@Termalni Bata, hvala na pojašnjenju. Ne deluje mi kao ovo što se meni dešava, bar ne odgovara ovom tvom opisu. Ovo "moje " je strana, neprijateljska energija koja mi se samo odjednom pojavi u telu, i promena celokupnog energetskog "potpisa" mog fizičkog okruženja odjednom, tačnije, prekrivanje potpisa okruženja time. I jasan signal da nisam sam ... Ni otkuda ne dolazi (mada znam da mora imati neki izvor, jbg), ne "prolazi" kroz mene, već se samo odjednom "stvori". Kao da je odjednom neko upalio ogromni reflektor i stavio me pod rentgen zračenje. Odatle mi asocijacija na "sken". Dešava mi se samo kad imam nešto bitno da kažem, i to pre nego što to uradim.
znak je napisao/la:
..Lično mene interesuje da li je ikada ikome od vas palo na pamet ili dali je uopšte razmišljao o nekakvom trenutnom i jakom porivu za pisanje..
Itekako sam preispitivao razloge svog boravka na ovom forumu, pogotovo još zato što sam za forum saznao na jako čudan način. Tako da sam, između ostalog, preispitivao i ovo. No, ukoliko i jesmo montirani, a kao što Bata reče - i jesmo i nismo - no, da smo montirani od strane onih "crnih" mislim da se niko od nas to nikada ne bi ni zapitao, što naravno ne isključuje poneko padanje na neku od nameštaljki. No, moram priznati jednu stvar: par puta mi se dešava da znam o čemu će se povesti razgovor na forumu pre nego što se povede, kao i šta ću reći kao odgovor kome. Nekoliko puta. Ali mi sećanje na to uvek bude jako mutno. Sada, može biti pozitivno, može i ono drugo. Ako je ono drugo - šta čekate, udrite stoku ahahahha
znak je napisao/la:
Hebeš ego koji te stalno tjera da pokažeš ,,pamet, znanje i imanje, pardon umijeće,,...ma samo razmišljam ...
I pritom dobro razmišljaš

Ego se teško može izbeći, ali uprkos tome ne ide baš sve iz njega ... Ima i ljudi koji iskreno pokušavaju da nauče nešto, "traže svetlo". Ego tu ume da smeta, naravno. Blokira nas - "Nisi ti crn - crn ti je ego" A crna ne svetli ...
Citat:
...jer sve si rekao što ti se desilo i kako si to preživio...
A to može da posluži i za sintezu znanja kod nekoga ko upravo prolazi kroz to što si ti pre 5 minuta prošla, i malo mu skrati muke. Vidim to kao lanac, koji postepeno vuče ljude gore. Zato valjda i kenjam toliko ovde. Koliko produktivno a koliko kontra produktivno - jbmlg. Ne mogu da procenim, ali mogu da poboljšam kada i ako uvidim grešku. Sve u svemu, ja vas sve ovde doživljavam jako pozitivno. Lično? Možda. Nije bitno. bitno je da li je nekome ovo što pišem koristilo ili ne. Bitno je i da li meni koristi. A koristi.
Toner je napisao/la:
@Valjda!
Pa neka kaže netko nešto protiv Tajne, svjetleće braće i ostalih klasika ha ha ha ha
I evo me sad tu gdje
Nisam spreman za finale uz limunadu i kokice...
A možda su napade spolja jednostavno zamenili napadom iznutra, pa tako čovek žestoko podceni samog sebe ...

Diž se iz prašinčuge, dragi prijatelju, šta tražiš tamo dole ?! Igraš klikere?!

Hahaha zezam se malo. Nisam ni ja, al šta je tu je. Pogotovo su me ovo dvoje prepali sa pričom o naglom uvidu u celokupni opus magnum sopstvenih internih deponija. Ipak, od piva i kokica me ni armagedon neće odvojiti, stoga:
Živeli!

Za bezalkoholne, naravno, može i Limunada.
P.S. Ne vuci me za jezik što se Tajne tiče - biće žestok okršaj, hehehe