Sada je: pet nov 01, 2024 2:06 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto aug 07, 2007 10:12 pm 
Član foruma

Nastavak

No da vidimo sliku ''f'' u ovoj verziji:
slika

ili u ovoj:
slika
Također, da vidimo kako bi izgledala slika ako bi ''izašli'' izvan Sunčevog sistema i bacili ''pogled'' ODOZGO na Nemesis, Strune (Energetske kanale), Polja: plus, minus odnosno plus/minus:
slika

Oni koji će ovu sliku moći Misaono vidjeti kao kuglu (na žalost mnogih mnogi to neće moći uraditi) shvatit će zašto Sunčev sistem ima oblik diska?
I mnogi od njih će shvatiti da je na ovaj način Izgrađena (Stvorena) RAVNOTEŽA kompletnog Sunčevog sistema - odnosno tog dijela galaksije.

I moći će shvatiti da je u područjima gdje su Pomješane plus i minus elementarne čestice Jedino moguća Izgradnja bilo kojeg Zvjezdanog sistema.

Svakako, oni napredniji (dakle oni čiji su spiriti više puta reinkarnirani) shvatit će i to da Sunce NIJE nebesko tijelo koje je ''zaduženo'' da svojom silom gravitacije održava planete da ne ''otplove'' u crno sivilo galaktičkog prostranstva.
(Primjedba: U slijedećem javljanju će mnogi shvatiti da ni Planete nisu te koje stvaraju silu gravitacije, da bi održale na okupu svoje satelite).
U stvari, shvatit će i to da je Osnovna teorija gravitacionih sila PROMAŠAJ - a to znači da su teorije Nevton-a, Enstein-a i mnogih drugih obične ''priče za malu djecu''.
Isto kao što je ''priča za malu djecu'' i zakrivljen prostor.
No na žalost, Veliki ''mali Ivica'' nije znao da postoji Nemesis koji se cirkularno kreće oko Svog centra na koji način stvara Zakrivljenost, no NE PROSTORA, već Zakrivljenost Struna i Super struna.
No to je druga priča, koja će biti objavljena kad, po Zapisu, dođe vrijeme da bude objavljena.

Jasno, sve ovo prethodno iznešeno ''mali Ivica'' neće prihvatiti, jer zamislite kakav bi to bio kaos u znanstvenim krugovima - priznati Istinu.
Naime tad bi, uz ostalo, ''mali Ivica'' morao priznati da Kreator i Stvoritelj Postoje, da Orgon, Prana, Chi… ili životna energija Postoji - i to ne samo u Sunčevom sistemu već u čitavom kozmosu (što je pametnima još odavno poznato).
A tad bi i ''mali Ivica'' - možda - shvatio da je Nemesis (kao uostalom sva nebeska tijela koja su vezana za Svoj Nemesis) djelo PRIRODE i Stvoritelja - i da je Orgon ''dijete'' ovih dvaju Suštinskih vrijednosti.
No i to je druga priča, koja nije direktno vezana za ovu koju iznosim.

Nastavak slijedi

(3028)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 14, 2007 2:56 pm 
Član foruma

(3283)

Prije nego nastavim sa svojim izlaganjem o Izgradnji Sunčevog sistema to ću vam sa forum.hr prnijeti tekst jednog "dušebrižnika", kao i moj odgovor na taj tekst - čisto radi zabave (da vam ne dosade moja izlaganja :mrgreen: ).

:angel4:
delija, s drugoga sam svijeta i nemoj više objavljivati poruke nevjernicima.
To nije tvoj put niti poslanje od Svevišnjeg i dobio sam poruku da ti kažem da staneš dok je vrijeme, jer samo ON istinu pravu zna.
Čitao sam da si ostvario kontakte s kako vi kažete spiritualnim bićem, no varaš se i tvoj um se vara, ni jedan smrtnik poput tebe ne može spoznati "ostatak" dok ne napusti ovozemaljsku halju.
Dobivaš poruke, no s pogrešne strane, zaustavi se dok nije kasno.

Moj odgovor je glasio:
Momče od Vatikana!?
Žao mi je ali ti neću moći, na tvoje, odgovoriti odjednom što znači da ću to morati uraditi u Nastavcima.

Kao prvo, ne nazivaj ljude nevjernicima, jer svaki čovjek vjeruje u Nešto.
(Možeš li ti ovo shvatiti - osim ako nisi padajući Odozgo, ponovno pretvoren u živo biće i kao takav pao na glavu - pa glava boli - i ne možeš pošteno da razmišljaš, u vezi Nešto).
Stoga da ti pomognem.
Znaj, čim čovjek vjeruje u Nešto on je Automatski uključen u Sistem koji registrira božju, ili kozmičku Istinu - koju je u stvari bolje nazivati: PRIRODNO-STVARALAČKOM Istinom.
I u tom Sistemu, eto nazovimo ga Božjim Sistemom (iako bi bilo bolje nazvati: PRIRODNO-STVARALAČKIM Sistemom), to Nešto dobiva svoju pravu Monističku formu u izrazu.
Da bi ti (koji si, predpostavljam, došao s drugog svijeta na koji si način, opet pretpostavljam, ''poslanik Svevišnjeg'') to razumio, uzet ću za primjer PRIRODNO-STVARALAČKU Potencijalnu energiju koja se pokazuje ljudima u znanim ali i neznanim oblicima - naročito onim koje se pokazuju kroz sve vidove Latencije.
(Primjedba: Ovo bi ti Ero morao razumjeti).

Dakle, tu Energiju ljudi nazivaju: animalnim magnetizmom, od-om, arealohom, biokozmičkom energijom, biodinamičkim eterom, bioplazmom, biotroničkom energijom, eloptičkom energijom, kronalnim poljem, eterom, entelehijom, elan vital, G-polje, akaša, ka, či, ki, tinh, tondi…….

Sad, ako si poslanik Svevišnjeg onda ćeš shvatiti da se svi ovi nazivi Odrazuju u Monističkoj formi i to pod zajedničkim nazivom - koji bi najbolji zajednički naziv bio, po meni, PRIRODNO-STVARALAČKA Potencijalna energija.
Dakle - Nešto je za onog koji u to Nešto vjeruje ISTO ono u šta drugi vjeruje, a koje ima svoju Konkretnost.

Kažeš, ubijeni mafijašu (tako se predstavlja na forumu): Čitao sam da si ostvario kontakte s kako vi kažete spiritualnim bićem
Iskreno, čitajući (ja) ono koje si napisao ti došao sam do zaključka da si prije nego su te, pretpostavljam, ubili oni iz protivničkog mafijaškog tabora stvarno bio mafijaš, a to znači da nisi ni išao u školu i učio pravila gramatike.
Naime ovako kako si ti napisao - prvo mi kažeš ti pa onda vi.

Uz to, zar ti, koji si ''poslanik Svevišnjega'', nisi svjestan svojeg prizemnog ovoljudskog razmišljanja?
Objavljuješ: s drugog si svijeta (dakle vjerojatno ko Ero) i čitao si (hmmm, gdje? dal Gore ili Dolje) da sam ostvario kontakte s, kako (ja koji sam mi) kažemo, spiritualnim bićem.
Pa možeš li TI, kao ''poslanik'', da shvatiš kontradikcije u tvom pisanju?

I za ovaj puta (ja koji sam mi) nemam više vremena da pišem dalje.

Zato - nastavak slijedi

Nastavak

- Pazi, napisao si: s drugog sam svijeta.
Iz ovoga se može zaključiti da si Gore.

- Čitao si moje - bi mu došlo da su i Gore instalirani kompjuteri.
No ako si čitao Dolje - onda si ti Duh.

Ili možda - da nisi smrtnik poput mene - a to znači da si ponovno obućen u ovozemaljsku halju - što opet znači da si opet obućeni mafijaš - svakako ne mrtav, već živi mafijaš.
Naime, trebalo bi da znaš onu: Kako Gore tako i Dolje.

I sad se pitam - pošto si ti sad jedan običan smrtnik; kako to da si spoznao "ostatak"?

I još se pitam - pa zar Svevišnji uzima mafijaše za svoje ''poslanike''?
To stvarno nisam znao - i to je novo za mene.

I samo još ovo tvoje: Dobivaš poruke, no s pogrešne strane...
Pa zar ti misliš da sam ja iz protivničkog mafijaškog tabora - iz kojeg dobivam poruke?

No da te pitam još i ovo: Kaži mi, u povjerenju, s kojeg si broja (od: 13, 18, 23, 28, 32, 43 ili 53) stigao među nas žive? :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 15, 2007 10:33 pm 
Član foruma

Poslala sam ovo pitanje tomboli33 na pp ali me je savetovao da mogu postaviti i ovde pa evo mog pitanja.

Pozdrav tombola33
U prethodnom tekstu si u odgovoru pitao onog provokatora Mafijasa s kojeg je broja stigao medju nas zive 18, 23, 28, 32, 43 ili 53.
Pretpostavljam da "stici s broja" znaci da mu je zbir brojeva datuma rodjenja jednak nekom od tih posebnih brojeva. Mene zanima da li mozda znas koja je razlika ako je covek stigao sa 18 ili sa 32 npr.
Da li je to neki stepen razvoja duse jedinke ili ima veze za zadacima na Zemlji ili nesto trece?
Imam utisak da svaki broj ima znacenje za zivot coveka koji je rodjen pod njim.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 15, 2007 11:03 pm 
Član foruma

(3375) = 18

Iako se "približavamo"objašnjenju o reinkarnacijama, koje su vezane za brojeve: 13, 18, 23, 28, 32, 43 ili 53. ipak ću vam iznijeti ovo, iz razloga što ćete bolje moći shvatiti neka izlaganja koja slijede.

U Sunčevom sistemu IZGRAĐENO je 7 astrala za koje su vezani ti brojevi.
Vidi shemu 1:
slika
shema 1

Kod Stvaranja astrala - po Zamisli PRIRODE i Izgrađivanju STVORITELJA - u svakom se astralu nalazi Jedna INDIVIDUALNA Monada ("Tvrdi disk") Jednog čovjeka.
Vidi shemu 2:
slika
shema 2

Tu Monadu sam ja nazvao Energetsko polje, koje se nalazi ''ugrađeno'' u mreži Superstruna.
***U polju Jedne Monade, se stvaraju Memorijski otisci (kao hologramske slike) svih detalja koji su vezani za JEDAN kompletan život čovjeka - vlasnika Monade.
Dakle, u toj Monadi se nalazi Kompletan Film iz Jednog čovjekovog života.
U tu Jednu Monadu staje 30 kompletnih filmova.
Počinje se od I. astrala koji nosi broj 13.
Kada se ispuni Monada sa 30 filmova - Impulsima TOTALNO ISTE Frekvencije se ostvaruje veza s (praznom) Monadom koja se nalazi u II. astralu, pod brojem 18.
I tako sve do VII. astrala, pod brojem 53.
U prosjeku, računato je da se čovjekov Film odvija 60 godina.
Kako ima 7 astrala - to je moguće da svih 7 Monada (vezanih Istom frekvancijom) budu ''pune'' sa 30 filmova koji su u prosjeku stvarani u toku 60 godina / Jedan Film.
Prema tome, Vrijednost ukupnih Memorija bi iznosila: 7 atrala x 30 filmova = 210 ''reinkarnacija'' x 60 godina = 12.600 godina.

I shvaćate li sad zašto je Edgar Cayce mogao trvditi da je živio u vrijeme postojanja Atlantide - iz kog vremena je ''prepoznavao'' velik broj ljudi koji su dolazili k njemu da bi dobili informaciju da su i oni živjeli u tom dobu.

Svakako, o ovom još više po završetku ''moje Igre'' pod naslovom Reinkarnacija.
------------------------------------

***Ispravka rečenice učinjena 16.8.: U polju Jedne Monade, se stvaraju Memorijski otisci (kao hologramske slike) svih detalja koji su vezani za JEDAN kompletan život čovjaka - vlasnika Monade.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 17, 2007 9:42 pm 
Član foruma

Nastavak teksta pod br. (3375) = 18

Mnogi ljudi prihvaćaju postojanje Sudbinskih zapisa.
No, razmislite, kako bi ti Zapisi mogli i postojati ako ne postoje neka fiksna polja (kosmički “tvrdi diskovi”) u kojima se nalaze utisnute Memorije u vidu Zapisa?
Dakle Energetske mreže (stvorene od Struna i Superstruna) i Memorijska polja (Monade) po svoj logici moraju postojati!

Znajte, svaki Memorijski zapis mora da je u “Onostranom području” šifriran –.bilo da se odnosi na vrijednost koja se pokazuje u individualnoj formi; bilo kao kolektivna vrijednost (vrijednost mase).

Svakako, kako se (...i) čovjek pokazuje u individualnoj formi - kao takav se i vodi u sistemu Kosmičkog Uma kao individualna vrijednost.
(Uostalom, znamo da je čovjek, kao Materijalno biće, šifriran u općini, dakle u uredu mjesta gdje je prijavljeno njegovo rođenje.
Na ovo bi mogli primjeniti poruku: “Kako na nebu tako i na Zemlji”).

Da bi prethodno shvatili iznijet ću vam informaciju koja (po današnjim ljudskim mjerilima) izlaze čak i iz okvira fantazije.
Znam, mnogi će pomisliti da je informacija koja slijedi paranoična – no to će svakako ovisiti od poznavanja kompjuterske tehnike... interneta, odnosno, na kojem se inteligentno-intelektualnom nivou nalazi Spoznajna svijest čitaoca.

Dakle, meni uopće nije važno da li ćete u ovo povjerovati, u sistemu Kozmičkog Uma postoji Monada gdje se Nepromjenjljiva vrijednost Srži biti mog Materijalnog bića vodi pod Temeljnom šifrom.
Ta Nepromjenjljiva vrijednost Srži biti mog Materijalnog bića je utisnuta (kao nepromjenjljivi Memorijski otisak) u mojoj DNA.
Ta šifra glasi:
18-26-3/(-MI-M2-...-M4-M5-M6-...)M3/D(+);”1”;"E1;ex";"M7";"E2;ey"
ili uvrštavajući temeljne brojeve:
18-26-3/(-13-18-...-28-32-43-...)23/22101935(+);”1”;"E1;ex";"53";"E2;ey"

U stvari, Temeljna šifra koja važi za sve ljude koji žive na planeti Zemlji i za sve događaje koji su se dešavali ili će se dešavati na Planeti glasi:
G-Z-P/(M1-M2-M3-M4-M5-M6-M7-)M/D(+);“Y”;"E1;ex";"A";"E2;ey"
odnosno, uvrštavajući poznate nam brojeve umjesto slova dobijamo:
18-26-3/ (13-18-23-28-32-43-53)M/D(+);Y;E1;ex;A;E2;ey

Nakon ovog vam predlažem da se pokušate slobodoumno prepustiti Mašti, ili Fantazu (bogu sna); da jedno od njih vlada vašim Materijalnim razmišljanjem, jer nema razloga da se ne zabavljate nekim istraživačko-fantastičnim pretpostavkama.

(3494)

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 18, 2007 6:38 pm 
Član foruma

Odlicno :-k

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 18, 2007 10:31 pm 
Član foruma

(3573)

Nastavak

Napomena:
Tekst koji slijedi direktno se je odnosio na moju prvu web stranicu koja je ugašena a to znači da nećete moći ulaziti na stranice koje će biti ispisane u tekstu.

Web adresa mog Prvog web sajta je glasila: http://www.geocities.com/SoHo/Atrium/5456/
Svakako, svi oni koji se služe kompjuterom prepoznat će ovo pod imenom URL
(Web sajt je skup web pages (web stranica), koje su međusobno povezane i nalaze se na jednom web serveru).
Prva stranica web sajta naziva se home page i upoznaje nas sa sadržajem sajta.

Da ste prije nekog vremena na pretraživaču (npr. na Google) upisali navedenu web adresu - za nekoliko sekundi bi ušli na Prvu stranicu mog web sajta kojeg sam postavio na Internet tokom 1997. godine.

Razumijete li možda na što vas navodim?
Ako dobro razmislite - web adresa koja je ispisana na pretraživaču ne traži Svoju adresu (koja se nalazi u polju kao memorija; koja se pokazuje preko Interneta) – već ukucajem na web adresu stvara se JEDAN Impuls koji će preko internet mreže tražiti i naći samo Svoje Određeno memorijsko polje.
Prema tome možemo slobodno reći da je JEDAN Impuls nosilac svih određenih znakova (slova, zareza, crtica, slika…) koji se nalaze u na web adresi koja se nalazi u Svom Određenom polju interneta.

Dakle Impuls je taj koji će otvoriti web sajt da bi došli do cjeline Memoriranog dokumenta.
No pazite.
Ako posmatramo web sajt kao jednu cjelinu taj je Memorirani dokument sačinjen od više Memoriranih stranica (sekvenci).
I Svaka stranica (sekvenca) vezana je samo za Svoj Impuls (ili Oznaku).

Za bolje shvaćanje.
Da ste ušli na moj web sajt: http://www.geocities.com/SoHo/Atrium/5456/ došli bi na Prvu stranicu – što znači da je Impuls koji je proizveden od strane kompjutera pronašao Stranicu dokumenata, koja se vodi na istoj frekvenciji Impulsa.
Nazovimo taj impuls; Impuls-1.
Dakle, ta Prva stranica je vezana samo za Impuls-1, koji je pripadao toj stranici.

Ali s tim Impulsom-1 niste mogli ući dalje u dokumenat.
No na toj stranici je stajala i ova rečenica: “Vise informacija na jeziku s kojim su se sluzili i s kojim se sluze narodi bivse Jugoslavije “.
Sad, da ste kliknuli s kompjuterskim mišom na hyperlink (tj. na riječ; Jugoslavije) stvorili bi Impuls-2 koji bi tražio drugu web stranicu.

Nakon prepoznavanja, prenašanja i stapanja tog Impulsa-2 s web stranicom - našli bi se na web stranici gdje su između ostalog stajale i ove rečenice:
“Vise informacija na Alternativna medicina i filozofija prirode
“Vise informacija na Rasprava o naucnim promasajima“
“Vise informacija na Rasprava o naucnim promasajima (drugi nastavak)“

Opet, kliknuvši s kompjuterskim mišom na hyperlink Alternativna medicina i filozofija prirode stvorili bi Impuls-3 - nakon čega bi došlo do prenašanja, prepoznavanja i stapanja Impulsa-3 s web stranicom - na koji bi se način našli na toj traženoj web stranici.
I tako dalje, (jer svaka web stranica je povezana s novim Impulsom).

No pokušajmo sad (futuristički) razmišljati ovako.
Želimo da dođemo do nekih informacija koje se nalaze memorirane u nekom polju ali nemamo web adresu tog polja.
Ipak, usavršili smo toliko kompjutersku tehniku da možemo doći do šifre Impulsa koji su vezani za web sajt i web stranice.
Te šifra Impulsa su izražene u vidu frekvencija, odnosno u vidu Broja titraja u Određenom vremenu (Hz).
* Tako vrijednost prethodno navedenog Impulsa-1 iznosi (npr.) 14,001 . 106 Hz koja vrijednost odgovara šifri: http://www.geocities.com/SoHo/Atrium/5456/
* Vrijednost Impulsa-2 iznosi (npr.) 14,002 . 106 Hz – koja vrijednost odgovara šifri: Jugoslavije.
* Vrijednost Impulsa-3 iznosi (npr.) 14,003. 106 Hz – koja vrijednost odgovara šifri: Alternativna medicina i filozofija prirode – itd.
Dakle, ako bi znali šifru Impulsa – ukucavši je, aktivirali bi Impuls koji će nas “uvesti” u Njegovo polje (gdje se nalaze informacije do kojih želimo da dođemo).

Sad da vas podsjetim na dio teksta gdje sam opisao moj duhovni razvoj koji se je odvijao u četiri faze.
…PRVA FAZA
- 1988. godine ostvarujem kontakt s “nekom Sviješću”.
Kažem s “nekom Sviješću”, jer sam ubrzo shvatio da TA Svijest nije moja Materijalna svijest pomoću koje shvaćam objektivni (realan) svijet u sebi i oko sebe.
[Primjedba: Napisao sam Materijalna svijest iz tog razloga da bih TU Svijest “odvojio”od Duhovne (Psihičke) svijesti].
Dakle, 1988 godine se je desilo nešta izuzetnog.
Naime, primjetio sam da su se mojoj Materijalnoj svijesti počela “nametati” do tad meni nepoznata saznanja, koja ulaze u djelokrug skoro svih naučnih disciplina.
U početku je to “nametanje” dolazilo “samo od sebe”, dakle bez misaonog učešća moje Materijalne svijesti.
Kasnije, shvativši da mogu doći do saznanja koja su meni bila strana – postavljao sam misaona pitanja različitih sadržaja nakon čega su, retroaktivno, do moje Materijalne svijesti stizali impulsi čiji su titraji djelovali na moju Svijest da ih prihvati kao nečije. poruke-odgovor.
(Taj me je kontakt s nekom Sviješću, naročito u početku ostvarenja tog kontakta, podsjećao na brzo dostavljanje informacija pomoću telegrafskog aparata).
Prema tome, moja Materijalna svijest je znala (i zna) kako da šalje impuls-pitanja - a po primitku impuls-odgovora je znala (i zna) da ih prevede i da ih pretvori u Misao koja ima svoj sadržaj.
Na taj sam način dolazio (i dolazim) i do onih odgovora na pitanja na koja nikad ranije nisam znao odgovoriti...

Dakle, moj Spirit (a ne moja Materijalna svijest) ZNA kako da šifru Impulsa dešifrira i kako da je prenese do sistema moje Materijalne svijesti da bi ovdje dobila svoju sadržajnost.
Svakako, Temeljna sadržajnost se odrazuje kao Osnovna šifra (Ovog života) koja se vodi u mojem Energetskom polju (Monadi), koje ulazi u sastav sistema Kozmičkog Uma (prirodnog Interneta).

Ponovit ću šifru pod kojom se vodi Nepromjenjljiva vrijednost Srži biti mog Materijalnog bića u mojem Energetskom polju:
18-26-3/(M1-M2-...-M4-M5-M6-...)23/22101935(+);"E1;ex";"53";"E2;ey"
I po svoj logici - još prije mog rođenja Utisnuta je šifra u Mojem Energetskom polju - koja je šifra također bila Prenijeta; i Utisnuta (i danas je Utisnuta) u jednom extra-kromosomu mnogostaničnog bića koje se je razvijalo u utrobi moje majke – (dakle u exstra-kromosomu koji od prvih početaka razvoja zametka nalazi u mojem Materijalnom biću).

Svakako, ta šifra je u momentu stvaranja Otiska u tom extra-kromosomu glasila:
18-26-3 / (M1-M2-...-M4-M5-M6-...)23/D(+)"E1;ex";“53”;"E2;ey"

Ipak, kako znam da će biti onih koji bi htjeli znati vrijednosti slova i brojeva u šifri - evo kratka informacija.
Temeljna šifra glasi:
G-Z-P /(M1-M2-M3-M4-M5-M6-M7)M/ D(+);“Y”;"E1;ex";"A";"E2;ey"
– odnosno:
18-26-3/(13-18-23-28-32-43-53)M/D(+);“Y”;"E1;ex";“A”;"E2;ey"

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 18, 2007 10:40 pm 
Administrator

Tombola33, možda ti srce malo brže zakuca kad vidiš sljedeće:

http://web.archive.org/web/200201151205 ... rium/5456/

i

http://web.archive.org/web/200304261141 ... al-yu.html

Nadam se da će možda pomoći kod "vraćanja podataka"!!!

Evo, ušao sam u "morfološko polje" gdje su zapisani svi podaci... hehe...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 18, 2007 10:49 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Tombola33, možda ti srce malo brže zakuca kad vidiš sljedeće:

http://web.archive.org/web/200201151205 ... rium/5456/

i

http://web.archive.org/web/200304261141 ... al-yu.html

Nadam se da će možda pomoći kod "vraćanja podataka"!!!

Srce si - nema šta.

Ipak ti moram reći da sve ono koje sam ja napisao na kompjutoruma (od 1989. godine) ja imam spremljeno u svojim doc.

No moram primjetiti da mi je svakako drago da ima onih koji su sačuvali navedeni doc. na navedenoj web stranici.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 19, 2007 7:41 pm 
Početnik

Pratim od pocetka i odlicno je. Sve pohvale .Imao bih samo pitanje za tombolu.Da li broj 33 koji koristis u nadimku nesto predstavlja? Ako nije tajna. Hvala

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 19, 2007 10:23 pm 
Član foruma

Mitar Miric je napisao/la:
Pratim od pocetka i odlicno je. Sve pohvale .Imao bih samo pitanje za tombolu.Da li broj 33 koji koristis u nadimku nesto predstavlja? Ako nije tajna. Hvala

Interesantno, prije nekoliko godina mi je na jednom forumu postavljeno isto ovo pitanje.
Pa evo odgovora (u stilu Igra brojkama, slovima...)

Sto se tice 33 to je prica za sebe.
Zasto 33 - vjerovao ili ne - do tvog pitanja nisam o tome mislio.
No na tvoje pitanje "film se je u mojoj glavi poceo odmotavati".

Pogledaj dobro ovo sta slijedi:
1875 = (1+8+7+5) = 21 na Balkanu dolazi (ne određenim datumom) do Istočne krize.
Tri godine kasnije dolazi do smirivanja Krize i to od 13. 6. do 13.7. (kada se je održao Berlinski kongres) = (1+3+6+ 1+3+ 7) = 21

8. 10. 1912. = (8+ 1+ 1+9+1+2 = 22) započinje Prvi balkanski rat (objavom rata Turskoj od strane Bugarske, Srbije i Grčke)
Mir između Turske i saveznika je bio sklopljen 30. 5. 1913. = (3+ 5+ 1+9+1+3 = 22).

30. 6. 1913. = (3+ 6+ 1+9+1+3 = 23 započinje Drugi balkanski rat; prepadom bugarske vojske na srpsku i grčku vojsku u Makedoniji.
10. 8. 1913. = (1+ 8+ 1+9+1+3 = 23) je sklopljen mir izmeđju zaračenih strana.

***Povod za Prvi svjetski rat je bio atentat na Franju Ferdinanda (i njegovu suprugu) koji je izvršen u Sarajevu 28. 6. 1914. = (2+8+ 6+ 1+9+1+4 = 31).
30. 9. 1918. = (3+ 9+ 1+9+1+8 = 31) došlo do završetka Prvog svjetskog rata.
Svakako je interesantno navesti podatak da je atentator, (kao glavni akter), Gavrilo Princip, rođen 30. 6. 1894. = (3+ 6+ 1+8+9+4 = 31).

***Drugi svjetski rat je započeo 1. 9. 1939. = (1+ 9+ 1+9+3+9 = 32) kada je Njemačka napala na Poljsku
8. 5. 1945. = (8+ 5+ 1+9+4+5 = 32) Njemacka je potpisala bezuslovnu kapitulaciju i tada je zvanično završen Drugi svjetski rat.

Jest, Njemacka je potpisala bezuslovnu kapitulaciju 8. 05. 1945., ali je u "igri ratovanja" ostao još Japan.
Svakako je interesantno navesti da je po Zapisu bio određen datum kada će biti bačene a bombe na gradove Hiroshimu i Nagasaki.
Nakon toga je 14. 8. 1945. = (1+4+ 8+ 1+9+4+5 = 32) japanska vlada prihvatila Potsdamsku deklaraciju.

Opet je interesantno navesti da je 20. 4. 1889. = (2+ 4+ 1+8+8+9 = 32) u Austriji rođen Adolf Hitler.
S druge strane, da bi Hitler imao na Balkanu protivnika, 7. 05. 1892. = (7+ 5+ 1+8+9+2 = 32) na Balkanu je rođen Josip Broz Tito
(Interesantno je da je drugi datum uzet kao dan Titovog rođenja 25. 05. 1892. = (2+5+ 5+ 1+8+9+2 = 32) koji je u Jugoslaviji bio poznat kao “Dan mladosti”)......

Dakle, trebam li iznijeti da ce za citavu ovu "adamovu civilizaciju" odlucni datum biti VEZAN za broj 33.
(Eto, sad i ja znam zasto tombola33).

(3677) = 23
Naime u zagradi je broj čitanja - a ja sam rođen 22.10.1935 = ? :evil3:

(Interesantno je da je na mom satu upravo 23;33

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 19, 2007 11:47 pm 
Administrator

Kažu da je matematika jedan univerzalan jezik.

I da je računanje kalendara osnovni smjer percepcije i bitak čovjekove svijesti.

Sad mi je palo na pamet kako bi ovi povijesni datumi izgledali npr. u Majanskom kalendaru, možda bi mogli dobiti zanimljive rezultate u tom računanju vremena... a tko zna, možda bi i drugi brojevni sustav bio zanimljiv... :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 21, 2007 9:27 pm 
Član foruma

Mene je bas zanimalo koliko ima datuma ciji je zbir brojeva jedan od brojeva 13, 18, 23, 28, 32, 43, 53.
Evo tabele do koje sam dosla. Mozda jos kome bude interesantno :).

From To cnt13 cnt18 cnt23 cnt28 cnt32 cnt43 cnt53
    01/01/1970 01/01/1971 0 0 25 36 15 0 0
    01/01/1971 01/01/1972 0 0 23 36 19 0 0
    01/01/1972 12/31/1972 0 0 18 34 24 0 0
    01/01/1973 01/01/1974 0 0 10 30 32 0 0
    01/01/1974 01/01/1975 0 0 4 29 36 0 0
    01/01/1975 01/01/1976 0 0 0 25 36 0 0
    01/01/1976 12/31/1976 0 0 0 23 34 1 0
    01/01/1977 01/01/1978 0 0 0 18 30 3 0
    01/01/1978 01/01/1979 0 0 0 10 29 6 0
    01/01/1979 01/01/1980 0 0 0 4 25 9 0
    01/01/1980 12/31/1980 0 0 23 36 19 0 0
    01/01/1981 01/01/1982 0 0 18 34 23 0 0
    01/01/1982 01/01/1983 0 0 10 30 32 0 0
    01/01/1983 01/01/1984 0 0 4 29 36 0 0
    01/01/1984 12/31/1984 0 0 0 25 36 0 0
    01/01/1985 01/01/1986 0 0 0 23 34 1 0
    01/01/1986 01/01/1987 0 0 0 18 30 3 0
    01/01/1987 01/01/1988 0 0 0 10 29 6 0
    01/01/1988 12/31/1988 0 0 0 4 25 9 0
    01/01/1989 01/01/1990 0 0 0 0 23 12 0
    01/01/1990 01/01/1991 0 0 18 34 23 0 0
    01/01/1991 01/01/1992 0 0 10 30 32 0 0
    01/01/1992 12/31/1992 0 0 4 28 36 0 0
    01/01/1993 01/01/1994 0 0 0 25 36 0 0
    01/01/1994 01/01/1995 0 0 0 23 34 1 0
    01/01/1995 01/01/1996 0 0 0 18 30 3 0
    01/01/1996 12/31/1996 0 0 0 10 28 6 0
    01/01/1997 01/01/1998 0 0 0 4 25 9 0
    01/01/1998 01/01/1999 0 0 0 0 23 12 0
    01/01/1999 01/01/2000 0 0 0 0 18 15 0
    01/01/2000 12/31/2000 36 12 0 0 0 0 0
    01/01/2001 01/01/2002 36 15 1 0 0 0 0
    01/01/2002 01/01/2003 34 19 3 0 0 0 0
    01/01/2003 01/01/2004 30 23 6 0 0 0 0
    01/01/2004 12/31/2004 28 32 9 0 0 0 0
    01/01/2005 01/01/2006 25 36 12 0 0 0 0
    01/01/2006 01/01/2007 23 36 15 1 0 0 0
    01/01/2007 01/01/2008 18 34 19 3 0 0 0
    01/01/2008 12/31/2008 10 30 24 6 0 0 0
    01/01/2009 01/01/2010 4 29 32 9 0 0 0
    01/01/2010 01/01/2011 36 15 1 0 0 0 0
    01/01/2011 01/01/2012 34 19 3 0 0 0 0
    01/01/2012 12/31/2012 30 24 6 0 0 0 0

Od 1970 pa naovamo, niko nije rodjen sa 53ojke jer nema datuma ciji je zbir 53. Takodje se vidi da se 13 i 18 javljaju tek od 2000-te a istovremeno nestaju 32 i 43.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 22, 2007 11:09 pm 
Član foruma

blue_jay je napisao/la:
Mene je bas zanimalo koliko ima datuma ciji je zbir brojeva jedan od brojeva 13, 18, 23, 28, 32, 43, 53.
Evo tabele do koje sam dosla. Mozda jos kome bude interesantno :). .......

.......[Od 1970 pa naovamo, niko nije rodjen sa 53ojke jer nema datuma ciji je zbir 53. Takodje se vidi da se 13 i 18 javljaju tek od 2000-te a istovremeno nestaju 32 i 43.

Jao blue_jay nemoj se mučiti s ovom računicom.
Naime moje objave imaju u svojoj esenciji potpunu drugu, važniju, poruku od zbrajanja brojeva koji se nalaze u nekom datumu rođenja ili smrti neke poznate ličnosti, ili događaja....

Stoga sačekaj još malo pa onda možemo "razvezati" diskusiju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 23, 2007 4:25 pm 
Član foruma

Ma nisam se mucila... 5 minuta rada :P ...dok cekam nove tekstove

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 24, 2007 11:07 pm 
Član foruma

(4049)

Ako svraćate na Monitor, forum.hr onda ste možda pročitali dijalog koji sam vodio s jednim forumašom.
No za one koji to nisu vidjeli moglo bi biti interesantno ovo pročitati prije nego vam nastavim započeto o reinkarnaciji.

[QUOTE=admiralnorton;9819714]21. 08. 2007?
2+1+0+8+2+0+0+7=20
1. To nije nijedan od brojeva o kojima si govorio, a i da je 23, ne vjerujem da bi utjecao na ičiju sudbinu.
Kad sam rekao da brojevi ne igraju nikakvu ulogu u našem životu, mislio sam na numerologiju i slična vjerovanja. Uzmimo 21. 8. 2007. Kao što sam već rekao, zbroj znamenki je 20.
Ja ne vjerujem da će taj broj 20 imati neki izravan utjecaj na moj život, npr. da će me na danima sa zbrojem 20 boliti glava ili će mi se nešto slično dogoditi.

Broj 20 je broj sati na kompjutorskom satu dok ovo pišem, ali on može značiti puno stvari: to može biti cijena u trgovini, to može biti broj tisuća kilometara na autu, to može biti bilo šta, ali izvan konteksta nije ništa. Međutim, kad tom broju 20 dodijelimo neki kontekst, on ne može predstavljati ništa izvan tog konteksta. Primjerice, ako zaključimo da je 20 nesretan broj i sada je 20 sati, zaključili bismo da ćemo biti nesretni. Ali što je nesretan broj? To je nešto što u stvarnosti ne postoji i zasnovano je na statistici. A opet, statistika nam kaže da je potpuno ista vjerojatnost da nam se u 20 sati dogodi sretan i nesretan događaj.

Nadalje, vjerojatnost da slučajno odaberemo jedan dvoznamenkasti broj i da taj broj bude neki od tvojih sedam omiljenih jest 7 : 83 ili 7,77%. Vjerojatnost da taj dvoznamenkasti broj bude neki od bilo kojih sedam dvoznamenkastih brojeva je također 7 : 83 ili 7,77% Nemaš dokaza da će se ikoji od tih brojeva pojavljivati češće nego ikoji drugi broj.

Ne znam otkud si izvukao 3,515 i 3,655, ali ja ne vidim kakve veze oni imaju s mojim, tvojim ili ičijim tuđim životom. [/QUOTE]

Ajoj, da znaš koliko se toga može izvući iz tvog teksta pao bi u nesvijest.
No prvo da se razumijemo.
Ja sam mnogo puta objavio da Informacije o brojevima NE IZNOSIM JA već te Informacije dolaze do moje Materijalne svijesti LATENTNIM Putem - što znači da ODNEKUD (do mog DNA; i dalje) stižu Nečije MISLI, koje se nameću mojoj Materijalnoj svijesti - stvarajući nešto; kao moju Misao.
To što ti i drugi to ne prihvaćate kao Istinu - vjeruj mi, uopće me "u srce ne dira". :zubo:

A sad o tvojim brojevima iz tvog teksta.
Napisao si:
2+1+0+8+2+0+0+7=20
To nije nijedan od brojeva o kojima si govorio,

Moj odgovor glasi: I NIJE!
Ali je taj broj, na žalost, vezan za utc-a.
I ostani s njim u kontaktu pa ga priupitaj krajem sječnja - kako je.

Ja ne vjerujem da će taj broj 20 imati neki izravan utjecaj na moj život
2. Dakle TAJ broj 20 (koji je nastao od datuma 21.08.2007.) neće na tvoj život imati utjecaja.

Nadalje, vjerojatnost da slučajno odaberemo jedan dvoznamenkasti broj i da taj broj bude neki od tvojih sedam omiljenih jest 7 : 83 ili 7,77%.
Pazi momče, nemojmo o drugim dvoznamenkastim brojevima jer oni su vezani za drugu diskusiju.
Govorio si o broju 20 - i kod TOG broja ostani.
I još samo da ti kažem da je Ovaj 20 negativan.
Upravo zato u kombinaciji Ovih brojeva odražava ovako: 2+1+0+8+2+0+0+7-(2-0) = 18

No sad da obradimo brojeve koje si naveo.
To su 7 : 83 ili 7,77%
Napišimo ove brojeve ovako:
7 8 3 ( i 7 7 7) i analizirajmo te brojeve.
7 8 3
7
7 nam kaže da postoji 7 astrala (13,18,23,28,32,43,53)

7 8
Postavimo sad pitanje: Za koji astral su, u osnovi, vezani navedeni tvoji brojevi (7 : 83) i (7,77%) - koji ulaze Samo u OVU Diskusiju koju vodimo nas dvoje?
7 x 8 = 56 - koji broj je vezan za 7 astrala
Iz ovog slijedi:
(5 + 6) + 7 = 11 + 7 = 18

Znači, brojevi koji su stigli do tvoje Materijalne svijesti su BILI (PRIJE NEGO SU STIGLI do tvoje DNA a zatim do tvoje Materijalne svijesti) utisnuti u astralu 18 - i to u MONADAMA koje su u Vezi i gdje se nalaze tvoji i moji tekstovi.
Da je to točno potvrđuju i
7 8 3
7 + 8 + 3 = 18

Preostaju nam brojevi
7 7 7
7
7 nam ponovno kaže da postiji 7 astrala - i to (sad znamo) u astralu broj 18
I to je razlog da se pojavljuje nešto drugačija matematička kombinacija.

7 7
Da je kombinacija ovih brojeva ''stigla'' iz astrala 18 pokazuje nam:
7 x 7 x 18 = 882 = 18
Šta više i:
77 x 18 = 1386 = 18

7 7 7
Konačno i ovi brojevi nam nude dokaz da je Sve ovo koje objavljujem ''DOŠLO'' iz astrala 18.
7 + 7 + 7 = 21
777 x 21 = 16317 = 18
Šta više i:
77 x 18 = 1386 = 18
odnosno
7 x 1386 = 9702 = 18

A sad Ne znam otkud si izvukao 3,515 i 3,655, ali ja ne vidim kakve veze oni imaju s mojim, tvojim ili ičijim tuđim životom.

Uff, da samo znaš kakva je veza.

No ostavimo to za slijedeće javljanje.

Dakle nastavak slijedi

--------------------
3,515 i 3,655

Nastavak za admiralnortona

Tabela 1 sa stranice foruma:
19-08-2007, 12:08 #87
delija
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002

Tabela 2 sa atranice foruma:
21-08-2007, 11:29 #94
delija
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002
admiralnorton kaže:
Jednom će se sigurno poklopiti, ali sigurno ne u svačemu. Brojevi sami po sebi ionako ne igraju nikakvu ulogu u našem životu. Numerologija nije moja stvar.

Dečko,
Ako si stariji više od 23 godine = hmmm...???

1. svi pametni znaju da je matematika jedan univerzalan jezik.
2. također da bez brojeva nema matematike.
3. uostalom, hajde da se nađemo "na trgu pod repom" (uff... ne možemo se naći jer ne koristiš brojeve, u svom životu. Naime šta vrijedi da ti napišem npr. u 14 sati - kad je 14 broj)......

Znam, sad ćeš reći da si napisao kako brojevi sami po sebi ne igraju nikakvu ulogu u našem životu.
Pa da vidimo: 21.08.2007.

ili još bolje (3,515)

ili (3,655)

A, 3,515 + 3,655 = 33

Vidiš momče.
(3,515) i (3,655) su moje oznake koje mi pokazuju koliko je bilo čitanja od jednog mog javljanja do slijedećeg (koja javljanja “zaslužuju” da ostanu pod tim brojem na mojem kompjuterskom tvrdom disku.
To radim još od 1994. godine.
(Hmm, sad vidim da to iznisi 13)

Sad, ova dva primjera iz Tabela koja sam kopirao MENI pokazuju (za druge me nije briga dal’ im pokazuje) da ti postovi koje sam napisao NISU Slučajno nastali - šta znači da isti NISU nastali od strane MOJE Materijalne svijesti.
Naime, ja nisam mogao sve narihtati - koje je narihtano u ovim mojim javljanjima na ovoj stranici topika.
Tabela 1:
1. 19.08 = 18
2. 19.08.2007. 12:08 #87 = 53

(3,515) je vezan za broj (3,655)
Uz ovo, potrebno je da objavim kako sam toga dana (19.08.) objavio na jednom drugom forumu tekst koji je vezan za Treći svjetski rat - koji se već davno u Onostranom području (astralu 32) vodi pod brojem 33.
Svakako je interesantno da se na tom forumu moj tekst vodi: Upisano: Nedelja Aug 19, 2007 10:23 pm
Dakle: 8+ 1+9+ 2+0+0+7+ 1+0+ 2+3 = 33

Sad pogledajmo podatke u Tabeli 2:
3. 21-08-2007, 11:29 = 33
4. # 94 = 13
5. Ako si stariji više od 23 godine
6. Pa da vidimo: 21.08.2007. ..ili još bolje (3,515) ..ili (3,655) = 53
Konačno
7. (3,515) ..ili (3,655) = 33

Eto momče, i ostali.
Da je sve zapisano vi u to ne morate vjerovati - ali Ja MORAM!!!
Naime već 18 godina su moji važni dokumenti, detalji iz mog života (koje sam, kako mnogi znaju i objavljivao) vezani za Sve brojeve astrala.
Da li je tako kod vas - u to stvarno neću da ulazim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 25, 2007 11:14 pm 
Član foruma

I još ovaj dodatak:

Quote:
admiralnorton kaže:
Ja vidim trenutačno broj 3963. 3+9+6+3=21

Ta tvoja priča sa brojevima čitanja kod mene ne drži vodu. Sve što trebaš učiniti je nekoliko puta View - Refresh i broj se povećao. S tvojim datumom i vremenom je ista stvar.

Subota, 25. kolovoza 2007. 0:11

24. Ali ovaj puta zto što sam čekao 3 minute.

Ima puno stvari koje si ti mogao narihtati i kladim se da si sve sam narihtao.

Moj odgovor je glasio:
STRAŠNO!
Idem zato (jer kod tebe ne drži vodu - šmrc...) da obrišem s mojih tvrdih diskova sve ono koje sam napisao kroz 19 godina, a koje se odnosi na brojeve.

Uf, nešto mi kaže: ČEKAJ!
Prouči brojeve koji se nalaze u pismu Pametnoga
.

Ajoj, pa sad vidim da si nam ti Pametan svima koji te čitamo dao Dokaz da MORAŠ da pišeš onako kako ti je SUGERIRANO (da ne kažem NAREĐENO) da pišeš.

Dakle vidi ovo - od tebe Narihtano:
3963. 3+9+6+3=21
Zatim:
Subota, 25. kolovoza 2007. 0:11 odnosno:
(Subota = 6-ti dan ovog tjedna) 25. 8. 2007. 0:11
Dakle:
6+ 2+5+ 8+ 2+0+0+7+ 0+1+1 = 32

Konačno - Treba da znaš da ti je NAREĐENO iz Astrala 53 da ovo napišeš ovako.
Dokaz za to: 21 + 32 = 53

Na kraju si napisao: 24. Ali ovaj puta zto što sam čekao 3 minute.
No za ovo ti neću dati objašnjenje (a ima ga) već ga traži sam (jer dokazao si nam svima da si Pametan, pošto SLUŠAŠ i ČUJEŠ ono koje ti dolazi iz Astrala).

(4111) - astrala

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 28, 2007 10:33 pm 
Član foruma

(4360)

Nastavak

Svakako, Pametan momak ne popušta, i piše ovo:
4036. 4+0+3+6=13
25. kolovoza 2007. 23:48 Zbroj: 41
Eto, malo je falilo da opet bude 53. Uh, kako sam moćan

Prihvaćam i dalje Igru i odgovaram:
Pa zar ti nisi svjestan da se SAMO nas 2 natežemo oko jednog te istog.
Dakle: (Nas 2) + 25. kolovoza 2007. 23:48 = 43, a ne 41, kako to ti kažeš.
Na kraju, ja znam da si ti mali dečec i da se voliš igrati - no ja nemam više vremena da se igram.

Pametan odgovara:
U tvojim očima sam mali dečec, a u svojima sam odrastao čovjek. U svojim očima si nekakav prosvjetitelj, a u mojima si sljedbenik nekakve sekte, no nemojmo se sada vrijeđati. Netko ti je prodao foru i ti to nakon puno godina još nisi skužio.
Ti možeš pričati šta hoćeš, ali bi zdravi razum trebao prevagnuti. 7 ljudi je postalo na ovoj stranici ove teme 7 + 25.8.2007. 23:48 = 48
Tako bi mogao smisliti objašnjenje za 1, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10…
Ionako, ovaj razgovor ne vodi nikamo, jer je očito da nitko nikoga ovdje neće uspjeti uvjeriti. I meni je isto ovoga dosta.

Eto, toliko je za mene bilo dovoljno da donesem zaključke koje ću iznijeti u slijedećem nastavku.

(Jedino još primjedba: Na stranici, koju navodi diskutant, nije postalo 7 ljudi - već, isključujući mene, njih 2-je).

(Nastavak slijedi)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 30, 2007 4:05 pm 
Član foruma

Nastavak

Eto moji forumaši galaksije.
S ovim bih završio s iznašanjem diskusije koja se je vodila između admiralnortona (sa foruma.hr) i mene.
Jest, možda je vama ova diskusija bila bezvezna, no meni je potvrdila da su ispravne informacije koje posjedujem a koje se tiču “Reinkarnacije” (po meni: Ponavljanja), kao i to da se sve u kozmosu, dakle i ljudi, nalazi Unutar SUGESTIVNE Simulacije - o kojoj Simulaciji ću pisati jednom drugom prilikom.

Dakle na sve ovo koje sam objavio na forumu galaksije mogao bih zaključiti da je admiralnorton, diskutant sa foruma.hr, u toku ovog života dostigao JEDINO Intelektualnost, odnosno da je stekao ono znanje koje čovjek stiče dosad ostvarenom životnom školom, školom, knjigama..., dok mu se INTELIGENCIJA, koja se stiče većim brojem Ponavljanja (Reinkarnacijama), nalazi na točki koja se nalazi negdje prije Prve Gornje granice.
Ta Prva Gornja granica je 30 ostvarenih reinkarnacija (ili kako sam je napisao 30 filmova) - od kojih se na dalje (do 210 mogućih ostvarenih Reinkarnacija) stiče i prirodna Inteligencija.
O toj Granici (od 30 ostvarenih Reinkarnacija) će biti govora u slijedećim tekstovima - koja je Granica propisana od strane PRIRODE koja Misli.
(Napomena: Mislim da znate da je zaključak velikog broja Inteligentnih ljudi; da PRIRODA Misli.
No o toj PRIRODI jednom drugom prilikom).
Inače, ta Gornja granica se nalazi samo u Energetskoj mreži 13 (odnosno u astralu 13).
Svakako, ova spoznaja nam daje na znanje da se ne smijemo podsmjehivati ljudima bez Inteligencije (dakle što su neinteligentni) - jer, za to, ipak je “kriva” Organizacija razvoja kozmičkih Jedinki, koja se odvija u čitavom kozmosu.
Jest, mnogi koji će ovo pročitati će planuti - ali samo zato jer nisu upoznati da Inteligencija i Intelektualnost Nisu isto.
A Nisu isto, jer se, ponovit ću, Intelektualnost stiče školom, knjigama... dok je Inteligencija „dar“ PRIRODE.
No ja u ovom postu neću objašnjavati razliku termina Inteligencija i Intelektualnost,
Jedino ću da navedem pojedince da razmisle o ovom.
Postoje dokazi da su delfini, orke... Inteligentne ribe - ali bi bilo smješno reći da je kod njih razvijen Intelektualizam.
Kao drugi primjer uzmimo pse.
Zar možemo te životinje okarakterizirati kao Intelektualce, dok znamo da su mnoge od tih životinja veoma Inteligentne.
Prema tome, po meni, ako za nekog kažem da nije Inteligentan to ne znači da nije pametan.

Nastavak slijedi

(4506)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 31, 2007 10:14 am 
Član foruma

Nastavak

(4595) = 23

A sad da se vratim na navedenog diskutanta sa foruma.hr.

Pogledajmo.
Diskutant je izjavio:
Brojevi sami po sebi ionako ne igraju nikakvu ulogu u našem životu.
To je napisao onaj koji je objavio i ovo: Numerologija nije moja stvar.
Dakle mogli bi komotno preinačiti ovu rečenicu u: Ne znam o Numerologiji ništa - a to nas može navesti da je mišljenje diskutanta slijedeće: Numerologija kao znanstvena disciplina je bezvezna.
Stoga je i normalno da ta osoba nije u stanju shvatiti da Brojevi koji se pokazuju u datumu svakog čovjeka itekako Igraju ulogu u njegovom životu.
Ti Brojevi mogu da budu pisani ali i nepisani - neovisno od toga da li stoje negdje Sami po sebi.
Naime ti su Brojevi neizbrisivi - naročito za Monadu u kojoj je taj datum UTISNUT kao Memorija - a također i u samoj Nepromjenljivoj vrijednosti suštine koja je UTISNUTA u DNAčovjeka, koji je vezan za Monadu.
A ti neizbrisivi Brojevi, po Zapisu, AKTIVIRAJU (u Monadi, ali i u DNA) Memoriju drugih Brojeva koji DJELUJU da se u Zapisanom momentu život čovjeka počne odvijati onako kako stoji u Zapisu.
No to se ne odnosi samo samo čovjeka već i na Evoluciju, Događaje...

I upravo radi toga, studirajući ličnosti iz prošlosti ili sadašnjosti ustanovit ćemo da se u datumu njihovog rođenja, a mnogo puta i smrti (što znači da je i zadnji dan čovjeka PREDVIĐEN da se dogodi po Zapisu) - te da se u datumima djelovanja tog čovjeka nalaze skrivene poruke, koje su presudne za čovjeka i...
Da je to točno, mogao bih vam iznijeti užasno mnogo dokaza - od kojih užasno mnogo ću jedan broj obznaniti na ovom forumu.
Svakako da ovo vrijedi i za Događaje iz Prošlosti, kao i Današnjosti, a također i za Buduće događaje...

No da se opet vratim na navedenog diskutanta sa foruma.hr
Čitajući njegovu diskusiju on u stvari uopće nije shvatio (sad znamo i zašto) da je Osnovna poenta mojih postova bila usmjerena na broj 33 - koji broj se nalazi uz tombola.
Podsjetit ću vas:
- Dakle, trebam li iznijeti da će za čitavu ovu "adamovu civilizaciju" odlučni datum biti VEZAN za broj 33.
(Eto, sad i ja znam zasto tombola33).
Također:
- (3,515) je vezan za broj (3,655)
Uz ovo, potrebno je da objavim kako sam toga dana (19.08.) objavio na jednom drugom forumu tekst koji je vezan za Treći svjetski rat - koji se već davno u Onostranom području (astralu 32) vodi pod brojem 33 - koji broj ulazi u .
Svakako je interesantno da se na tom forumu moj tekst vodi: Upisano: Nedelja Aug 19, 2007 10:23 pm
Dakle: 8+ 1+9+ 2+0+0+7+ 1+0+ 2+3 = 33

Sad pogledajmo podatke u Tabeli 2:
3. 21-08-2007, 11:29 = 33
4. # 94 = 13
5. Ako si stariji više od 23 godine
6. Pa da vidimo: 21.08.2007. ..ili još bolje (3,515) ..ili (3,655) = 53
Konačno
7. (3,515) ..ili (3,655) = 33

I sad zaboravimo na diskutanta, kako bih vam iznio Poentu broja 33.

Nastavak slijedi

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.