Sada je: ned maj 11, 2025 2:59 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: "Svinjska gripa" (Virus A/H1N1)
PostPostano: pet okt 09, 2009 7:33 am 
Član foruma

I moje zahvale na prijevodu i samom filmu! Ne mogu vjerovati da taj scam iz 1976. opet prolazi i danas! To je kao da lopov koji je jednom opljačkao banku nakon nekoliko godina se vraća ponovno u istu banku da je opljačka. Ta reportaža je stravična i odmah sam si skinuo te filmiće s youtuba dok su još gore.

Vrh

PostPostano: pet okt 09, 2009 11:54 am 
Član foruma

...

"Mi moramo od ove naše sirotinje :^o da izmerimo šta da uradimo i tu treba podrška struke :evil: i vlada :twisted: mora da pomogne", kazao je Milosavljević i naglasio da se mora imati sukcesivni program prioritetnih grupa.

On je naveo da će u prvoj grupi biti milion i po ljudi ](*,) i dodao da će početkom sledeće godine biti vakcinisan jedan broj ljudi i da oni za koje je vakcina obavezna :?: neće plaćati. :!: :mrgreen:

Prema njegovim rečima, vakcina će biti obavezna za sve hronične bolesnike, ali je neophodno zaštiti i "ljude čijim će se vakcinisanjem sprečiti širenje bolesti". Reč je, pre svega, o zaposlenima u javnom sektoru, bolnicama, školama i drugo.

To su bile danasnje vesti...

Vrh

PostPostano: pet okt 09, 2009 1:52 pm 
Član foruma

Ako ste dobro pogledali ovaj film, a i emisiju "Otvoreno" neki dan kad je Hloverka Novak Srzić "po nalogu" vodila temu o cijepivu za svinjsku gripu, moglo vam je ostati u sjećanju samo jedno: "Ja ću se prva odmah cijepiti kad cjepivo stigne u Hrvatsku1". Bravo Hlo, kao i uvijek do sada dobro si plaćena i uredno izvršavaš zadane zadatke! Isto su tako u ovom filmu u marketinsške svrhe korištena neka imena koja su se ili će se cijepiti!

pozdrav svima Alf

Vrh

PostPostano: pet okt 09, 2009 7:09 pm 
Član foruma

sigma je napisao/la:

...

"Mi moramo od ove naše sirotinje :^o da izmerimo šta da uradimo i tu treba podrška struke :evil: i vlada :twisted: mora da pomogne", kazao je Milosavljević i naglasio da se mora imati sukcesivni program prioritetnih grupa.

On je naveo da će u prvoj grupi biti milion i po ljudi ](*,) i dodao da će početkom sledeće godine biti vakcinisan jedan broj ljudi i da oni za koje je vakcina obavezna :?: neće plaćati. :!: :mrgreen:

Prema njegovim rečima, vakcina će biti obavezna za sve hronične bolesnike, ali je neophodno zaštiti i "ljude čijim će se vakcinisanjem sprečiti širenje bolesti". Reč je, pre svega, o zaposlenima u javnom sektoru, bolnicama, školama i drugo.

To su bile danasnje vesti...

Psihopata kao i obicno nije rekao nista konkretno. Sreca pa u Srbiji ne postoji drzavni aparat (osim kada hoce da uzmu pare) pa tako ni izjave "politicara" nemaju veze sa realnim zivotom.

Evo ilustracije: Hoce na inicijativu B92 (koja sprovodi prljave agende Djerdja Sorosa i te grupe psihopata) da uvedu OBAVEZAN GODISNJI PREGLED ZENA ZA RAK DOJKE I RAK GRLICA MATERICE :!: jer znate svaka zena to ima dok se ne dokaze suprotno. E sad, jedna devojka koju znam se kao i svako nesvestan upecao na pricu i pocela da oseca "simptome". Otisla kod lekara da trazi uput za specijalistu, a lekarka joj rekla: "Ja ne vidim da ti treba, ali ako ti mislis da ti treba idi na B92, mozda ti oni daju uput, jer ja bez razloga svakako necu" :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet okt 09, 2009 8:59 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:
Ako ste dobro pogledali ovaj film, a i emisiju "Otvoreno" neki dan kad je Hloverka Novak Srzić "po nalogu" vodila temu o cijepivu za svinjsku gripu, moglo vam je ostati u sjećanju samo jedno: "Ja ću se prva odmah cijepiti kad cjepivo stigne u Hrvatsku1". Bravo Hlo, kao i uvijek do sada dobro si plaćena i uredno izvršavaš zadane zadatke! Isto su tako u ovom filmu u marketinsške svrhe korištena neka imena koja su se ili će se cijepiti!

pozdrav svima Alf

Po nalogu, lijepo si to rekao, ne gledam Otvoreno a bome ni Dnevnik, no danas se nađoh pred tv-om i uhvatih udarnu vijest- Nobel i Obama, pa "cijenjeni" g. Žužul pun hvale i sve tako redom, po nalogu i uobičajno, cijepljenje je OK i zdravo, Obama s par ratova u đepu mirotvorac vrijedan nekakve nagrade..... tako to ide.

F.N.

Vrh

PostPostano: ned okt 11, 2009 12:09 pm 
Član foruma

Hoce na inicijativu B92 (koja sprovodi prljave agende Djerdja Sorosa i te grupe psihopata) da uvedu OBAVEZAN GODISNJI PREGLED ZENA ZA RAK DOJKE I RAK GRLICA MATERICE jer znate svaka zena to ima dok se ne dokaze suprotno. E sad, jedna devojka koju znam se kao i svako nesvestan upecao na pricu i pocela da oseca "simptome". Otisla kod lekara da trazi uput za specijalistu, a lekarka joj rekla: "Ja ne vidim da ti treba, ali ako ti mislis da ti treba idi na B92, mozda ti oni daju uput, jer ja bez razloga svakako necu"

:occasion5: Dr je fantasticna!

Vrh

PostPostano: uto okt 13, 2009 10:34 am 
Član foruma

http://www.blic.rs/drustvo.php?id=115242

](*,) ](*,) ](*,)

Vrh

PostPostano: uto okt 13, 2009 11:02 am 
Član foruma

Znači kod vas već krenulo, odnosno kreće :?
Kod nas je malo usporeno zbog afera u imunološkom i onog doktora al čim se prašina slegne nastavlja se i kod nas. Prvo će uvesti za stare i nemoćne pa za djecu i onda za ostale. Prvo će kao biti neobvezno onda će biti par smrtnih slučajeva pa će kao zbog njih biti obvezno. U cjepivo će biti spoj protiv virusa i to bude djelovalo u to ne sumnjam a poslijedice će biti sasvim druga priča. Umiranje će se smatrat jedna od nuspojava tako da se nitko ne mora brinuti :toothy2:

Vrh

PostPostano: uto okt 13, 2009 12:40 pm 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Hoce na inicijativu B92 (koja sprovodi prljave agende Djerdja Sorosa i te grupe psihopata) da uvedu OBAVEZAN GODISNJI PREGLED ZENA ZA RAK DOJKE I RAK GRLICA MATERICE jer znate svaka zena to ima dok se ne dokaze suprotno. E sad, jedna devojka koju znam se kao i svako nesvestan upecao na pricu i pocela da oseca "simptome". Otisla kod lekara da trazi uput za specijalistu, a lekarka joj rekla: "Ja ne vidim da ti treba, ali ako ti mislis da ti treba idi na B92, mozda ti oni daju uput, jer ja bez razloga svakako necu"

E, pa draga Sigma, povukla si me za jezik, tj dala slagvort...
Evo sta jedna brucoskinja Pravnog fakulteta, samo posle nekoliko casova Uvoda u pravo pise na tu temu o kojij govoris... He, he, ne bih se cudio da je ta mala moja cerka :angel4: .... Evo copy-paste :

Pravno mišljenje, povodom teksta „Zakonom i protiv raka“, objavljenom 09.10.2009. u dnevnom listu „Večernje Novosti“

Kao student prve godine Pravnog fakulteta, koji se sa pravom susreo tek na nekoliko časova Uvoda u pravo, veoma je pretenciozno da dajem svoje stručno pravno mišljenje, ali svakako ovu temu mogu da sagledam na osnovu svog ličnog osećaja za pravo i istinu, koja proizilazi iz mog dosadašnjeg životnog i laičkog iskustva, uz dužno poštovanje svog ličnog osećaja za ljudska prava i slobode, kao i zabrinutosti za sudbinu ljudskog roda u bliskoj budućnosti.

U nameri da nadjem adekvatan tekst za iskazivanje pravnog mišljenja, naišla sam na ovaj, koji je u meni pokrenuo bujicu pomešanih osećanja i osećaj velike ljudske nelagode. Nisam od pristalica teorije da su pravnici automati bez duše, te još uvek verujem u pravo koje ima vezu sa srcem, kao i sa zdravim razumom.

Tendencija da se gradjanska populacija žena učini što zdravijom u svojoj izvornoj i zvaničnoj varijanti je veoma humana i samo bi „neozbiljan čovek“ mogao da kaže nešto protiv toga. Svaka takva „humana“ aktivnost i zakon, u takozvanoj pripremi, ima za prethodnicu bujicu „humanih izjava“ i „brige za dobrobit čvečanstva“. Svaka priprema takvih zakona se odvija uz zdušnu podršku svih kontrolisanih medija, što su u ostalom i ove „Večernje Novosti“. Prema staroj oprobanoj strategiji koja glasi problem-reakcija-solucija, vladalo se i vlada se svim narodima u pisanoj i nepisanoj „istoriji“ sveta. Tako imamo sada prvi korak, koji se zove problem i drugi korak koji je reakcija, odnosno rak, strah i smrtnost. Strah od smrti i raka će u ovom slučaju dati pokriće i opravdanje zakonodavcu da usvoji jedan zakon (treći korak), koji u osnovi krši elementarna ljudska prava na samoodlučivanje i slobodan izbor lekara, terapije i raspolaganja sopstvenim telom, zakon koji zadire u najintimniju sferu jednog ljudskog bića.

Vršiti propagandnu delatnost i edukaciju na podsticanju žena da vrše redovne preglede i da budu brižne za svoje zdravlje je veoma prihvatljivo i poželjno, ali uvoditi jedan totalitarni zakon o obaveznim pregledima je neprihvatljivo iz više razloga:

1. Čovek se odlučuje za posetu lekaru na osnovu svoje sopstvene volje i spoznaje da mu je lekar potreban.
2. Čovek može imati svoja slobodna versko-religijska ubedjenja koja ne podržavaju jedan ovakav nasilni i totalitarni pristup kao što su nasilni lekarski pregledi. Takav zakon bi u osnovi kršio prava ljudi na religijsko slobodno opredeljenje.
3. Čovek ima pravo da spozna i sazna sve o opasnostima za svoje zdravlje i da na osnovu istih samostalno donosi odluke o pregledima i medicinskom tretmanu.
4. Jedan ovakav zakon bi bio presedan koji bi bio uvod u čitav set totalitarnih i nasilnih zakona prema ljudskom biću (baš kao i presedan u medjunarodnom pravu prilikom priznavanja državnosti Kosova, koji se odmah osetio u Osetiji i preti da postane „normalna pojava“ u medjunarodnom pravnom sistemu vrednosti).
5. Jedan ovakav zakon bi već koliko za par meseci bio prepisan i prilagodjen za potrebe nasilne vakcinacije (H1N1) ili nasilnog zaveštanja organa, o čemu je zadnjih nekoliko meseci kampanja značajno uznapredovala.

Postavljam sebi pitanje: Gde je granica na kojoj čovek prestaje da raspolaže svojim telom i svojim odlukama a tu ulogu preuzima država kao institucija? Stari bi rekli:“Caru carevo, Bogu božje“, tako da ideja potpune uzurpacije ljudskog bića za tzv. „više interese“ ili za „naše sopstveno dobro“ nije u suštini ništa novo i samo je još jedan dodatni zakon koji treba da kulminira u potpunom porobljenju svake slobodne volje pojedinca te da u konačnici svede ljudsko biće na statistički podatak i broj socijalnog osiguranja, po mogućstvu sa subkuteno inkorporiranim mikročipom i biometrijskim kao i finansijskim podacima o istom.

Kao i većina eksperimenata za ljudsku upotrebu, prvo se test vrši na životinjama. Tako je opasnost od širenja besnila dovela do obavezne vakcinacije pasa i mačaka protiv istog, sa periodičnošću od godinu dana. Zatim je besnilo skoro u potpunosti suzbijeno, ali se niko nije potrudio da ovu obavezu ukine, a naročito ne farmako-industrija koja od ovih vakcina ostvaruje enormne prihode. Tako da sada nije u centru pažnje besnilo, već očuvanje sigurnih prihoda i profita veterinarskih službi i farmako industrije. I jedni i drugi se pozivaju na Zakon o obaveznoj vakcinaciji. Hoćemo li jedan ovakav zakon prepisati i za ljude? Naravno! Tu je već obavezna vakcinacija dece, sa drastičnim sankcijama za „neodgovorne“ roditelje. Nije više nikakva tajna da mnogi doktori imunologije odbijaju da vakcinišu sopstvenu decu, ali će zakon koji uteruje novac u farmako kase opstati još dugo vremena...

Nedugo zatim, doneta je uredba po kojoj nije moguće vakcinisati psa ukoliko nije prethodno izvršeno subkuteno mikročipovanje istog. Tu je pokretački problem bio „velika zabrinutost“ za izgubljene pse i njihova identifikacija. Nametnuta solucija je implant mikročip. Pošto je ovo lako prošlo kod životinja, kod ljudi će naravno isto. Kod ljudi se koristi jedno prelazno postepeno prevodjenje na ovakav vid identifikacije putem ličnih dokumenata sa biometrijskim mikročipovima, a u sledećoj podeli će ljudi biti navedeni da se obeleže kao psi i sva ostala ekonomska goveda, telad, svinje, što će naravno biti blagosiljano i uvedeno u pravni sistem jednim novim totalitarnim zakonom o istom.

Možda će vam se sve ovo o čemu pišem učiniti kao plitko i neozbiljno, kao nedostojno jednog budućeg pravnika, ali smatram da čovek treba da govori ono što misli da je istina i da neguje sopstvene duhovne slobode. Ukoliko vam se učini da je „teorija zavere“ uzela danak od mog zdravog razuma, tada želim da istaknem da je kovanicu u negativnom kontekstu koja glasi „teorija zavere“ prvi put smislio i plasirao Zbignjev Bžežinski, savetnik Dejvida Rokfelera i još mnogo čega i koga, a da je „muzika“ koju je on komponovao, upravo ona po kojoj pleše ministar Milosavljević dok najavljuje pomenuti zakon o obaveznim pregledima za žene. Ovaj zakon, koji će se verovatno usvojiti, biće samo jedna nota u novoj robovlasničkoj simfoiji koju je pisao gospodin Zbignjev i njegova branša, koja je iznad svakog prava i iznad svakog zemaljskog suda.

Postavljam sebi konačno pitanje. Može li se čovek baviti pravnim naukama ukoliko ima osećaj za pravdu, za onu iskonsku pravdu koja izvire iz dubine duše i na osnovu ličnog poimanja istine i pravde ili se mora pretvoriti u robota koji zna mnogo zakona napamet i slepo se drži svake zakonske odredbe, člana i mišljenja. Mora li danas pravnik da bude čobanin u službi Novog Svetskog Poretka i da oplete žestoko po svojim ovcama, ili može da zadrži osnovne konture ljudskosti u sebi. Ukoliko je ovo potonje moguće, ja ću se baviti pravom. Ukoliko nije, što je vrlo verovatno, bavicu se drugim stvarima u zivotu. Za početak, treba mnogo toga da naučim i otkrijem. Izmedju ostalog treba da naučim i da pišem Pravno mišljenje, što ovog trenutka očigledno ne znam. Obećavam, naučiću.

S poštovanjem, ( ime i prezime ).

Vrh

PostPostano: uto okt 13, 2009 10:51 pm 
Član foruma

mikeš je napisao/la:
Znači kod vas već krenulo, odnosno kreće :?
:

Vala ja taj shit necu primiti pa makar mi pusku upreli u glavu.. [-X =;

Vrh

PostPostano: sri okt 14, 2009 1:52 am 
Moderator

za djevojku =D> =D> =D> i :love5: :love5: :love5: te :love12: :love12: :love12: a na kraju i :love3:

Nadam se da se više neće na ovoj temi pričati kako se eto širi panika il' strah ako se priča o vakcinaciji.Uskoro ću završiti i prevod intervjua pa idem dalje...

:hello2:

:read: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: sri okt 14, 2009 2:05 am 
Moderator

sigma je napisao/la:

Jeste, misli žena svojom glavom :mrgreen: .

Šta da se radi Sigma kad ljudi još nisu skontali da je B92 samo odraz u ogledalu TV Pink. Čisto da imaju valadari još jedan tor za one ljude koji misle da misle. Mogao bih opisati tu kategoriju jednom rečju... urbani, ta rječ je baš in na B92.
Ubrani nije daleko od urbani :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 12:07 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 5:43 pm 
Član foruma

Reportaža i interview s Jane Burgemeister novinarki koja je tužila WHO,BAXTER,AVIR

=D> =D> =D> =D>

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 6:16 pm 
Moderator

Hm, evo i u Srbiji prvih stidljivih istupa, baš sidljivih ka vakcinaciji no konkretnih ka farmakomafiji.Text napisala Svetlana Vukajlović, direktorka Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje Srbije.

Izdvojih meni najbitnije
Citat:
Tokom pisanja teksta pitala sam se šta mi sve ovo treba. Međutim rekla sam i otvorila dušu. Grešaka sigurno ima, greške se dešavaju i zbog nečinjenja i u sferi za koju sam ja odgovorna. Ali postoji jedan zahtev koji iznosim i koji se ne može negirati ni stručno ni etički ni finansijski. On je jednostavan, a to je da o ovim pitanjima počnemo razgovor odmah.

bravo =D> =D> =D>

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=891553

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 8:28 pm 
Član foruma

Problem je u tome da će, kad ljudi počnu masovno umirat od cjepiva, u vijestima prenositi da umiru od virusa svinjske gripe.
A sa time će izazvati strah i potaknut neodlučne da odu na cjepljenje.

Ako ste roditelj, pokušajte zamislit koji će biti pritisak na vas, cjepiti djete ili ne. Umrlo je, kažu u vijestima ovaj tjedan 200 ljudi, od tog 50 male djece, a ti neznaš dal su umrli od cjepiva ili zato što se nisu cjepili.

http://www.gasparic-pejzazi.com/Sastav% ... 0gripe.htm

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 11:30 pm 
Moderator

veki je napisao/la:
Problem je u tome da će, kad ljudi počnu masovno umirat od cjepiva, u vijestima prenositi da umiru od virusa svinjske gripe.
A sa time će izazvati strah i potaknut neodlučne da odu na cjepljenje.

Ako ste roditelj, pokušajte zamislit koji će biti pritisak na vas, cjepiti djete ili ne. Umrlo je, kažu u vijestima ovaj tjedan 200 ljudi, od tog 50 male djece, a ti neznaš dal su umrli od cjepiva ili zato što se nisu cjepili.

http://www.gasparic-pejzazi.com/Sastav% ... 0gripe.htm

Rekoše u vijestima? Svaki dan na planeti umre na hiljade djece i ljudi od GLADI pa se nešto te TV kuće ne lome da nam prenesu tu informaciju.Gle čuda, što li o tome ne trube po cijeli dan? Što nema nekih konkretnih akcija? UN i milijarderi se ne lome da pomognu toj djeci i ljudima.Mislim, naravno da neće, nije im u INTERESU.

Do početka izvršenja namjere da se ljudi vakcinišu ima vremena da se isti obavijeste i informišu o ovoj opasnosti. Tako informisani će lakše podnijeti pritisak, ukoliko ga uopšte bude jer opet, zavisi od obaviještenosti ljudi.Da su ljudi bili obaviješteni i svjesni opasnosti ne bi se dogodio npr. Holokaust Jevrejima.Da su znali il' bi bježali ili bi se branili, a možda i oboje. Kontam da je najbolja odbrana od namjere ovih levata, da se ljudima omogući ili im bude dostupna što tačnija informacija. A kontam da se upravo to i odigrava po cijelom svijetu, što na svjesnom a što na nesvjesnom (intuitivnom) nivou dolaze informacije o opasnosti koju nosi vakcinacija.Tako, ne bih rekao će levati uspjeti ...

:hello2:

Vrh

PostPostano: sub okt 17, 2009 10:55 am 
Član foruma

..."Vakcina ce biti obavezna i besplatna za 915 000 gradjana."...

Sto po mojoj slobodnoj proceni moze znaciti da ce se osloboditi novih, "videcemo koliko" % radnih mesta zdravstvene (i jos po koje) struke i stvoriti isto toliko socijalnih slucajeva. Sto opet znaci, da zasigurno imamo barem toliko %, obavestene, svesne opasnosti i probudjene populacije.

Ovo ce biti vruca zima.

http://www.blic.rs/drustvo.php?id=116054

Vrh

PostPostano: sub okt 17, 2009 6:29 pm 
Član foruma

heheh pogledajte komentare na gornjem linku.
cini mi se da ce se kod nas kao po obicaju najvise opeci.

Vrh

PostPostano: sub okt 17, 2009 7:08 pm 
Član foruma

sigma je napisao/la:
..."Vakcina ce biti obavezna i besplatna za 915 000 gradjana."...

Sto po mojoj slobodnoj proceni moze znaciti da ce se osloboditi novih, "videcemo koliko" % radnih mesta zdravstvene (i jos po koje) struke i stvoriti isto toliko socijalnih slucajeva. Sto opet znaci, da zasigurno imamo barem toliko %, obavestene, svesne opasnosti i probudjene populacije.

Ovo ce biti vruca zima.

http://www.blic.rs/drustvo.php?id=116054

Izgleda da ste trebali neku aferu da sve usporite. Ja sam pisala o alternatvnom liječenju gripe (a nagazila i na Imunološki!), danas je izašao članak u hrvatskom izdanju Nexusa, mislim da će moje i to malo usporiti. Očito se kod vas događa ono što se događa u drugim zemljama, obavezno procjepljivanje zdravstvenih radnika - kod nas za sada po informacijama koje imam nije još objavljeno nešto takvo. Javim se s novim informacijama!

Ispričavam se moderatorima - upozorite me ako mislite da nešto reklamiram, stalno se to pitam!

Pozdrav Alf

A vladajućima :tongue:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.