Sada je: uto maj 06, 2025 12:42 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri jan 30, 2008 7:34 pm 
Član foruma

theodores je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:

Usput Dariju:
Veoma dobro!
Dakle tvoja moć da ostvaruješ VIZUALIZACIJU je za pohvalu.
Svakako, ako ćeš svraćati na moj blog saznat ćeš da li si isto tako dobar kod ostvarivanja VIZIJA.
Informativno: Sve što je IMAGINARNO se može "vidjeti" SAMO kao VIZIJU.
Dakle i točka koja nije nigdje vidno otisnuta je VIZIJA.
I sad zatvori oči i pokušaj ostvariti VIZIJU crne točka.
Sretno!

(18059)

Crne točke na koji način? Mislim...svakako se može zamislit crna točka...

Ovaj Mislim... te vadi.
Ja sam već objavio da mnogi ljudi (preko 4 milijarde od današnjeg broja ljudske populacije na planeti Zemlji) ne mogu da si zamisle bilo kakvu crnu točku.

Da mogu, onda bi ostvarili "viđenje" VIZIJE Točke koja bi možda ušla u sklop točaka koje su nedavno kreirali znanstvenici:
Stvorena najtamnija tvar na svijetu
Američki su znanstvenici uspjeli kreirati najtamniju tvar na svijetu, tri puta tamniju od dosadašnje najtamnije. Materijal je napravljen od ugljikovih nanocijevi tj. ploča debljine jednog atoma smotanih u cijevi. Stručnjaci tvrde da je ovaj materijal najbliži apsolutno tamnom materijalu koji savršeno upija svjetlost pod svim kutovima i na svim valnim duljinama. Ovo bi se otkriće moglo primijeniti u elektronici i eksploataciji solarne energije.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/7190107.stm

No znaj, uostalom to i piše, ova najtamnije kreirana tvar NIJE Najtamnija!

Usput, teodores, iskoristit ću ovdje priliku da ti odgovorim na ovo tvoje:
...spomenuo si bio da se inkarniramo ponovno 43 dana po smrti. Jeli se tu podrazumijeva spirit ili memorija?

Zapamti zauvijek!
Spirit gubi svoju aktivnu moć nakon što njegovo tijelo umre.
U Monadi (i Monadi-monada u Sedmom astralu) ostaju SAMO Memorije.
Nakon 43 dana (ako na Zemlji živi više od 3,000,024.000 ljudi) po smrti Tijela i Spirita aktivira se djelimična Memorija koja, nakon TRI mjeseca razvoja bebe u stomaku majke, AKTIVIRA Spirit koji će biti aktivan u "njegovom, spiritovom" tijelu - sve do smrti tog tijela.

Kapišo?

(18135)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 30, 2008 7:39 pm 
Član foruma

Aha! :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 10, 2008 11:09 pm 
Član foruma

Pf... kozna gdje li je naš tombola... :|

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 10, 2008 11:58 pm 
Član foruma

moyda su ga potjerali oni koji ne cijene njegovu visost

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 12:28 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:

Tebi ću odgovoriti.
Prvo, već se dva mjeseca, zajedno sa medicinarima borim s tim da se draga mi osoba (koja je 4. 1. og. bila na samrti), vrati u život.
Od prije nekoliko dana sam s njenim stanjem zadovoljan - iako još ima dosta da se uradi.

Drugo, sve ostalo vrijeme koristim na izradi umjetničkih slika, suvenira... svakako razložno.

Inače, nekim koji su se interesirali, a posjećuju ovaj topik, javio sam da ću uskoro nastaviti s pisanjem tekstova o Stvaranju svijeta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 12:31 am 
Član foruma

tombola , si ti stvroitelj svijeta ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 12:36 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
theodores je napisao/la:

Tebi ću odgovoriti.
Prvo, već se dva mjeseca, zajedno sa medicinarima borim s tim da se draga mi osoba (koja je 4. 1. og. bila na samrti), vrati u život.
Od prije nekoliko dana sam s njenim stanjem zadovoljan - iako još ima dosta da se uradi.

A...što reć...osim najbolje želje neka ti se ostvare. Sretno...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 12:40 am 
Član foruma

Jednom je na drugom forumu bila jedna diskutantkinja na čiju sam diskusiju napisao ovo:

OVO GORE NAM NUDI SPOZNAJU, KAO NEOBORIVI DOKAZ, DA SE PONAVLJANJE ("REINKARNACIJA") OSTVARUJE.

Naime jedno NEREINKARNIRANO živo biće, kojeg nazivamo čovjekom (dajmo mu oznaku XY) pokazuje se u Prvom životu kao totalni Idiot.
(Primjedba: dakle ne vređajmo idiote pogrdno - jer oni ipak nisu krivi što su Prvi puta rođeni).

Nakon Prve "Reinkarnacije" kod XY se tokom života pokazuju momenti samosvjesnosti.
Počinje sam da se služi žlicom, vilicom, nožem... a katkada izgovara suvisle riječi.

Tekar nakon Treće "Reinkarnacije" XY pokazuje neke odlike normalnog čovjeka - no slabo pamti, teško uči... još uvijek ne pokazuje znakove samostalnosti.

O toj grupi ljudi je objavljen članak:
Trećina čovječanstva mentalno poremećena
Zaključak istraživanja o mentalnim oboljenjima što ga je objavio ugledni medicinski časopis Lancet je da svake godine od nekog oblika mentalnog poremećaja pati čak 30 posto svjetske populacije, od čega dvije trećine ne prima nikakvu terapiju ili ona nije adekvatna. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), mentalne bolesti čine 14 posto globalnih bolesti, ali zbog zanemarivanja ili neadekvatnog tretmana mentalna oboljenja često rezultiraju onesposobljenošću pacijenata za normalan život. BBC... http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/6977262.stm

Uglavnom, mentalno poremećeni treba da se Ponavljaju NAJMANJE Deset puta (u ovo spada ova komentatorka) da bi postali Normalni.

Do 30 "Reinkarnacija" XY neće vjerovati ni u šta koje ulazi u predmet Ta meta ta physika.
Tek nakon 30 "Reinkarnacija" kod XY se pokazuje interes u vezi "paranormalnog", ali ne ulazi u bit predmeta jer se plaši tajni koje okružuju to "paranormalno"...

Na kraju, to sam već objavio, Ponavljanje ("Reinkarnacija") se kod ljudi može ostvarivati max. 180 puta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 12:44 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:
theodores je napisao/la:

Tebi ću odgovoriti.

A...što reć...osim najbolje želje neka ti se ostvare. Sretno...

theodores, hvala na želji.

S ovim si pokazao dokle ti dostiže Prirodna Inteligencija - uz prisustvo Intelektualnosti.

(18806)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 3:27 am 
Član foruma

Tombola samo nastavi, čitamo te i ne obaziri se na nebitne smetnje na topicu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 11:30 am 
Član foruma

Vesela Vjestica je napisao/la:
Tombola samo nastavi, čitamo te i ne obaziri se na nebitne smetnje na topicu.

Ne brini Vesela Vještice.
Naime ja se družim s ljudima putem foruma od 1989. godine - dakle toliko godina koliko neki na ovom forumu imaju godine života.
I kroz tolike godine sam imao toliko "virtualnih okršaja" da bih, ne znajući tko stoji iza nicka, odustao od diskusija na forumima.
Kao primjer ću iznijeti moje iskustvo od Prvog javljanja na Serbian cafe-u prije johoho godina.
U toj prvoj diskusiji sam naveo ime Nobel-a i prvi diskutant je taj moj tekst prokomentarirao sa: "jebote Nobel u debelu guzicu".
Eto, na kraju možemo pretpostaviti da je sin tog "velikog diskutanta" sad preuzeo ulogu svog tateka - istina ne tako drastičnim izrazom kao tatek.

(18878)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 12:55 pm 
Član foruma

tombola , nisam te htio uvrijediti. isprike ako sam te uvrijedio
sve najbolje od srca

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 4:49 pm 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
tombola , nisam te htio uvrijediti. isprike ako sam te uvrijedio
sve najbolje od srca

Nix, sve je u redu.
Drago mi je da možemo ostati na prijateljskoj distanci, dakle "bez podmetanja noge" - jer, čemu?

Svakako želim da kažem da je svaka diskusija i mišljenje u vezi informacija koje iznosim dobrodošla - bilo da se mišljenja totalno razilaze.
No u tom slučaju diskutant treba da iznese objašnjenje s obrazloženjem iz kojeg se vidi po kojoj osnovi ta dva mišljenja nemaju zajednički izraz mišljenja.
I tako jedino možemo doći do Istine.

I na kraju hvala na lijepoj želji - od srca.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 6:17 pm 
Član foruma

Pozdrav Tombola, bas mi je drago da si vratio i da je zdravstveno stanje tebi drage osobe bolje.

Sve najbolje!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 9:54 pm 
Član foruma

tombola , citam i postujem tvoje postove. i vrlo zanimljive informacije iznosiš ne poznajem te izbiliza zato nemogu ni iznositi sudove o tebi ali vidim da daješ znanje i zahvalan sam na tome :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 11, 2008 11:42 pm 
Član foruma

Dobro, kako se sve kreće u pozitivnom smjeru to ako želite dalje da se ''igramo žmurke'' - igrajmo se...

TEST 3

Napomenut ću da se u ovom TESTU treba koristiti ''obična zdravo-seljačka logika'' kojom se obično služe oni čiji su spiriti ostvarili veći broj Ponavljanja (''Reinkarnacija'').
U stvari je najbolje reći da se treba koristiti Logika PRIRODE (s kojom se, na žalost, znanstvenici malo kad služe).

TEST 3
- Protrljajte očne kapke i zatvorite očne kapke, ne čvrsto, tako da pred zatvorenim očima nije potpun mrak.

- Opustite se (prisilite se da skroz opustite ramena, jasno, naniže) i brojte lagano u sebi od 1 do 20.

Sad pokušajte da u ''svjetloj tami'', koja se prostire ''ispred vaših očiju'', stvoriti Viziju Crne TOČKE promjera od 2 do 3 mm., koja će se nalaziti izvan domašaja vaše glave.
TOČKA će biti 2D - iako, neki će možda imati osjećaj da će biti 3D.

Ako možete tad ''pokrećite'' TOČKU (očima) lijevo, desno, gore, dole.

Ako ne možete stvoriti viziju točke nemojte da vas to obeshrabi.
Uostalom, neki neće moći ostvariti viziju točke, ali zato mogu ostvariti druge stvari koje ''vidioci točke'' ne mogu ostvariti.

Sad koncentrirajte svoju Materijalnu misao na to da zamislite i ''vidite'' (dakle da vizualizirate) ulazna vrata vašeg stana, kuće.
Možete li ih ''vidjeti'' približno u omjeru 1:1?
Ako možete dobro ih ''osmotrite'' kako bi bili sigurni da su to vaša vrata.

Možete li sad ''vidjeti'' bravu od vrata u koju ste veoma mnogo puta stavljali ključ, da bi ušli u kuću.

Sad dolazi najinteresantniji dio TESTA.
Ponovno ostvarite ''viđenje'' TOČKE, koja treba da je iste veličine kao što ste je prvi puta ''vidjeli''.

''Pokranite'' TOČKU i ''prenesite'' je do ISPRED vaših vratiju - koja trebate ''vidjeti'' - a zatim ''utisnite'' tu TOČKU oko pola metra iznad brave (od vratiju) u sama vrata.

Otvorite oči.

Ako je neko STVARNO uspio sve ovo uraditi neka se javi kako bih nastavio s TESTOM.
U protivnom nema smisla da vas dalje ''masiram'' s nečim koje ipak nije lako uraditi.

(18968)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 12, 2008 12:00 am 
Član foruma

Neznam, nisam imao nekakvih poteškoća s ovime... ali koja je zapravo poanta?

Mislim..."utisnuo" sam crnu točku u vrata... što je zapravo potrebno iz toga zaključit?

zapravo...upravo mentalno imam crnu točku u vratima...

Kakvo potpitanje?
:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 12, 2008 12:12 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:

Mislim..."utisnuo" sam crnu točku u vrata... što je zapravo potrebno iz toga zaključit?

Kakvo potpitanje?

O.k.
Da li možeš ponovno, kao prvi od svih čitalaca ovih TESTOVA, ''vidjeti'' TOČKU?
Dakle, možeš li sad opet zatvoriti očne kapke i ponovno ''vidjeti'' vrata i bravu a zatim i TOČKU, koju si ''smjestio (otisnuo)'' u vrata na oko pola metra iznad brave?
(Da se razumijemo, ja to mogu a mogu i svi moji saradnici.
Dakle ja nisam neki izuzetno-posebni slučaj, jer konačno i ti možeš to uraditi).

No sad da se malo prepustimo Logokratiji, tj. Vladavini razuma.
Svakako, glupo bi bilo jednom broju ljudi tvrditi da TOČKE (koje smo ti, moji sradnici i ja uspjeli ''vidjeti'' i premjestiti ih iz jedne u drugu dimenziju) nisu fiktivne.
No da li možemo stopostotnom sigurnošću tvrditi da su te TOČKE stvarno; fiktivne?
Naime kako možemo tvrditi da su te TOČKE stvarno fiktivne ako ih ljudi mogu na neki način Vidjeti?
I mislim da će neki od čitalaca ovih redaka shvatiti da je ''viđenje'' TOČKE (iznad brave) veoma važna Spoznaja, koja istraživaču Generalne PRIRODE nudi dodatnu Spoznaju da i fiktivno može biti stvarno - jer TOČKE Postoje - no ne u glavi već na vratima, koja opet nisu u glavi već Postoje kao Stvarni objekat koji je ugrađen u kući, stanu.

Zasad toliko.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 12, 2008 12:21 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
theodores je napisao/la:

Kakvo potpitanje?

O.k.
Da li možeš ponovno, kao prvi od svih čitalaca ovih TESTOVA, ''vidjeti'' TOČKU?
Dakle, možeš li sad opet zatvoriti očne kapke i ponovno ''vidjeti'' vrata i bravu a zatim i TOČKU, koju si ''smjestio (otisnuo)'' u vrata na oko pola metra iznad brave?
(Da se razumijemo, ja to mogu a mogu i svi moji saradnici.
Dakle ja nisam neki izuzetno-posebni slučaj, jer konačno i ti možeš to uraditi).

Pa mogu...

Citat:
No sad da se malo prepustimo Logokratiji, tj. Vladavini razuma.
Svakako, glupo bi bilo jednom broju ljudi tvrditi da TOČKE (koje smo ti, moji sradnici i ja uspjeli ''vidjeti'' i premjestiti ih iz jedne u drugu dimenziju) nisu fiktivne.
No da li možemo stopostotnom sigurnošću tvrditi da su te TOČKE stvarno; fiktivne?
Naime kako možemo tvrditi da su te TOČKE stvarno fiktivne ako ih ljudi mogu na neki način Vidjeti?
I mislim da će neki od čitalaca ovih redaka shvatiti da je ''viđenje'' TOČKE (iznad brave) veoma važna Spoznaja, koja istraživaču Generalne PRIRODE nudi dodatnu Spoznaju da i fiktivno može biti stvarno - jer TOČKE Postoje - no ne u glavi već na vratima, koja opet nisu u glavi već Postoje kao Stvarni objekat koji je ugrađen u kući, stanu.
Zasad toliko.

Ali ako postoji ta točka otkad sam je ja zamislio, tad postoji sve drugo što zamislim...ako zamislim...neznam...jednu jabuku na ovome stolu, znači li to da je ova, viđi je, jabuka upravo sad na ovome stolu? Zapravo, ako je atko, ta jabuka je fiktivna za OVU stvarnost (možda stvarnost i nije najbolja riječ), dok je stvarna za nešto više, na nekoj "mentalnoj" razini... jeli isto s točkom il(također mentalno nije najbolja riječ...)

ili je ipak točka oduvijek tu na mojim vratima...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 12, 2008 12:29 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:
theodores je napisao/la:
ili je ipak točka oduvijek tu na mojim vratima...

Da, UPRAVO TO!

No ne budi toliko nestrpljiv.
Dalje za nekoliko sati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.