Vjetar, tenks na savjetima i implikacijama. Mozda nekom i pomognu.
Ima jedna stvar koju ljudi nikako da shvate...SVE JE KANAL. Moje pisanje tebi je kanal. Tvoje pisanje meni je kanal. Citanje foruma je kanal. Mi smo sami otvoreni kanal prema svemu. Pitanje je prema cemu zelimo biti otvoreni a prema cemu zelimo biti neotvoreni. U nesvjesnom stanju covjek je zasticen prirodnim stitovima i nije otvoren prema masi stvari. Kada se pocne energetski otvarati ti stitovi popustaju i covjek se nadje u ogromnom zrakopraznom prostoru gdje krajnjim oprezom mora raditi na novim sustavima zastite. Zato mnogo ljudi i otpizdi posto se ne moze snaci kada izgube tlo pod nogama.
Niti jedan kanal nije 100 posto cist niti necist. Zato citamo, spoznajemo, proucavamo ali i na vlastite nacine dolazimo do informacija. Oni koji svom silinom zele prikazati kanale kao nesto 100 posto "manipulativno", negiraju sami sebe i svoje potencijale, a to zna se kome ide u korist...
Ne kazem da ljudi zasljepljeni svojim sustavom vjerovanja i egom najprije kanaliziraju egregore,zatim kojekakve astralne forme koje samo cekaju da se prikace na izvor, te OPS od 4D do 6D...ali kada se sa uma makne ona osnovna koprena koja covjekovu percepciju drzi prikovanu uz 3D matriks / materiju, dobiju se potpuno drugaciji uvidi o samom kanalu / kanalima. Nekom je to kanalizacija, nekom ocean spoznaja...Ovisno kako se koristi...
No sustina stoji...90 posto kanliziranja je tesko smece manipulativne prirode i tu se treba biti jako oprezan...
Meni su recimo CASS transkripti, osim sto su dosadni do zla boga, vrlo precizan materijal. Daleko od toga da "otkrivaju sve tajne svemira" i "spominju sve rase i sve nacine agendi i manipulacija" ali za osnovnu obuku covjeka protiv 3D, 4D i visih agresora, odlicni su.
Mnogi koji su pokusavali channeling pripisati satelitima, poput Swerdlowa, ami su sebi skakali u usta kada su navodili nacine na koje su dolazili do informacija...tako sto je cesto odredjeni entitet "usao" u nekog iz Montauk ekipe i kroz njega govorio ostalima...Ako to nije channeling, i to onaj najgoreg oblika, onda ne znam..... Uostalom, Galaksija ili Jack, ne sjecam se vise, je napisao svojevremeno: "ako je channeling posljedica satelita, kako su onda ljudi kanalizirali kroz proslost?!". Tu se jasno vidi da svi oni koji sve pripisuju satelitima imaju problema sa percepcijom koja je vezana uz materiju.
Po meni, bilo kakvo traganje za transcedencijom koje negira kanal je cista materijalisticka masturbacija...
Promatrac, Ghost, Heretic, Sjenko...danas uznemirujuce iskustvo. Pocelo je sa gusenjem na cisto energetskom nivou...Kada sam na trenutak "usao u studio", molio sam da mi se na ekranu prikaze izvor. Prvo sam jasno ko na filmu vidio crnu maglu. Zatim sam zahtjevao da vidim sto se nalazi iza crne magle, tko ju salje.Vidio sam unutrasnjost svemirskog broda, ali nekog teretno primitovnog...nista fensi smensi niti neka neshvatljiva tehnologija...Dva bica za pultom koja salju tu maglu na mene. Izgledali su ko Borgovi...slicno...Nije humanodina rasa iiako jako slici humanoidnoj rasi. Male surle umjesto noseva...par centimetara dugacke...Koza potpuno bijela...Cak mi je palo na pamet da bi mogli biti oni Hatonci koji se spominju kod nekih izvora, ali mi ne zvoni...Ovo mi ne djeluje niti ko 4D rasa vec neka naprednija 3D rasa, kojih 10, 20 tisuca godina ispred nas...Reptili nisu. Grejsi nisu. Nije niti jedan rasa koju sam vidjao u vizijama ili kod raznih tehnika...Ne znam...Ako neko ima kakav uvid, neka napise...
Dakle, bijela koza, humanodna lica sa malim surlama, aparature po sebi (malo ko oni evil guyevi u Ridikovim Kronikama)...po tijelu i po licu...
Kad sam skrenuo paznju na njih i poceo ih promatrati, jedan je primijetio sto radim i obratio mi se putem ekrana: "nemoj da ti padne na pamet tako nesto" (vjerojatno je citao moje misli jer taj tren mi je masa razlicitih ideja padala na um...ko zna na sto je bice mislilo)...Zatim su pocele uznemirujuce senzacije...
Sto me vraca na ranije jutros, dok sam isao usisavati i dok sam mislo: "sto me danas ceka?", jer svaki puta kad idem usisavati hodnik, ili udarim u nesto, ili se nabodem na nesto (i to na stvari poput cavala koje u zivotu nisam vidio

), ili mi pocnu kojekakve senzacije...Danas taman kad sam zavrsavao povukao usisavacem drven komad razmontirane male noge od stolca...Kako se nasao ispod ormara, pojma nemam. Komad udario svom silinom u unutrasnju stranu zgloba cijevi, a otvor / zracnica od plastike poletjela u dva dijela prema meni...sitniji dio proletio par centimetara od oka...Zbunjen stajao i mislim si: "nemoj me jebat"...A jasno sam prije cuo glas cuvara u glavi kako mi govori: "nemoj sad usisavat"...
I da, kasnije otvorim "ekran u studiju" da vidim jel iza toga stoji baba, njena vojska egregora / archona ili vanjskih entiteta preko nje...ili nesto drugo... i prikaze mi se mali zdepasti reptil...