theodores je napisao/la:
Neznam, nisam imao nekakvih poteškoća s ovime... ali koja je zapravo poanta?
Mislim..."utisnuo" sam crnu točku u vrata... što je zapravo potrebno iz toga zaključit?
zapravo...upravo mentalno imam crnu točku u vratima...
Kakvo potpitanje?

O.k.
Da li možeš ponovno, kao prvi od svih čitalaca ovih TESTOVA, ''vidjeti'' TOČKU?
Dakle, možeš li sad opet zatvoriti očne kapke i ponovno ''vidjeti'' vrata i bravu a zatim i TOČKU, koju si ''smjestio (otisnuo)'' u vrata na oko pola metra iznad brave?
(Da se razumijemo, ja to mogu a mogu i svi moji saradnici.
Dakle ja nisam neki izuzetno-posebni slučaj, jer konačno i ti možeš to uraditi).
No sad da se malo prepustimo Logokratiji, tj. Vladavini razuma.
Svakako, glupo bi bilo jednom broju ljudi tvrditi da TOČKE (koje smo ti, moji sradnici i ja uspjeli ''vidjeti'' i premjestiti ih iz jedne u drugu dimenziju) nisu fiktivne.
No da li možemo stopostotnom sigurnošću tvrditi da su te TOČKE stvarno; fiktivne?
Naime kako možemo tvrditi da su te TOČKE stvarno fiktivne ako ih ljudi mogu na neki način Vidjeti?
I mislim da će neki od čitalaca ovih redaka shvatiti da je ''viđenje'' TOČKE (iznad brave) veoma važna Spoznaja, koja istraživaču Generalne PRIRODE nudi dodatnu Spoznaju da i
fiktivno može biti stvarno - jer TOČKE Postoje - no ne u glavi već na vratima, koja opet nisu u glavi već Postoje kao Stvarni objekat koji je ugrađen u kući, stanu.
Zasad toliko.