Znajte, previše sam umoran da bi se prepucavao s pametnima bilo gdje na bilo kom forumu.
Zato ću ukratko prokomentirati ovo za koje smatram da bi bilo potrebno da prokomentiram - no ne da komentiram nečiji tekst već da uputim jedan broj čitalaca ovih tekstova da razmisle...
I tad ČAO!
Eventualno se možemo, kad ponovno aktiviram svoj blog:
http://delija.blog.com/ družiti na tom blogu.
1. Što je vizualizacija
Sposobnost svakog čovjeka je da lako i bez muke stvara i vizualizira najkompleksnija scenarija u svojoj glavi, bez ikakvog treninga, poduke i BEZ izuzetka.
Hm... zanimljivo...
Tombolin 33 test mi je potpuno - negativan. Nema memorije na taj način, ne "vidim" u mraku, odnosno ne vidim sliku olovke, tastature ili čega god...
Usputna informacija:
Od 1989. do 1992. godine sam Svakodnevno liječio ljude - tokom kojeg liječenja sam tražio od svakog koji je dolazio kod mene da VIZUALIZIRA neki predmet - a naročito svjetleću kuglu - čija Vizualizacija bi odgovarala npr. grudi snijega.
I da vidite - na taj način je moja pomoć kod iscjeljivanja bila veoma uspješna.
U tom periodu sam ostvario takvih kontakata s preko 2000 ljudi.
I nećete vjerovati ali oko 85 % ljudi NIJE MOGLO VIZUALIZIRATI ama baš Ništa - a naročito CRNU TOČKU.
(I dodatak informaciji: I još danas radim s ljudima iako u mnogo manjem broju).
I još da ponovim ovo:
...A da bi se ''prepoznali'' u tome im mogu pomoći Testovi koje ću objaviti.
Naime, koliko je meni poznato, jedino ljudi kod kojih je duševno Ponavljanje izvršeno mnogo puta moći će nakon Testova shvatiti
da se u Generalnoj PRIRODI imaginativna vrijednost pokazuje isto tako kao i Stvarna vrijednost.
Tako se na primjer Zamišljena točka u PRIRODI Odražava kao Postojeća - dakle isto tako kao što se od čovjeka nacrtana točka pokazuje kao Postojeća, dakle Stvarna.
Ovo saznanje je veoma važno ako čovjek želi da shvati Pramateriju (Pratvar).
A kad shvati Pramateriju shvatit če i to da je Pramaterija OtacMajka antimaterije a DjedBaka materije.
Dakle da bi sami ustanovili da li je vaš spirit ManjePonavljan ili VišePonavljan treba da odgovorite (
ne meni ili nama, već sebi) na TEST-pitanja koja slijede.
Napomena: Kad pročitate tekstove pod brojem 1, 2, 3, 4 i 5 u TESTU 1 - svaki vaš odgovor treba da glasi: Mogu! ........ ili .........Ne mogu!
Dakle NEMA: Možda mogu... [/b]
-----------------------------
theodores
Član foruma
Član od: 27 Oct 2007
Komentari: 52 Upisano: Nedelja Jan 13, 2008 9:08 pm Naslov komentara:
To sam ija mislio, ali reče naš tombola da spirit i duh nisu isto.
U isto vrijeme moguće je da je to samo nesporazum u našim osobnim jezicima... tako da bi bilo dobro nać jedan koncenzus pojmova, jer postoji razlika između definicija i riječi od čovjeka do čovjeka... dobro bi bilo kad bi bar za ove diskusije razliku smanjili na minimum.
Theodores, moram priznati da si ti fenomenalac - jer ti ne Prepisuješ tuđa mišljenja već iznosiš lično svoja.
Vidi, onako isto kako su Mudraci novijeg datuma PONIŠTILI Spoznaju mudraca starijeg datuma - po kojoj je Svaka MONISTIČKA Vrijednost koja Postoji u Generalnoj PRIRODI
Nerazdvojno Vezana za
Nepromjenjljivu vrijednost Srži svog bitka - poništili su i PRAVO značenje riječi, pojma koju znamo pod nazivom VIZUALIZACIJA.
Naime, vizualizacija je nastala od latinske riječi visualis - što znači, po starim mudracima, da je strogo vezano za osjet Vida.
I ono koje je iznio Robert Bruce je u stvari VIZUALNO PAMĆENJE uz mogućnost ostvarivanja Vizualizacije pojedinih sekvenci koje se POGLAVITO oslanjaju na predstave dobijene čulom Vida. .
I neću više jer ova diskusija zahtjeva mnogo ispisanih rečenica, za koje ja nemam vremena da ih ispišem.
Jedino još - mudaci mješaju
ostvarivanje Vizualiziranog s
ostvarenom Vizijom.
(
17866)