Sada je: ned maj 04, 2025 10:04 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 349 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon nov 14, 2005 11:55 pm 
Član foruma

Etiketa,
i meni se često događaju ovakvi snovi tj. astralna iskustva. Najčešće to ovako izgleda: neka užasno jaka i zastrašujuća (barem meni u tom trenutku) sila me vuće k sebi ili već nekud i to tako jako i brzo, da to upravo fizički na tijelu osjećam. Več kad izgleda da gubim bitku, izvučem odnekud snagu i znam u tom trenutku da sam jača od toga i samo najdanput me prestane vuči. Nakon toga se probudim u hladnom znoju i treba mi neko vrijeme da se regeneriram.
Jedanput sam čak divljačkom brzinom letjela u zid, tj. neka vrata, ali sam opet istim postupkom zaustavila taj užas.
Neznam odkud mi taj prekidač, ali on se stalno pojavi u pravi trenutak.
:D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 18, 2005 10:50 pm 
Član foruma

Crystal Dream je napisao/la:

Eto kako je to izgledalo iz moje perspektive : sjedio si nasuprot meni...

E da mi je onda bilo biti tamo i vidjet' ga hehe :)...
Čekaj jesi pušio još onda poslije toga?
Ako jesi, kako se to manifestiralo, da li je prestalo onda ili je bilo još jače? Baš me zanima...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 18, 2005 11:08 pm 
Član foruma

Pa ja tu vecer nisam imao deja vu 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 18, 2005 11:10 pm 
Član foruma

Crystal Dream je napisao/la:
Pa ja tu vecer nisam imao deja vu 8)

Ma pit'o sam ovog s trinaesticom, ;). Spomenuo je već to što se dogodilo ali nije rek'o taj detalj...

Vrh

Naslov: Krađa duše, napadi entiteta prilikom sna
PostPostano: uto feb 14, 2006 12:00 am 
Početnik

Dali vam se ikada desavalo da se budite usred noci ali niste ni budni niti sanjate vec ste u nekom stanju polu snu! Svjesni ste svega oko sebe ali nemate kontrolu nad sobom! Takvo prvo iskustvo sam imao prije par godina i bilo je zaista strasno. Probudio sam se usred noci nasao u situaciji u kojoj se nisam nikada mogao ni zamisliti! Nisam mogao disati a "nesto" je pokusavalo izvuci iz mene dusu ili moju zivotnu energiju nisam ni sam siguran znam samo da sam osjecao kao da nesto ili netko pokusava usisati nesto iz mene i to iz predjela prsa prilikom cega je mene uzdizalo prema stropu i ostavljalo me bez zraka. Sjecam se svijetlosti koja mi obasjavala prsa poput neke svijetlosne zrake. Najgore u cijeloj situaciji je to sto sam bio potpuno bespomocan. Zatim sam najvjerojatnije zaspao. Probudio sam se ujutro u šoku u potpunosti sjecajuci svega sto se desilo ali u nesigurnosti jeli se zbilja desilo ili nije! Jeli bio samo san ili se zbilja desilo no samim time sto se takvo sto i zapitujem bio mi dovoljan odgovor! Desilo mi se jos u par navrata ali u drukcijem obliku i ne tako snaznom najvjerojatnije zato sto sam naucio oduprijeti se tome sve manje se i susrecem time! Ali zaista me zanima o cemu je rijec i najvjerojatnije necu ni odustati dok ne saznam zato me i zanima i vase misljenje! :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 12:15 am 
Administrator

Heh... Pozdrav, dobrodošao! Hvala na opisu tvojeg iskustva!

Ne mogu ti uzeti dušu, a da ti ne umre fizičko tijelo. Mogu samo ekstraktirati ( očitati ) dušu, napraviti kopiju, odnosno otisak, napraviti s njom što žele napraviti, prilagoditi ju opet tvojem profilu materijalnog tijela, i iskopirati u tvoje materijalno tijelo opet. Naravno, prije toga ti "oduzmu" vremenski tok - u biti u jednoj točki vremena/prostora te "zamrznu", pa te u nju obično i vrate.

Sjećanja prilikom otmice često vidiš kad si bio "izdvojen" ( tvoja duša - u biti - ti ) i doživljaje koji su vezani s onim što su ti radili kad su je mijenjali ili ispitivali. Neznam koliko si proučavao materijale tu na forumu, na Galaksiji, Znanju, Ufos... ili negdje drugdje, ali dobro opisana slična iskustva ima u Kasiopejskim transkriptama. Ima ih tu na forumu, barem dio koji sam uspio prevest zasad. Mislim da ima u par zadnjih nešto o tome...

Dakle, vjerojatno si bio "otet", u smislu duše. Tko i zašto - tko će ga znat. Ima neka "Siva" ekipa koja vodi na statističkoj ljestvici otmica, ali druga rasa ima koristi od toga. Ali ima i drugih koji rade ista sranja. Bar tako izgleda iz naše percepcije.

Predložio bih ti da pročitaš što više materijala na tu temu, ako znaš engleski, ima knjiga od Karle Tuner - Taken. Jedan dio cijele priče se u njoj opisuje. Ima i još drugih, ali možda tebaš samo proučiti većinu materijala i postova ovdje na forumu i stranicama, pa će ti sve biti puno, puno, puuuno jasnije.

Ako što treba, samo pitaj!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 2:05 am 
Član foruma

Ja mislim da ovo nije bila otmica nego napad....a možda i otmica...hm...
Opisuješ predjeo prsa gdje se nalazi srčana čakra, neki entitet ti je izvlačio energiju iz srčane čakre.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 2:30 am 
Član foruma

Da, vole oni to tako povremeno sisati.
Imala sam puno puta ovakvo iskustvo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 2:46 am 
Član foruma

Da paige, kod mene sami napadi, nakomili se na me u zadnje vrime......, čim pokušam bilo šta...eto odmah su tu kraj mene.....a pošaljem ih 100 puta dnevno u onu stvar.
Danas non stop moraš misliti na zaštitu.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 3:15 am 
Član foruma

GameDeveloper je napisao/la:
Da paige, kod mene sami napadi, nakomili se na me u zadnje vrime......, čim pokušam bilo šta...eto odmah su tu kraj mene.....a pošaljem ih 100 puta dnevno u onu stvar.

E to se i meni događa cijelo vrijeme.
Čujem ih, sve počne pucketati, i odmah ih i ja šaljem u to dotično mjesto.
Meni delfini jako pomažu. Njihova frekvencija je moj najjači štit.
Od kad sam se s njima povezala sve je lakše.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 3:20 am 
Član foruma

Paige je napisao/la:

E to se i meni događa cijelo vrijeme.
Čujem ih, sve počne pucketati, i odmah ih i ja šaljem u to dotično mjesto.
Meni delfini jako pomažu. Njihova frekvencija je moj najjači štit.
Od kad sam se s njima povezala sve je lakše.

Da, imaš dolp freq i genetiku, ali do sada nisam uspostavio kontakt s njima, blokiraju me ovi gadovi.
Inače sam imao aktivaciju dolp-sirius A freq sa 14 god i to je danas i fizički vidljivo.....svak tko se razumi u to može skužit.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 3:26 am 
Član foruma

Da, imaš dolp freq i genetiku, ali do sada nisam uspostavio kontakt s njima, blokiraju me ovi gadovi.
Inače sam imao aktivaciju dolp-sirius A freq sa 14 god i to je danas i fizički vidljivo.....svak tko se razumi u to može skužit.

Evo ja moram priznati da nemam pojma. :oops:
Ako možeš malo pojasniti, jer možda ima veze s nekim mojm iskustvima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 8:36 am 
Član foruma

Ja nemam tako dramatična iskustva kao vi ali često mi se dešavalo da se probudim u sred noći potpuno dezorijentisan, bukvalno kao da mi je sav osjećaj za prostor u glavi totalno poremećen i treba mi par minuta da shvatim gdje se nalazim.
I još nešto, možda nije za ovaj topic ali imam strašnih problema sa memorijom u zadnje vrijeme, to već postaje da bude jako neprijatno, čak ide dotle da trenutno ne mogu da se sjetim ni imena pojedinih ljudi koje, ajmo reći, povremeno viđam ili ih znam nešto duže a ne sretnem ih neko vrijeme.
O koncentraciji da i ne govorim, ne znam, razmišljam da otvorim novi topic u vezi ovoga, počinjem u pojedinim trenucima da se ponašam kao računar kojeg je napao neki virus pa šteka na sve strane. :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 10:57 am 
Član foruma

Ludi moji mislio sam da sam jedini na Zemlji.

b@g slične stvari sam i ja doživljavao samo ne da me neko otima. Evo im ga nja za to.

Ne daj im se pa ti ne mogu ništa. Ja sam se štitio stavom zgrčenim. Tad ti niko ništa ne može. Zapravo ti nemože niko ništa ako ti to nećeš. To ti je osnova, nažalost obično ne znamo što će mo.

Ja delfine zovem "vodeni ljudi" oni su izvanredni no ni sa njima nemožeš vazda. Oni imaju neke svoje obrede i nama ljudima ne dozvoljavaju da prisustvujemo. Gledao sam prikriveno što čine. To je seks i imaju izgleda nešto što nijesam razumio. Njima je seks naročito važan i iako znaju da ne možeš ništa činjet ponašaju se grđe no kokoti na đubrištu.

Možda da iskoristiš ovu priliku da plivaš po prostoru. Nešto izvanredno. Možda bi trebao uzeti neku zaštitu. Nijesam probao ali sam od drugih čuo da pomaže pominjanje imena spasiteljevog i bogorodičinog.

Fala što nijesam jedini. :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 2:22 pm 
Član foruma

To o ocemu pricate desavalo mi se u sred bela dana, dok spavam. Oci su mi otvorene, telo nepokretno, vidim svoje ruke na jastuku, osecam uzasno jak pritisak u glavi, a u usima mi bubnji i cujem hiljadu glasova. Pokusavam da dozovem nekog, da pomerim nogu, odgurnem se od zida i padnem sa kreveta, ali nista. U jednom trenutku cujem jak sapat, koji para bubne opne i kao da izvire iz moje glave i ponavlja: "Slusaj". Kad malo bolje razmislim podseca me na moj glas, ali ipak zvuci nekako zlo i ja ne zelim da ga slusam. Opirem se, odbijam ga i on na kraju nestaje, a ja potpuno iscrpljena sklapam oci i nastavljam da spavam. To mi se desilo jednom dva puta za vreme popodnevne dremke.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 2:37 pm 
Član foruma

Delfini su posebna bića, oni nisu odavde.
Dosli su na Zemlju da odrzavaju neke više frekvencije.
Jedne noci su me vodili kroz galaksije, pokazivali su mi moj dom, daleku galaksiju prepunu ljubavi i topline.
Miljuni godina su mi prolazili u sekundama i onda su me vratili u ovo razoblje, crno, teško, prepuno uspavanih predivnih bića koja neznaju tko su - ljudi.
Pokazali su mi ovu tiraniju draco rase koja je dosla iz nekog drugog mjesta, ne poznavajući ljubav.
Ne mogu vam opisati tugu koju sam osjetila, težinu kad su me vratili.
To nije bio san, nego moje buđenje i povezivanje s njihovom frekvencijom.
Povratak kući.

Vrh

Naslov: ...
PostPostano: uto feb 14, 2006 3:51 pm 
Početnik

To ti je stanje velike (močne) kontrole uma i podsvijesti, te ti tada proživljavaš halucinirani san (onaj koji si sanjao)...

Forfeit the game / Before somebody else
Takes you out of the frame / Puts your name to shame
Cover up your face / You can’t run the race
The pace is too fast / You just won't last

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 4:11 pm 
Administrator

Čuo sam negdje da ti energiju ne mogu čupati iz tijela ako prekrižiš noge i prste na rukama. Ono, kao kad sjediš negdje, prekrižiš noge jednu preko druge, a i ruke spojiš tako da prekrižiš prste...

Neznam, ali vrijedi probati...

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 11:55 pm 
Član foruma

Citat:
Ne mogu ti uzeti dušu, a da ti ne umre fizičko tijelo. Mogu samo ekstraktirati ( očitati ) dušu, napraviti kopiju, odnosno otisak, napraviti s njom što žele napraviti, prilagoditi ju opet tvojem profilu materijalnog tijela, i iskopirati u tvoje materijalno tijelo opet. Naravno, prije toga ti "oduzmu" vremenski tok - u biti u jednoj točki vremena/prostora te "zamrznu", pa te u nju obično i vrate.

Naravno da ti ne mogu uzeti dušu.

Nije točno da oni očitavaju dušu... oni očitavaju najsuptilnije materijalne pokrivače oko duše koje mogu izmanipulirati i programirati nazad u tijelo.

Pročitajte moj potpis... ne uzimajte dušu u usta ukoliko niste proučili i naučili sve o njoj.

Sve ostalo je točno. Ali ako po bilo čemu se sve, Sve i sva živa bića ne razlikuju, onda je to DUŠA.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 14, 2006 11:56 pm 
Početnik

ekipa hvala na odgovorima a ja sam mislio da sam vec pomalo skrenuo! ovo s delfinima jos nisam probao a iskreno i neznam tocno o cemu je rijec jer sam pomalo i nov u tome! meni je pomoglo to sto sam pokusava odvojiti sebe od tijela jer sam znao da ako su mi onesposobili samo tijelo da meni samom nista nista nemogu i to sam neprestano ponavljao u sebi i zbilja je pomoglo! zadnjih par puta se vise nisam ni opirao vec sam se samo prepustio i vjerovao u to kako ce me neka visa sila zastititi ako dovoljno jako u to vjerujem! nakon toga vec neko vrijeme mi se to ne desava! mozda su odustali. :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 349 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.