Sada je: sub maj 03, 2025 11:53 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pojacana kradja energije
PostPostano: sri jul 18, 2012 12:18 pm 
Član foruma

Vjetar, tenks na savjetima i implikacijama. Mozda nekom i pomognu.

Ima jedna stvar koju ljudi nikako da shvate...SVE JE KANAL. Moje pisanje tebi je kanal. Tvoje pisanje meni je kanal. Citanje foruma je kanal. Mi smo sami otvoreni kanal prema svemu. Pitanje je prema cemu zelimo biti otvoreni a prema cemu zelimo biti neotvoreni. U nesvjesnom stanju covjek je zasticen prirodnim stitovima i nije otvoren prema masi stvari. Kada se pocne energetski otvarati ti stitovi popustaju i covjek se nadje u ogromnom zrakopraznom prostoru gdje krajnjim oprezom mora raditi na novim sustavima zastite. Zato mnogo ljudi i otpizdi posto se ne moze snaci kada izgube tlo pod nogama.

Niti jedan kanal nije 100 posto cist niti necist. Zato citamo, spoznajemo, proucavamo ali i na vlastite nacine dolazimo do informacija. Oni koji svom silinom zele prikazati kanale kao nesto 100 posto "manipulativno", negiraju sami sebe i svoje potencijale, a to zna se kome ide u korist...

Ne kazem da ljudi zasljepljeni svojim sustavom vjerovanja i egom najprije kanaliziraju egregore,zatim kojekakve astralne forme koje samo cekaju da se prikace na izvor, te OPS od 4D do 6D...ali kada se sa uma makne ona osnovna koprena koja covjekovu percepciju drzi prikovanu uz 3D matriks / materiju, dobiju se potpuno drugaciji uvidi o samom kanalu / kanalima. Nekom je to kanalizacija, nekom ocean spoznaja...Ovisno kako se koristi...

No sustina stoji...90 posto kanliziranja je tesko smece manipulativne prirode i tu se treba biti jako oprezan...

Meni su recimo CASS transkripti, osim sto su dosadni do zla boga, vrlo precizan materijal. Daleko od toga da "otkrivaju sve tajne svemira" i "spominju sve rase i sve nacine agendi i manipulacija" ali za osnovnu obuku covjeka protiv 3D, 4D i visih agresora, odlicni su.

Mnogi koji su pokusavali channeling pripisati satelitima, poput Swerdlowa, ami su sebi skakali u usta kada su navodili nacine na koje su dolazili do informacija...tako sto je cesto odredjeni entitet "usao" u nekog iz Montauk ekipe i kroz njega govorio ostalima...Ako to nije channeling, i to onaj najgoreg oblika, onda ne znam..... Uostalom, Galaksija ili Jack, ne sjecam se vise, je napisao svojevremeno: "ako je channeling posljedica satelita, kako su onda ljudi kanalizirali kroz proslost?!". Tu se jasno vidi da svi oni koji sve pripisuju satelitima imaju problema sa percepcijom koja je vezana uz materiju.

Po meni, bilo kakvo traganje za transcedencijom koje negira kanal je cista materijalisticka masturbacija...

Promatrac, Ghost, Heretic, Sjenko...danas uznemirujuce iskustvo. Pocelo je sa gusenjem na cisto energetskom nivou...Kada sam na trenutak "usao u studio", molio sam da mi se na ekranu prikaze izvor. Prvo sam jasno ko na filmu vidio crnu maglu. Zatim sam zahtjevao da vidim sto se nalazi iza crne magle, tko ju salje.Vidio sam unutrasnjost svemirskog broda, ali nekog teretno primitovnog...nista fensi smensi niti neka neshvatljiva tehnologija...Dva bica za pultom koja salju tu maglu na mene. Izgledali su ko Borgovi...slicno...Nije humanodina rasa iiako jako slici humanoidnoj rasi. Male surle umjesto noseva...par centimetara dugacke...Koza potpuno bijela...Cak mi je palo na pamet da bi mogli biti oni Hatonci koji se spominju kod nekih izvora, ali mi ne zvoni...Ovo mi ne djeluje niti ko 4D rasa vec neka naprednija 3D rasa, kojih 10, 20 tisuca godina ispred nas...Reptili nisu. Grejsi nisu. Nije niti jedan rasa koju sam vidjao u vizijama ili kod raznih tehnika...Ne znam...Ako neko ima kakav uvid, neka napise...

Dakle, bijela koza, humanodna lica sa malim surlama, aparature po sebi (malo ko oni evil guyevi u Ridikovim Kronikama)...po tijelu i po licu...

Kad sam skrenuo paznju na njih i poceo ih promatrati, jedan je primijetio sto radim i obratio mi se putem ekrana: "nemoj da ti padne na pamet tako nesto" (vjerojatno je citao moje misli jer taj tren mi je masa razlicitih ideja padala na um...ko zna na sto je bice mislilo)...Zatim su pocele uznemirujuce senzacije...

Sto me vraca na ranije jutros, dok sam isao usisavati i dok sam mislo: "sto me danas ceka?", jer svaki puta kad idem usisavati hodnik, ili udarim u nesto, ili se nabodem na nesto (i to na stvari poput cavala koje u zivotu nisam vidio :) ), ili mi pocnu kojekakve senzacije...Danas taman kad sam zavrsavao povukao usisavacem drven komad razmontirane male noge od stolca...Kako se nasao ispod ormara, pojma nemam. Komad udario svom silinom u unutrasnju stranu zgloba cijevi, a otvor / zracnica od plastike poletjela u dva dijela prema meni...sitniji dio proletio par centimetara od oka...Zbunjen stajao i mislim si: "nemoj me jebat"...A jasno sam prije cuo glas cuvara u glavi kako mi govori: "nemoj sad usisavat"...

I da, kasnije otvorim "ekran u studiju" da vidim jel iza toga stoji baba, njena vojska egregora / archona ili vanjskih entiteta preko nje...ili nesto drugo... i prikaze mi se mali zdepasti reptil...

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: sri jul 18, 2012 7:55 pm 
Član foruma

Termalni...znaš li ti koju drugu tehniku čišćenja prostora osim usisavanja?
Bilo koja od tehnika bi ovdje dobro došla.
I mislim da ti je hitno da to odradiš, a ako nisi još do sada radio te tehnike, potraži, ima toga i na ovom forumu... malo stariji postovi.
Ovo što si vidio iza crne magle...to si mogao riješiti. Naravno da će te u tome pokušati omesti ali ti si tu jači. To je dobra vijest: što god da se pojavi, mi smo jači. Da nismo jači ne bi nas pokušavali držati u kavezu.

Mogao si tu kao hitnu pomoć napraviti kidanje spona. Svjetlosni mač, kakav ima Luk Skywalker...znaš na što msilim?

Vrh

PostPostano: sri jul 18, 2012 8:18 pm 
Član foruma

a ovom linku ima nešto temeljnih pojmova i neke od tehnika čišćenja prostora, samoobrane i sl.

http://www.scribd.com/doc/58387218/10/E-G-R-E-G-O-R

Vrh

PostPostano: sri jul 18, 2012 9:17 pm 
Član foruma

Tehnike od Slavinskog ucinkovite su do jedne mjere...na razini matriksa...jednako kao i tehnike Dione Fortune...

Vrh

PostPostano: čet jul 19, 2012 1:05 am 
Član foruma

do jedne mjere..pa poslije napravi ono do druge mjere..ono što ne piše u knjigama...korak po korak
ima raznih metoda i kad zborjiš sve su na sličnu foru s malim varijantama na temu
Svatko ima svoj izbor.

Jedna moja poznanica je u dreku do grla, al ono, doslovno na svim poljima, i sve dublje upada. Ne samo da ona upada nego se nekad dobra djeca našla u dreku do grla. .. Često dolazi i pita što bi ona mogla napraviti, zna da sam ja nešto radila i vidi da mi je to upalilo, pa joj ja to sve prepričavam, objašnjavam. to što bi mogla napraviti da si pomogne nije tako neka teška stvar, ne traži previše vremena, a uostalom, ako i ne pomaže niti ne šteti. i besplatno je. ali ne, ona stalno ima neko "ma da, daaa, aliiii..." stalno ima neki razlog, neki izgovor, čula je svakave komentare pa u ništa ne vjeruje ni toliko da proba pa da može reći da je bar probala nešto poduzeti....i ne napravi ništa.
i stalno tako dolazila s tim svojim horor pričama o svojim zbilja ljigavim energetskim vampirima. podsjeća me na likove iz Frommove knjige Imati ili biti..One likove: nemam ništa, ništa nisam postigao, ali imam fenomenalan problem, tako velik i nerješiv, super mi je taj problem. mora da sam i ja super kad imam super problem.
a ne vidi da je ona u toj priči najjači energetski vampir..a njima ne treba davati energiju, al šta ćeš, lukava su ta stvorenja a mi se damo zavarati. Ali, svemu dođe kraj. Tako sam ja njoj za sve što pita počela govoriti: ne znam, nemam pojma.

Vrh

PostPostano: čet jul 19, 2012 8:41 am 
Član foruma

:thumbup: Nije sramota biti siromašan, ali je veliki grijeh i sramota ništa ne poduzeti protiv tog stanja.

Vrh

PostPostano: čet jul 19, 2012 10:06 am 
Član foruma

Opcenito tehnike diskreiranja i ponovnog kreiranja su nista drugo nego drevne istocne tehnike provucene kroz filter iluminatske psihologije, gdje na kraju djeluje samo um. Ko voli nek izvoli.
Ionako su i new age i psihologija samo doktrine uma, a psihomagijske / new age tehnike na razini "sto se babi htilo, to se babi snilo" pretezno alati za banaliziranje misticnog i mistificiranje banalnog...

Radi se ionako o duboko uvjerenom vjerovanju kako je sve oko nas i u nama "prizvod nase psihe", no ne iz transcedentalnog vec puko materijalnog stajalista, sto new agere ne razlikuje ni za milimetar od zagovaratelja psihologije a jedne i druge ni za milimetar od bilo kojeg psihomagijskog obrasca...

Ionako se 70 posto te filozofije moze danas pronaci u svakom (NLP i inom) prirucniku za menagere :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet jul 19, 2012 8:56 pm 
Član foruma

Termalni :hello2:

Ovo mi ne djeluje niti ko 4D rasa vec neka naprednija 3D rasa, kojih 10, 20 tisuca godina ispred nas...Reptili nisu. Grejsi nisu. Nije niti jedan rasa koju sam vidjao u vizijama ili kod raznih tehnika...Ne znam...Ako neko ima kakav uvid, neka napise...

To baš i treba shvatiti tako--Šljam, mulj, underworld nekog budućeg doba koje treba sad i ovdje sa gađenjem razbiti.
Crnu maglu skupiti u manju tvrđu formu, kao grudvu, i iskoristiti kao svoje oružje. Vjerovatno je ideja za Ridicka nekome došla iz tog iskustva. Nesvjesno gledanje u budućnost, preklapanje stvarnosti?
Koliko je od svih nadnaravnih doživljaja ustvari preklapanje paralelnih svjetova, lucidni mix vremena i dimenzija?
Da li je "ludilo" samo znak odškrinutih vrata ka bezdanu?

Vrh

PostPostano: pet jul 20, 2012 11:56 am 
Član foruma

Interesantno danas ujutro...Ustanem i pocnu sulude misli...odjedamput strahovi, frustracije, kompulzivni poremecaji...pokusavam objektivno sagledati i objektivno osjecam da nije moje nego nametnuto. Odem u kuhinju...u kuhinji psihopat nesto prebira po mojim stvarima i gleda ih suludim pogledom... Cim am ju zatvorio, prvo otpori, pa onda popustanje...pa onda opet kasnije pokusaji...

I zatim mi se javi zena, koja je s malim otisla na par dana na selo, kako su ih sinoc prckali...Posto sam u tom selu mnogo puta dozivljavao napade i procjenio da je cca 50 posto sela demonizirano a ostali pod utjecajem egregora demonskog porijekla...zena mi fino uletila sa informacijom koja mi je ujedno posluzila i kao trigger (zna to ona ciniti povremeno :D ). Imala je uvide kako je cijelo susjedno imanje tamo na selu direktno povezano sa nekom ogromnom crnozmajskom formom te kako susjeda ima nekakvog ogromnog gnoma iza sebe (najvjerojatnije elemental), te kako se po selu prica da generacijama iza njih sjedi "sam vrag". Samo sto sam mentalno pogledao, kao sto uvijek radim kada mi netko prica o necem, zato sto mi je um cesto brzi od razuma :) i vidio neke pizdarije...pocne udar na krunsku cakru. Pogledam oko sebe...crnilo....pokusava mi se nakaciti i razbiti energetski stit. Osvjestim to i stavim blokade. Pajacava se. Tome se odmah pridruzuje (kako neocekivano :mrgreen: ) i energija psihopata i pocne jedan lijep napad. Prestalo je kada sam zatvorio izvor, prekinuo razgovor sa zenom koja je taj tren sluzila kao rubni dio kanala (nedovoljan da ista stetno dodje u punom zamahu ali svejedno dovoljno jako da uznemiri covjeka), kreirao svog elementala i postavio ga ko zastitu i na kraju visokom frekvencijom procistio kompletan izvor. Tek tada je popustilo...Zatim je dosao psihopat u sobu, unezvijeren i rekao kako mora na wc (soba je na putu do wc-a) jer je osjetio neki veliki strah koji ga je "odmah potjerao". Pogledao sam psihopatu, nasmijao se i rekao: "premalo se bojis, koliko bi se trebala" :)

Vrh

PostPostano: pet jul 20, 2012 2:40 pm 
Član foruma

Promjena taktike u zavaravanju i krađi energije.
Brod u blizini (negdje iznad nas) šalje "svjetlo" tražiteljima svjetla. Samo, to što šalju je svijetla izmaglica iliti lažnjak. Svijetle je boje i ništa drugo. Kad se osoba preda tom "svjetlu" aktivirat će se zraka ili svjetlosni stup koji će ga povući gore (vjerojatno na obradu).

Brod je sakriven zaštitnim frekvencijama, u njemu su 3D osobe koje izgledom podsjećaju na trolove, mislim. Vidim ih u paru. Također koriste i crnomagijske frekvencije. Gdje ne upali jedno, upalit će drugo. :evil:

A sljedećih nekoliko dana (4-5) mislim da će se najžešće bitke voditi. No, kako je sve individualno, možda se to odnosi samo na mene. :dontknow:

Vrh

PostPostano: pet jul 20, 2012 2:49 pm 
Moderator

Lampa je napisao/la:
A sljedećih nekoliko dana (4-5) mislim da će se najžešće bitke voditi. No, kako je sve individualno, možda se to odnosi samo na mene. :dontknow:

Zašto misliš 4-5 dana?
Ja imam vrlo pojačane predosjećaje i snove u vezi toga da se dešava nešto konačno, bespovratno, ruše se simultana postojanja (možda i klonovi).
Onako imam osjećaj da smo kao svijet sve više na nekoj žešćoj vjetrometini gdje je nastavak opstanka u ovakvom obliku sve manje vjerojatan.

Vrh

PostPostano: pet jul 20, 2012 9:42 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Lampa je napisao/la:

Zašto misliš 4-5 dana?
Ja imam vrlo pojačane predosjećaje i snove u vezi toga da se dešava nešto konačno, bespovratno, ruše se simultana postojanja (možda i klonovi).
Onako imam osjećaj da smo kao svijet sve više na nekoj žešćoj vjetrometini gdje je nastavak opstanka u ovakvom obliku sve manje vjerojatan.

Osjećaj mi govori da se radi o prelomnim trenutcima koji daju smjer budućim događanjima (ovo govorim bez ego- i mesija- tripa). Bitke se vode kroz nas, mi bismo trebali to nekako odigrati na osobnoj razini, a efekt će biti poput učinka na 100.majmuna. Svaka minuta je jedna bitka za svoju svijest i svoju misao i odbijanje nasilnih frekvencija koje nam šibaju. Potrebno je formirati zaštitno polje, pa nas napad neće moći dohvatiti. Guja iz potaje su naše misli koje više ne znamo usmjeriti u pozitivnom pravcu. U svakom trenutku je potrebno imati svoje misli pod kontrolom, kako ne bismo brijali po nametnutim frekvencijama. Trebamo misliti o stvarima i osobama koje volimo, koje nas ispunjavaju ili slično. (Nije new age shit!). Gadovi lupaju tipke frekvencija i tako usmjeravaju naše misli, mi se nehotice s njima usklađujemo jer smo tako navikli. To treba prekinuti. U svakom trenutku kad osjetimo da smo na negativnoj stazi treba to presjeći i vratiti se kreativnim mislima, pozitivnim.

Pregrmimo li ovo, ova bitka bi mogla biti naša jer će utjecati na ostale ljude kroz polje kolektivne svijesti.

Vrh

PostPostano: pet jul 20, 2012 10:01 pm 
Moderator

Ima tu nešto više od gadova, gadovi pojačano lupaju tipke zbog nečeg što se dešava htjeli to oni ili ne, imao sam i jedan san sa dva moguća ishoda, ovisi kako bi reagirao.
Jedan ishod je bio za mene koji ne pristajem na kompromise i nisam fleksibilan, tu bi nestao iz postojanja u totalni zaborav i to je bolno na svoj jezivi način.
Drugi ishod bi bio iz situacije da vrdam i prilagođavam se u hodu i muci sa puno kompromisa (budem nečija kurva koliko moram), to je pak bolno na svoj način, mnogo gubitaka, ali i dalje postojim.

Vrh

PostPostano: pet jul 20, 2012 10:17 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ima tu nešto više od gadova, gadovi pojačano lupaju tipke zbog nečeg što se dešava htjeli to oni ili ne, imao sam i jedan san sa dva moguća ishoda, ovisi kako bi reagirao.
Jedan ishod je bio za mene koji ne pristajem na kompromise i nisam fleksibilan, tu bi nestao iz postojanja u totalni zaborav i to je bolno na svoj jezivi način.
Drugi ishod bi bio iz situacije da vrdam i prilagođavam se u hodu i muci sa puno kompromisa (budem nečija kurva koliko moram), to je pak bolno na svoj način, mnogo gubitaka, ali i dalje postojim.

Moguće je da si u pravu. Ovaj odabir trenutka sigurno ima veze s većim događanjima. No pitanje je zašto njima baš sada treba naša podrška? Možda su svjesni da će ih voda odnijeti pa pojačavaju pritisak kako bismo im punili crne baterije?Ne znam.
Nemam saznanja o mogućim ishodima na način kako si opisao. Stvar je individualna ali utječe na sve. :-k Na polje kolektivne svijesti.

Vrh

PostPostano: pet jul 20, 2012 10:45 pm 
Član foruma

Opet kažem da svijesti ima tačna količina. Koliko neko napreduje onim ostalima fali.
Ovi oko mene koji su bili blesavi sve su blesaviji i tuplji. Bez lažnog cinizma ili egoizma, padaju sve dublje. Pogledajte oko sebe i uporedite razinu gluposti prije par godina i sad.Sve manji i manji krugovi priče o istim glupostima u nedogled.
Razdražljivi do pucanja za sitnicu a opet tupi za nešto što zahtijeva konstruktivnost. Simfonija gluposti i bezobrazluka u izgubljenosti.I to nije od vrućine.

Po meni imamo još par mjeseci ovakvog stanja koje osjećam kao pritisak pred pucanje brane.

Vrh

PostPostano: pet jul 20, 2012 11:25 pm 
Član foruma

Ghost, moja zena je divno rekla: ko je bio pametan zadnjih godina se jos vise opametio; ko je bio glup zadnjih godina je jos vise oglupio...

Lampa i Promatrac...Pokusavaju se hvatati za sve slamke jer Val je sve blize...Kolega Heretik je imao neke uvide da je trenutno izmedju Jupitera i Marsa... Oni nisu svjesni sto se dogadja jer su isprogramirani da ne vjeruju u val i promjene...Oni su i dalje uvjereni da ce zemlja ostati u rukama iluminata te da ce nastaviti kao do sada...prema velikom master planu porobljavanja cijele planete i pretvaranja ljudi u humanoidne zombije...one prave...ciste energetske baterije...

Vjerujem da imaju spreman plan B a to je, kao sto smo i Promatrac i ja dosli svojevremeno do istog zakljucka, hranjenje vampirske Zemlje...paralelne sfere koju grade energijama ove stvarnosti da bi sto vise energije prenesli u svoj svemir kaosa...

Vrh

PostPostano: sub jul 21, 2012 12:24 am 
Član foruma

A za negativne misli...Lampa..u sridu pogodak =D>

Zadnjih godinu dana svaka negativna misao stvara mi senzacije i direktno otvara kanale prema sranjima. Vjerujem da se veci dio potencira izvana da bi me se lakse manipuliralo. Kad pisem, kad sviram, kad bilo sto konkretno radim...negativne misle, najcesce nerealne i prozete strahovima, takodjer vecinski nerealnim... Nekad mi negativna misao nije uzrokovala nista osim sekunde skretanja paznje...Danas mi zna stvoriti visesatni problem jer na mene navlaci senzacije...Recimo, pogledam nekog u oci i na pamet mi padnu najgore misli o toj osobi, omeni, o mojim bliznjima...radi se naravno o cistom programu...i tada ako se uhvatim za to, pocne sranje...ako se ne uhvatim, opet me se udara da se uhvatim i opet pocne sranje...Rijetko kada mi je um toliko smiren da se ne uhvatim i istovremeno izbjegnem zamke naknadnog hvatanja...Tu odlaze strahovite kolicine energije...pogotovo kad sam pod pritiskom i velikim stresom...

Recimo, zurim obavljati nesto i taman kad prelazim ulicu, pogled mi se sretne sa nekim covjekom i misao: "umrijet cu"...Ako se ne uhvatim na to, pocinju senzacije koje me tjeraju da se uhvatim na to i razmisljam o tome. Ako se uhvatim na to, opet pocnu senzacije. Jednom sam se toliko uhvatio za to da sam stvarno imao dojam kao da umirem, te me uhvatila gadna panika i izletio sam iz kuce...sve se dogadjalo sat vremena nakon "dogadjaja",kad sam sreo neku babetinu i kad su se pojavile glupe misli...

Kao produkt toga jave se najcesce i opsesivno kompulzivni poremecaji koji su nekad zastita (jalova) pred sranjima a najcesce samo jos vise i jace potpirivanje programa...

Takodjer programi kada izlazim iz prostorija, kafica, radnih prostora... Neka stvar me istriggerira i ako nekad ne ponovom radnju i ne pogledam istu stvar, mucit ce me satima...Ako ignoriram, opet ce me muciti...Ko Mel Gibson u filmu "Teorije Zavjere"... Zesci programi sa kojima kada sam se uvijek isao suocavati i micati ih i razbijati u sebi, navukao sam na sebe napade od 3D OPS do 6D OPS (uz naznaku da je epicentar kod brace u 4D i programera u 3D).

Znam, sjeban sam... :mrgreen: Ali mogu mi na kraju svega poljubiti pijetla jer moja volja je godinama sve jaca a njihovi programi sve slabiji...Ovo su zadnji trzaji...

Od kad sam sa sebe prije 6 godina neutralizirao Monarch program, od tada su na mene krenuli ko blesavi, jer je micanje Monarch programa maknulo blokade koje su mi energiju drzale zarobljenu u donjim centrima. Ostali su programi Novog Doba, Greenstar i MKultra, kao i ciste sabotaze preko implanata, van programa...

Vrh

PostPostano: sub jul 21, 2012 12:41 am 
Član foruma

Hm-- zasad zajeban, imaćeš kad bit sjeban. [-X

I biće toga fiiina gomila

Vrh

PostPostano: sub jul 21, 2012 1:39 am 
Član foruma

Uskoro, prijatelju, uskoro...

Prvo sto ce Olimpijada biti bacanje koprene i direktan poligon za 4D OPS sile...Zatim ce doci do masovne aktivacije Greenstar programa i programa Nove Religije...Zatim ce se reptili spustiti ko u Visitorsima i predstaviti sebe ko spasitelje...One koji ce doci nakon njih predstavit ce kao zlu rasu.

Nakon njih manifestirat ce se Sirius A bica, koja su ovdje ali djeluju samo na oko sporadicno i ne mjesaju se jos na globalnom planu... Za sada pretezno na podrucju Rusije jer tamo je ogroman portal / stargate.

Sirius A letjelice mogu se cesto vidjeti u noci - bijele okrugle lopte koje se nepravilno krecu na visini od par stotina metara (posto ionako 90 posto ljudi nema pojma sto sve leti po nebu, to su im, ako vec i obrate paznju na to, sto vecina zbog isprogramiranosti nikad ni ne ucini, sateliti ili meteoroloski baloni).

Scenario je slijedeci. Pusta se OPSsile da odigraju svoje karte do kraja a zatim ih se udara. Ispod glavnih svjetskih gradova visoko frekventnim valovima koje rijetki mogu percipirati ovdje u 3D, broj reptila i grejsa, kao i mnogih 4D entiteta je desetkovan pa su se povukli u druge dijelove (ispod suma, planina, sela i manjih gradova).

Da se primijetiti da je ovo ljeto puno energetski blaze od prosloga. Zasto? nema toliko ELF-a a mnoga HAARP postrojenja na podrucju Rusije, Japana i Amerike su unistena. Drze se postrojenja na Aljasci jer tamo su mnoge 4D OPS baze...

Dakle, pusta im se da udare zadnju loptu, taman do dolaska Vala, na kojem se naleze cijele sfere i svjetovi krcati entitetima, gotovo pa novi univerzum u malom, predvodjen 6D OPD entitetima koje ovdje mnogi nazivaju Kasiopejcima, neki Ari/Lavlja rasa itd.. Ako zelis korespodencije sa krscanskom mistikom, radi se o arhandjelima Serafima. Sirius A rasa bili bi Powersi. A onda pocinje sou. Kakav tocno...vjerujem da ce se ratovati da ce sve prstati i da ce energetski/frekvencijski porast biti tolik kod svakog pojedinca da ce samo oni sa otvorenom srcanom cakrom - dakle OPD orijentirani, moci podnesti prijelaz. Imao sam vizije u kojima sam vidio ljude kako vriste poulicama, padaju, udaraju se, cupaju si kosu i dijelove koze, unezvijereni i nemocni da se nose sa svojim vlastitim paklom, iznenada aktiviranim...

Evo, to je moje vidjenje...

Vrh

PostPostano: sub jul 21, 2012 6:07 am 
Član foruma

"Svaka negativna misao stvara mi senzacije"

Kod sebe sam primjetila da sam po cijele dane dobro, a onda uglavnom predvečer uhvati me negativno raspoloženje, strah, tjeskoba, briga, loš osjećaj.
Onda pokušam osvijestiti tri -četiri misli koje su me dovele do tog osjećaja. Znači: "Bojim se...", "Zamišljam kao...", "Moglo bi biti....", " Zapravo, briga jutros nije postojala i možda je nestvarna...", "Muči me...", "Snaga je u ...", "Pobjeda je u...."

Oko sebe primjećujem mnoge energetske vampire. Oni su nesvjesni, jednostavno su naučeni tako se ponašati. Svaka agresija je siguran znak prepoznavanja, kao i ljutnja, podbadanje, ogovaranje, blebetanje, dosada, mržnja.
Ako nastojimo povremeno u šutnji možemo izbjeći mnoge i mnoge vampire. Znači:" Dogodilo se nešto. To ću komentirati sutra s mužem, ženom, prijateljom, jer danas nastojim u ŠUTNJI."
Tako se smiruju misli, jer kad neprestano pričamo, stalno smišljamo nešto duhovito, pametno, interesantno, a kad šutimo možemo uočiti neke stvari koje inače ne bi vidjeli.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.