Sada je: pon maj 05, 2025 8:04 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet dec 08, 2006 11:45 pm 
Administrator

Citat:
Vaša razmišljanja također se razlikuju no to ne znači da ste indigo.

A zašto bi i želio biti indigo??? :?: :lol:

Meni cilj nije da sam superiorniji od većine ljudi, već da ostalima pomognem kod učenja, dizanja svjesnosti, shvaćanju, itd. Ne osjećam potrebu da sam nekako "viši od ostalih"...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 08, 2006 11:53 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Citat:
Vaša razmišljanja također se razlikuju no to ne znači da ste indigo.

A zašto bi i želio biti indigo??? :?: :lol:

Meni cilj nije da sam superiorniji od većine ljudi, već da ostalima pomognem kod učenja, dizanja svjesnosti, shvaćanju, itd. Ne osjećam potrebu da sam nekako "viši od ostalih"...

Ja nisam razmišljao što želim ili ne- jednostavno je tako. Ne postoji cilj superiornosti, on je kod mene i takvih ljudi nazočan po samoj prirodi. On je uvijek bio jest i bit če.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 12:47 am 
Član foruma

NEPHILL-INDIGO je napisao/la:
Vaša razmišljanja takoder se razlikuju no to ne znaci da ste indigo. Željeti nije dovoljno, treba ciniti.

Na ovom forumu nitko ne zeli da bude "indigo". Neka me svi oni koji na forumu ZELE biti indigo isprave ako grijesim.

Ciniti nije dovoljno treba uciniti!

Daj nam par primjera iz tvog zivota: sta je to konkretno, sta ti kao indigo cinis i sta si do sada ucinio? Buduci da kazes: "treba uciniti", "ucini" konkretne odgovore, bez izvrdavanja. U protivnom: brisem.

Ne postoji cilj superiornosti, on je kod mene i takvih ljudi nazocan po samoj prirodi. On je uvijek bio jest i bit ce.

Interesantno. Pitam se da li su, da su "superiorni" i iznad ostalih "bezvrijednih" ljudi, to mislili i indigovci Eric Harris i Dylan Klebold, kad su pobili pola skole u Columbine High School, kao i indigovac Timothy McVeigh, bombas iz Oklahoma City-ja?
http://www.planetlightworker.com/articl ... ticle1.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 7:28 am 
Moderator

Citat:
Oduvijek sam znao da ne pripadam običnim ljudima. Moje sposobnosti, razmišljanja i djelovanja uvelike se razlikuju.

Paaaa, razocaracu te. Nema (ne)obicnih ljudi. Sposobnosti, razmisljanja i delovanja svakog pojedinca se razlikuju, svaki oblik zivota je neponovljivi i jedinstveni akt (samo)kreacije i istovremeno svaki u sebi nosi vecnu iskru koja ga spaja sa ostatkom Univerzuma.

Covek vec eonima plete oko sebe iluziju o sopstvenoj odvojenosti, izolovanosti i izuzetnosti, a pricu o indigo ljudima posmatram kao ekstremni vid ovog mita.
No, ako je nekome potrebno da pred kraj ciklusa odsanja taj san o sopstvenoj omnipotentnosti u tom ekstremnom vidu, ok, to je njegova lekcija. 8)
Jedino, bilo bi za sve lakse da se u to ne ukljuce i Raskoljnikovljeve dileme: :P

,,Neobican covjek ima pravo... to jest ne zvanicno pravo nego sam ima pravo da dozvoli svojoj savjesti da prekoraci preko izvjesnih prepreka u slucaju ako to zahtjeva ostvarenje njegove ideje...''

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 10:00 am 
Početnik

Arja je napisao/la:
Citat:
Oduvijek sam znao da ne pripadam običnim ljudima. Moje sposobnosti, razmišljanja i djelovanja uvelike se razlikuju.

Paaaa, razocaracu te. Nema (ne)obicnih ljudi. Sposobnosti, razmisljanja i delovanja svakog pojedinca se razlikuju, svaki oblik zivota je neponovljivi i jedinstveni akt (samo)kreacije i istovremeno svaki u sebi nosi vecnu iskru koja ga spaja sa ostatkom Univerzuma.

....

Ne shvaćaš supstilniju formu i DJELOVANJE nas "nadljudi". Ipak izvjesno je da shvačaš dio necerenosti i ironičnosti sadašnjice,(i to je dobro), no ta mogućnost koja je uzročnoposljedično vezana uz znanje koje posjeduješ ne daje tiza pravo da sudiš i konstatiraš ijednu tezu, pogotovo "supstilnu dubiozu" ove problematike. Postavljaš se kao da si učitelj- majstor. Ja ne vjerujem u riječ majstor, ja sam još uvijek učenik, jer živjeti znači izražavati se a da bi se izražavali moramo stvarati. Stil, tradicija, ljudi poput tebe, sjene zaključuju, no inteligentan čovjek nikad ne zaključuje on raste. To stvaranje ne uključuje knjižno znanje, nego samoznanje. Sve znanje na kraju znači samoznanje. Biti potpuno svijestan sebe, u neprekidnom učenju i samorazvoju, uistinu poznavati sebe, znači biti umjetnikom života!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 10:07 am 
Administrator

Pa po svemu ovome mogu vidjeti da "Indigo" djeca/ljudi vole puno pričati, a ništa konkretno ne reći.

Moj subjektivan pogled na to govori da to i nije neka "napredna" ljudska karakteristika. Mlaćenje prazne slame, rekli bi...

Ako se oni/ti smatraju naprednijim radi ovakve karakteristike - onda neka, samo dajte, puno pravo imate... hehe! Svatko ima slobodnu volju pa nek misli štogod hoće...

Što ti "napredni" ne liječe "obične" ljude, uče ih znanju kojeg imaju indigo pojedinci, zašto ne pomažu drugima?!? Nego samo govore kako su "nad"...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 10:32 am 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Pa po svemu ovome mogu vidjeti da "Indigo" djeca/ljudi vole puno pričati, a ništa konkretno ne reći.

Moj subjektivan pogled na to govori da to i nije neka "napredna" ljudska karakteristika. Mlaćenje prazne slame, rekli bi...

Ako se oni/ti smatraju naprednijim radi ovakve karakteristike - onda neka, samo dajte, puno pravo imate... hehe! Svatko ima slobodnu volju pa nek misli štogod hoće...

Što ti "napredni" ne liječe "obične" ljude, uče ih znanju kojeg imaju indigo pojedinci, zašto ne pomažu drugima?!? Nego samo govore kako su "nad"...

Upravo radi neukih ljudi kakav si ti. Ti si u dubini sebe uistinu frustriran nemogućnosti djelovanja poput nas indigo NADljudi- mene, pa posežeš agresivnijem razmišljanju što te spriječava da razumiješ. Žao mi je radi tebe, tvoj život če proč, i nečeš ostaviti nimalog traga iza sebe (vidiš i sad si djelomično ljut- frustriran dok ovo čitaš jer to doživljavaš kao uvredu).... Naš razgovor je završio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 10:49 am 
Član foruma

Citat:
Naš razgovor je završio.

Svaki razgovor sa tobom će biti završen na ovom forumu ako odmah ne promijeniš "ton" i način na koji se izražavaš.
Osim što nisi ništa "pametno i korisno" napisao u dosadašnjim postovima sad si krenuo još i da vrijeđaš i ponižavaš, naravno da niko normalan i zdrav se ne može ni najmanje osjetiti povrijeđenim na ono što mu ljudi kao što si ti kažu ali bez obzira na to, neće ti biti dozvoljeno da na ovom forumu praviš bespotrebnu "buku" i da pišeš obične gluposti.

Upravo si dobio zadnje upozorenje.
:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 11:25 am 
Član foruma

Interesantno ali svatko tko je dosao ovdje i tvrdio da je indigo dijete pokazao je nesposobnost za civiliziranu i suvislu komunickaciju

Blago nama sa takvim nad-ljudima :roll:

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 11:44 am 
Član foruma

Upravo radi neukih ljudi kakav si ti. Ti si u dubini sebe uistinu frustriran nemogućnosti djelovanja poput nas indigo NADljudi- mene, pa posežeš agresivnijem razmišljanju što te spriječava da razumiješ.

Prepotentne li izjave, koja ukazuje na sustinsko ne razumevanje ljudi i nedostatak sposobnosti(spremnosti) na "saradnju" u komunikaciji i razmeni misljenja, sto svakako ne bi bila odlika jednog "NADcoveka", ukoliko takvi ljudi uopste postoje.

Citat:
Žao mi je radi tebe, tvoj život če proč, i nečeš ostaviti nimalog traga iza sebe

Jos jedna prepotentna izjava, koja ne samo da ukazuje na osobu koja je sklona da donosi "konacne sudove" o ljudima na osnovu dve recenice, nego ukazuje i na osobu koja nema nikakvu volju da pomogne "obicnim" ljudima da podignu svoju svest, sta vise upucivanje ovakvih "negativnih" poruka nekome govori da je upravo suprotno.

A posto se vec govori o "nadljudima" ne bi bilo lose da cujemo tvoj odgovor na postavljeno pitanje:

Tina je napisao/la:
Daj nam par primjera iz tvog zivota: sta je to konkretno, sta ti kao indigo cinis i sta si do sada ucinio? Buduci da kazes: "treba uciniti", "ucini" konkretne odgovore, bez izvrdavanja.

Pa da cujemo, sta je po tebi suptilnija forma delovanja vas indigo ljudi? Posto si oduvek svestan da si jedan od njih verovatno si svestan i "zadatka" koji ovde imate, pa sta bi to bilo? Jako me interesuje tvoj dozivljaj ovoga posto si se u svakom tvom postu na forumu potrudio da nam objasnis kako si "indigo" covek i kako ste vi ispred "obicnih" ljudi, dok sa druge strane nisi ni jednom jedinom recju pokazao nikakav "pozitivan" uticaj na okolinu, u ovom slucaju forumu, a to je valjda jedan od "zadataka" takozvanih indigo ljudi. Ja jedino sto vidim u tvojim dosadasnjim postovima jeste beskrajni egoizam, sto je totalno suprotno bilo cemu sto se moze nazvati "naprednim".

Mislim da je neozbiljno i jako daleko od "nadcoveka" verovati bukvalno u teoriju o indigo ljudima bez da se analizira sta se sve krije iza ove new age teorije. Ja sam na primer prepoznao gotovo 100% simptoma indigo ljudi kod sebe, pa mi ne bi ni na kraj pameti bilo da poverujem doslovno u takvo nesto, a verovatno vecina ljudi na forumu ima vecinu doticnih "simptoma", te u tom smislu svako naglasavanje i predstavljanje sebe kao "nadcoveka" na ovom forumu govori samo o ogromnoj kolicini neshvacenog vlastitog ega, a slozicemo se da to nema nikakve veze sa "naprednom" svesti.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 11:54 am 
Član foruma

ma dajte ljudi, neka ga, ne kritikujte ga, mogao bi da ode.A uvek je korisno cuti sta pricaju opsi i kako razmisljaju, pomalo je i zabavno =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 12:20 pm 
Administrator

Citat:
Upravo radi neukih ljudi kakav si ti.

Stvar gledanja, odnosno percepcije. Predrasuda, jer me neznaš. Možda sam neuk, a možda i nisam. Sve ovisi tko promatra. Za neke sam superpametan jer znam raditi mnogo stvari, a za indigo ljude sam neuk jer neznam niti jednu foru koju znaju samo indigo-hibridi. Jaka stvar... haha!
Citat:
Ti si u dubini sebe uistinu frustriran nemogućnosti djelovanja poput nas indigo NADljudi- mene,

Jesam li? Zapitaj se... hehehe! Opet - predrasuda. Nadljudi-hibridi i nisu - ljudi !!!

Citat:
posežeš agresivnijem razmišljanju što te spriječava da razumiješ

Moj stil razmišljanja je moja volja. Što ti imaš s tim? A daj objasni, molim te, pa da razumijem. Konkretno.

Citat:
Žao mi je radi tebe

Nije. Ne laži.

Citat:
tvoj život če proč

Ti si neki novajlija?!? Pa to znaju i mala, obična djeca. Za to ne moraš biti indigoplav.

Citat:
nečeš ostaviti nimalog traga iza sebe

Ma ne brini - već sam ostavio trag! Evo, još uvijek stoje one moje škrabarije napisane na zidu zgrade... koje sam još kao dijete ( ne indigo ) napisao tamo... hehehe! :mrgreen:

A i još drugdje... nađe se i na internetu, nekim knjigama itd...

Zbilja imaš trave u ustima...

Citat:
vidiš i sad si djelomično ljut- frustriran dok ovo čitaš jer to doživljavaš kao uvredu

Haha! Ovo si sam sebi dobro objasnio... jer ovo doživljavam kao zezanciju. Radim još na poslu i dopisujem se s tobom, onako usput... i nije mi neko opterećenje.

Citat:
Naš razgovor je završio.

Da, i pozdravi svoje hiperdimenzionalne majstore koji te koriste kao portal. Indigo-hibridni portal.

--------------------------------------------------

Dobro, bar smo svi sad naučili da nas napadaju kroz svoje indigo-hibridne sonde.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 2:37 pm 
Početnik

Prije svega ova stranica Galaksija veoma mi je draga. Jedna od stvari koje ju čine takvom jest ljudi koji su sabrali ta znanja (uključujući i vas). Vjerujte nije mi bila namjera ikoga uvrijediti ili sebe uzdizati makar sam to na neki način učinio. Razlog tomu jest da sam drukčiji, pomalo izdvojen i nedovoljno socijaliziran u smislu komunikacije u današnjem društvu. U ranoj mladosti bio sam izuzetno osjećajan za sve ljude. Rasplakao bi se mnogo puta kada bih uvidio da je mom bližnjem (često i neznalcu) učinjena nepravda. No današnje društvo u velikom smislu degenerirano stvorilo je u meni odbojnost i tada sam postao egoist. Zatvorio sam se u sebe i ne željeći kontakt sa ovim svijetom- sa degeneriranim ljudima (nisu svi) okrenuo sam se proučavanju sebe i kozmosa. I to me čini velikim egoistom. Ako govorimo o indigo ljudima osobno ne vjerujem u kalup koji jest stvoren o njima (npr. poseban zadatak, veča svijest, suosjećajnost sa svim živim bićima). Također generacije indiga i druge stvari plod su hipoteza. Svako biće na ovoj zemlji jest unikat pa tako i ta skupina takozvanih indigovca. No iako je svako biće unikat ako govorimo o vrijednosti čovjeka zabluda je da su svi jednaki, da jednako vrijede... Čim se počne govoriti o vrijednostima, usporedbama normalno je da će se ljudi osjećat uvrijeđenim no ne može jednako vrijediti čovjek koji se opija, ubija, i ničem ne koristi- ništa ne stvara i npr. čovjek na kavkazu koji se sjedinjuje sa svemirom.
Nadalje netko od vas je rekao kako ja mogu zaključivati o nekom na temelju par rečenica ili biti tako siguran u ono što govorim- bahato nije li?
Stavio sam se u vašu poziciju i uistinu moj stav je bahat, agresivan i za mnoge vas smiješan i kriv. No napominjem kako sam već naveo to nije bio moj cilj. Nitko ne može donositi sud na temelju par rečenica o nekome niti zaključivati ne dajući ikome da iznee svoje mišljenje. No sve znanje koje posjedujem, moje najvrijednije znanje nisam dobio iz knjiga niti govora. Nisam ga učio i nisam samo mislio. Jednostavno je u meni uvijek prisutno. Imam često osjećaj kada ne znam odgovor na pitanje da se samo trebam zapitat, smirit i odgovorit. Naravno to me ne čini indigom nego samo intuitivnom osobom.
Sada dolazim do Tininog pitanja. Što ja činim.
Teško mi je govoriti o tome no kada sam već započeo i završit ću. Imao sam mnogo događaja, doživljaja i postupaka koji se ne mogu pripisivati normalnom čovjeku. Opet napominjem nisam radi toga nadčovjek, jednostano sam došao do više razine, kao što sam i svijesta da postoje ljudi "močniji" od mene. Neki od postupaka koji me čine bitno drukčijim jesu:1.) 1993. godina, moja starost- 6 godina, na zemlji sam nacrtao simbol (kasnije saznajem da je to bio reiki simbol) , nakon skice napravio sam određene pokrete rukama i puhnuo prema simbolu. U isti čas vijetar je počeo puhati velikom brzinom za vrijeme mirnog i sunčanog podneva. Kako bi se uvijerio da nje slučajnost nakon prestanka vjetra ponavljao bi radnju i rezultat je uvijek bio isti- dignuo se jak vjetar.
2.) 2002. godina- u snu vidim ubojstvo najboljeg prijatelja moga oca i sve pojedninosti, slijedeći an dogodila e repriza ali u stvarnom životu.
3.) 2003. godina, moja starost- 16 godina. U svrhu eksperimenta nakupljam u svojoj ruci ki energiju (chi, trajana, orgon)koju sam oduvijek imao u sebi a kasnijim proučavanjem saznao ime i varijacije na temu. Nakupljanjem takve energije šakom udaram i trgam betonski zid širine pola metra.
4.)iste godine dijagnosticirna mi je leukemija, teški stadij (ponovljene pretrage dokazale isto, stanje mog organizma veoma slabo). Termini lječenja dogovoreni za 1 tjedan. U slijedeća tri dana samoizliječio sam se pomoću vlastite energije. Ponovljenje krvne pretrage- savršena krva slika , slijedeći dan počele fizičke pripreme za turnir (bavim se sportom).
5.) sječenje prijašnjih života i mogućnost utjecaja na sadašnjost velikom koncentracijom
6.) mogućnost povečanja osjeta, fizičke snage, i intelektualnog nivoa
..........
još mnogo toga. Moram napomenuti da sve ove mogućnosti nisu moguće uvijek no samorazvojem napredujem.
Pozdravljam vas, oni kojima je ovo smiješno, koji još osječaju ljutnju molim da mi ne odgovaraju. Zapravo nije potreban odgovor na moju ispovijest. Ako želite izbacite me iz foruma, vi gubite (osim mojih znanja, gubite prema nekim mišljenjima i čitanje dobrog vica - ispovijest luđaka kojem se barem možete dobro nasmijati) .

Na kraju bitno je samo ono što je istinito!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 3:25 pm 
Član foruma

Interesantan mi je ovaj fenomen Indigo djece, ili oni koji smatraju da su takva djeca sa nekim neobicnim sposobnostima .
Nisam sigurna tko je originalno poceo tu pricu o Indigo i zasto, prvi put sam to i vidjela na ovom forumu a poslije sam primjetila da je Internet pun takvih informacija.
Ono sto mogu da primjetim da sposobnosti koje se navode da takva djeca, ljudi posjeduju su vezana za manipulaciju energija u materijalnoj dimeniziji, telepatija, telekineza, vidovidost., bolja percepcija energije unutar sebe, fizicka snaga...itd....to se sve desava jos uvijek u domenu fizicke stvarnosti i sa takvim sposobnostima , takva djeca mogu vrlo dobro posluziti u manipulativne svrhe opet u okvirima ove materijalne dimenzije.
Sa druge strane opet bi takvi koji imaju "moc" osjecaja tih energija mogli posluziti i da pomazu i lijece druge, mada taj osjecaj nadmoci zbog neke "posebnosti" vrlo cesto odvede u krivu stranu zbog Ego tripa.
Imati vidovitost i bolju intuiciju nije neka specijalna posebnost i sa stanovista duhovnog razvoja i spoznaje to ne pomaze bas previse jer Duh se manifestira na potpuno drugaciji nacin u svakome i ne zahtijeva nikakve vjestine u materijalnoj kreaciji.
Negdje se navodi da takvi ljudi imaju veci stepen suosjecanja, sto opet moze da bude da bolje osjecaju emocije drugih energetski i onda to uzimaju na sebe i dozivljavaju tudji bol kao svoj.
Onda ima mnogo prica o neuklapanju u ovaj svijet, potrebi da se izoluju ...itd...da li to vuce neke korijene i sa jedne suptilnije strane , duse koja je zalutala , osjeca mnogo vise nego drugi da je zalutala, ne moze da se snadje u svijetu u kome se nasla, zaboravila zasto je dosla...ovo su sve pretpostavke , ne mora znaciti da je i jedna tocna.
U stvari ono sto sam zeljela reci da bi svi takvi trebali da dublje ispitaju te svoje sposobnosti i da li netko manipulira sa njima, davajuci im neku posebnu moc koja moze vrlo lako otici na destruktivnu stranu, sto ce napraviti veliku stetu njihovoj duhovnoj strani i koliko oni te neke svoje posebne "moci" mogu drzati u kontroli a da i sami ne pocnu se sa njima igrati i manipulirati sa drugim ljudima iz sopstvenog neznanja.
Sve moci koje su u domenu ove materijalne kreacije su samo privremene i nemaju nekog dubljeg znacaja kad se zavrsi put u ovoj dimenziji, ako netko osjeca da je drugacije i da nije kompatibilan sa ovim svijetom bi trebao da trazi dublje razloge u sebi i sto je stvarno pozadina te neuskladjenosti.
Svako bice je odabralo za sebe neki put, da iskoristi ovu materijalnu kreaciju za neke vise ciljeve , da skupi svoje rasute JA u jednu volju da bi moglo opet jednom da se vrati u dimenizju svoje istinske prirode.
Da li ce na tom putu lomiti zeljezo mislima ili biti neka obicna osoba je potpuno nevazno, a pogotovo sto se na ovaj svijet ne utice pozitivno vidljivim efektima borbe nego vise nevidljivim a uticaj vidljivim efektima bio on oruzjem ili snagom misli je potpuno isto, samo je vrsta energije drugacija.
Ne treba biti naivan i upasti u neku zabludu koji ti netko preko Uma nametnuo da si zbog necega odabran ili da spasavas svijet jer to uglavnom dolazi od sila koje nisu nimalo prijateljske prema ljudskoj rasi a da si stvarno odabran to bi doslo iz tebe i znao bi na jedan drugaciji nacin i o tome ne bi nikada nigdje ni pricao.
Istina je da u ovoj dimenziji krutih oblika , gdje vecina ljudi moze da pojmi samo ono sto osnovnim culima moze da osjeti, su neke druge percepcije preko misli kao recimo ta telepatija ili vidovidost , veliko cudo ALI opet se treba zapitati cemu je svrha te percepcije i koji svjetovi se prikazuju sa njima i u kom domenu se sve to odvija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 3:32 pm 
Administrator

E vidiš... izbaciš arogantnost i sve se onda da... eto, pozdravljam novi način komunikacije!

Inače, dobro je što si iznio primjere iz života i hvala na tome.

Orgon, chi, ki, životna energija prožima sve, pa tako i druge ljude. Naravno, mnogi je nisu ni svjesni pa ni ne mogu manipulirati njenim tokovima. Prvo je potrebno stvoriti određeno znanje, svijest, da ona postoji, pa onda kako se ona može preusmjeravati, fokusirati i dobiti određene rezultate.

Svi ljudi to mogu, samo većina nezna kako ili uopće nisu toga svjesni.

Povezanost i viđenja su ti samo dobar pokazatelj da ti uvelike raste svijest i da si spreman za nove lekcije. Naravno, odabireš kako ćeš to koristiti. U tome je i polaritet. Hoćeš li iskoristiti to za sebe, ili ćeš podijeliti s drugima i omogućiti brži rast kod SVIH. Na kraju krajeva, ionako smo SVI zajedno u ovoj "kaši". I jedino možemo kolektivno napredovati, gledajući generalno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 5:29 pm 
Početnik

Vitez od Nevera je napisao/la:
Interesantno ali svatko tko je dosao ovdje i tvrdio da je indigo dijete pokazao je nesposobnost za civiliziranu i suvislu komunickaciju

Blago nama sa takvim nad-ljudima :roll:

Pa to je uobičajeno. Indigo djeca najčešće nemaju stalnu koncentraciju, pažnju ili potpuno razvijen odnos s "okolinom", ponekas su autisti.
Bivaju neshvaćena.
:D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 7:05 pm 
Član foruma

Citat:
Pa to je uobičajeno. Indigo djeca najčešće nemaju stalnu koncentraciju, pažnju ili potpuno razvijen odnos s "okolinom", ponekas su autisti.
Bivaju neshvaćena.

Pa ako vec planiraju da dele svoja znanja sa drugima bolje bi im bilo da porade na tim osobinama.
Ako mogu da nadju resenje u sebi, super.
Ako ne mogu, neka ga potraze negde drugde.
Citat:
Biti potpuno svijestan sebe, u neprekidnom učenju i samorazvoju, uistinu poznavati sebe, znači biti umjetnikom života!

Onda bi ti bolje bilo da postanes SVESTAN da MORAS, pre nego sto nastavis da pises na ovom forumu, da SMIRIS svoj EGO.

Bio ti indigo ili ne.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 7:10 pm 
Član foruma

nephil
nitko te nece izbaciti sa foruma dok god si sposoban za normalnu komunikaciju. U pravilima ti je uglavnom sve opisano.

Tvoja iskustva zvuce interesantno. Novi si clan na forumu i ne mogu trvditi koliko is iskren ili ne. Vrijeme ce pokazati.

Ono sto mene zanima jeste koliko si upoznat sa samim sobom.

Ne sa svojim mocima nego sa sustinom svog bica. Stav koji si u startu pokazao je prilicno ogorcen, defanzivan i agresivan. To naravno ne znaci i da je tvoja sustina takva.

Ajmo za pocetak, mozes li mi objasniti zasto si izabrao ime nephil
za svoj nick.

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 8:12 pm 
Moderator

Citat:
E vidiš... izbaciš arogantnost i sve se onda da... eto, pozdravljam novi način komunikacije!

Takodje!

Citat:
Sve moci koje su u domenu ove materijalne kreacije su samo privremene i nemaju nekog dubljeg znacaja kad se zavrsi put u ovoj dimenziji,

Sa ovim sam veoma saglasna.
Evo kako otprilike gledam na pricu o psi sposobnostima: verujem da su telepatija, telekineza, vidovitost, upravljanje energijom, samoiscelenje „nase“ prirodne sposobnosti. Na koga li mislim ovim „nase“, ko ce to znati. #-o
Dakle, po mom misljenju frekvencijski smo kontrolisani tako da smo odseceni od visih delova bica, cime su nam ove sposobnosti postale nedostupne (radna verzija). Mozda bi vracanje prirodnih sposobnosti moglo donekle da bude pokazatelj istinskog duhovnog rasta – donekle i ne obavezno - ali postoji i druga mogucnost. Zasto ne pretpostaviti da kontrolni sistem jednostavno moze da smanji vibracijsku kontrolu kod nekoga ili je presalta na druge frekvencije iz nekih njemu znanih razloga. Za mene je to sasvim realna mogucnost. Psi sposobnosti se vracaju, ali da li ih prati istinski duhovni napredak, ili ce svest o njima samo pojacati delovanje „poludelog egoisticnog uma“ i dati inspiraciju za razne igrice moci, tako drage ks-u, to je pitanje koje mi se cini kljucnim.

Citat:
Na kraju krajeva, ionako smo SVI zajedno u ovoj "kaši". I jedino možemo kolektivno napredovati, gledajući generalno

Da, ovo je paradoks sa kojim tesko izlazim na kraj. Sa jedne strane svako je sam, odgovoran sam za sebe, svako samo SAM moze proci ovim putem, sa druge strane i moje je najdublje uverenje da smo na neki cudan nacin SVI zajedno u ovoj kasi i da na podjednako cudan nacin samo kolektivno mozemo napredovati. Ovo je manje racionalni zakljucak – neko nedavno rece da istima nisam ni preterano sklona. :D Jack, hajde reci nesto vise o tome kako na ovo gledas.
I trece: verovatno najgora stvar koju mozemo uraditi je da idemo okolo, drmusamo ljude i vicemo im „probudi se!“. #-o

Citat:
No iako je svako biće unikat ako govorimo o vrijednosti čovjeka zabluda je da su svi jednaki, da jednako vrijede... Čim se počne govoriti o vrijednostima, usporedbama normalno je da će se ljudi osjećat uvrijeđenim no ne može jednako vrijediti čovjek koji se opija, ubija, i ničem ne koristi- ništa ne stvara i npr. čovjek na kavkazu koji se sjedinjuje sa svemirom.

Ne, nismo jednaki, jednostavno se svi nalazimo na razlicitim evolucijskim razinama, koje opet prelazimo u ciklusima. I zato je po mom misljenju uvek nazahvalno donositi sud o drugima i lekcijama koje je ta pojedinacna dusa izabrala za sebe.
Sa stanovista 7D Prastvoritelja/Boga/Apsoluta mi jesmo jednakovredni: duse na putu kuci. Doduse, nasa je perspektiva znatno suzenija, pa posezanje za ovom floskulom cesto znaci izbegavanje nasih 3D lekcija. Iz nje ne bi trebalo da proizidje neki moralni relativizam, niti ignorantnost. Sto je za mene ponovo paradoksalno, ali je izgleda sudbina nas, 3D-bica, da se nosimo sa paradoksima sopstvene egzistencije. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 09, 2006 10:59 pm 
Početnik

Vitez od Nevera je napisao/la:
nephil
nitko te nece izbaciti sa foruma dok god si sposoban za normalnu komunikaciju. U pravilima ti je uglavnom sve opisano.

Tvoja iskustva zvuce interesantno. Novi si clan na forumu i ne mogu trvditi koliko is iskren ili ne. Vrijeme ce pokazati.

Ono sto mene zanima jeste koliko si upoznat sa samim sobom.

Ne sa svojim mocima nego sa sustinom svog bica. Stav koji si u startu pokazao je prilicno ogorcen, defanzivan i agresivan. To naravno ne znaci i da je tvoja sustina takva.

Ajmo za pocetak, mozes li mi objasniti zasto si izabrao ime nephil
za svoj nick.

Ime nema nikakvo značenje za mene. Jednostano mi se sviđa, zvuči lijepo.
Možeš li mi objasniti zašto si izabrao svoj nick?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.