Eto, Obama objavio ono što je trebao. Međutim interesantno je primjetiti da se manipulira "navodnom" nestašicom cjepiva. Genijalna fora, ono čega nema izaziva još veću pomamu. Sjetimo se samo u kojem je rekordnom roku prodana zaliha Tamiflua u Hrvatskoj kad je krenula priča s H1N1. Iako se radi o lijeku za kojeg je potreban liječnički recept, doslovno je razgrabljen u svim ljekarnama. Bila je to lijepa akcija "riješavanja" starih zaliha! naime, svojedobno se za "ptičju" uvezlo Tamiflua u vrlo velikim količinama, sad su "počišćene". Nitko od ljekarnika nije odgovarao za kršenje zakona, niti je ova priča u medijima dobila veći značaj. Ostaje pitanje koliko će "brižnih" roditelja preventivno nakljukati svoju jadnu djecu Tamifluom bez ikakva nadzora. Amerikanci će tražiti vezu da dođu do cjepiva, to budite sigurni, ako što će se to događati svuda na svijetu ako se ljude postavi u situaciju: ima lijeka, ali samo za odabrane. Cijepit će se i dio onih koji možda i nisu bili sigurni da se žele cijepiti. To je psihološka fora. Super su to zamislili. Kad se bolje promotri interesatno je i kako je do prve karantene doško u Hrvatskoj i gdej! Policijska akademija, ili škola. Izvrsna mjesta, pogotovo akademija - može se zatvoriti, hranu im donose, imaju blagovaonice itd....Dobro da su "proradili" prometni redari, tako je država neprimjetno povećala snage reda (o tome i Icke piše) a eto upravo nam se to i događa pred nosom. Ne znam i da li se itko pita što su u biti ove novo najvaljene "pametne" zdravstvene iskaznice koje ćemo dobiti! Gdje ćeš imati bolju kontrolu nego kod bolesnog naroda. Mislim da više neću nizašta otići liječniku. Sve su ovo samo dijelovi igre, slagalice koju slažemo ne bi li shvatili što nam to pripremaju. I bez obzira koliko nam se čini da smo doprli do načina na koji djeluju, svako nas toliko iznenade nekim potezom i novom strategijom. U jedno sam sigurna, svuda će u jednom trenu biti premalo cjepiva! To je jedan od manevara.
Alf