Sada je: uto maj 06, 2025 10:31 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet jan 08, 2009 12:26 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
(34042)
I još poruka ostalim forumašima: Nemojte tražiti da i vama iznosim podatke u vezi vaših Ponavljanja jer stvarno sam izuzetno zauzet s raznim poslovima što vam mogu dokazati.

dokaži

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 08, 2009 9:48 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
I još da ti kažem da ćeš u ovom životu biti sudionik u Trećem sv. ratu.

zar se ovo ne moze izbeci?
zar nas kolektivni um, svesno i (ili) podsvesno, ne moze izabrati "drugu" tj. alternativnu buducnost bez rata?
ili svi mi svesno/podsvesno mozemo dovesti do te situacije?
pitanje je ustvari da li je to "nasa" odluka ili neminovnost "prirode"?

e bas jesmo sasavi... #-o no ako se mora treba se naoruzati sa mnogo :love7: :love8: i pomalo slika
8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 08, 2009 10:27 pm 
Moderator

Sorry što se umešavam, ali ras, prekini već jednom da pretvaraš te ideje u mentalne slike :mrgreen:
Кидинг оф корс :wink:

I mene zanima tombolin odgovor, ali bih rekla da je najvažnija odlika naše takozvane budućnosti to da je varijabilna. Postoji određena mogućnost/verovatnoća za neke događaje i oni sa sposobnostima da zavire unapred čitaju sa najjačih traka. Međutim, sadašnji trenutak je ono što ih zgušnjava te vektore u konkretnu manifestaciju.

Da se potrudimo da neke moguće vektore učinimo i verovatnim :love9:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 09, 2009 6:37 pm 
Član foruma

(34281)

Nastavak 18

Prije nego metuzalemu #-o dokažem da imam veoma malo vremena za aktivno sudjelovanje na forumu Galaksija nešto za one ''sladokusce'' koji obožavaju da saznaju novosti koje nam iznose astronomi.

Čitam na Monitor.hr, odnosno na novostima BBC:
Crne rupe nastale su prije galaksija
Nova istraživanja astronoma, predstavljena na konferenciji Američkog astronomskog udruženja u Kaliforniji, pokazuju da su crne rupe nastale prije galaksija te da su potaknule njihovo nastajanje. Gotovo sve galaksije u svemiru, ako ne i sve, uključujući i našu Mliječnu stazu, u svojem središtu imaju crnu rupu. Ranija istraživanja otkrila su zanimljivu povezanost između masa crnih rupa i središnjih nakupina zvijezda i plinova u galaksijama. Mase crnih rupa uglavnom su oko 1000 puta manje od središnjih nakupina koje ih okružuju.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/7815827.stm

Oni koji prate godinama moje izvještaje o Stvaranju svijeta znaju da sam mnogo puta objavljivao informaciju, uz objavu slika, da su crne rupe nastale prije galaksija.
Dakle izvještaji astronoma koji su bili na konferenciji su ispravni.
No nemojte nasjedati na to da se crna rupa nalazi u središtu naše ili bilo koje druge galaksije.
Naime kad bi astronomi znali kako su nastale crne rupe, koju informaciju sam također prije dosta godina iznosio (na koje su se ''bajni znanstvenici'' cepali od smeha), tad ne bi objavili takvu glupost.
Jer crne rupe ''gutaju'' materiju (svakako i antimateriju) a ne da ih prave.

No biće vam sve ovo jasnije kad (drugi puta) započnem s izvještajem, kojeg ću na Galaksiji i završiti, kako je nastao Sunčev sistem.
Dotad ''uživajte'' u informacijama znanstvenih izvještaja.

Slijede DOKAZI =D>

Zadnja izmjena: tombola33; pet jan 09, 2009 11:49 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 09, 2009 8:03 pm 
Član foruma

Teodoresu? Pa valjda, metuzalemu... 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 09, 2009 11:47 pm 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Teodoresu? Pa valjda, metuzalemu... 8)

Ufff... sad sam se sjetio zašto sam te zamjenio s metuzalemom.
U memoriji mi je ostala tvoja misao - naglašena crveni slovima:
theodores
Odgovori: 368
Viđeno: 34341
Forum: Manipulacija ljudskih bića Upisano: Nedelja Aug 03, 2008 6:07 pm Naslov komentara: Igra brojkama, slovima i slikama

Dakle, od Danas unazad 12.679 (+/- koje stoljeće) nestala je Atlantida, a to je upravo doba kada je došlo do kritičnog zahlađenja.

Dakle kad sam pisao odgovor metuzalemu razmišljao sam šta će biti slijedećih zima (do 2012-te), jer ovakve se zime ne sjećaju ni stari Nizozemci, a ni mnogi Evropljani, čak ni Amerikanci u mnogim krajevima Amerike...

Prema tome primi izvinjenje što sam te zamjenio s ''mojim'' metuzalemom. #-o :mrgreen:

Zadnja izmjena: tombola33; pet jan 09, 2009 11:52 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 09, 2009 11:51 pm 
Član foruma

Ali, to je tvoja misao, koja je, istina, bila odgovor na moj upit... s kojom se, doduše, slažem... :mrgreen:

A što kažeš, da će ledeno doba?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 09, 2009 11:54 pm 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Ali, to je tvoja misao, koja je, istina, bila odgovor na moj upit... s kojom se, doduše, slažem... :mrgreen:

Da!
No ako meni ne vjeruješ pitaj Ruse. :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 09, 2009 11:57 pm 
Član foruma

Hm... živi bili pa vidjeli... ali vjerujem da je to realna mogućnost...

a rusi...mamicu im... 8)

a i ja se s time šalim...lako je nama, ovdje u Dubrovniku...

A kad bi onda bio treći svjetski, što kažeš?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 12, 2009 12:16 am 
Član foruma

(34506)

Nastavak 19

No sad ozbiljno.

Pazite.
S ovim koje ću sad objaviti nikog ne želim fascinirati, ne želim ni da to posmatrate kroz prizmu samohvale, već jedino želim da navedem one mlade ljude koji previše sjede za kompjuterom da razmisle: koliko ima smisla da je mladi čovjek vezan za tu ''kutiju''.
Nadam se da ste shvatili poruku?
No uz ovo vas moram obavjestiti da ovaj pregled mojih svakodnevnih radnih obaveza nisam pisao za forum galaksije već za redakciju jednog lista u kojem bi trebalo da da se objave neke informacije o meni.

Dakle, koje su moje svakodnevne radne obaveze (iliti moji dokazi koje iznosim metuzalemu :mrgreen: ).

Moja supruga nažalost ima zdravstvenih problema već dugi niz godina (veliki problemi s nogama iz kog razloga mora da izlazi iz kuće vozeći se u el. kolicima).

slika

Razlog tih problema nisu mogli pronači ni najpriznatiji američki ni nizozemski lječnici specijalisti.
Ipak, ona vozi auto u kojem su ugrađene ručne komande.
No neovisno od toga što je kao vozač neovisna od mene ja ipak moram uvijek kad odlazi od kuće biti s njom da joj pomognem da uđe u auto te da izađe iz njega, kao i da je smjestim u kolica - nakon čega je opet dalje samostalna.
Dakle šoping, odlazasci kod doktora i dr. mi u svakom slučaju oduzima vrijema da se prepustim drugim poslovima.
No ne žalim se, jer se njeno stanje ne pogoršava.
Šta više ima i pozitivnih promjena u njenom sistemu.

Druga velika radna obaveza je i naš veliki ljubimac, 12-godišnji Kosmos.

slika
Svakodnevno odlazimo u šetnju (sad je hladno pa nosi kožni kaputić) tri do 4 puta dnevno - što čini dobro i mojem sistemu, jer za svoje godine treba da se krećem nekoliko kilometara dnevno.
Tako, kad je ljepše vrijeme, svakodnevno se šećemo mninimalno 10 km.
Zatim slijedi, za Kosmosa, po 10-tak minuta pripremanja doručka, ručka i večere, a nakon toga zajednički kratki odmor, kroz koje vrijeme ja malo meditiram u kom periodu često tražim informacije iz astrala.

slika

3- Treća moja radna obaveza je izrada umjetničkih radova.

slika

A ovo je pogled na prozor našeg dnevnog boravka.

slika

Slijedi nastavak 20.

Zadnja izmjena: tombola33; ned jan 18, 2009 5:50 am; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 12, 2009 12:51 am 
Član foruma

Kosmos u tom koznom kaputicu izgleda kao agent NKVD-a :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 12, 2009 9:05 pm 
Član foruma

(34614)

Nastavak 20.

Kad sam već kod mojeg slikarstva više informacija (važi za one koji to nisu vidjeli) možete naći ovdje:
http://picasaweb.google.com/delija33/ClassicArtwork#
http://picasaweb.google.com/delija33/NewArtworks#
gdje oni koji to nisu vidjeli mogu vidjeti neka od mojih ostvarenja.

Svakako, da bih određene slike bile kompletne to ih sam uramljujem.
No za uramljivanje (uz obradu drugih predmeta od drva i željeza) mi treba velik broj mašina i alat.

slika

slika

No kako ja smatram da čovjek treba da se i rekreira, to ovdje možete vidjeti (opet to važi za one koji to nisu vidjeli) kojim se sportom bavim 3 puta tjedno +:
http://picasaweb.google.com/delija33/Biljart#

Konačno da se preselimo na kat (na tavan nećemo ići).
Ovo je moje radno mjesto vezano za PC i kopir aparat...

slika
I ovdje, prema potrebi, štampam, a kasnije i ukoričavam knjige.

slika
I još informativno za one koji to ne znaju, na Linkovi i literatura, na ovom forumu, se mogu naći objavljene moje knjige KRISTAL I i KRISTAL II.

A ovo desno je ''radno mjesto'' moje supruge.

slika

No to nije sve koje, po informaciji, treba da iznesem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 12, 2009 11:13 pm 
Član foruma

Delija, svaka čast!!!
=D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 13, 2009 12:03 am 
Član foruma

...

eto, potpisujem gornji post =D>

svaka čast!

A slike...slike su fascinantne, naprosto fascinantne :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 18, 2009 10:22 pm 
Član foruma

I onda čovjek, uz sve ove obaveze, još stigne na dva foruma. Nemam riječi... kapa dolje!

=D>

a sad što se ledenog doba tiče - pa znakovi su sveprisutni i svakome dostupni; od promatranja sunčevog (poremećenog) ciklusa do promjena na polarnim kapama. Vrlo uočljivo i čitljivo ;)

i već spomenti Rusi o tome - http://english.pravda.ru/science/earth/11-01-2009/106922-earth_ice_age-0

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 18, 2009 10:52 pm 
Početnik

Mene su uvijek privlačili brojevi 5,7,9,167

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 19, 2009 12:52 am 
Član foruma

mene brojevi 8,2,5,7 i 1. sjecam se da sam jos kad mi je bilo 8 godina te brojeve ''primio'' kao svoje sretne brojeve , i bas tim redom sam ih stavljao kao zaporku na natjecanjima iz matematike ili slicno. jos dan danas mi je taj broj u pamcenju. i bas neki dan gledam dosjei-x , epizoda kada u vlaku drze ljudsko alien hribrida i kada pokazu taj vlak iz zraka na njemu je pisao broj 82517. ostao sam zapanjen. moze li to ista da znaci, tombola . znam da si u posluž, ali se nadam odgovoru:)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 19, 2009 5:26 pm 
Član foruma

(35041)

Nastavak 21

Nekima je poznato da sam 1989. godine počeo liječiti ljude s bioenergijom koju sam, u velikoj mjeri, u svom materijalnom sistemu inicirao s kristalima.
Iz te godine posjedujem fotos na kojem me neki iz ex-Juge i Srednje Europe koje sam iscijeljivao u tom dobu mogu i prepoznati
slika

To radim i danas.
Istina ne često, radi nedostatka vremena, već povremno - i to samo suprugu, Kosmosa i one koji su posebno ''vezani'' za mene i suprugu.
No ipak nalazim vremena da i dalje studiram alternativno iscjeljivanje kako bi došao do podataka do kojih još (to je moje mišljenje) niko nije došao.
Tako s mojom terapijskom tehnikom DOKAZUJEM ''pacijentima'' da kroz njihovo tijelo prolazi bioenergetski potencijal (ili za ''nevjernike'' Nešto što osjeti mogu registrirati prisutnost, tog Nečeg ) za vrijeme dok s njima radim.
To pokazuje i Kosmos koji, kad ima nekih problema, savije svoj rep do ispod stomaka, dođe kod mene i namjesti svoje tijelo tako da s njim radim.
Kad nestanu problemi - to je čisto drugi pas.
No o tome drugom prilikom i na drugom topiku, kojeg mislim otvoriti uz dozvolu ''vlastodržaca'' :mrgreen: ovog foruma.

Svakako da tokom ovih studija dolazim do nekih veoma interesantnih ispravki mojih ranijih saznanja - nakon čega vršim dopune u mojoj dokumentaciji.
Te se dopune naročito tiču tekstova koje sam ranije objavljivao - naročito na stranicama mojih ranije objavljenih knjiga.
Tako je veoma interesantna dopunska spoznaja do koje sam došao a koja se tiče kosmosa (svemira, univerzuma...).
Naime u knjizi KRISTAL TESTAMENT ZA NOVO DOBA ja sam objavio ovo:

KOZMOS (SVEMIR, UNIVERZUM, VASIONA)

Po znanstvenoj hipotezi jednog broja znanstvenika):
Kozmos je čitav svijet koji nas okružuje - prostorno i vremenski beskonačan.
Velika greška!
Naime Kozmos jest Vremenski beskonačan, ali je Prostorno KONAČAN!
Dakle, kozmos je OGRANIČEN!

Sad, ova informacija je diskutabilna.
Jer, kosmos nije direktno ograničen već indirektno.
Naime indirektno je ograničen iz ralozga što su sve galaksije ograničene, uz primjedbu da su, kao sistemi, STVARANE Svaka za sebe.
A ti sistemi se ipak u nečem nalaze.
Svakako, kako sam kosmos nije zasebni prostor već je to u stvari dio beskonačne Generalne PRIRODE to ga i ne možemo akceptirati bilo kakvim prostorom za sebe.
I još napomena: Zapamtite informaciju da su STVARANE Svaka za sebe.
Ta informacija, pametnom, mnogo kaže.

Ovo sam iznio iz tog raloga, jer je ova spoznaja vezana za Stvaranje Sunčevog sistema - koje stvaranje bi, konačno, trebalo ''da vidi svjetlost dana'' već u slijedećem javljanju.

Dakle nakon svega ovog iznešenog mislim da je svima jasno da se ne mogu pojavljivati češće na forumu - a oni koji mi šalju pitanja na PP moraju shvatiti zašto im ne odgovaram na ta pitanja.

Slijedi nastavak 22

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 23, 2009 11:56 pm 
Član foruma

ras je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:
I još da ti kažem da ćeš u ovom životu biti sudionik u Trećem sv. ratu.

zar se ovo ne moze izbeci?
zar nas kolektivni um, svesno i (ili) podsvesno, ne moze izabrati "drugu" tj. alternativnu buducnost bez rata?
ili svi mi svesno/podsvesno mozemo dovesti do te situacije?
pitanje je ustvari da li je to "nasa" odluka ili neminovnost "prirode"?
e bas jesmo sasavi... #-o no ako se mora treba se naoruzati sa mnogo 8)

(35244)

Prije nastavka 22 evo odgovora rasu i Arji u vezi Trećeg s. rata.
Na žalost, Treći s. rat se MORA odigrati na Planeti koja se nalazi
- na TREĆEM mjestu od Sunca
- na kojoj Planeti se nalazi inteligentno živo biće koje je u svom razvoju Stvoreno razvojem od TRI sloja tkiva iz kojih postaju svi djelovi tijela
- koji dijelovi tijela su vezani za TRI ganglija (nakupina živčanih stanica) koji se nalaze uz kičmenu moždinu...
***- koja živa bića MORAJU proći kroz TRI doba (Doba Oca, zatim Sina da bi na kraju (nakon 2012.) počeli da dostižu doba Duha (svetoga) dakle doba Energije.
***- Konačno, ja sam već objaviljivao da se je Proces ''buđenja'' Generalne PRIRODE odvijao u TRI faze:
1. Faza: PraPraPočetka
2. Faza: PraPočetka
3. Faza Početka stvaranja kosmosa
koje tri Faze su TROJSTVO koje je a priori za Sve ono koje je od PRIRODE i Stvoritelja striktno vezano za TRI.
(***Ovo je svakako diskutabilno - no diskusiju ćemo voditi kasnije).

Prema tome htjeli ljudi to ili ne - još jedan Svjetski rat se MORA odviti na planeti Zemlji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 27, 2009 12:26 am 
Član foruma

(35415)

theodores je napisao/la:

Kako smatram da bi bilo dobro prije nastavka 22 da iznesem kratku informaciju koja se odnosi na ledeno doba, to evo odgovora iz astrala koji sam primio na moje postavljeno pitanje u vezi tog nadolazećeg doba.

Razdoblja ledenih doba, u kojim razdobljima su bili okovani ledom svi kontinenti na čitavoj Zemlji više se ne mogu ponoviti - (dok god na Planeti postoje sistemi u obliku organskog života).
To nam nudi i saznanje da su se na Zemlji, od njenog postanaka, odvijala TRI razdoblja u za vrijeme kojih je dolazilo do potpunog zaleđivanja kontinenata.
Od ova TRI zadnje razdoblje se je odvijalo prije cca. 295 milijuna godina.
Svakako, ovdje mogu da navedem informaciju iz prošlog posta; da tri Faze čine TROJSTVO koje je a priori za Sve ono koje je od PRIRODE i Stvoritelja striktno vezano za TRI.
Iz tog razloga je bilo i biće ledenih razdoblja ali ne kao navedena TRI.

Dakle ledeno će biti, ali ne kroz čitavo razdoblje nadolazečeg ''ledenog doba'', jer će se i dalje odvijati godišnja doba - svakako sa ekstremno hladnim periodima, ali i ekstremno velikim vručinama.
Uostalom, to se već i pokazuje posljednjih godina, a naročito početkom ove - i to u zemljama u kojima je donedavno preko zime vladala umjerena klima.
Jasno, to će svakako djelovati na ljude ugroženijih područja da traže manje ugrožena područja što će ih u svakom slučaju navoditi na upotrebu oružja.

No na žalost neće samo ''ledemo doba'' da desetkuje ljudsku grupaciju koju neki nazivaju ''adamova civilizacija''.
No o tome jednom drugom prilikom.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.