drugim intimama najbolje bilo, ako već psihološki osoba nije mirna unutra, da uradi obrnutu stvar, pa kada se forumski konektira da ničim izazvano govori o svojim intimama i javno-poslovnim aranžmanima.
Mada bi najbolje bilo, opet ponavljam, biti opušten, te se naučiti ravnopravno komunicirati sa ostalim članovima foruma.
:hello2:

Vrh

PostPostano: sri apr 10, 2013 11:41 am 
Član foruma

Nepovrijediti okolinu uključujući naravno živa bića odnosno pokretan i nepokretan svijet je nemoguće, svakim pokretom tijela gazimo i usmrćujemo ako ništa drugo onda insekte i kukce i stvaramo reakcije odnosno dugove koje ne možemo otplatiti. Biti samo promatrač u areni bez da se učestvuje je na granici teško izvedivog i nemogućeg, čovjek bi u tom slučaju bio nešto poput jogija koji je mentalno i spiritualno u drugoj dimenziji, takve osobe su jedva svjesne svojih tijela i održavaju ih samo kako bi imali kontakt sa ovom realnošću, takve osobe su nekakvi svjetlosni radnici koji su ovdje u svojstvu održavanja balansa ili nečeg drugog. Oni mogu da žive bez hrane i vode i na taj način nemaju potrebu ulaziti u interakciju sy okolinom. Mi moramo na žalost da žderemo i pijemo, da grijemo i hladimo ovu tjelesu i dok god postoje takve potrebe vrtićemo se u krug, igra je tako i zamišljena i trajaće dok netko ne kaže dosta

Vrh

Naslov: Re: Kontrola iz 3-4D
PostPostano: čet apr 11, 2013 11:50 am 
Član foruma

http://www.bibliotecapleyades.net/vida_ ... lien46.htm

Prilično dobro, što se mene tiče.

Citat:
There are groups, that execute astral sessions, in which they attack hostile beings, fight against hostile plans, dissolve negative energies at miscellaneous places of the earth and similar things. I would be the last person that would not wish success to these groups.

However, I was disappointed to notice that the members, whom I met, hardly showed interest in removing their reptilian remote control from their bygone lives from their soul. I found reluctance and aggression. Also the fact brings me to the reflection that these group-sessions always had successful results.

We always win - like in the movies.

You already see what I am up to. I plead that the first liberation-step must be to free oneself from the old reptilian connections. If somebody doesn't have any reference to his bygone lives, that’s only because our enemies prepared this in this way. There is no divine plan that you have to forget your past lives. It is a diabolical plan that holds our soul in a splintered condition, what makes us weak and easily controllable beings.

In order to be able to solve such old reptilian connections, one needs experience to deal with astral energies.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 541 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 28  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.