(35041)
Nastavak 21
Nekima je poznato da sam 1989. godine počeo liječiti ljude s bioenergijom koju sam, u velikoj mjeri, u svom materijalnom sistemu inicirao s kristalima.
Iz te godine posjedujem fotos na kojem me neki iz ex-Juge i Srednje Europe koje sam iscijeljivao u tom dobu mogu i prepoznati
To radim i danas.
Istina ne često, radi nedostatka vremena, već povremno - i to samo suprugu, Kosmosa i one koji su posebno ''vezani'' za mene i suprugu.
No ipak nalazim vremena da i dalje studiram alternativno iscjeljivanje kako bi došao do podataka do kojih još (to je moje mišljenje) niko nije došao.
Tako s mojom terapijskom tehnikom DOKAZUJEM ''pacijentima'' da kroz njihovo tijelo prolazi bioenergetski potencijal (ili za ''nevjernike'' Nešto što osjeti mogu registrirati prisutnost, tog Nečeg ) za vrijeme dok s njima radim.
To pokazuje i Kosmos koji, kad ima nekih problema, savije svoj rep do ispod stomaka, dođe kod mene i namjesti svoje tijelo tako da s njim radim.
Kad nestanu problemi - to je čisto drugi pas.
No o tome drugom prilikom i na drugom topiku, kojeg mislim otvoriti uz dozvolu ''vlastodržaca''

ovog foruma.
Svakako da tokom ovih studija dolazim do nekih veoma interesantnih ispravki mojih ranijih saznanja - nakon čega vršim dopune u mojoj dokumentaciji.
Te se dopune naročito tiču tekstova koje sam ranije objavljivao - naročito na stranicama mojih ranije objavljenih knjiga.
Tako je veoma interesantna dopunska spoznaja do koje sam došao a koja se tiče kosmosa (svemira, univerzuma...).
Naime u knjizi KRISTAL TESTAMENT ZA NOVO DOBA ja sam objavio ovo:
KOZMOS (SVEMIR, UNIVERZUM, VASIONA)
Po znanstvenoj hipotezi jednog broja znanstvenika):
Kozmos je čitav svijet koji nas okružuje - prostorno i vremenski beskonačan.
Velika greška!
Naime Kozmos jest Vremenski beskonačan, ali je Prostorno KONAČAN!
Dakle, kozmos je OGRANIČEN!
Sad, ova informacija je diskutabilna.
Jer, kosmos nije
direktno ograničen već
indirektno.
Naime indirektno je ograničen iz ralozga što su sve galaksije ograničene, uz primjedbu da su, kao sistemi, STVARANE
Svaka za sebe.
A ti sistemi se ipak u nečem nalaze.
Svakako, kako sam kosmos nije zasebni prostor već je to u stvari dio beskonačne Generalne PRIRODE to ga i ne možemo akceptirati bilo kakvim prostorom za sebe.
I još napomena: Zapamtite informaciju da su
STVARANE Svaka za sebe.
Ta informacija, pametnom, mnogo kaže.
Ovo sam iznio iz tog raloga, jer je ova spoznaja vezana za Stvaranje Sunčevog sistema - koje stvaranje bi, konačno, trebalo ''da vidi svjetlost dana'' već u slijedećem javljanju.
Dakle nakon svega ovog iznešenog mislim da je svima jasno da se ne mogu pojavljivati češće na forumu - a oni koji mi šalju pitanja na PP moraju shvatiti zašto im ne odgovaram na ta pitanja.
Slijedi nastavak 22