Sada je: pet maj 02, 2025 9:23 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pojacana kradja energije
PostPostano: uto jul 24, 2012 10:11 pm 
Član foruma

Vjetar, afirmacije su mi omiljena stvar :) kako sto rece kolega Zelenozubi: "u Kjotu su me napale nindze a ja sam si zabio sestar u oko i nindze su nestale" :mrgreen:

Ili se mozda misli na afirmaciju tipa Dorothy u Oz-u: "there`s no place like home" :angel4:

Sorry Vjetre, nije mi namjera bila omalovazavati tvoje misljenje ali jednostavno se ne slazem sa napisanim a nocas sam u nekom prtistojno dobrom moodu, pa ono... :wink:

A za prestanak pisanja po forumu i sagledavanja ponekad napisanog...To je individualno...Ja naucim o sebi mnogo kada posadim neki cvijet ili nahranim neku gladnu zivotinju na ulici, ali da bas idem citati sve gluparije koje ovdje napisem...i usporedjivati...Ovako sam lud; zar jos da postanem ludji trazeci smisao i preklapanja ili nepreklapanja... :toothy2:

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: uto jul 24, 2012 10:26 pm 
Moderator

Tragom_ptice_dodo je napisao/la:
Pomalo sam zbunjena....
Voljela bih da mi neko pojasni:
A KO TO NAMA KRADE ENERGIJU?

Termalni Bata :wink:
Bar pokušava

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 10:33 am 
Član foruma

Uvijek :angel4: Cudim se kako me nitko do sada nije provalio :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 10:54 am 
Član foruma

EPS kaže da energiju kradu nesavjesni potrošači. Tako sam čuo.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/te ... dja-struje

Termix---Ovaj tvoj potpis mi je vrlo intrigantan. Pročitaš ga ponekad?

Zadnja izmjena: ghost; sri jul 25, 2012 11:20 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 10:58 am 
Član foruma

Kako stoji u INA-inoj reklami: "Nasa energija ste VI" :love3:

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 11:45 am 
Član foruma

viewtopic.php?p=129206#p129206

:read: :evil3:

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 12:07 pm 
Član foruma

Evo umesto epsa, mene je popunilo, pa kod koga prođe - prođe :toothy2:

http://www.youtube.com/watch?v=nB8Mo_7k ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Msi1hyu1FnI

@Bato, možda me vara osećaj - ali u Vjetrovom postu si pročitao i neke stvari koje on nije napisao. Ako grešim - izvini.

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 12:07 pm 
Moderator

Sad znamo zašto je ptica Dodo izumrla, proglasila je kradljivce energije nepostojećim. :)

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 12:15 pm 
Član foruma

Pogotovo one što se pale na gušće delove kvantne supe:

slika

Roawr?

...

meow? (oće ovo od ružičastih ...slušalica?) :rofl :toothy2:

:love3: :occasion5:

Zadnja izmjena: Valjda?; sri jul 25, 2012 12:16 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 12:16 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
Najvažnije u priči, kako je gore negdje rečeno, je neočekivani zaokret i promjena ponašanja forumaša.

O da. Sve ce biti vise tenzija i okretanja ploce. Kazem, cudi me sto se vec u startu nije dogodio odredjeni scenario i sabotaze...Lagano, polagano ce se gledati gdje su rupe u pojedincima i kroz te rupe ce se udarati na ostale. Aktivirati ce se uspavani, koji ovdje paze da sve ide u polaganom usporenom monotonom ritmu, i poceti ce medjusobne trzavice. Kroz 4 ili 5 dana ovdje ce netko napisati neki post koji ce biti strahovito konkretan i koji ce rusiti mnoge usvojene paradigme i nailaziti na mnoge otpore. Nemam pojma tko i nemam pojma sto ce pisati (i ne, necu se prijaviti pod drugim nickom jer tolko lud ipak nisam :mrgreen: )...

Lampa ono sto je pisala za entiteta koji se nasrao ovdje je precizno opisala i vrlo vjerojatno da trenutna tocka djelovanja entiteta je 5D. Ako neko misli da sirim paranoju ili da imam neku sakrivenu agendu svjesnog ili podsvjesnog manipuliranja i kradje energije ili ako netko direktno osjeti da neka sranja idu preko mene ili da me neko koristi za manipulaciju, neka mi otvoreno kaze i ako se pokaze kod vise njih da to drzi vodu, ja cu se odmah maknuti odavde jer ne zelim nikog izlagati nepotrebnom riziku.

Sinoc sam se nekoliko puta probudio i jednom sam uhvatio direktan pokusaj programiranja sa 5 slojeva. Vidio sam tocno 5 slojeva programa od kojih je jedan sloj bio cista subverija i udarao je direktno na emotivni centar i centar za rasudjivanje... Vjerujem da nisam jedini koji je sinoc imao takve vrste senzacija i da nisam jedini ovdje koji je izlozen tome...

Zato kazem, oprezno i otvoreno, jer ovih bi se dana moglo dogadjati svasta...Od trazenja crnih ovaca, svadji do "ubijanja" glasnika...To je vec vidjeni scenario i svaki puta je do sada uspijevao i tesko da ce ovog puta biti izuzetka. Namjera je da se prestane pisati o direktnim stvarima, da se direktne stvari proglase fantazijom i da se dalje nastavi prema laganom utabanom programu...

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 12:24 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:

@Bato, možda me vara osećaj - ali u Vjetrovom postu si pročitao i neke stvari koje on nije napisao. Ako grešim - izvini.

Hm...

vjetar je napisao/la:
Tragom_ptice_dodo je napisao/la:
Pomalo sam zbunjena....
Voljela bih da mi neko pojasni:
A KO TO NAMA KRADE ENERGIJU?

Termalni Bata :wink:
Bar pokušava

Kolega Vjetar vec je ranije jednim postom i savjetom sto da procitamo (neki izvod u kojem je, naravno :wink: , sav channeling osim Cassiopaeae i RA materijala proglasen manipulacijom i programiranjem) ja i kolega Heretik, dao do znanja kako gleda na cijelu ovu situaciju. ne znam kako bi ovo u nastavku trebao protumaciti. No, svako ima pravo na svoje misljenje a nesvjesna kradja energije nije nista cudno na forumima, pa ako netko i misli da kradem energiju, ili pokusavam, vjerojatno ima dobar razlog za to...

A ako sam nesto krivo skopcao, ja se izvinjavam...

Zadnja izmjena: Termalni Bata; sri jul 25, 2012 12:28 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 12:28 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:

Isuse!! i mene je popunilo tlak mi je 180. Idem se malo umirit u sobi. Kakva dreka jbt.

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 12:34 pm 
Član foruma

ghost je napisao/la:
Valjda? je napisao/la:

Isuse!! i mene je popunilo tlak mi je 180. Idem se malo umirit u sobi. Kakva dreka jbt.

Ahahahah ništa bolje od šok terapije za uši koje su death metal devica :toothy2: Čik sad nek se nešto nakači, oduvaćeš ga snagom volje :mrgreen: :thumbup:

Bato, odgovaram kasnije, sad žurim, nešto mi je iskrslo.

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 12:49 pm 
Član foruma

Interesantno Valjda? kako si bas stavio Sepulturu, ciju je bracu cavalera razdvojila zena i sad kad su se napokon nakon svih tih silnih godina pomirili, vise se ni ne zna uzrik svadji... Programi, programi... :)

Oduvijek sam znao da su zene sotonski nakot :)

Ne stoji u Knjizi Enocha uzalud: "kad su se pali andjeli spustili na zemlju, zene su se pocele uredjivati ne bi li im bile sto zavodljivije" :D Dokaz iz arhaicnih materijala kako su zene oduvijek bile sponzoruse :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 12:57 pm 
Član foruma

Žene nisu ljudi. A moja još 0rh-, reptil. Ko da je meni lako.

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 3:07 pm 
Član foruma

ghost je napisao/la:
Žene nisu ljudi. A moja još 0rh-, reptil. Ko da je meni lako.

Mentalni programi razih "izama".

Zene su minus, a muskarci plus. Jedan od osnovnih zakona univerzuma.

Jedina greska je neznanje, pa oba pola zele dominirati, a to je nemoguce. Ali, kriv je onaj ko stvara frekvenciju suprotnog pola, pa mu posle nije dobro, a sam je to kreirao.

Muskarci, programirani od strane svojih majki, glume minus, zene to prepozneju, pa glume plus. To stvara haos.

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 3:16 pm 
Član foruma

Citat:
Lampa ono sto je pisala za entiteta koji se nasrao ovdje je precizno opisala i vrlo vjerojatno da trenutna tocka djelovanja entiteta je 5D. Ako neko misli da sirim paranoju ili da imam neku sakrivenu agendu svjesnog ili podsvjesnog manipuliranja i kradje energije ili ako netko direktno osjeti da neka sranja idu preko mene ili da me neko koristi za manipulaciju, neka mi otvoreno kaze i ako se pokaze kod vise njih da to drzi vodu, ja cu se odmah maknuti odavde jer ne zelim nikog izlagati nepotrebnom riziku.

Neces se maknuti. Kao i dosada, imaces kontraargumente i ubijaces tudje. I do sada su ti govorili. Ako to nije program, .........

Citat:
Sinoc sam se nekoliko puta probudio i jednom sam uhvatio direktan pokusaj programiranja sa 5 slojeva. Vidio sam tocno 5 slojeva programa od kojih je jedan sloj bio cista subverija i udarao je direktno na emotivni centar i centar za rasudjivanje... Vjerujem da nisam jedini koji je sinoc imao takve vrste senzacija i da nisam jedini ovdje koji je izlozen tome...

Ajde, kad te molim, objasni, kako si "video" da je program sa 5 slojeva.
Trazis istomisljenike, a ostale trpas na lomacu. U stvari, to radi tvoj ego. Krstaski program. Stara prica. Ego ti se uvaljao u blato, kao svinja, i laze kako mu je tamo lose.

Citat:
Zato kazem, oprezno i otvoreno, jer ovih bi se dana moglo dogadjati svasta...Od trazenja crnih ovaca, svadji do "ubijanja" glasnika...To je vec vidjeni scenario i svaki puta je do sada uspijevao i tesko da ce ovog puta biti izuzetka. Namjera je da se prestane pisati o direktnim stvarima, da se direktne stvari proglase fantazijom i da se dalje nastavi prema laganom utabanom programu...

E to je program. Kada ti ostavlja mogucnost da svakoga ko misli drugacije, proglasis za neznalicu. Ili vesticu. Ili jeretika. Ili organskog portala. Ili cipovanog.

Dobro poznati, stari program, koji je izmislila hriscanska crkva.

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 3:59 pm 
Član foruma

Aj' da se ovo pretvori u licitiaciju šovinističkog tipa "ko daje manje".

Bato, stoji sve što si rekao o afirmacijama, pogotovo je Zelenozubi to kraljevski odradio :angel4: međutim, po mom viđenju postoji jedna jako bitna razlika između ovoga ka čemu Vjetar duva i onoga što New Ageri u njihovim najružičastijim snovima projektuju u njihov deluzioni dreamscape.

Ne bacaj dudu / cuclaj dudu /drži dudu u šaci. To je jedna te ista poruka, složićeš se. Ne bacaj dudu (-) i Cuclaj dudu (+). Ali nije caka samo u toj pozitivnoj afirmaciji, već korektnoj primeni energetskog paketa koji može biti i + i -, dve strane iste medalje. To ti je jasno. Međutim, "šestarom u oko" se ne brani od nindži, a ovo što je Vjetar opisao podrazumeva jasan uvid u celokupnu situaciju, na celu medalju. i samim tim ciljano i tačno određeno takičko delovanje energetskog paketića baš na onaj ključni vektor koji neutralizuje ono negativno u datom momentu, ili mu čak potpuno obrne polaritet. Koliko je to teško i u praksi (ne)izvodljivo? JAKO. To nema previše veze sa new ageom, prema tome. Mene je lično oduševio Vjetrov primer sa detetom. Priznajem, za 2000 godina razmišljanja mi nešto toliko genijalno ne bi palo na pamet. Nije u pitanju projektovanje pozitivnog polariteta na nešto što ima negativni polaritet, već obrtanje polariteta delovanja. Da li to znači da možemo obrnuti polaritet delovanja Reptila? Ne, ali znači da magični štapić za vađenje napolje postoji, samo moraš biti 100 puta luđi od Zelenozubovog Nindže da bi ga dohvatio. Što bi se reklo - u teoriji, imamo šanse.
Dakle, pozitivna afirmacija je u konkretnom Vjetrovom slučaju bila šestar u oko, ali ne svoje već nindžino. To zahteva viđenje situacije iznutra, sa svim najsitnijim faktorima - a onda njihovo premeštanje i presumeravanje, ili premeštanje sebe. No istovremeno - to je prosto. Mi komplikujemo iz milion razloga. biće nam prosto kad jednom naučimo, naravno ... Kao "vožnja bicikla" o kojoj sam pisao na jednoj drugoj temi.

Takve pozitivne afirmacije nemaju previše veze sa čekićanjem "Ja Nisam Pod Napadima" ili "Ja Svetlim I Moje Svetlo Prži Moljce" već jednostavnim obrtanjem situacije u sopstvenu korist kroz promenu sopstvenog pristupa situaciji. Ako pogledaš, on tu nije ništa "afirmisao" u klasičnom smislu (Svakog dana sve više napredujem u svakom pogledu ...napredujem ... :D ...napredujem... :) ...na...predujem... :| naprdujem.. :( NA..PR..ED.U.. :cry: ), već je sarađivao sa drugom vrstom sile od one koja je u tom momentu bila dominantna. Jednostavno - nije u pitanju afirmacija koja "afirmiše" SOPSTVENU DELUZIJU već konkretnu akciju koja neutralizuje onu negativnu stranu medalje, na najbolji mogući način, a ima pozitivni polaritet u kontekstu cilja onoga što je hteo da postigne.

To je upravo ono na šta sam mislio kada sam pre par stranica rekao da se "taktički" treba vaditi napolje iz živog blata, a ne pokušavati da živo blato guramo napolje van njegove rupe. Situacija u kojoj se nalazimo je slična onim hvataljkama za prste. Gurneš prst u hvataljku sa jedne strane, gurneš prst sa druge ...ruke su ti zarobljene, cimaš kao manijak, a hvataljka je dizajnirana baš na takav način da što se više koprcaš - to te više steže. To ne znači da treba ostaviti šake u hvataljci i projektovati subjektivno svetlo i subjektivnu pozitivu na objektivno usranu situaciju putem afirmacija. Nego - postoji određeni način, određeni položaj prstiju ... a kada ga nađemo jednostavno cimnemo rukom i izvučemo je napolje. No to podrazumeva ekspertsko znanje iz fizike (ili tri kubika sreće), i jasnu sliku i viziju svih vektora i sila koje tu deluju u glavi, zatim dovoljno preciznu motoriku - a tada samo odradimo to što treba da problem koji deluje na nas (stezaljka) jednostavno otpadne.

Naravno, situacije je daleko kompleksnija od toga kada je u pitanju konkretni napad ... Ali princip je, složićeš se, potpuno isti. Kao dodatak tome imamo ono što je Galaksija izneo na početnim stranicama ove teme - zakukuljeni smo u um do Dž. Verovatno ćeš me pitati kad sam sve ovo ovako lepo nasrao, zašto se onda i dalje patim i muku mučim sa napadima? Jednostavno zato što ne umem da to "vađenje", ili još bolje - nevidljivost - odradim kako treba. Ali savršeno mi je jasno da takva opcija postoji i stremim ka tome, uprkos tome što je ovo jedan smetlarski univerzum, i dalje je deo onog glavnog najvišeg "čarobnog štapića". No, da bi smo uopšte pronašli? (Pravilnije bi bilo reći spoznali, možda čak i "napravili") čarobni štapić, moraju nam biti potpuno jasni mehanizmi 1.) onoga na šta želimo da delujemo 2.) načina na kojićemo da delujemo 3.) unutar čega delujemo .... A ONDA JOŠ PRIDE RAZMIŠLJANJE IZVAN JEBENE KUTIJE KOJA JE DIZAJNIRANA SPECIJALNO ZA NAS!!!Priznajem, kilometrima sam od toga. Ali mi je jasno da je moguće. Kao što danas možemo bez problema da rešimo neku kućnu popravku bez da previše pizdimo oko toga, nakon godina i godina ISKUSTVA. Ali - treba znati kako. :-#

Zadnja izmjena: Valjda?; sri jul 25, 2012 4:27 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 4:10 pm 
Član foruma

Nadovezao bih se na ovo filozofijom istočnjačkih borilačkih vještina koje se baziraju baš na tom principu i mislim da su idealan primjer. Jer sve je borba.
Nas ustvari koči zapadnjački način destruktivnog razmišljanja i djelovanja silom na silu umjesto okrenuti silu u svoju korist.

I dodao bih--- upoznaj mehanizam da bi ga volio ( i razumio, na kraju krajeva)

Vrh

PostPostano: sri jul 25, 2012 4:52 pm 
Član foruma

Blagoje, program ili crna slutnja...ne znaci da sam u krivu...ma sto mi "drugi" govorili :wink:

Vidio sam pet slika jednu iza druge na kojima su pisali programi. Prva slika bila je potpuno subverzivnog karaktera sa porukom koja direktno udara u emotivni centar i centar za rasudjivanje... Iskreno, nikad mi se to ranije nije desilo... Oce ti biti lakse ako kazem da sam to ipak samo sanjao? :angel4:

Za ego si djelomicno u pravu, ali ja ne bjezim od toga, za razliku od mnogih "drugih" prema kojima je moj ego poput malog balona :thumbup: Tvoj pristup prema meni nije iz ega? :hello2:

Ali ima istine u tome sto si napisao o "krizarskom obrascu"...Na zalost, sam sam kroz zivot bio izlozen odbacivanjima kada bih istaknuo neko misljenje ili pogled koji bi se kosili sa usvojenim misljenjima. I u zivotu i po forumima, pa vjerujem da imam jake obrambene mehanizme sa kojima mozda koji puta pretjeram. Ali ne slazem se da mi se pristup bazira na tome. To nikako.
Covjek kroz zivot okruzen sa "svima koji o svemu znaju sve" postane cinik; prije ili kasnije...

Valjda?, slazem se skoro sa svim napisanim. Nisam upoznat sa dosadasnjim pisanjem kolege Vjetra na drugim temama pa mi je malo cudan njegov nacin izrazavanja...iako sam ono sa djetetom povezao. Nisam nigdje rekao da je Vjetar new ager. Daleko od toga.

Postoji jedna metoda kako istovremeno zbuniti druge ali mora se biti na jako visokom stupnju da se to primijeni. Zove se kontrolirano ludilo, koje su koristili i samani i jogiji. Castaneda je o tome govorio u "Drugom Krugu Moci". Iako Pablo (ili kako se vec zvao onaj duboko prosvijetljeni covjek) na svaki suvisan upit prdne, podrigne se, zakoluta ocima ili jednostavno pokaze spolovilo a Castaneda kada ih je putem sa planine napao demon radio kojekakve ludorije poput hodanja unatraske i glupiranja te histericnog smijanja (ako me pamcenje dobro sluzi...), to su stupnjevi kada covjek uvidi apsurdnost cijele ove situacije i ovozemaljske/denzitetske drame...Ja sam jos daleko od toga...Ali da se to toga dodje, covjek mora mnogo puta propucati i razmontirati sebe da bi dosao do takvih visokih spoznaja...Oni u filmu "Young Guns II" kada ih je proganjala konjica a ispred njih selo puno ratobornih indijanaca, uzeli su pejot i van sebe zivi prosli kroz indijansko selo, na sto je poglavica koji ih je gledao rekao: "oni su sada u svijetu duhova". Dakle, depostovjecenost sa materijom. Vidimo ju, osjecamo ju ali je od nas udaljena poput vrha planine...Penjemo se pa padamo i opet se penjemo. Putem koristimo raznorazne stapice i odabiremo 2 stvari od 10 da se ne moramo suociti sa ostalih 8, pa opet padamo i suocimo se sa ostalih 8, i tako dalje i tako dalje...Usponi i padovi... Al dobro, stapici uvijek mogu posluziti ko lizalice :angel4:

Vrh planine je nekima blizi a nekima dalek, a onaj ko osvjesti kad stvarno padne a kad se penje uradio je mnogo. To sto mnogi misle da se penju (ili ne daj boze da su stigli na vrh)...jebi ga...svak za sebe zna najbolje:)

A dok ne dodjemo do vrha: http://www.youtube.com/watch?v=na8oDCKp6AU

:toothy2:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.