Citat:
Stvar tvoje percepcije, nista vise od toga. Receno najjednostavnije sto moze: "sto se babi milo to joj se i snilo". A tebi nije milo to sto vidis, pa se bunis.
a ček´ malo frende , želiš reći da si ti drukčiji. pa svi tako funkcionirama, cijeli ovaj svijet je jedna velika alatka da ti hrani i posti ego. želiš reći da je samo tvoja percepcija u pravu, da samo ti imaš zdrav razum, pa daj malo pogledaj oko sebe, pogleda na svijet ima koliko i ljudi koji se u njemu nalaze, ali glavno da svatko od nas zna da je njegova istina apsolutna i neporeciva.
"ja znam da su KS u pravu i da su svi ostali ovce, ko počne sumnjati u njih je kukavica"
"ja sam znanstvenik i samo empirijska znanost me zanima, sve ostalo je trabunjanje zaluđenih "crack-potova" koji nemaju osnovno poznavanje logike i zdravog razuma"
"Isus Krist je Bog, sve ostalo su lažni proroci!" - ne vidiš korelacije između svih ovih izjava
i sad si ti biraj, gledaj na svijet iz jednog ugla, i sve ostalo odbacuj, ili prihvati koliki je ovaj svijet zagonetka i uvaži svačije mišljenje. nije važno koji je izbor točan, možda ni ne postoji točan izbor.
Citat:
Mozes cak da potrazis i neki forum gde ce ti biti "ugodnije" i gde ce clanovi biti "prijateljskiji" prema tebi
a čekaj, ti si na ovom forumu jer je tebi neugodno, pali te loša atmosfera. pretpostavljam da si onda registiriran i na SuperZoni (forum o kojem znam iz druge ruke, nikad se nisam registrirao jer me zaluđenost članova vlastitim egom živcira - opet ponavljam, znam njihove postove sa drugog jednog foruma) jer ti paše da ti ekipa govori kako si zatupljen i izmanipuliran lažnim transkriptima. sve se bojim da si vi međusobno ne "tapšete po ramenima" kada se složite oko neke teme sa smajlijima, pa mislim, to je ljudski, svak želi biti prihvaćen ,voljen i uvažen pa makar to i bio banalni forumski razgovor, to je dio ljudske prirode i prirode vlastitog "ja".
Citat:
Koliko sam ja upucen ne postoji ni jedan naucni dokaz kako je tacno nastao taj prvi jedno-celijski organizam, isto kao sto nema dokaza da je iz toga nastala slozenija zivotna forma, o coveku i da ne pricamo.
evo vidiš kako je to relativno, ti nikad nisi čuo za dokaze jer čuješ samo ono što želiš čuti. pretpostavljam da nisi čuo jer vjerojatno ne želiš tratiti svoje vrijeme na knjižurine od 500 stranica sa dokazima (ni ja isto iskreno, jer mi jednostavno više paše metafizika i nešto ezoteričnija literatrua). btw. samo na temelju tih nedokazanih teorija danas su se razvile više od stotinjak raznih grana djelatnosti u poljoprivredi, šumarstvu, biljnoj selekciji, genetici, i drugima oblastima koji kroje svijet današnjice. sori frende, al nije new age znanost stvorila temelje svijeta, več ova čista empirijska koja već godinama od prvog trna koji je slučajno zabila crkvi u oko pa do današnjeg ponosnog srednjaka i osmijeha od uha do uha koji zabija svakoj crkvenoj, duhovnoj, religijskoj, metafizičkoj ustanovi. jebiga, ali tako je, naravno ja to malo generaliziram, ali ja sam definitivno osoba koja teži prihvatiti svačiji stav i mišljenej, nešt što kod jako malih ljudi vidim, valjda se zato i osjećam tako usamljeno.
Citat:
I molim te pokusaj da shvatis, moderatori i administratori to stalno ponavljaju, ovde se ne bavimo demokratijom i pravom misljenja i govora, ako hoces to da vezbas, nadji neki drugi forum.
i ja sam to shvatio, ovaj forum ima demokratski princip ublaženog kršćanskog foruma, citiraj knjigu il odjebi, nipošto ne sumnjaj u nju (naravno, ovaj forum je ublaženiji od kršćanskog ali svejedno). nadam se da mi post neće biti izbrisan, ali ako hoće, neću se ja žaliti, nije to moja "furka".