Sada je: pet maj 02, 2025 9:33 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pojacana kradja energije
PostPostano: čet jul 26, 2012 3:56 pm 
Član foruma

Da iskoristim dok sam još u materijalizaciji

Otvaranje svijesti

Gledam na sve strane pretvarače naše jadne zbilje u rajske vrtove sve pomoću malih i ne toliko skupih pomagala. Amuleti, amajlije, kristali, zaštite, goniči i prizivači uroka, ženidbeni i razvodni talismani, za porod i pomor, snove i javu, bogatstvo i bijedu.I ta pomagala pomažu, samo je pitanje kome.
Jer mi se čini da je kompletan Nepal, u najmanju ruku, izgubio i primat i smisao. Zajedno sa Vedama i Budizmom. Otvaraju se čakre za koje nisu ni u sanskritu imali opisa i pojima da postoje. A kamoli da su zatvorene.
I sve mi to jako liči na naš zapadni sistem liječenja, tj zaliječivanja posljedica svakojakim medikamentima na biljnoj, mesnoj, sunčanoj, kristalnoj, mjesečevoj--- ma svim astrološkim znakovima i planetama, biljkama i životinjama, duhovima i demonima iz svih mogućih denziteta i dimenzija koje su tu samo zato da sebi ostvare ekonomski kontinuitet tako što će jedna planeta biti ZA a druga PROTIV i onda obje u datom momentu naplatiti svoju uslugu. Preko svojih samopostavljenih ovozemaljskih portparola.
Kao što imamo analogiju u politici koja se „kolje“ našim parama i pokazuje nam kako su oni ipak jednakiji od nas. Jer država je stvorila narod, a nikako obratno. Ne biva. Životinjska farma na djelu u svim segmentima. Iz opanaka u mercedes pa po denzitetima.
A onda Oni otvaraju astralna vrata:?!! Pa mi jedva po zemlji hodamo bez padanja. Čak i po onoj čistoj i nezagađenoj ako je još igdje ima.
A za pogled u viši nivo svijesti ne treba puno ali se neki red mora poštovati. Priča mi poznanik da mu je dosta života pod stresom, gradnje, kredita... Ide mu se u prirodu, prodaje sve i seli se van grada,šeta mu se ali ne među ljudima, oće mir, voli ptice.(dosad je od ptica znao samo za pečene). I to je napredak svijesti skoro kao od primata do čovjeka.Prvo sklad života, mir u glavi, pa onda sklad sa prirodom, pa sungazing i kako to već samo dođe.I život sa kristalima, magnetima, ukratko sa svih pet elemenata. Jer to mora svakom samo doći, ne ide na silu. Ide od uzroka ka posljedici i lagano je briše. I to je jaaako dug put.
A tek poslije toga što se može brojit kao mala matura ide pozicioniranje, namještanje Atlasa kao preduslov za dalje napredovanje. I sve je to jako individualno a opet potpuno zavisno.
Jer samo otvoren um, a tad je sam, i obratno, ima vezu i sklad sa svekolikim znanjem. I nije um na javi u radnom stanju. Tu se bori sa prizemnim stvarima. San je radno stanje svijesti u kojem se nalaze odgovori.
Nezgodno je nepozvanom intelektu previše buljiti u bezdan znanja. Jer onda bezdan gleda ko ga nepozvan posjećuje. A onda nema nazad.

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 4:28 pm 
Član foruma

Posijes sjeme i promatras kako raste :) Ako sam vas ja ovako izmanipulirao, za,islite sto vam tek rade oni iz 4D OPS-a :wink:

Slazem se sa Blagojem, kojega iako se ne slaze sa mnom i iako ima svoj pogled na sve ovo, smatram vrlo mudrim covjekom. Stavise, citajuci njegove postove, ako citam ko da su upuceni nekom drugom, iimaju savrsenog smisla. No iz moje perspektive smatram da u mom slucaju Blagoje udara u prazno, isto kao i Znak a i Arwen. Iako je Arwen jos i najkonkretnija u nekim stvarima, ako izuzmem kolicinu onoga sto smatram NABS-om. Znak je jedna posebna prica...Upravo govoreci o meni govori cijelo vrijeme o sebi...Podsvjest je cudan retrovizor :)
U krajnjem slucaju, shvacam potrebu nekoga tko vodi "duhovan" obrt da suptilno pokusava nametati svoje paradigme drugima, ali kod nekih to prolazi. Kod nekih ne. Naravno, Znak je u puno toga u pravu. Ima godine, ima iskustvo u mnogim stvarima ali u ovim stvarima po mom misljenju tapka u mraku (upravo ono sto meni pokusava ukazati). Niti Blagoje niti Znak nisu nikada imali direktna iskustva sa napadima vec sve gledaju preko prizme kolektivnog nesvjesnog. Vec sam napisao, mnogo je takvih ljudi...Podsvjesno osjeca da nema iskustva sa neci a to o cemu se prica u njima budi otpore. Takvi ljudi ni sami ne vjeruju u mnoge metafizicke stvari vec su ih potpuno podredili materiji - klasican new age obrazac. Takvi ljudi mogu savrseno dobro poznavati ufologiju, teorije zavjere, ezoteriju, okultizam i metafiziku opcenito, ali ce ih "majstorse" new age paradigme zadrzacati na istom levelu. To je ko plivanje u jezeru za kojega se smatra da je ocean. Bez brige da se u duljem i detaljnijem razgovoru takvim ljudima na kraju sve svodi na psihu i "ono u nama". Zato ih smatram zesce manipuliranima bas po pitanju OPS manipulacije. I upravo onaj "mesijanski sindrom" koj Znak pokusava okaciti pred mojim vratima je karakteristika koje nije postedjen niti jedan "ucitelj". A takvi ucitelji iskacu iz svakog grma samo ako se grm malo jace protrese. Dovoljno je samo udariti tamo gdje boli pa promatrati kako se "dusebriznost" i "slatkorjecivost" pretvaraju u otrov i najgora afektivna stanja te na nesvjesnom vracanju poslane lopte. Jesta da neke masine imaju malo vise vijaka od drugih, ali to ipak ne znaci da nisu masine ;)

A i interesantno je i ono huskanje od strane Znaka u izjavi kako je pijanom bolje ne izlaziti medju ljude ako ga ljudi proglase pijanim. Moje pitanje je: "koja vrsta ljudi?". Oni kratkog fitilja koji etiketiraju druge prema svojim new age hijerarhijskim obrascima? Onima kojima u stvari odgovara ovakvo stanje stvari na Zemlji jer se savrseno uklapaju u program kontrolora?

Slazem se sa Pticom Dodo.

Za sve ovo postoji jedna mudra izreka: "prakticiraj sto propovijedas".

Bez brige da bi ja davno vrisnuo odavde da ljudi sa vrha foruma smatraju moje pisanje ovdje nekakvom prijetnjom za forum ili mene kointelpro agentom...Da sam manipuliran i programiran, to nije nikava tajna...Ali ja znam da sam sjeban. I uvijek cu saslusati savjet ako je iskren i dobronamjeran. Ako je licemjeran i ako hrani neci tudji ego kojem je sve ovo jedno veliko natjecanje (a "guruima" to i jest), ja taj savjet necu poslusati i jos cu reci sto o njemu mislim...

Interesantno kako se uvijek na forumima "pokacim" sa odredjenim patternom a recimo sa nekim ljudima, kao sto su Promatrac i Sjenko, godinama vodim razgovore i nikad ali nikad nismo usli ni u najmanji verbalni sukob. Zasto? Jer se kuzimo. I jer nikad, ali nikad nismo ratovali "penisevima" niti je ikada bilo ikakvog pokusava patroniziranja sa bilo koje strane. Dakle...postovanje , ucenje jedni od drugih i medjusobno shareanje informacija, spoznaja i iskustva. S tim da Promatrac imamnogo vece znanje i od mene i od Sjenka i prosao je neke stvari koje i ja i Sjenko prolazimo jos prije 10 i vise godina...I nikad nista nije "nadisao" niti je ikada "koristio univerzalan recept". Ako vidim ili osjetim da netko nema postovanja premameni,ja cu ga imati jos manje prema njemu ili njoj. A osoba koja zna citati izmedju redaka odmah skuzi tko je iskren a tko nije, tko je dobronamjeran a tko proracunat.

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 5:33 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Ah draga Znak, nisi ti bas pokopcala sto zelim rec. No dobro. Ako vec nekom i dajes kritiku, a on ju odbija, zasto pobogu i dalje tjeras svoje, te pokusavas opetovano svoje uvjerenje nagurat drugome u glavu? Reko bi neko da je to vrsta programiranja, pa i vampirizma, ali ti si siguro imuna na te stvari tamo visoko u reiki svjetlu.

Da,tačno Sjenko.A što tebi toliko smeta moj boravak u svjetlu dok ti izgleda voliš niže vibre,haa?!? Dobro to svjetlo ako ti bolje paše termin ,,reiki pristup,, mada se ne radi samo o mom poznavanju reiki tehnike ostat ćemo kod toga. Recimo i Simbad je jako dobar za one koji su ga skontali.
Sjenko,ako osjećaš bilo koju vrstu vampirizma i programiranja kroz mene ili u meni postupi po pravilima i učenjima kako znaš, tj.učini da te ne diram toliko bolno, jer ogledalce,ogledalce, kad smo već kod ogledala i new age pričica i reklama.

Tragom_ptice_dodo je napisao/la:
znak evo ja sam peta (stara narodna :mrgreen: )koja ti kaze da sišeš krv drugim forumašima i nikako, ali bas nikako se ne ponasas u skladu sa nacelima reikija....
Mozda se ne ponasam ni ja, ali ja se bar ne "prodajem", nemam razloga :lol:

Tvoje znanje i kuženja reikija sam imala priliku upoznati na temi o Reikiju kad sam tražila imali gdje kupiti smajli koji jede kokice ili plete čarape dok si ti postavljala pitanja kako riješiti razne vrste napada reikijem. Tada sam već znala da si i ti reikijem kupila egu igračku, ali nikad nije kasno da otpočneš ,,oprave,,...Ego je jako gadna stvarčica, jer vidim da još pamtiš susret sa mnom poslije bezbrojnih pokušaja mnogih na toj temi da ti objasne ego, kupovinu i igračke...
I na kraju dušo ja se ne ,,prodajem,,. Radim vrlo konkretno (slika, ime prezime,br.telefona, adresa itako to, naravno ne po forumima, a ti se sad pitaj zašto.Jedan od mogućih odgovora je da ja svoj rad i naplaćujem, jer od toga živim. Neko je pekar, neko ljekar, neko čistač, a eto ja sam to što jesam vidovnjak,duhovni iscjelitelj i učitelj.

Evo odgovorit ću ti i na unaprijed tvoje još nepostavljeno pitanje ili zaključak tvog ega.

A što si na Znak forumu?

Prije svega interesuju me teme abdukcije i to je bilo i ostalo ono za čim tragam i što istražujem i to prvenstveno radi posla kojim se bavim. Doista ponekad uskočim u neke teme što jest, jest :read: :occasion5: Osim toga jako mnogo sam vezana za pisaći sto, laptop i mobitel, tako da surfanje internetom i boravak na forumima pardon forumu Galaxija. Istina pokušala sam na još dva-tri iz nekih razloga, ali sam skontala da je to većinom ,,niđe veze,,. Znači surfanje mi dođe kao vid relaxa plus učenje i spoznaja svakodnevne razlike opisa i doživljenog u virtuelnom i stvarnom svijetu naravno između svih mogućih termina u kojima klijenti dolaze pa se gledamo oči u oči ili to ide preko telefona i mejlova.. Zadovoljna odgovorom i srce ti je na mjestu, ili ???

Termalni Bata je napisao/la:
Posijes sjeme i promatras kako raste :) Ako sam vas ja ovako izmanipulirao, za,islite sto vam tek rade oni iz 4D OPS-a :wink:

Slazem se sa Blagojem, kojega iako se ne slaze sa mnom i iako ima svoj pogled na sve ovo, smatram vrlo mudrim covjekom. Stavise, citajuci njegove postove, ako citam ko da su upuceni nekom drugom, iimaju savrsenog smisla. No iz moje perspektive smatram da u mom slucaju Blagoje udara u prazno, isto kao i Znak a i Arwen. Iako je Arwen jos i najkonkretnija u nekim stvarima, ako izuzmem kolicinu onoga sto smatram NABS-om. Znak je jedna posebna prica...Upravo govoreci o meni govori cijelo vrijeme o sebi...Podsvjest je cudan retrovizor :)
U krajnjem slucaju, shvacam potrebu nekoga tko vodi "duhovan" obrt da suptilno pokusava nametati svoje paradigme drugima, ali kod nekih to prolazi. Kod nekih ne. Naravno, Znak je u puno toga u pravu. Ima godine, ima iskustvo u mnogim stvarima ali u ovim stvarima po mom misljenju tapka u mraku (upravo ono sto meni pokusava ukazati). Niti Blagoje niti Znak nisu nikada imali direktna iskustva sa napadima vec sve gledaju preko prizme kolektivnog nesvjesnog. Vec sam napisao, mnogo je takvih ljudi...Podsvjesno osjeca da nema iskustva sa neci a to o cemu se prica u njima budi otpore. Takvi ljudi ni sami ne vjeruju u mnoge metafizicke stvari vec su ih potpuno podredili materiji - klasican new age obrazac. Takvi ljudi mogu savrseno dobro poznavati ufologiju, teorije zavjere, ezoteriju, okultizam i metafiziku opcenito, ali ce ih "majstorse" new age paradigme zadrzacati na istom levelu. To je ko plivanje u jezeru za kojega se smatra da je ocean. Bez brige da se u duljem i detaljnijem razgovoru takvim ljudima na kraju sve svodi na psihu i "ono u nama". Zato ih smatram zesce manipuliranima bas po pitanju OPS manipulacije. I upravo onaj "mesijanski sindrom" koj Znak pokusava okaciti pred mojim vratima je karakteristika koje nije postedjen niti jedan "ucitelj". A takvi ucitelji iskacu iz svakog grma samo ako se grm malo jace protrese. Dovoljno je samo udariti tamo gdje boli pa promatrati kako se "dusebriznost" i "slatkorjecivost" pretvaraju u otrov i najgora afektivna stanja te na nesvjesnom vracanju poslane lopte. Jesta da neke masine imaju malo vise vijaka od drugih, ali to ipak ne znaci da nisu masine ;)

A i interesantno je i ono huskanje od strane Znaka u izjavi kako je pijanom bolje ne izlaziti medju ljude ako ga ljudi proglase pijanim. Moje pitanje je: "koja vrsta ljudi?". Oni kratkog fitilja koji etiketiraju druge prema svojim new age hijerarhijskim obrascima? Onima kojima u stvari odgovara ovakvo stanje stvari na Zemlji jer se savrseno uklapaju u program kontrolora?

Slazem se sa Pticom Dodo.

Za sve ovo postoji jedna mudra izreka: "prakticiraj sto propovijedas".

Bez brige da bi ja davno vrisnuo odavde da ljudi sa vrha foruma smatraju moje pisanje ovdje nekakvom prijetnjom za forum ili mene kointelpro agentom...Da sam manipuliran i programiran, to nije nikava tajna...Ali ja znam da sam sjeban. I uvijek cu saslusati savjet ako je iskren i dobronamjeran. Ako je licemjeran i ako hrani neci tudji ego kojem je sve ovo jedno veliko natjecanje (a "guruima" to i jest), ja taj savjet necu poslusati i jos cu reci sto o njemu mislim...

Interesantno kako se uvijek na forumima "pokacim" sa odredjenim patternom a recimo sa nekim ljudima, kao sto su Promatrac i Sjenko, godinama vodim razgovore i nikad ali nikad nismo usli ni u najmanji verbalni sukob. Zasto? Jer se kuzimo. I jer nikad, ali nikad nismo ratovali "penisevima" niti je ikada bilo ikakvog pokusava patroniziranja sa bilo koje strane. Dakle...postovanje , ucenje jedni od drugih i medjusobno shareanje informacija, spoznaja i iskustva. S tim da Promatrac imamnogo vece znanje i od mene i od Sjenka i prosao je neke stvari koje i ja i Sjenko prolazimo jos prije 10 i vise godina...I nikad nista nije "nadisao" niti je ikada "koristio univerzalan recept". Ako vidim ili osjetim da netko nema postovanja premameni,ja cu ga imati jos manje prema njemu ili njoj. A osoba koja zna citati izmedju redaka odmah skuzi tko je iskren a tko nije, tko je dobronamjeran a tko proracunat.

Oprosti Termalni nisam te prepoznala kao ni krađu tvoje energije, naravno kao ni tipke na kontrolnoj tabli koje pokreće onaj koji nosi onu rečenu šifru, kad se desilo hahaha kolektivno skeniranje kako učesnika tako i situacije. Ako te pamćenje ne služi tako dobro vrati se koju stranicu unazad i nađi taj post, jer znam da ti pregledaš postove korisnika (rekao si ) i na taj način donosiš mišljenje i sud. Hebi ja to ne radim tako, jer šta ćemo kad nestane sprava, preglednika, tražilica i pomagala.

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 6:01 pm 
Član foruma

Blagoje je napisao/la:
Uostalom, ako neko oseca kradju energije na ovoj temi, moze slobodno da ne cita sta se pise po njoj.

Deliti savete termalnom, a da on to ne trazi, znaci detaljno citanje onog mazohistickog izivljavanja koje je on izdetaljisao do besvesti i pokusaj da se "dobije" u raspravi sa njim.

Kockanje svojom energijom, da bi se dobilo vise. Bas to i on radi. Ako mu iko ista kaze protiv, to automatski znaci odliv energije, u slucaju da se slozi da nije u pravu.

Ako termalnog ubedis u bilo sta, njegov ego je izgubio energiju, koju je stavio na kocku, da bi sacuvao potrebu za svojim postojanjem, a ti si izgubio, jer njegov ego nije spreman na poraz. To bi onda znacilo gubitak mnogo energije, koju je usisavao kroz ovu temu (koja se slucajno bas tako zove) i znacilo bi prestanak potrebe za njegovim egom, a sebi je sagradio tvrdjavu u napadima.

Ego je cak spreman izmisliti neprijatelje, samo da bi opravdao potrebu za svojim postojanjem.

Ima li ko hrabrosti sebi reci da je porazen? Probajte. Neverovatno olaksavajuci osecaj. Jer, poosle jedne kocke, ako se prizna poraz, prestaje potreba za sledecom kockom.

Ako jedan po jedan priznamo da smo porazeni od termalnog u ovom dijalogu, on ce ostati poslednji, koji ce osecati najvecu kradju energije. U stvari to nece biti kradja, nego svesna kocka.

Ajmo svi probati.

Ja priznajem da sam porazen u duelu sa termalnim, da mu dokazem da misli pogresno.

Probajte. Veliko olaksanje.

:occasion5: :occasion5:

Da potpuno se slažem s tobom i to je sasvim ok. Mada ukranu energiju možemo vrlo lako nadoknaditi, ali čipovanje dezinformacijama i nije baš tako bezazleno. Oni koji te stvari prepoznaju i kuže naravno da ništa od ovoga neće nanijeti nikakvu štetu...ali uvijek imaju i neki drugi tj. lako povodljivi,provodljivi i podvodljivi... :-k

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 6:01 pm 
Moderator

Ovdje se stvara sukob interesa jer je u pitanju nečiji posao, a to onda može izgledati otprilike ko izborna kampanja, tako da predlažem da ne nastavite dalje u tom smjeru.

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 6:12 pm 
Član foruma

Draga Znak, u vampirskom svemiru nitko nije imun posto je isti skrojen po njihovim pravilima. Ono sto mozes biti je zasljepljen onim za sto mislis da je svjetlo. I sama ta podjela na svjetlo i tamu princip vampirizma i vampirskog.

Ne brini, ne diras ti mene, za to ti trebaju malko veci kapaciteti od trenutacnih.

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 6:22 pm 
Član foruma

Ghost - četvrti put mi ulećeš u sinhronicitet.

Ne znam da li ja projektujem ili Lampa zaista ima neke apstraktne talente, tek ... ode ovo u kurac. Il je bar blizu. Sad kreće aftermath.

promatrač je napisao/la:
Ovdje se stvara sukob interesa jer je u pitanju nečiji posao, a to onda može izgledati otprilike ko izborna kampanja, tako da predlažem da ne nastavite dalje u tom smjeru.

Krajnje detinjasto, zar ne?

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 6:24 pm 
Moderator

Valjda? je napisao/la:

Je :) šutnja je nekad zbilja zlato.

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 6:33 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Draga Znak, u vampirskom svemiru nitko nije imun posto je isti skrojen po njihovim pravilima. Ono sto mozes biti je zasljepljen onim za sto mislis da je svjetlo. I sama ta podjela na svjetlo i tamu princip vampirizma i vampirskog.

Ne brini, ne diras ti mene, za to ti trebaju malko veci kapaciteti od trenutacnih.

Pošto si ti vrlo figurativno pokušao da mi objasniš neke stvari, isto tako sam i ja vrlo figurativno uzela termin svjetlo-tama.

Baš mi je drago da te nediram, a neki moji leveli ostaju samo moji. Korisni samo za borbu sa jednakima i u svakom slučaju naravno nepotrebni u forumskim diskusijama i tekmama...

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 6:36 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Ghost - četvrti put mi ulećeš u sinhronicitet.

Ne znam da li ja projektujem ili Lampa zaista ima neke apstraktne talente, tek ... ode ovo u kurac. Il je bar blizu. Sad kreće aftermath.

promatrač je napisao/la:

Svak' sa svakim, k'o grupni seks! Pa onda katarza!
:glasses7:

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 6:52 pm 
Član foruma

Da ne budem sebičan:

slika

slika

Navali narode ;) :occasion5: :love3:

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 7:09 pm 
Član foruma

hehehe, :thumbup: tnx na kokicama, rekoh ja davno da je riječ o presipanje iz šupljeg u prazno :occasion5:

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 7:12 pm 
Član foruma

znak je napisao/la:
hehehe, :thumbup: tnx na kokicama, rekoh ja davno da je riječ o presipanje iz šupljeg u prazno :occasion5:

Oprosti, baš sam nekulturan ... Ovo je za vas kundalinijaše :toothy2:

slika

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 7:17 pm 
Član foruma

Tnx i po drugi put :angel4:

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 8:42 pm 
Član foruma

Vidi vidi kako se otvaras =D> Cim ti neko nesto direktno kaze, ti odmah da je na nizim frekvencijama...

Svjetlo? Daleko si ti od svjetla :) Svjetlo materije, mozda...

I ja upravo trazim smajli gdje se jedu kokice i pritom nezainteresirano tipka po mobitelu :)

I kazes, ide biznis?! Pastva placa? I drugi ucitelji dolaze k tebi jer su se sapetljali o nize frekvencije...I saljes entitet u svjetlost. I mices cipove sa ljudi. I deprogramiras ljude. I tjeras zle vanzemaljce od ljudi...

J-e-b-o-t-e =D> "Well, shave my legs and call me Dorothy" :thumbup: :mrgreen:

Prvo kradem energiju. Sad i sve skeniram...Sta ce tek u slijedecem postu biti? :thumbup:

Ne patim od mesijanstva, ali pate neki koji su optereceni "mojim"... Svoje romane pisem cisto iz gusta i za dusu i niti ih namecem drugima niti se nesto posebno po netu prezentiram. Ko zeli, neka cita, ko ne, ne. Ja sam sretan sto se mogu necim kreativnim baviti, sto mi istovremeno sluzi kao neka introspekcija i retrospekcija vlastitog iskustva, koje je ispremijesano i dobrim stvarima i losim stvarima i chanelingom i programima i kristalnim spoznajama ali i ego tripom. Jedina stvar koju bi mijenjao je kada sam u jednom poglavlju romana napisao da su reptili jedni od minornijih igraca koji pretezno samo promatraju u utjecu na one sa vecom kolicinom reptilske genetike, te da postoje drugi mnogo gadniji koji iz pozadine reptile isturuju u prvi plan. Taj info nije imao veze niti sa kanalom niti sa vodicima vec sa mojim ego tripom i fazom da otkrijem "zavjere iza zavjera", da bi kasnije skontao (samo)manipulaciju i obmanjivanje koja je trajala sve slabijim intenzitetom gotovo pa godinu dana...iako sam iznutra znao da to ne drzi vodu, pokusavao sam na sve nacine opravdati primarno napisanu glupost. Priznam. Iluzija je definitivno pukla kada sam napisao pjesmu "Reptilian Agenda" i uvjezbavao je sa bandom i tokom tih par dana u noci me se budilo, stalno je nesto sabotiralo probe a stara psihopatkinja dozivjela mozdani udar.

Mogu li biti otvoreni od ovoga sto sam napisao?

Ispricat cu ti jedno svoje iskustvo (iako njime riskiram ban sa foruma) sa administratorkom jednog foruma koja je od kada sam dosao na taj forum imala konstantnu potrebu da visi na meni. Gdje ja, tu ona. A sve neke kontre a sa druge strane osjecam jal i pritajeno divljenje istovremeno. Osjetio sam preke nje povremeno i lagane energetske napade. Osobi idem na onu stvar ali ne moze me pustiti. Sve neke sitne podbadalice, ovo, ono... Al svejedno, nisam nikad zelio svadje nego sam to vise volio argumentima rijesavati... I jednom prilikom uhvati ona mene na chatu i pocne se zaliti na strahovite migrene koje ju muce godinama. I pitam jel mogu pomoci. Moze. Ja sam napravio nesto sto ne bih nikad vise nikom radio, a da tu osobu dobro ne poznajem i da sa njom nisam blisko vezan...Zamolio sam svoje cuvare neka ako zele pomognu zeni da joj se makne glavobolja...I zena me drugo jutro kontaktira poduzim postom u kojem mi naprica kako nikad nije osjecala takvo olaksanje u glavi i kako je prvi put u pet i vise godina potpuno lagana i svjesna svega. Ok. Ja rekoh: dobro, ja sa time nemam veze...zahvali mojim cuvarima...

I najednom, istu vecer, oslobodjena glavobolje ona ne moze "na astral". Nesto joj ne da. Nesto ju je "cijelu zatvorilo". Ona to ne moze izdrzati jer "ona mora svaku vecer na astral"...Ok. Ja se zabrinem skroz i sam sebi govorim kako sam glup sto sam se uopce isao u to petljati jer pitaj boga sta se ipak moglo nakaciti...I na kraju, zena pocne pisati po cijelom forumu kako sam demon, kako sam posalo demone na nju, kako vise (najbolji dio) "ne moze ostvariti kontakt sa Krišnom" (kasnije tvrdila da je jedino nju Krišna stvorio) itd...Ja sam i dalje bio zbunjen jer tako nesto se nije smjelo dogoditi. I zena unajmi nekog mladog momka koji ima izvrstan dar skeniranja neka on mene provjeri. I provjeri mene taj momak i kaze: "On ti je poslao entitete koji su ti maknuli glavobolju. Oni su to napravili (maknuli glavobolju). Nesto iza tebe pokusalo je napasti njega a ono sto stoji iza njega poklopilo je i tebe i ono iza tebe. Preciznije receno - blokiralo." I to sam tek kasnije saznao, kada je cijela ta drama trajala danima... I kasnije mi je taj momak samo potvrdio ono sto sam znao i sam, ali naivan i pretolerantan nisam tome davao pozornost. Ta zenska osoba je MOD, demonizirana, histericna i emotivno totalno rastrojena. I nakon niza histericnih ispada na forumu tih dana, napisao sam osobi "da je ocito stvorena jedino za kuhacu i kurac, te muza koji ce je svakoga dana barem nekoliko puta isamarati, da joj istjera gluposti iz glave".

Poanta je...na Ohalu forumu sam demon, na Reiki forumu sam "administratorki napadao macku sa energijom, jer je (zamislite) macka povracala dok smo pricali" (sto inace macke nikad ne rade...jel), na Objavama sam od jednog momka etiketiran kao: "onaj koji je iniciran arch demonom Darvazuelom kad je ko mali proucavao magiku ko beba zvecku" (nit sam ikada cuo za tog demona niti sam ikad proucavao magiku ko beba zvecku..stavise...uvijek zazirao od toga).
Ovdje ispadnem kradljivac energije i eto sad skener...

Zamisli, sa jedne strane spasavam mačiće iz vode, micem puzeve po cesti, rasplacem se na emotivne scene u filmovima a po forumima ljude napadam sa demonima, kradem im energiju i skeniram ih... =D> A opet moguce je...Da citiram Iliju Cvorovica: "Sta je to meni, Jakovljevicu? Ja sebe ne mogu da vidim izvana" :glasses7: I naravno, primitivci me mrze, demonizirane osobe osjecaju se neugodno u mom prisustvu, non stopme se napada...Pa ja sam mislio ako sam toliko zao da bi sada trebao imati vilurinu na tri kata, jahtu i neku pastvu pod sobom koji bi pozorno upijali svaku moju rijec i klanjali mi se. A ovako...sve radim za đabe :) I jos me manipulira kucni kontrolor i svasta preko nje... :) Slab sam ja demon onda :rofl

LOgicno pitanje je: "Termalni, ako imas te nekakve vodice i cuvare koji te stite od tko zna kakvih stvari, zastio te ne mogu zastititi od jedne obicne babe i od napada ljudi iz kojekakvih kako ti kazzes, undergorunda i kojekakvih uzurpacija i kradja energije?". Logican odgovor je: "Zato sto su Arwen, Znak, Vjetar i Blagoje u pravu sto se tice onoga da ja sam mnogo puta dramatiziram i da sa jedne strane uzivam u svom egu koji se valja u kaljuzama napada." To priznam, ali ne iz perspektive cjelokupne slike koju namecu oko toga.

Zamislite covjekakoji je dozivio kojekakve uzurpacije i dozivio svojevrstan energetski PTSP, te na svaku i najmanju uzurpaciju skace u stavu: "pusku na gotovs" i vracaju mu se flashbackovi na neke gadne stvari koje je prozivio. A da nisam traumatiziran, to bi bila potpuna neistina.

No uglavnom, da ove svoje nebuloze privedem kraju, pa (Ilija Cvorovic): "ako me se za Dan Bezbednosti sete, sete se....ako ne....ja sam izvrsavao svoju duznost...moje je bilo - da radim" :)

Ja ne skeniram. Ali ako se nadjem u opasnosti moje zastite i cuvari skeniraju. I ja mogu reci da sam preko jednog clana prije dvije veceri imao energetski napad (osoba me napala nesvjesno, ljutnjom) ali sam propustio jer sam prepoznao da je osoba ok samo nekako cudno nadrkana na mene...

Jos uvijek stoji sto sam rekao prije...Ako vise osoba kaze da sranja idu preko mene ili od mene, ja se micem. Ne racunam Blagoja i tebe :mrgreen:

Ono sto ja znam je da se sprema rat. Vidljivi. Ma sta rat...RATCINA. U ratu smo mi vec odavno samo vecina toga nije svjesna. I nikakve flufy kvazi ezoterijske seme tu nece koristiti osim za samozavaravanje.

Takve fluffy spike postale su mandatorne na drugim mjestima. Ovo je jos jedini forum koji znam na netu a da je postedjen teze manipulacije i sabotaza, posto ima jake 6D zastite a i nekoliko bijelih iz tri de koji itekako dobro znaju svoj posao (nisu na forumu i nemam pojma tko su).

Ako Galaksija ili Jack nakon ovoga napisu: "Termalni, pozdravi nam prijatelje greyse i reptile odozgora" ili "Forum je postedjen manipulacija i sabotaza i neka tako i ostane" ili "To su fantazije, paranoje i kointelpro..." i banaju me sa foruma, ja im necu zamjeriti ni najmanje. Stavise, bit cu im zahvalan sto su mi omogucili da vrijeme posvetim drugim stvarima koje sam mozda zbog previse boravljenja ovdje u zadnje vrijeme, i naravno zbog svog ega, malo zapostavio.

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 9:37 pm 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:
Ja ne skeniram. Ali ako se nadjem u opasnosti moje zastite i cuvari skeniraju.

Termalni samo jedno pitanje za kraj mog javljanja i obraćanja tebi u vezi tvog životopisa.
Šta misliš kad tvoji kao što ti reče ,,čuvari,, skeniraju, da li te obavijeste da kad to rade takođe nečiji ,,čuvari,, skeniraju osobu, a najviše pažnje u skenu posvete upravo njenim ,,čuvarima,, koji tu osobu obavještavaju ili neobavještavaju da je u nekoj vrsti opasnosti. [-(

Termalni da li si doista spoznao ko su istinski ti tvoji čuvari? Ako nisi, o tome imaš više na temi abdukcije, hehehe,ali pošto nećeš što se mene tiče ostani u pisanju svog životopisa. Ja odoh postati viceve na temi o vicevima,šalama i pošalicama... :occasion5:

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 10:02 pm 
Član foruma

Razumljivo je da tako mislis. Cudilo bi me da drugacije mislis.

Evo upravo da pita svoje vodice:

JA: Oj Vodici, vi koji jeste i pred kojima se planine tresu a bogami i mnogobrojne gace...Tko bijahu oni koje ona vidjela je u vizijama svojim, kada skenirala mene je, a kako kaze, i vasu velicanstvenost?

V: Oj ti koji jesi, slugo nas pokorni i zagovornice tvrdokorni, koji doveo si vjetar na foum koji pretvoriste ti i drugi u oluju...Ona vidjela je sebe...

JA: Oj vodici...zar ne vidjese ona vas?

V: Ona vidjese utvare uma svoga, mocnim tehnikama koje uzdrmase svemir i poremetise ravnotezu Vijeca Devetorice, zatvorivsi kapije Amente i zagolicavsi po tabanima samoga Thotha...

JA: Govorite jasnije...ja priprost sam za mudrosti vase...Ta zborite stavise, u neizvjesnosti ne drzite me...

V: Oh sine nas vodjeni...Ona skenove koristila je dostojne samoga Freuda. Asocijacijama razdvajala staze je mlijecne, autosugestijama krocila kroz putove svjesne, a reiki posluzise joj kao oci, u dugoj, zimskoj, uspavanoj noci...

JA (pravim se da shvacam): Oj cuvari....mudri li ste, kada meni zborili ste...preko brda i dolina, preko astrala, etera i plina...

(dimse razmice a gromoglasni glasovi nestaju u nebeskoj vatri, ostavljajuci mi nekakvu glinenu plocu sa deset pasusa na kojima pise: ZAPOVIJEDI)

:mrgreen:

Evo vam jedna moja reptilsko / grejsovska stvar da vas malo razmrda :mrgreen:

Ko zeli uvid u moja unutarsnja stanja, ne mora skenirati, dovoljno je da poslusa :P

http://www.youtube.com/watch?v=iEIUOncG ... ure=relmfu

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 10:45 pm 
Član foruma

Btw...zahvaljujem na ovom sadasnjem iskustvu. Dosli nepozvani gosti a ja nisam rasprosto stol. Kakav sam ja to domacin? :mrgreen: Malo zulja ali u krajnjem slucaju prija...Ocemo pojacati? :wink:

:love3:

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 11:02 pm 
Član foruma

Mmmm sta fino svjetle "visoke frekvencije" noćas.

Vrh

PostPostano: čet jul 26, 2012 11:04 pm 
Član foruma

O da...scorpio frekvencija i reiki...Nikad nisam osjetio tako nesto u paketu...Ali eto...Covjek svaki dan spozna nesto novo...Energiju, stvar, brojku ili slovo :mrgreen:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.