Vidi vidi kako se otvaras

Cim ti neko nesto direktno kaze, ti odmah da je na nizim frekvencijama...
Svjetlo? Daleko si ti od svjetla

Svjetlo materije, mozda...
I ja upravo trazim smajli gdje se jedu kokice i pritom nezainteresirano tipka po mobitelu

I kazes, ide biznis?! Pastva placa? I drugi ucitelji dolaze k tebi jer su se sapetljali o nize frekvencije...I saljes entitet u svjetlost. I mices cipove sa ljudi. I deprogramiras ljude. I tjeras zle vanzemaljce od ljudi...
J-e-b-o-t-e

"Well, shave my legs and call me Dorothy"
Prvo kradem energiju. Sad i sve skeniram...Sta ce tek u slijedecem postu biti?
Ne patim od mesijanstva, ali pate neki koji su optereceni "mojim"... Svoje romane pisem cisto iz gusta i za dusu i niti ih namecem drugima niti se nesto posebno po netu prezentiram. Ko zeli, neka cita, ko ne, ne. Ja sam sretan sto se mogu necim kreativnim baviti, sto mi istovremeno sluzi kao neka introspekcija i retrospekcija vlastitog iskustva, koje je ispremijesano i dobrim stvarima i losim stvarima i chanelingom i programima i kristalnim spoznajama ali i ego tripom. Jedina stvar koju bi mijenjao je kada sam u jednom poglavlju romana napisao da su reptili jedni od minornijih igraca koji pretezno samo promatraju u utjecu na one sa vecom kolicinom reptilske genetike, te da postoje drugi mnogo gadniji koji iz pozadine reptile isturuju u prvi plan. Taj info nije imao veze niti sa kanalom niti sa vodicima vec sa mojim ego tripom i fazom da otkrijem "zavjere iza zavjera", da bi kasnije skontao (samo)manipulaciju i obmanjivanje koja je trajala sve slabijim intenzitetom gotovo pa godinu dana...iako sam iznutra znao da to ne drzi vodu, pokusavao sam na sve nacine opravdati primarno napisanu glupost. Priznam. Iluzija je definitivno pukla kada sam napisao pjesmu "Reptilian Agenda" i uvjezbavao je sa bandom i tokom tih par dana u noci me se budilo, stalno je nesto sabotiralo probe a stara psihopatkinja dozivjela mozdani udar.
Mogu li biti otvoreni od ovoga sto sam napisao?
Ispricat cu ti jedno svoje iskustvo (iako njime riskiram ban sa foruma) sa administratorkom jednog foruma koja je od kada sam dosao na taj forum imala konstantnu potrebu da visi na meni. Gdje ja, tu ona. A sve neke kontre a sa druge strane osjecam jal i pritajeno divljenje istovremeno. Osjetio sam preke nje povremeno i lagane energetske napade. Osobi idem na onu stvar ali ne moze me pustiti. Sve neke sitne podbadalice, ovo, ono... Al svejedno, nisam nikad zelio svadje nego sam to vise volio argumentima rijesavati... I jednom prilikom uhvati ona mene na chatu i pocne se zaliti na strahovite migrene koje ju muce godinama. I pitam jel mogu pomoci. Moze. Ja sam napravio nesto sto ne bih nikad vise nikom radio, a da tu osobu dobro ne poznajem i da sa njom nisam blisko vezan...Zamolio sam svoje cuvare neka ako zele pomognu zeni da joj se makne glavobolja...I zena me drugo jutro kontaktira poduzim postom u kojem mi naprica kako nikad nije osjecala takvo olaksanje u glavi i kako je prvi put u pet i vise godina potpuno lagana i svjesna svega. Ok. Ja rekoh: dobro, ja sa time nemam veze...zahvali mojim cuvarima...
I najednom, istu vecer, oslobodjena glavobolje ona ne moze "na astral". Nesto joj ne da. Nesto ju je "cijelu zatvorilo". Ona to ne moze izdrzati jer "ona mora svaku vecer na astral"...Ok. Ja se zabrinem skroz i sam sebi govorim kako sam glup sto sam se uopce isao u to petljati jer pitaj boga sta se ipak moglo nakaciti...I na kraju, zena pocne pisati po cijelom forumu kako sam demon, kako sam posalo demone na nju, kako vise (najbolji dio) "ne moze ostvariti kontakt sa Krišnom" (kasnije tvrdila da je jedino nju Krišna stvorio) itd...Ja sam i dalje bio zbunjen jer tako nesto se nije smjelo dogoditi. I zena unajmi nekog mladog momka koji ima izvrstan dar skeniranja neka on mene provjeri. I provjeri mene taj momak i kaze: "On ti je poslao entitete koji su ti maknuli glavobolju. Oni su to napravili (maknuli glavobolju). Nesto iza tebe pokusalo je napasti njega a ono sto stoji iza njega poklopilo je i tebe i ono iza tebe. Preciznije receno - blokiralo." I to sam tek kasnije saznao, kada je cijela ta drama trajala danima... I kasnije mi je taj momak samo potvrdio ono sto sam znao i sam, ali naivan i pretolerantan nisam tome davao pozornost. Ta zenska osoba je MOD, demonizirana, histericna i emotivno totalno rastrojena. I nakon niza histericnih ispada na forumu tih dana, napisao sam osobi "da je ocito stvorena jedino za kuhacu i kurac, te muza koji ce je svakoga dana barem nekoliko puta isamarati, da joj istjera gluposti iz glave".
Poanta je...na Ohalu forumu sam demon, na Reiki forumu sam "administratorki napadao macku sa energijom, jer je (zamislite) macka povracala dok smo pricali" (sto inace macke nikad ne rade...jel), na Objavama sam od jednog momka etiketiran kao: "onaj koji je iniciran arch demonom Darvazuelom kad je ko mali proucavao magiku ko beba zvecku" (nit sam ikada cuo za tog demona niti sam ikad proucavao magiku ko beba zvecku..stavise...uvijek zazirao od toga).
Ovdje ispadnem kradljivac energije i eto sad skener...
Zamisli, sa jedne strane spasavam mačiće iz vode, micem puzeve po cesti, rasplacem se na emotivne scene u filmovima a po forumima ljude napadam sa demonima, kradem im energiju i skeniram ih...

A opet moguce je...Da citiram Iliju Cvorovica: "Sta je to meni, Jakovljevicu? Ja sebe ne mogu da vidim izvana"

I naravno, primitivci me mrze, demonizirane osobe osjecaju se neugodno u mom prisustvu, non stopme se napada...Pa ja sam mislio ako sam toliko zao da bi sada trebao imati vilurinu na tri kata, jahtu i neku pastvu pod sobom koji bi pozorno upijali svaku moju rijec i klanjali mi se. A ovako...sve radim za đabe

I jos me manipulira kucni kontrolor i svasta preko nje...

Slab sam ja demon onda
LOgicno pitanje je: "Termalni, ako imas te nekakve vodice i cuvare koji te stite od tko zna kakvih stvari, zastio te ne mogu zastititi od jedne obicne babe i od napada ljudi iz kojekakvih kako ti kazzes, undergorunda i kojekakvih uzurpacija i kradja energije?". Logican odgovor je: "Zato sto su Arwen, Znak, Vjetar i Blagoje u pravu sto se tice onoga da ja sam mnogo puta dramatiziram i da sa jedne strane uzivam u svom egu koji se valja u kaljuzama napada." To priznam, ali ne iz perspektive cjelokupne slike koju namecu oko toga.
Zamislite covjekakoji je dozivio kojekakve uzurpacije i dozivio svojevrstan energetski PTSP, te na svaku i najmanju uzurpaciju skace u stavu: "pusku na gotovs" i vracaju mu se flashbackovi na neke gadne stvari koje je prozivio. A da nisam traumatiziran, to bi bila potpuna neistina.
No uglavnom, da ove svoje nebuloze privedem kraju, pa (Ilija Cvorovic): "ako me se za Dan Bezbednosti sete, sete se....ako ne....ja sam izvrsavao svoju duznost...moje je bilo - da radim"
Ja ne skeniram. Ali ako se nadjem u opasnosti moje zastite i cuvari skeniraju. I ja mogu reci da sam preko jednog clana prije dvije veceri imao energetski napad (osoba me napala nesvjesno, ljutnjom) ali sam propustio jer sam prepoznao da je osoba ok samo nekako cudno nadrkana na mene...
Jos uvijek stoji sto sam rekao prije...Ako vise osoba kaze da sranja idu preko mene ili od mene, ja se micem. Ne racunam Blagoja i tebe
Ono sto ja znam je da se sprema rat. Vidljivi. Ma sta rat...RATCINA. U ratu smo mi vec odavno samo vecina toga nije svjesna. I nikakve flufy kvazi ezoterijske seme tu nece koristiti osim za samozavaravanje.
Takve fluffy spike postale su mandatorne na drugim mjestima. Ovo je jos jedini forum koji znam na netu a da je postedjen teze manipulacije i sabotaza, posto ima jake 6D zastite a i nekoliko bijelih iz tri de koji itekako dobro znaju svoj posao (nisu na forumu i nemam pojma tko su).
Ako Galaksija ili Jack nakon ovoga napisu: "Termalni, pozdravi nam prijatelje greyse i reptile odozgora" ili "Forum je postedjen manipulacija i sabotaza i neka tako i ostane" ili "To su fantazije, paranoje i kointelpro..." i banaju me sa foruma, ja im necu zamjeriti ni najmanje. Stavise, bit cu im zahvalan sto su mi omogucili da vrijeme posvetim drugim stvarima koje sam mozda zbog previse boravljenja ovdje u zadnje vrijeme, i naravno zbog svog ega, malo zapostavio.