Pa krenucu od ove nase vibracije koja daje ovaj nas "cvrsti" oblik. Mislim da ljudi koji imaju na primer talenat za muziku- koliko imaju sanse da brze shvate sta su- toliko mogu biti i u vecoj opasnosti. Da li je cudno reci da smo mi i sve oko nas- zvuk?
Upotreba reci nije uopste naivna. Kic muzika nije uopste naivna. Zivot zagusen ruznim ili neiskrenim recima( i mislima- koje su opet neka druga vibracija) i raznim odasiljacima tv i radio programa ( i ko zna cime jos) nije jednostavan. Koriscenje ultrazvuka u medicini- koliko god bilo zgodno- mislim da nije naivno...preci samo te prepreke u postojanju u ovoj "gustoj" vibraciji je velika stvar.
Mislim da smo mi samo delimicno u ovoj zgusnutoj vibraciji. Da smo potpuno- bili bismo nekakvi roboti ( a neki bas tako i deluju) .
Mislim da vibracija ima nebrojeno mnogo ( kao sto ovde ima slova azbuke i njihovih kombinacija u reci).
Primetio si sigurno da cesto govorim "mislim". Ne govorim to zbog enormnog ega, niti zato sto posedujem neko vise znanje iz fizike ( da se primetiti

) ili se bavim naucnim radom, ili koristim neke posebne tehnike spoznaje. Sve
posmatram iz perspektive obicnog coveka, i sve ovo sta govorim su stvari koje mi nije niko rekao, ali sam imala par ljudi sa kojima sam delila interesovanje za te teme ( niko od njih nema nikakvih posebnih sposobnosti). Ipak ih je sve manje- polako odustaju i utapaju se u potpuno predavanje "gustoj" vibraciji i to je njihov izbor. Ostala mi je jos jedna takva osoba.
To o cemu pricam su neke stvari koje su mi normalne, logicne ( ovo sada bas zvuci kao proizvod uma

), samo sto kako sam starija- mogu bolje da to formulisem u reci. Moguce da mi u tome pomaze ono sta sam vec rekla- trazim poklapanje u onome sta procitam i cujem sa onim sta osecam, a ponesto i iskusim ( ne mora to biti nesto ekstremno, ali dovoljno da mi potvrdi neke stvari) .
I ovo sto sam do sada napisala nije bas u potpunosti opisalo to sta bih rekla, mnogo je tu jos detalja.
U tim drugim vibracijama su sigurno bica koja vibriraju drugacije od naseg fizickog tela, tamo smo i mi- bez obzira da li smo u fizickom telu ili bez njega. Kada smo u fizickom telu, prozimamo ga iz te vibracije, i cinimo taj zivi spoj. Na primer- veci deo mene koji iz druge vibracije posmatra ovaj delic u fizickom telu- proba "Milku" preko te svoje "produzene ruke"-fizickog tela...i tako uci. Ako ga ta "Milka" bas "obori sa nogu"- pozelece mozda jos jace da bude u toj gustoj vibraciji, i malo ce se vise uplesti

. A ako posle fizicke smrti nestane moja svest- cemu ucenje i iskusenja?
Slazem se da smo napadnuti i da se nasom energijom hrane drugi entiteti, slazem se sa tvojim opisom “kontrolisane ludosti“ , slazem se da jednom mora doci "poziv sudbine" kako kazes, ali tome je onda podlozan i nas "orao" i "pastiri" ( ne zato sto ih stavljam na ljudski nivo, vec zato sto mislim da svi podlezu nekim zakonima univerzuma koji su od svih nas zajedno mnogo veci i da u to spada i neki vid evolucije.)
Mislim da vibracija u kojoj smo trenutno nije ni priblizno vrhunac onoga sta treba da naucimo, a rekla bih da treba da ucimo. A tek ne mozemo biti sigurni da li taj poziv sudbine nudi neku opciju ili ne i ako nudi- kakvu...
Pominjem cesto odnos covek- zivotinja. Mozda zato sto je to slika koja predstavlja nas odnos sa orlom? Sta se sve energetski moze naci oko klanica, i sta ostaje u mesu ubijene zivotinje? Sta pojede orao ? Mozda je zato nepozeljno da imamo svest, jer je bolje da se oljustimo od svesti kao kikiriki od ljuske- zbog ukusa? :

? Mozda je nase zemaljsko postojanje cementirano na nizoj vibraciji dokle god ne shvatimo nesto i u vezi te analogije, izmedju ostalog.
Ako mislis da se ponavljam u onome sta pricam- samo dopunjujem ono sta sam rekla.
Ok, naravno za ocekivati je da negde i gresim (a tek svako ko nikada ne preispituje stavove- zasigurno gresi- kao i onaj ko se da lako uzdrmati).
Eto, nisam ti dala fizicke argumente ili argumente koje zastupa neki pravac duhovne samospoznaje, nisam ni nacitana mudrijaskih knjiga, niti pamtim citate procitanih... pa sad -mozda mozes i pomisliti da nisam ni kompetentna da govorim na ovu temu bilo sta

.Mozda sam i pogresila u nekom opisu gde bi me nauka slatko pobila

.
Ali treba biti otvoren za razne opcije

.
Neka doza ekscentricnosti ( kako bi to okolina nazvala) je sve od moje spoljasnje "kontrolisane ludosti"

.