Sada je: pet maj 02, 2025 1:43 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 541 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kontrola iz 4D
PostPostano: čet feb 28, 2013 10:09 pm 
Član foruma

Prizemljio sam se definiitivno.Sve sto sam duhovniji postajao sve mi je manje hrane trebalo a nije to nista novo.Treba da naucim da balansiram odnos hrane jer mogao sam uopste nista da ne jedem a da ne budem gladan a to me veoma plasi jer ne razumem i jos kilaza pada UZAS, sama pomisao me plasi.I dalje mislim isto o svemu sto je najvaznije.I dalje mislim da nema nista , osecam se slobodno i hteo sam to da podelim.

Sve sto ljudi cini cine zato iz svoje nesvesti, ja sam hteo da budem savrsen, uvek sam tome tezio bio sam introvertna osoba a istovremeno su mnogi govorili da sam inteligentan,dobar u sportu i jos brdo stvari".Hteo sam da dokazem ljudima da ja mogu da budem to sto hocu i konacno sam postao to.Hteo da sam da postanem ekstrovertan al mi je jako tesko bilo zbog zatvorenih cakri,ostalih gluposti iz proslog zivota i jos brdo stvari.Evo sad sam uspeo,nakon spoznaje naucio sam da oprostim svima i pronasao sam sebe.Svima sam oprostio, ne znam mnogo oko karmickih dugova al moram videti sa ljudima koji se u to razumeju.

Ne dozvolite da vam niko NAMETNE mentalni program, tj. da vam kaze URADITE TO I SAMO TO. ,znaci taj neko hoce da vas programira da radite po nekim programima koje je on sam poprimio od nekoga i sve tako u krug, trazite istinu sami.Recite svoje misljenje ,na ostalima je dal ce je uzeti il ne.

jer to je jedan od najgorih mentalnih programa, pronadjite istinu sami za sebe.Naravno ovo sam mislio za ljude.Ako neko hoce da pronadje put putem LSD-a pustite ga, ako neko hoce da ide i pije pustite ga.To je njegov zivot.Svako ima svoj put.Kad sam stvari poceo da gledam kao jedno a ne odvojeno jedno od drugog napredovao sam.

Kad sam poceo da gledam unutra probudio sam se.Necu praviti nikakve blogove,nema potrebe a mozda i ocu videcu.

p.s. na hranu gledam sad kao na vid energije i treba da uskladim te energije o tome je lazarov pricao.

Vi na ovom forumu ste najbolji primer duhovnosti,ljubavi.Tesko mi je bilo da se pronadjem s nekim ko je pio alkholo i marihuanu jer nismo bili na istoj vibraciji al taj ima svoj put i treba to postovati.Ne vidim potrebu za blogom a mozda ga i napravim.Imate na sajtu ivana antica sve, ukoliko ga skinu ja cu napraviti svoj sopstveni al videcu jos.Mora sve ovo da mi se slegne.Tanka je granica izmedju ludila i spoznaje, mozda je to i isto.

Zaista mislim da se nesto dogadja na velikom nivou.Nemojte mi zameriti ljudi sto sam nesavrsen. Ne plasim se vise smrti, osecam da sam uradio svoj posao i da sam se ocistio od karmickih dugova iz proslog zivota.
Uvek se setim "zaustavi se devojko, pokupice te avion" foru i odma me nekako prizemlji.Dakle nauciti od drugih kako da izbalansiram.

Kao sto vidite tesko mi je da se izrazim kroz reci ,ono sto osecam al ljudi verujte, rec je mocnija od bilocega.U bibliji ima jako puno znanja al ona su u parabolama i raznoraznim porukama i tesko je to sve razumeti.

Krajnji zakljucak je da sada gledam svakog u drugom svetlu.Svakom mogu da oprostim i trudicu se da budem emanacija ljubavi i ziveti takav zivot.Osecam da ne moram vise nikom nista da dokazem nakon mojih tekstova ovde a nisam ni moro al sam hteo da podelim, trenutno sam se tako oseco.zivim u sadasnjosti po prvi put u zivotu.Al toga se i plasim, nakon ove spoznaje ocu da naucim da balansiram da ostanem u ovom svetu jer mnogi nakon dugih gladovanja ce vam reci da su poceli da vidjaju neke stvari.Nema druge istine od SEEK and you WILL FIND.Nakon svega ovoga sto znam, ipak moram naci nacin da se lepo prizemljim al tesko mi je da jedem hranu sto je najgore.Mogu vrlo malo.Ne brojim kalorije niti ista.

p.s. izvinite ljudi sto ovako dugo pisem al tesko mi je da se obuzdam, moracu da kontrolisem ovo.Sad zaista vidim koliko je zivot lep nakon ovoga.Ja znam da nista ne znam, to je istina najveca.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 10:23 pm 
Član foruma

Hteo bih da vam objasnim moj pojam ludila jer sam nakon spoznaje to i uvideo i do kojih granica kontrola ide al to je samo moje vidjenje.Ne mora da znaci da je istina.Uzmite kao "grain of salt".
Svi smo jedno, osetio sam osecaj jedinstva. RECI ne mogu da opisu to.AKo tome tezite mozete uzimati i psihodelike po mom misljenju, sve je energija.Zavisi kako cete tu energiju znati da iskoristite.JA ne osecam potrebu nista nikom da dokazem al eto hteo sam da podelim sve to i treba da vidim sa ljudima koji se razumeju u jogu itd... da spoznam kako da balansiram odnos hrane i ovoga jer priznao sam da sam nesavrsen, to je nesto prelepo.Osecam ljubav u odredjenim stvarima, nema vise straha od smrti i reinkarnacijskog procesa.Hteo bih da ljudi koji teze duhovnosti imaju moje informacije , mozda im pomogne.Ja ne bi ovde pisao da se tako ne osecam.Procitajte moje postove, ljubav je najmocnija stvar.Nemam straha od smrti, nekad se pojavi jer previse mislim al ZNAM da smrt je cista iluzija.Sve sto postoji je nas tvorac, kad sam to shvatio napredak je bio ocigledan.Prema njemu samo ljubav osecam jer sam i njega spoznao.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 10:37 pm 
Član foruma

Treba da se povezemo jedni sa drugima, to je ona greska koju sam ja pravio.Hteo sam da budem savrsen a da nisam, ne bi nikad stigo gde jesam.Sve je to proces ucenja.
Najveci duhovnjaci su upravo ovde na ovom forumu i stvarno steta je sto vise ljudi ne vidi ove stvari al sta je tu je.Ne treba biti previse grub prema sebi i tezite savrsenstvu kao sto sam ja to radio.Hteo sam da budem tipicne normalne gradje ali bio sam veoma krhke i delikatne gradje.To sam kasnije uvidio nakon sto sam postajao sve kreativniji i kreativniji.
Nisam ja nista postigao fenomenalno, ljudi su mnogi na ovom forumu to postigli al ne pricaju puno o tome.mozda bi i trebali malo vise da se otvore, istina je zaista prelepa!

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 10:43 pm 
Član foruma

Al sad sam uvideo sve sto sam gresio i opet mozak nekad pocne da tutnja.U stalnoj sam meditaciji ,ne osecam potrebu za fizickom hranom al moram jesti kako bi zadrzao kilazu.Dakle ima nekih strahova tu i tamo ali NAJVECI strah je strah od smrti i reinkarnacijskih procesa.Kad uvidite da samospoznajom mozete doci do tvorca mozete uspeti i svi ti OGROMNI strahovi postanu samo izluzije.FEar is a liar. mozete ponovoiti to 100 puta, sve je u deprogramiranju od programa i spoznaje da smo svi jedno.To je to, nista vise.Svi smo mi istovremeno i u pravu i u krivu.Videti lepotu ovog zivota je nesto prelepo.Ako hocete da podignete vibracije najgora stvar koju mozete da gledate su ratni filmovi u ovim vremenima, zivim u sadasnjosti ali mislim i o drugim stvarima.Nije lako uskladiti ove stvari al to je ono sto je covek.
UVEK znam da je bog tu uz mene, da je u meni al da sam ja samo iskra tog tvorca.Ne zelim vise da znam nista, nemam potrebe da citam vise bilokave knjige.Mogu da se fokusiram na sta hocu.PROCITAJTE Biology of Belief i Kvantni Uspeh. Ovu drugu sam procito svega 15 strana al sam skonto.Nemojte zaboravljati to , vratite se ponovo na to.Nemojte ih ostavljati po strani, kad osetite vratite se ponovo.Dakle i ako oce osoba da napreduje dalje UVEK treba da se seti ko je gazda a to je nas tvorac.Gledajte ga kao Oca spram sina i bice mnogo bolje nego da kazete da ste vi BOG jer to je luciferijanska doktrina.Pa dajte Lucifer ljudi je bio ljubomoran, JALDABOT je bio ljubomoran sto znaci da su svi oni produkti MATRIXA. NAS KREATOR JE JEDINO sto postoji, ostalo je sve iluzija.On je nama dao zivot i time cineci nas iskrama njega, delice njega.Kako se neko moze usuditi da kaze on je bog? Zar mu tu nesto ne stima ? Kako se oseca kad kaze da je bog? da li se dobro oseca? Potrazite odgovor u dusi.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 10:59 pm 
Član foruma

mi nismo nase telo, mi smo dusa mnogi su mi rekli a ja nisam to nikad hteo da prihvatim dok nisam spoznao milinu naseg kreatora, ljudi nemojte nikad gubiti nadu.Ima uspona i padova al nikad nemojte gubiti nadu.To je najveca istina al tesko je u ovom svetu sve to spoznati jer ima bezbroj mentalnih programa.Moze sve i ovde da se kaze, kako se osecam.
Ovih dana sam se tako osecao, mogao sam da placem na veoma sitne stvari.Ljubav je ono sto je najlepse osecanje, ja sam prvi mislio kako je to new age/hipici/narkomani i kakve jos sve podele ali video sam onda kroz iluziju.Video sam da nema podela, svi smo jedno.To je ono sto su nas ucili buda,isus,muhamed a mi i idalje mislimo da oni ne postoji tj. da nikad nisu postojali.Srce mi se slama kad cujem tako nesto a u istovreme postujem svacije misljenje.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 11:06 pm 
Član foruma

LJudi zaista me nemojte pogresno shvatiti, zaista uprkos spoznaje istine sad bi hteo.Volite sebe i druge, pokusajte,dajte sve od sebe.Nemojte nista na silu.
kad sam uvideo da smo svi jedno to je bilo

LJUDI ZIVIMO U jako dobrim vremenima. Imamo sanse da se uzdignemo nakon 12-13000 godina ili nebitno u proslosti.Atlantidjani su koristili tehnologiju vise i nisu se osvrnuli na ljubav i zato nisu uspeli.ZATO I IMAMO SVU OVU TEHNOLOGIJU DANAS, zato nas i pripremaju da spojimo sa robotima, primimo mikrocipove il sta vec.Sve je energija, ljudi mogu fejsbuk jako dobro da iskoristie a mogu i da se svadjaju do sutra.
Oprostite drugima,volite sebe ko i druge.Nema nista vise.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 11:14 pm 
Član foruma

Zapitajte se sta je greska kad neko
Krisnamurti je bio veliki govornik, i dan danas ljudi ne razumeju njega.
LAKO je osudjivati druge, kad pocnemo da gledamo stvari realno onda mozemo da napredujemo.
Ljudi strah je njihovo najvece oruzje, strah od nepoznatog.

Zato su se i bojali ljudi koji su bili emanacije ljubavi, zato se i boje i dan danas ljudi koji sire istinu koji njima ne odgovora jer dovodi to kolapsa njihove iluzije.Njima fali samo ljubav, to treba razumeti.Nisu oni krivi, krivi smo mi.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 11:22 pm 
Član foruma

Meni je tesko da shvatim ovaj osecaj, imao sam periode kad sam mislio da sam lud al osecam da se oslobadjam svih mentalnih programa.Nesto se desava na velikom nivou, imamo sansu.Zato je danas i najveca manipulacija.Sve imate na anticevom sajtu, nema potrebe da ja gubim vreme jer sam ja isto izucavo teorije zavere al kad sam pronasao gnosticizam osecam da sam jako napredovao.
Oni su GOVORILI IISTINU ljudi, zato su i ubijani svi do jednog!! ta istina je isplivala na povrsinu, poslusajte john lasha, proucite o gnosticizmu,morate uciti jako puno ako hocete da spoznate nesto.
Ja ne znam dal sam lud, il sta vec nemam pojma al osecam kako pucaju svi mentalni programi.
Granica izmedju ludila nije tolko daleko kad se vidi da su ovo samo jedni mentalni programi.
Istina potrazite kod nikole tesle,sladjane velkov,nikole antica i svih koji su se u proslti zalagali za istinu.Oseam da treba da podelim a ne znam zasto ,tako mi govori dusa i lepo se osecam.Osetio sam samo mali delic bozanskog i shvatio sam da treba biti manji od makovog zrna.
Sve dugujem tom covek, sve dugujem sladjani velkov al ne vidim potrebu da se dokazujem samo da kazem svoje iskustvo.SVoj uvid, pa makar on bio i psihijatrisjki il sta vec.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 11:26 pm 
Član foruma

Mislim da je smisao zivota videti ljubav u svim stvarima, videti umetnost i estetiku.Videti apsolutnu simteriju.Ne morate izucavati sve to al znanje je moc, informacija je vibracija i ujedno najopsanija stvar u ovom matrixu.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 11:29 pm 
Član foruma

dovoljno mi je povezati se s vama na ovom nivou, ne moram da vas vidim iako osecam da treba da podelim ovu informaciju.Kao sto rekoh Ivan Antic, skontao sam da je njegov sajt ne najbolji u celoj evropi, vec najbolji na celom svetu.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 11:31 pm 
Član foruma

Spoznajom boga sam spoznao da mi mozemo apsolutno sve, da mozemo napredovati i da imam telekinezu i ostale retke spsobnosti al nema potrebe.Osecam da sam dosao na kraj puta u ovom zivotu i da je ovo kraj i zbogo matrixu.Nadam se da sam u pravu.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 11:39 pm 
Član foruma

Nikad nisam koristio psihodelike iako sam izucvaoa malo i njih i pogledajte Hofmana.Velikog uma a niko danas nije cuo za njega, isto tako tesla,isto tako svi oni ljudi koji su se borili za istinu koji su imali u sebi puno ljubavi.Ne podrzavam lsd niti droge ali on je uspeo uz njih da leci bolescu.S jedne strane.VIdite misli su mi odletela u nebesa, moram naci nacin da se prizemljim i treba mi savet.Osecam da je ovaj 3D svet da se srusi uskoro i da svi ljudi imaju sansu da podignu vibracije i predju u visu dimenzije koja je mnogo lepsa od ove.Zavoleo sam i iluziju ovom priliko i vidim da je sve to imalo smisla.Sve je bilo to zbog razloga.
Sirite ljubav i to je zasigurno nacin da se podignu vibracije, ne obracajte paznju na transhumanizma. Postati robot je skrnavljene naseg tvorca a samim tim i samoga sebe.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 11:40 pm 
Moderator

Saty zovi nekog da te pazi, mamu... koga god. Kako je krenulo, moglo bi se okrenuti na krivo.

Vrh

PostPostano: čet feb 28, 2013 11:47 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Saty zovi nekog da te pazi, mamu... koga god. Kako je krenulo, moglo bi se okrenuti na krivo.

izgubio sam malo o pojmu vremen, sorry. To je to nista vise.Moracu da izbalansiram ove energije, videcu sa lljudima koji se razumeju u te stvari.Hvala na komentaru.

Vrh

PostPostano: pet mar 01, 2013 12:27 pm 
Član foruma

Moja vizija prosvetljenja je tekst ivana antica o Matrixu. TO JE TO. NAJKRACE RECENO.

.To je ono sto sam ja osetio, al najveci neprijatelji smo sebi sami.Imao sam bog zna kolko reinkarnacija i uspeo sam konacno.Ne mogu da verujem da sam uspeo konacno.
Uspeo sam da osecam ljubav i da ljude uvidim i da oni osete.

ZIVIMO U DOBA NAJVECE MANIPULACIJE , zato je ovo sve i dato a najvise tehnologija. LJUDI Atlantida se okrenula tehnologij i znamo kako su zavrsili.

Jos uvek sam shvatio da nisam savrsen al mislim da sam zavrsio proces reinkarnacija, ovo mi sad sve izgleda kao sala al Patnje sam imao tokom svih tih proslih zivota i pogotovo tokom ovog..bez patnje nema spoznaje.Duhovno je ono sto je vecno,a to je tvorac.

PROCITAJTE KVANTNI USPEH ili BIOLOGIJU VEROVANJU. TO ce biti dovoljno, ako treba procitajte ih 100 puta al nemojte da mislite da ce vam ovo biti dato na tacnu.OKRENIMO SE LJUBAVLJU.

I dalje sam isti kakav sam bio ali sad uvidjam stvari, i vidim da smo mi SVI JEDNO. Zahvalan sam tvorcu na reinkarnacijama, vidim dobro u svemu al ocu da ostanem da delim ove informacije kolko mogu.

zakljucak- LJUBAV, pronadjite ljubav u sebi, gledajte na ostale kao na svoju bracu i sestre.Kad sam video u svemu umetnost to je bilo to.

AKO VAM BUDE TREBALO 40 godina da se uzdignete, neka bude.NEMOJTE BITI suvise teski prema sebi, ja sam shvato neke stvari suvise ozbiljno.Budite kao dete od 5 godina, to je ona milina i prava moc ljudskih bica.

Vrh

PostPostano: pet mar 08, 2013 9:07 am 
Član foruma

Ljudi povlacim rec.Zamalo da sam poludeo nakon sto sam napisao ovaj tekst.Moram otici definitivno negde da se opustim i trebacemi puno sna i hrane da se regenerisem.Al ja ne znam meditaciju i te stvari pa polako.

Vrh

PostPostano: sub mar 09, 2013 7:47 am 
Početnik

Tko ti je rekao da se Atlantida "okrenula" zbog tehnologije?

Vrh

PostPostano: sri mar 13, 2013 11:38 am 
Član foruma

Izvrstan oblik "kontrole":

http://matrixworldhr.wordpress.com/2013 ... i-fanatik/

Iz teksta se da naslutiti kako se eto ovo razotkrivanje psihopatskog djelovanja u svrhu masovne kontrole koristi za daljnju. Pa se u tekstu onih koji su uvidjeli rad ove svetice kaže:

„Majka Terezija nije bila prijatelj siromašnih. Ona je bila prijatelj siromaštva. Ona je stalno ponavljala kako je patnja dar od boga. Provela je svoj život u opresiji jedinog lijeka protiv siromaštva, a to je osnaživanje žena i njihova emancipacija. Umjesto toga, ona ih je uvjeravala kako su verzija obične stoke koja služi za obvezatni rasplod."

Izdvojila bih taj lijek protiv siromaštva - točnije emancipiranu ženu!

Koja li je to farsa - i "novi" kontrolni program, koji i nije novi, počeo je još pojavom feminizma, ali svakako ako želite čovjeka zaista osiromašiti svakako mu oduzmite majku i dajte ga emancipiranoj ženi.

Ovaj se program "emnacipacije žene" koji je već dugo u toku, sljubljuje sada s programima rodne ravnopravnosti i prava na istospolne zajednice. Pa ne čudi da je čak i u ovakvom razotkrivajućem obliku kroz "istinu" o Majci Tereziji savršen primjer "subliminalnosti".

I prave kontrole (koja u srži ima više programa) unutar koje živimo!

Ali stari je to obrazac, Majke su uvijek popularne i kao Kraljice, Svetice i kao emancipirane žene. Na žalost, sve su samo ne "žene majke". I ta kontrola je jedna od onih koja je stalno tu, jaka i tiha, toliko tiha da se gotovo i ne primjećuje. Takva, kao početak i sastavni dio svakog čovjeka dolaskom na ovaj "svijet" - utkana je u odmah u prvom dodiru djeteta i emancipirane žene, a svojim (takvim daljnjim postojanjem) i u sve ostale programe koji su tu samo da održavaju kontrolu.

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pon mar 18, 2013 1:23 pm 
Član foruma

heretic02 je napisao/la:
Tko ti je rekao da se Atlantida "okrenula" zbog tehnologije?

Ne znam ni sam ali atlandidjani su se razumeli u magiju i imali su kompletno otvoreno trece oko po mom nekom mom stavu.Niko ne zna kako su dinosaurusi nestali npr....

Vrh

PostPostano: čet mar 21, 2013 8:20 am 
Početnik

Za dinosaure se zna-udar skupine meteora.

Ponešto o kraju Atlantide govori Edgar Cayce. Ima dosta istine u tome da su na Atlantidu došli ili su već bili tamo i prihvatili nova učenja "sinovi od Beliala",za razliku od onih koji su provodili Zakon Jednoga.
Za Beliala zna se tko je i kako djeluje ta grupa pa nije ni čudno da je negdje moralo puči.
To je i jedan razlog nastanka Atlantiđanske karme. :toothy2:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 541 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.