Minime je napisao/la:
LightCaster je napisao/la:
Moje je mišljenje da su homosexualci ravnopravno zastupljeni u svim slojevima društva. Ima ih na vodećim položajima u; politici, umjetnosti, crkvi, naučnim krugovima, medijima, itd., a neke oblasti su potpuno preuzeli kao recimo modu. Samim time ne vidim potrebu za paradom. Pitam ih otvoreno koja to prava oni nemaju a imaju ih heterosexualci?
.
to nije istina za Balkan
moja prava:
- imam pravni brak sa mužem
-možemo se držati za ruke u javnosti , bez straha da će nas prebit
-možemo izražavati ljubav u javnosti bez straha da će nas prebit
dovraga: možemo se hebat na plaži i nitko nas neće prebit
ajde da vidim homoseksualce da naprave isto
naprave to 1x na godinu (bez hebanja), na njihovoj paradi i onda ih dočekaju transparenti: UBIJ PREDERA!
Hebanje na plaži je kažnjivo djelo! Radila ti to s mužem ili dva homoseksulaca!
Ako zato imaju paradu - hebi ga!
Šta su uopće parade? Kome služe? Djeci da pojedu šećernu vunu?
Nemam ništa protiv ljudi koji su homoseksualne orjentacije, ali interesantno je da oni koji to jesu, a prijatelji su mi - izričito su protiv parada!
Dakle, mogli bi ovo sve zajedno lijepo zaključiti na način da vrlo vjerojatno većina ljudi na gay paradama to i nisu!
Kao niti oni koji su prosvjednici, navodni, na nekim štrajkovima! Niti jedan homoseksualac kojeg poznajem ne traži prava - jer ih ima! Tu je i živi!
Kao da je meni ili tebi država dala ikakava prava što smo u brakovima? Dala nam je pravo nasljeđivanja i to je to. Ali ako se ne slažeš s mužem vrlo lako možeš dpbiti i metak u glavu, a država neće niti trepnuti. Za to se oni bore? Ili?
Alf