(3573)
Nastavak
Napomena:
Tekst koji slijedi direktno se je odnosio na moju prvu web stranicu koja je ugašena a to znači da nećete moći ulaziti na stranice koje će biti ispisane u tekstu.
Web adresa mog Prvog web sajta je glasila:
http://www.geocities.com/SoHo/Atrium/5456/
Svakako, svi oni koji se služe kompjuterom prepoznat će ovo pod imenom URL
(Web sajt je skup web pages (web stranica), koje su međusobno povezane i nalaze se na jednom web serveru).
Prva stranica web sajta naziva se home page i upoznaje nas sa sadržajem sajta.
Da ste prije nekog vremena na pretraživaču (npr. na Google) upisali navedenu web adresu - za nekoliko sekundi bi ušli na Prvu stranicu mog web sajta kojeg sam postavio na Internet tokom 1997. godine.
Razumijete li možda na što vas navodim?
Ako dobro razmislite - web adresa koja je ispisana na pretraživaču ne traži Svoju adresu (koja se nalazi u polju kao memorija; koja se pokazuje preko Interneta) – već ukucajem na web adresu stvara se JEDAN Impuls koji će preko internet mreže tražiti i naći samo Svoje Određeno memorijsko polje.
Prema tome možemo slobodno reći da je JEDAN Impuls nosilac svih određenih znakova (slova, zareza, crtica, slika…) koji se nalaze u na web adresi koja se nalazi u Svom Određenom polju interneta.
Dakle Impuls je taj koji će otvoriti web sajt da bi došli do cjeline Memoriranog dokumenta.
No pazite.
Ako posmatramo web sajt kao jednu cjelinu taj je Memorirani dokument sačinjen od više Memoriranih stranica (sekvenci).
I Svaka stranica (sekvenca) vezana je samo za Svoj Impuls (ili Oznaku).
Za bolje shvaćanje.
Da ste ušli na moj web sajt:
http://www.geocities.com/SoHo/Atrium/5456/ došli bi na Prvu stranicu – što znači da je Impuls koji je proizveden od strane kompjutera pronašao Stranicu dokumenata, koja se vodi na istoj frekvenciji Impulsa.
Nazovimo taj impuls; Impuls-1.
Dakle, ta Prva stranica je vezana samo za Impuls-1, koji je pripadao toj stranici.
Ali s tim Impulsom-1 niste mogli ući dalje u dokumenat.
No na toj stranici je stajala i ova rečenica: “Vise informacija na jeziku s kojim su se sluzili i s kojim se sluze narodi bivse Jugoslavije “.
Sad, da ste kliknuli s kompjuterskim mišom na hyperlink (tj. na riječ; Jugoslavije) stvorili bi Impuls-2 koji bi tražio drugu web stranicu.
Nakon prepoznavanja, prenašanja i stapanja tog Impulsa-2 s web stranicom - našli bi se na web stranici gdje su između ostalog stajale i ove rečenice:
“Vise informacija na Alternativna medicina i filozofija prirode
“Vise informacija na Rasprava o naucnim promasajima“
“Vise informacija na Rasprava o naucnim promasajima (drugi nastavak)“
Opet, kliknuvši s kompjuterskim mišom na hyperlink Alternativna medicina i filozofija prirode stvorili bi Impuls-3 - nakon čega bi došlo do prenašanja, prepoznavanja i stapanja Impulsa-3 s web stranicom - na koji bi se način našli na toj traženoj web stranici.
I tako dalje, (jer svaka web stranica je povezana s novim Impulsom).
No pokušajmo sad (futuristički) razmišljati ovako.
Želimo da dođemo do nekih informacija koje se nalaze memorirane u nekom polju ali nemamo web adresu tog polja.
Ipak, usavršili smo toliko kompjutersku tehniku da možemo doći do šifre Impulsa koji su vezani za web sajt i web stranice.
Te šifra Impulsa su izražene u vidu frekvencija, odnosno u vidu Broja titraja u Određenom vremenu (Hz).
* Tako vrijednost prethodno navedenog Impulsa-1 iznosi (npr.) 14,001 . 106 Hz koja vrijednost odgovara šifri:
http://www.geocities.com/SoHo/Atrium/5456/
* Vrijednost Impulsa-2 iznosi (npr.) 14,002 . 106 Hz – koja vrijednost odgovara šifri: Jugoslavije.
* Vrijednost Impulsa-3 iznosi (npr.) 14,003. 106 Hz – koja vrijednost odgovara šifri: Alternativna medicina i filozofija prirode – itd.
Dakle, ako bi znali šifru Impulsa – ukucavši je, aktivirali bi Impuls koji će nas “uvesti” u Njegovo polje (gdje se nalaze informacije do kojih želimo da dođemo).
Sad da vas podsjetim na dio teksta gdje sam opisao moj duhovni razvoj koji se je odvijao u četiri faze.
…PRVA FAZA
- 1988. godine ostvarujem kontakt s “nekom Sviješću”.
Kažem s “nekom Sviješću”, jer sam ubrzo shvatio da TA Svijest nije moja Materijalna svijest pomoću koje shvaćam objektivni (realan) svijet u sebi i oko sebe.
[Primjedba: Napisao sam Materijalna svijest iz tog razloga da bih TU Svijest “odvojio”od Duhovne (Psihičke) svijesti].
Dakle, 1988 godine se je desilo nešta izuzetnog.
Naime, primjetio sam da su se mojoj Materijalnoj svijesti počela “nametati” do tad meni nepoznata saznanja, koja ulaze u djelokrug skoro svih naučnih disciplina.
U početku je to “nametanje” dolazilo “samo od sebe”, dakle bez misaonog učešća moje Materijalne svijesti.
Kasnije, shvativši da mogu doći do saznanja koja su meni bila strana – postavljao sam misaona pitanja različitih sadržaja nakon čega su, retroaktivno, do moje Materijalne svijesti stizali impulsi čiji su titraji djelovali na moju Svijest da ih prihvati kao nečije. poruke-odgovor.
(Taj me je kontakt s nekom Sviješću, naročito u početku ostvarenja tog kontakta, podsjećao na brzo dostavljanje informacija pomoću telegrafskog aparata).
Prema tome, moja Materijalna svijest je znala (i zna) kako da šalje impuls-pitanja - a po primitku impuls-odgovora je znala (i zna) da ih prevede i da ih pretvori u Misao koja ima svoj sadržaj.
Na taj sam način dolazio (i dolazim) i do onih odgovora na pitanja na koja nikad ranije nisam znao odgovoriti...
Dakle, moj Spirit (a ne moja Materijalna svijest) ZNA kako da šifru Impulsa dešifrira i kako da je prenese do sistema moje Materijalne svijesti da bi ovdje dobila svoju sadržajnost.
Svakako, Temeljna sadržajnost se odrazuje kao Osnovna šifra (Ovog života) koja se vodi u mojem Energetskom polju (Monadi), koje ulazi u sastav sistema Kozmičkog Uma (prirodnog Interneta).
Ponovit ću šifru pod kojom se vodi Nepromjenjljiva vrijednost Srži biti mog Materijalnog bića u mojem Energetskom polju:
18-26-3/(M1-M2-...-M4-M5-M6-...)23/22101935(+);"E1;ex";"53";"E2;ey"
I po svoj logici - još prije mog rođenja Utisnuta je šifra u Mojem Energetskom polju - koja je šifra također bila Prenijeta; i Utisnuta (i danas je Utisnuta) u jednom extra-kromosomu mnogostaničnog bića koje se je razvijalo u utrobi moje majke – (dakle u exstra-kromosomu koji od prvih početaka razvoja zametka nalazi u mojem Materijalnom biću).
Svakako, ta šifra je u momentu stvaranja Otiska u tom extra-kromosomu glasila:
18-26-3 / (M1-M2-...-M4-M5-M6-...)23/D(+)"E1;ex";“53”;"E2;ey"
Ipak, kako znam da će biti onih koji bi htjeli znati vrijednosti slova i brojeva u šifri - evo kratka informacija.
Temeljna šifra glasi:
G-Z-P /(M1-M2-M3-M4-M5-M6-M7)M/ D(+);“Y”;"E1;ex";"A";"E2;ey"
– odnosno:
18-26-3/(13-18-23-28-32-43-53)M/D(+);“Y”;"E1;ex";“A”;"E2;ey"
Nastavak slijedi