Logos je napisao/la:
Razumjem, ako si bila kod nekog ajurvedičara poput Tomislava Petrušića onda potpuno razumjem ono masno naplatio. Sigurno je pomogao da si olakšaš džep
Ne, ovaj je bio Bilić

Logos je napisao/la:
Bioenergetičarka mi sada veli da će to ponavljati, jedino kako si mogu pomoći je da si riješim tečaj bioenergije i naučim samu sebe zaštiti.
Pretpostavljam da ti nudi svoj tečaj bioenergije? Ako si bila kod nje i onda te sama ne uspjeva zaštiti zašto bi ponuđeni tečaj (svoj ili nečiji drugi) napravio ikakvu razliku?
Jer si sama mogu najviše pomoći i obzirom da, kad stvar počne ponovno, ja to osjetim-ODMAH bih trebala pristupiti pročišćavanju energije, a ne čekati da me zašteka herc ili sl. Žena hoće pomoći, radi free of charge, samo mislim da nije ni ona sama to razradila do kraja, ali hoće, sigurna sam.
Logos je napisao/la:
inače sam hiperaktivna, energična, stalno leteća, brzo hodam, brzo pričam, trošim se ali se tako i punim, sad kad su takva stanja-jedva hodam, ne spavam, kao zombi, nivo energija nula bodova, zaista preteško više.
Ovo mi nije baš jasno. Puniš se tako da se trošiš? Je ti to punjenje dolazi kroz interakciju s drugim ljudima ili je ovo rečeno više simbolički, tipa dok si u movingu, dotle si ok?
Zapravo oboje; naravno kroz interakciju sa drugim Pozitivnim ljudima, ove druge jako izbjegavam. I dok sam u moovingu da, to ti je kao kad vježbaš-umoriš se, ali se i nabiješ energijom.
Logos je napisao/la:
Pitam ju zašto; veli ona a imaš takvu primamljivu energiju koja odgovara tim dušama koje su mlado umrle i nisu spremne otići dalje, ja se u svojoj muci smijem i kažem, pa baš super, šta sam sretna kada tako mogu "pomagati" al obzirom da bi stvar mogla biti i kobna za mene, nije mi za smijanje. Imam tu genetsku predispoziciju za srčane bolesti, pa obzirom da mi je to najslabija karika, tu me i "pukne".
Huh, ova tvoja bioenergetičarka mi zvuči čudno. Reći da imaš "primamljivu energiju", neka me drugi isprave, izgleda kao vrlo hrabra tvrdnja. Ne znam koliko je ista realno uspjela netkome pomoći ali možda da popričaš s još nekim? Ok, vjerujem da si svjesna da se može na svakakve likove naletjeti i nadam se da imaš postavljena svoja mjerila tko samo priča, a tko može i nešto napraviti. Možda da je razmisliti o nekoj hipnoterapiji da te vrati u trenutak pojavljivanja uzroka (nikako nemoj Denisi Legac, ispod 1000EUR ne računaj za reći "dobar dan").
Spominješ "genetsku predispoziciju", to bi mogao biti neki karmički uzrok iz prošlih života. Svoje tjelo biramo, ništa nije slučajno, ali isto tako ne znači da se karmičkih repova ne možemo riješiti u ovom životu. Zašto se uzrok aktivirao kad se aktivirao, to je isto za razmisliti, moguće da je bio neki "okidač" vezan za porod, ili neka druga trauma koje se više i ne sjećaš ili ne želiš ni misliti o njoj.
Da, zapravo me okidač i najviše zanima...želim početi rješavati to od samog početka, hipnoregresija zvuči odlično, možda da odem Michaelu Newtonu...hm..
Logos je napisao/la:
Ne želim stalno brijati o tome niti pričati, šta odašiljem to mi se i vraća, al lagano sam počela očajavati...Imam vjeru i dalje, znam da me se štiti, samo sada mi možda treba malo više pomoći. Razmišljala sam da se smirim, pritajim svoju energiju, uklopim u ostale, hoću reći sakrijem u njima, u društvo, neznam, jer možda previše odskačem, ma neznam, pričam gluposti. . .
Ne mislim da pričaš gluposti. Ako ne pričaš i tražiš rješenje neće ti se moći pomoći, jasno mi je da se o tome ne može sa svakim pričati ali na mjestima poput ovog foruma mislim da se možeš otvoriti. Što više pitanja i ogovora i biti ćeš prije u poziciji odlučiti što i kako dalje. Žao mi je što ne mogu trenutno više pomoći.